homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari la contactul sexual

#1 2008-12-17 21:45:04

Macica
New member
De la: Berzovia, C-S
Inregistrat: 2008-12-11
Site

Sangerari la contactul sexual

Buna! Scriu pentru prima data pe forum si sper ca nu gresesc unde si cum postez si ca subiectul nu a mai fost dezbatut. Am o nelamurire,o problema grater ...Intai sa incep cu povestioara: m-am dus la ginecolog pentru un control in legatura cu niste dureri din timpul actului sexual. Mi-a spus ca fizic sunt ok,doar ca am endometrioza. Mi-a prescris Mercilon. Am inceput sa iau prima pilula din prima zi a menstrei, cum a spus doctorul.Totul era ok,m-am inteles cu ele,doar ca dupa perioada de 5-6 zile cat as fi avut eu normal menstruatie, am avut spotting o saptamana. Am fost disperata pt ca nu am stiut ce se intampla cu mine si nu prea am de la cine sa cer sfaturi. >V-am gasit pe voi la momentul potrivit< Tin sa mentionez ca e prima data cand iau ac. Dupa ce mi-a trecut spotting-ul (dar cred ca nu mi-a trecut de tot, mai poate reveni dupa ce s-a oprit?), am avut un contact sexual care m-a cam usturat (si pe sotul putin) si am sangerat putin. La cel de-al doilea contact sexual (care a durat mai mult decat primul), m-a usturat si mai mult si am sangerat si mai mult. Nu inteleg de ce am sangerat in timpul actului sexual? Si mai si usturimile alea imi strica tot cheful. Am avut si inainte de a lua ac usturimi, dar astea de acum sunt mai mari. Astept raspuns. Sper ca nu v-am obosit cu ,,romanul " meu, dar chiar nu stiu pe cine sa intreb, iar la doctor o sa ma duc abia in mai anul viitor Multumesc anticipat pentru raspuns.

,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie."      Elinor Glyn

#2 2008-12-18 00:14:28

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: Sangerari la contactul sexual

in primul rand ar trebui sa schimbi medicul!
acele sangerari pot indica multe afectiuni.cel mai bun sfat care il poti primi este sa mergi la medic la control.poate fi semn si de o rana pe col.mergi la medic, cat mai repede

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2008-12-18 00:55:12

Macica
New member
Site

maryu, pana sa iau ac nu am avut astfel de probleme cu sangerare la contact sexual. Intr-adevar ma ustura si inainte de ac, dar depidea de faptul in ce pozitie stateam si cat eram de excitata. Oricum ms ptr sfat, am sa-l iau in considerare.

,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie."      Elinor Glyn

#4 2008-12-18 16:20:51

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

mergi la un medic si fa si o analiza de secretie, poate fi o infectie.
nu te speria, totul o sa fie bine.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2008-12-18 16:35:37

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Macica sfatul meu ar fi sa faci o analiza de secretie. Aceste usturimi indica o infectie. Cat despre sangerari ... nu cumva erau cauzate de spotting? In timpul actului sexual cantitatea de sange poate sa para mai mare.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-12-18 19:11:18

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Macica, in legatura cu acele usturimi este posibil sa ai o infectie. In legatura cu spottingul, cred ca il ai de la anticonceptionale. Multe dintre femei cand incep ptr prima data sa ia anticonceptionale au acest spotting, iar in legatura cu sangerarea din timpul actului sexual cred ca este tot de la spotting, cum a zis si Andreea. Cel mai bine mergi la un medic..

#7 2008-12-19 23:21:49

Macica
New member
Site

Nu am mai avut spotting in acele zile. E posibil sa fie de la el oare...? Astept sa vad si a treia partida daca mai am acele usturimi. Sper sa nu. Cam cat costa acea analiza de secretie?

#8 2008-12-19 23:25:28

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

eu am platit 15 lei ultima data. eu zic sa vezi totusi ce e cu usturimea.
sangerari ai numai dupa contact sau mai ai din cand in cand? caci in cazul acesta s-ar putea sa fie spotting de la pastile

#9 2008-12-19 23:32:27

Macica
New member
Site

spottingul m-a tinut doar o saptamana. In acel timp nu am facut sex, doar dupa. Acum nu mai am sangerari.

#10 2008-12-19 23:37:57

lady in black
Insomniac member

oricum, eu zic sa mergi la un control,poate fi vorba de o infectie

#11 2008-12-20 00:03:15

Macica
New member
Site

Dupa sarbatori, acum nu cred ca mai gasesc medicul la care am fost eu, ia sa ma duc la altul...nu stiu. La capitolul informatie stau f prost. O sa ma interesez. Dar nu afecteaza rezultatul analizei ac-urile?

#12 2008-12-20 00:07:51

lady in black
Insomniac member

nu influenteaza

#13 2008-12-20 00:24:18

Macica
New member
Site

mersi pentru rasp. e bine sa ai cu cine sa te consuli in astfel de probleme. e prima data cand trec prin asa ceva, si nu am cu cine sa vorbesc. si eu si sotul ne interesam de unde se poate.

#14 2008-12-20 00:32:18

lady in black
Insomniac member

cu placere smile
te asteptam oricand pe forum cu intrebari. si pe mine m-a ajutat mult si ma ajuta in continuare acest forum smile

#15 2008-12-22 22:03:32

Macica
New member
Site

Buna fetele! Vreau sa va spun ca a treia partida nu a mai fost asa de naspa, adica nu m-a mai usturat, doar m-a jenat putin, si nici nu am mai sangerat. Ati avut dreptate, era de la spotting. Acum am o alta problema:am o gingie inflamata(...) si cred ca trebuie sa iau antibiotice. Mai am o pastila si trebuie sa intru in pauza. Stiu ca trebuie sa ma protejez suplimentar, oricum am inteles ca in pauza trebuie sa vina menstra, dar nu are nimic daca iau antibiotice in timpul menstruatiei?

#16 2008-12-23 13:10:52

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca iei strict in zilele de pauza nu interactioneaza si nu e nevoie de protectie suplimentara...daca intri si peste folie se schimba povestea...

happy with him...inlove with him...puss

#17 2008-12-24 01:25:34

Macica
New member
Site

multumesc ptr raspuns. Apropo, am fost ieri  la farmacie si am intrebat-o pe farmacista de interactiunile ac-urilor cu antibiotice si mi-a spus  sa stau linistita, sa nu cred ce scrie pe prospect ca nu le scade efectul nici in timpul administrarii si ca nu trebuie sa ma protejez suplimentar. Hmm....As mai avea o intrebare. De cand iau ac-uri m-i s-au intarit sanii si nu stiu acum, daca ma autoexaminez, mai pot sa interpretez ceva? Ce am simtit inainte acum simt mai pronuntat, cu toate ca nu ma dor sau alte chesti...

Ultima oara a fost editat de Macica (2008-12-24 01:49:23)

#18 2008-12-24 12:18:10

lady in black
Insomniac member

farmacistii astia..nu mai zic nimic. sa ai incredere in ei dar nu in prospect...asta-i buna lol

#19 2008-12-25 00:21:45

Macica
New member
Site

Asa ma gandeam si eu. Daca scrie pe prospect, inseamna ca nu e scris degeaba. Poate ca asa a invatat ea.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.