homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari la contactul sexual-4

#58 2009-01-27 11:00:49

Macica
New member
De la: Berzovia, C-S
Inregistrat: 2008-12-11
Site

Re: Sangerari la contactul sexual

Buna! Revin cu intrebarile de mai sus si mai vreau sa va spun ceva. Am fost ieri  la farmacie si i-am spus farmacistei ca am incurcat ziua in care trebuia sa iau ac. I-am spus ca o sa-l iau cu o zi mai devreme sa nu fie probleme cu protectia suplimentara, dar ea mi-a spus ca mai bine sa-l iau cu o zi mai tarziu sa nu fie probleme cu dereglarile hormonale. Are dreptate? Pls rasp. Ms

,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie."      Elinor Glyn

#59 2010-09-22 08:46:57

jellypaige
Membru
Inregistrat: 2010-09-22

Re: Sangerari la contactul sexual

Buna!
Sunt noua pe forum si am si eu o problema.
Am fost acum 2 saptamani la ginecolog. Doamna doctor m-a examinat si mi-a spus ca totul este in regula cu mentiunea ca am un uter si un col uterin foarte mic. Am efectuat testul papanicolau si mi-a iesit C2, vaginita - infectie cu candida. Am facut tratament cu Macmiror ovule, Flucoric (si eu si partenerul) si Pimafucin crema. Toate bune si frumoase. Apoi saptamana trecuta, din cauza unor slipi tanga m-am ales cu o fisura anala. Am fost din nou la medic si am primit tratament cu antibiotice si neopreol. Si aceasta afectiune a inceput sa-mi treaca, am ramas doar cu disconfort la defecatie. Si acum apare problema: seara trecuta, am sangerat la contactul sexual cu partenerul. E prima data cand mi se intampla. Ce poate insemna aceasta sangerare? Sunt foarte ingrijorata si totusi nu as repeta vizita la medicul ginecolog atat de repede.
Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. A mai patit cineva asa ceva?
am uitat sa mentionez ca iau anticonceptionale Novynette de cativa ani, in caz ca este relevant.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.