homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In doubt-3

#39 2010-12-06 06:01:23

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

Re: In doubt

space a scris:

Tu cum faci fata?

pai... nu prea fac. neutral sunt cam la pamant, asa ca stiu ce gol suna acum "fii tare" ..

If you take it personal, that's ok! wink

#40 2010-12-06 10:54:24

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

vanilleeis a scris:

space a scris:

Tu cum faci fata?

pai... nu prea fac. neutral sunt cam la pamant, asa ca stiu ce gol suna acum "fii tare" ..

Mda..ce bine te-nteleg neutral

#41 2010-12-06 21:07:48

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

space a scris:

blackberry a scris:

ma interesa si pe mine, de ce i-ai dat mail grater

Ti-am scris mail, blackberry  smile  Ai primit?

da cu intarziere lol nici azi nu-mi merge site-ul ala sad

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#42 2010-12-06 21:12:05

space
Hero member

Nu stiu de ce nu-ti merge, eventual incearca si alt browser, mie imi merge..

#43 2010-12-07 10:05:22

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

ai internet explorer?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Publicitate

loading...

#44 2010-12-07 11:21:21

space
Hero member

nu, eu firefox folosesc

#45 2010-12-07 14:40:13

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

space a scris:

o doamne iarasi a venit la mine asa fara niciun motiv..doar ca sa vorbim..si s-a suparat..cred ca am facut o porcarie ca el m-a intrebat daca am mai vorbit cu S. (care e prietenul lui cel mai bun, dar e si prietenul meu si suntem fosti colegi de clasa si ne cunoastem de mai mult timp decat ei doi) si n-am putut sa-l mint. I-am spus ca da si m-a intrebat despre ce am vorbit. I-am spus ca am vorbit despre noi, ca trebuia sa vorbesc cu cineva si ca efectiv nu mai puteam. M-a intrebat ca de ce a trebuit sa vorbesc fix cu el..dar el n-a vorbit de o saptamana de cand s-a despartit de mine cu el! I-am spus ca chiar nu credeam ca el nu i-a spus, de asta am vorbit cu el. Si de asemenea i-am spus ca nici lui S. nu ii vine sa creada ca el nu i-a spus nimic.

Am gresit sau se poarta el irational de data asta?

iti raspund aici, ca e mai libera zona. parerea mea e ca ai facut bine ca ai fost sincera, daca minteai si te prindea era si mai nasol. nu stiu de ce a reactionat asa, din moment ce e prieten comun,  poate pt ca e cel mai bun prieten al lui si se gandeste ca ii revenea lui rolul de a-l pune in tema cu ceea ce a hotarat legat de relatia voastra  nustiu

LE: daca vrei editez quote'ul  puss

Ultima oara a fost editat de diana_24 (2010-12-07 14:41:39)

#46 2010-12-07 15:23:18

diana_24
Sr. member

Mai mult ca sigur ca l-ai induiosat foarte tare. Fii convinsa ca acum se ganseste si el la ce a fost intre voi si isi aduce aminte de multe lucruri. Ai rabdare, ai facut bine ca i-ai aratat, daca simti ca ti-e mai bine facand asa, ma refer sa scrii pe foaie ceea ce simti, fa-o in continuare.

#47 2010-12-07 16:09:42

diana_24
Sr. member

Ma bucur ca ti-e mai bine si ca ai avut curaj sa-i spui ceea ce simti  tummenupp
Viata merge inainte, orice ar fi, asa cum spui esti tanara si ai dreptul sa fii fericita, iar daca asta nu e langa el, inseamna ca nu a fost sa fie.
puss

Ultima oara a fost editat de diana_24 (2010-12-07 16:14:22)

#48 2010-12-07 20:27:23

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

ne bucuram pentru voi. multa sanatate si fericire smile

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#49 2010-12-07 20:54:35

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

space a scris:

Il iubesc si il voi iubi intotdeauna dar asta nu trebuie sa-mi distruga viata. Sunt tanara si asta e varsta tuturor posibilitatilor, nu vreau sa ma trezesc peste ceva timp ca am irosit oportunitati din cauza ca eram prea ocupata sa plang si sa stau inchisa in camera.

applause pt maturitate
capul sus si incredere, ca totul va fi bine de acum incolo!

bebe V., soarele si luna

#50 2010-12-08 13:32:20

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

hjarta Ce dragut! Si eu ma bucur ca v-ati impacat.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#51 2010-12-09 00:52:46

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

applause  majoreta  goodluck

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#52 2010-12-09 09:52:56

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ce veste buna!ma bucur!sa aveti grija de voi puss  face_tree

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#53 2010-12-11 10:57:41

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

space a scris:

Ce ironic..a venit la mine joi dimineata si mi-a zis ca s-a impacat cu mine pentru ca se simtea vinovat si spera ca se va schimba ceva, dar nu s-a schimbat nimic. A spus ca sunt prietena lui cea mai buna si ca ma iubeste pentru asta, dar mai mult nu.
Nici nu mai am ce sa zic. Tot joi am primit niste vesti foarte rele de acasa, asa ca m-am intors mai repede. El a fost alaturi de mine si sunt recunoscatoare pentru asta.

Credeti ca poate invata sa ma iubeasca iarasi daca-i dau timp, asa cum mi-a cerut? In general credeti ca este posibil sa-ti revina iubirea pentru cineva?

sincer...NU
si tot sincer, nu cred ca iubirea dispare de pe o zi pe alta..

imi este atat de cunoscut scenariul incat...  box
nu demult, am invatat ceva, de a o persoana f draga mie, ceva pe cat de simplu pe atat de adevarat "nu iti pierde timpul cu cineva care nu este dispus sa isi piarda timpul cu tine"

#54 2010-12-11 11:09:18

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

space a scris:

Apreciez raspunsul tau tantosica, chiar daca nu e ce vreau sa aud.
Iti tin minte povestea, am citit-o si m-a impresionat foarte tare. Era pe vremea cand nu prea scriam pe aici, doar urmaream.
Cum ai reusit sa treci peste? Va mai fi ceva la fel cum era inainte? Mie mi se pare ca si dupa multi ani, tot voi simti ca ceva s-a rupt definitiv in mine.

imi pare rau scumpa, daca nu e ce ai vrea sa auzi, pot sa sterg daca vrei  rodnar
si eu auzeam pareri pe care nu vroiam sa la eud/accept, si care pana la urma s'au dovedit cele mai reale
cum am reusit sa trec peste? nu am idee..s'a intamplat de la sine
acum nu este ca inainte, ci este mai bine..
sunt mai echilibrata, mai matura, mai experimentata, mai implinita, etc
si nicidecum nu simt ca s'a rupt ceva in mine(ar fi si culmea dupa 2 ani), asta am simtit atunci...atunci cand credeam ca mi s'a incheiat viata fara el..cand de fapt viata abia incepea big_smile
oricum , eu iti doresc ce e mai bine pt tine, indiferent ce implica asta

#55 2010-12-11 11:15:07

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

o sa treaca cu timpul space. poate nu a fost sa fie, ati crescut impreuna, v-ati mai schimbat... cand o sa apara El o sa iti treaca de toate smile
eu inainte de sotzoi am avut o relatie de 3 ani cu planuri etc etc insa l-am cunoscut la 19 ani, am crescut, m-am schimbat si am inceput eu sa il vad ca pe un amic, pur si simplu nu mai simteam ca el e cel cu care vreau sa raman pe viitor. asa ca am facut "bagajelul" si am plecat. nu mai mergeau lucrurile de vreo jumate de an dar am asteptat o perioada sa fiu sigura de ce vreau. si acest lucru mi-a fost confirmat de aparitia sotzului in viata mea. am lasat tot si desi imi era teama sa incep o relatie iesind din alta..am facut pasul, ceva ma impingea de la spate. nu regret nimic smile fostului i-a trecut, din cate am auzit are si el o relatie stabila tot de pe atunci, cu planuri etc...si tin sa mentionez ca nu a fost tare bucuros cand am facut pasul asta...au fost rugaminti, plansete, promisiuni etc...dar eu daca am simtit ca nu mai merge..nu m-am intors din drum. acum e bine mersi..si asta voiam sa evidentiez, oricat de dureros ar parea, cand intalnesti persoana potrivita trece tot smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#56 2010-12-11 11:28:52

Maria19
New member
Inregistrat: 2009-12-29

off doamne, e groaznic sad prin o chestie asemanatoare trec si eu acum.Am fost impreuna 3 ani si jumatate, cu bune cu rele, il iubesc extraordinar de mult dar acum 3 zile mi-a spus ca el nu mai vede in mine o iubita ci doar o prietena, ca ma iubeste dar nu mai este indragostit de mine si ca mai bine ar fi sa ne despartim.Am crezut ca mor, inca nu realizez ce s-a intamplat si inca am speranta ca ne vom impaca...ma gandesc ca timpul va schimba lucrurile pentru ca noi suntem impreuna de pe la vreo 16 ani, ne-am schimbat foarte mult, eram mult prea dependenti unul de celalalt...intr-un fel i-am inteles decizia si cred ca e cea mai buna solutie, totusi eu inca il consider pe el "the one" si nu ma pot vedea cu nimeni altcineva, aveam o legatura extraordinara...de aceea m-am hotarat sa las cateva luni sa treaca si incet incet poate ne vom apropia din nou sad macar ma simt mai bine gandindu-ma la asta.

#57 2010-12-11 12:01:45

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

space,imi pare tare rau,ptca iti facusesi planuri si visuri ca totul va fi bine! puss si eu dupa o relatie de 3 ani jum,dupa ce ma ceruse de sotie cu inel cu tot,am aflat dupa ceva timp ca ma inselase cu eleve.mi-a cazut cerul in cap,da am plecat pe loc si nu am mai revenit niciodata.o sa poti merge mai departe.viata ta nu se termina aici.te pup puss

la un an m-am castorit cu sotul meu hjarta

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2010-12-11 14:24:09)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.