homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In doubt-5

#77 2010-12-17 17:58:18

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: In doubt

space a scris:

in perioada asta incerc sa vorbesc cu cat mai multa lume si nu ca sa-mi plang de mila, ci ca sa vad cat mai multe perspective si moduri in care diversi oameni au trecut peste incercari asemanatoare cu asta. Stiu ca cei care imi zic ca sunt tanara, am timp, cei care imi zic ca daca va fi sa fie, o sa fim impreuna, cei care imi zic ca timpul le rezolva pe toate (inclusiv el), toti au dreptate si sunt deschisa la opinii din partea altora si ajutor pentru ca recunosc ca nu pot sa trec peste asta singura.

Uneori ma apuca o manie de-mi vine sa lovesc pe cineva, alteori disperare, alteori sunt ok..mai trag un plans si trece. Si dupa aia o iau de la capat.

tummenupp se pare ca esti o fata puternica

#78 2010-12-17 18:08:49

jeannie
Addicted member

*

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-17 21:14:56)

#79 2010-12-17 18:16:52

jeannie
Addicted member

daca ai incredere in tine, asta e cel mai important...

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-17 21:15:13)

#80 2010-12-19 17:57:41

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

supa  kram

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#81 2010-12-19 18:08:42

jeannie
Addicted member

din ce oras esti?sau esti in strainatate acum?nu ai o prietena buna cu care sa stai, ma gandesc sa nu stai singura zilele astea?daca nu ai chef sa iesi pe-afara, poate macar sa stea ea la tine.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-19 18:11:46)

Publicitate

loading...

#82 2010-12-19 21:47:12

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ce rau imi pare ,space supa  puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#83 2010-12-20 13:42:59

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

space scumpo..  kram

eu in momentul asta sunt pe partea cealalta a baricadei si daca acum un an nu as fi inteles asa ceva si eram exact ca tine..acum gandesc altfel si realizez ca uneori chiar nu mai poti sa faci nimic. eu nu vreau sa fiu asa, nu vreau sa il fac sa sufere si mi se rupe inima cand il vad dar nu ma pot preface...am incercat o luna de zile cu 'noul el', el cel schimbat..si a fost degeaba, eu nu mai pot fi ca inainte si consider ca nu poti invata sa iubesti o persoana din nou din moment ce s-a consumat.. probabil s-a indepartat incet de tine, cu fiecare chestie iar acum a ajuns intr-un punct in care orice ai face si oricum ai fi tu, e in zadar.  sunt sigura ca esti in sufletul lui si vei ramane acolo intr-un loc special, gandeste-te ca intotdeauna tot raul e spre bine, si intr-un fel sau altul timpul le rezolva pe toate.  par

Dragostea nu se stă, se face.

#84 2010-12-20 15:21:16

zambrotta
New member
Inregistrat: 2009-09-14

Space, mai devreme sau mai tarziu ,e bine totusi ca ai realizat ca e persoana care o vrei aproape si ca il iubesti cu adevarat.
In cazul asta eu iti dau un singur sfat : nu renunta.  Orice relatie ajunge in impas la un moment dat ,dar daca este dorinta(cat de mica) din ambele parti puteti trece peste si sa va fie mai bine pe viitor.

Deci , nu renunta din simplul motiv ca il iubesti  goodluck

"You know how the time I wish nothing but the best, for you too // Don't forget me, I beg, I remember you said: // "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"
"Love of my life - you've hurt me//You've broken my heart and now you leave me//Love of my life can't you see// I still love you.."

#85 2010-12-20 16:19:24

jeannie
Addicted member

eu nu sunt de acord. in momente din astea, cea mai constructiva atitudine, in primul rand pentru psihicul tau, e sa te comporti ca si cum nu e el singurul baiat de pe pamant... (nu invers, cum ar avea tendinta orice persoana in situatia asta.)

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-20 23:48:52)

#86 2010-12-20 18:30:42

zambrotta
New member

De ce nu pot fi lasate la o parte ideile astea cu atitudinea neutra si toate chestiile astea care demonstreaza cat de independent esti tu ,dupa o relatie care a durat 3 ani si ceva cum e cazul acesteia  ? Dupa atata timp va cunoasteti ca pe propriile buzunare. Cel mai bine e sa iti exteriorizezi sentimentele si sa spui ce ai pe suflet ,mai tarziu o sa regreti ca nu ai facut-o la timpul potrivit.

Eu consider ca daca adopta atitudinea neutra ii da un argument in plus ca a facut alegerea corecta si ca nu are ce sa regrete.

"You know how the time I wish nothing but the best, for you too // Don't forget me, I beg, I remember you said: // "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"
"Love of my life - you've hurt me//You've broken my heart and now you leave me//Love of my life can't you see// I still love you.."

#87 2010-12-21 12:23:49

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

space, ti-am citit si eu povestea si mi-am amintit cum in urma cu ceva vreme treceam si eu prin aceleasi stari!
tot ce pot sa te sfatuiesc e sa nu te mai consumi si sa iti vezi linistita de viata ta cu el in ea sau fara el in ea! Poate veti mai fi impreuna, poate nu...in orice caz pana la urma o sa fie bine! mie pana acum viata mi-a demonstrat ca intotdeauna tot raul este spre bine si ca orice experienta neplacuta te ajuta sa te maturizezi si sa devii mai puternic! asa cum ai spus si tu, in viata ti se pot intampla lucruri mult mai grave decat sa te desparti de cineva! gandeste-te ca ai o familie, ai un acoperis deasupra capului, ai avut sansa sa studiezi in strainatate, ai stiut sa iubesti....stii cat de putini oameni se pot lauda cu toate astea la un loc?
hai, fii rationala si nu-ti mai face rau singura! bucura-te de sarbatori alaturi de familie si fii sigura ca anul urmator se va incheia mult mai bine pentru tine decat asta! puss

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#88 2010-12-21 13:11:32

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

te cred! dar poate ti-ar fi mai bine daca ai incerca sa te detasezi de durerea asta decat sa te infunzi si mai tare in ea! ca sa te ajute cu ceva vorbele noastre trebuie in primul rand sa vrei tu sa te ajuti singura!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#89 2010-12-21 19:58:34

zambrotta
New member

space a scris:

opriti-ma! vreau sa-l sun, sa-i scriu, sa-l caut, mi-e un dor de el ..
dar stiu ca nu trebuie sa fac asta. Cum sa nu mai stiu ce face, cum sa nu mai pot vorbi cu el, E EL!!!
oare care-i limita durerii? pana unde se duce?

Space,in momentul acesta si eu am aceasi problema ca si tine..sa o caut ,sa vorbim ,sa facem lucrurile noastre preferate ,etc...
Chiar mi se rupe sufletul ca nu stiu ce face,unde este, pentru mine e EA(acolo deoparte pe un piedestal), persoana cu care planuisem si imi doresc sa imi petrec toata viata,persoana la care tin cel mai mult pe lumea asta si as face orice pentru ea,dar in momentul asta nu pot decat sa ii respect dorinta de a nu o mai cauta cu telefoane/mesaje. Mi-a spus sa nu mai insist ,ca acum e imuna la cuvintele mele,sa o las sa vina ea inapoi la mine...Ce pot sa inteleg din toate astea?

Oricum,o sa o astept si pt ea mereu v-a fii usa larg deschisa in sufletul meu..

Ultima oara a fost editat de zambrotta (2010-12-21 19:59:12)

#90 2010-12-23 14:09:33

zambrotta
New member

Am inteles ce mi-a spus..Dar imi e aproape imposibil sa o las asa sa se indeparteze de mine ,sa nu vorbim sa nu facem nimic sa fie bine ,sa dam cu piciorul la atatia ani si la atatea clipe frumoase. Simt ca inima mi se sparge in bucati din ce in ce mai mici pana ajunge nisip si este luat de vant..
Cum pot eu sa renunt la EA ? EA care e visul meu  ,EA care a facut atatea sacrificii pentru mine ,EA care imi spunea ca ma iubeste cel mai mult pe lumea asta , EA care era in stare sa faca orice pt relatia noastra ,EA EA EA !! grater

De cand am avut discutia nu am cautato deloc si moooooooor de dorul ei.. Sa o simt ca imi respira in ureche cand stam in pat , sa ma stranga in brate , sa ne alintam , sa povestim ce probleme avem , sa facem totul IMPREUNA grater

Tu cum rezisti space ?

#91 2010-12-23 16:40:25

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

No offence Zambro...dar nu e corect ce faci.....stii bine ca e f posibil sa citeasca ce scrii tu aici si mie mi se pare ca astfel incerci sa ajungi la ea intr-un fel.....stiu mai mult sau mai putin povestea....si spun ca Ea este cea care trebuie sa decida.....tu ai avut din cate am inteles destule sanse.....
Poate ma bag unde nu-mi fierbe oala, si in cazul asta imi cer scuze, dar nu mi se pare demn sa te milogesti....si imi pare rau daca te-am jignit.....pe un forum public unde unii dintre noi stim cat de cat povestea..eu spun ca un mail era mai adecvat.
par  par Space si mult noroc sa nu doara zilele astea....prea tare

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#92 2010-12-23 16:55:42

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

La fel, no offence, Z dar stim cu totii prin cate a trecut si cat a suferit din cauza ta, de fapt recunosti si tu ca te-a iubit neconditionat insa uneori ne dam seama prea tarziu de ce am avut si ce-ar fi putut sa fie dar ne asumam ce am facut sau ce am ales la un moment dat, nu ? Orice ar fi, sper sa va fie bine...impreuna sau separat !

#93 2010-12-23 18:26:06

zambrotta
New member

Va multumesc pt critici pt ca astfel imi dau seama de greselile si de carentele mele pe plan sentimental.
Nu ma jigniti,pentru ca nu consider ca ma milogesc daca spun ce simt ,clar si raspicat.
Cunoasteti povestea ,mai mult sau mai putin ,dar nu in totalitate..Si eu nu as putea sa va spun aici argumentele mele pentru care cred ca a intervenit aceasta schimbare brusca la ea..Doar sa ma rog sa isi revina.
Dar timpul le rezolva pe toate...Tot ce pot sa fac in momentul asta e sa sper sa se intoarca la mine..Sa ne fie bine impreuna.. popa

LE: Kleo,am modificat.

Ultima oara a fost editat de zambrotta (2010-12-23 19:14:00)

#94 2010-12-23 19:08:54

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Z, asta e pr voastra personala, sunt sigura ca nu vrea ca povestea voastra sa fie dezbatuta public aici..daca vroia intra si ne povestea ea.....Eu sunt de parere ca lucrurile trebuiesc rezolvate strict intre voi........asa ca eu spun sa editezi pe aici......dar e strict parerea mea personala........

Voi impreuna sau fiecare separat o sa luati decizia cea mai buna pentru viitorul vostru.Eu nu pot decat sa va urez mult noroc.....cum zicea si summ...separat sau impreuna

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#95 2010-12-23 20:02:37

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Nu stiu ce a fost scris inainte de edit, zambrotta, daca te simti bine scriind aici si racorindu-te bineinteles ca esti liber sa o faci, e un forum public..in alta ordine de idei, departarea nu a fost brusca dar daca asta te ajuta sa treci peste, iar, esti liber sa crezi ce vrei.

Kleo, probabil ti-ai schimbat nickul ca nu imi dau seama cine esti, poate imi dai un mail sa ma lamuresti puss
Decizia a fost luata iar timpul va vindeca, de asta trebuie sa fii sigur, iar tu space la fel, totul se intampla cu un scop in viata si poate acum nu vedeti partea buna dar dumnezeu nu va da mai mult decat puteti duce si o sa treceti mai usor sau mai greu peste faza asta.

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2010-12-23 20:31:14)

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.