homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 51-91

#1711 2008-12-31 21:09:06

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 51

Iui ce multe suntem ... ma gandeam ca o sa fiu singura pe aici.

Merg sa mananc acum ... si mai revin pe aici. Va pup.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1712 2008-12-31 21:10:04

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

lucia05 a scris:

Loveable a scris:

.... orice hotarare luam era alaturi de mine, chiar daca lui nu i se parea buna, ma ajuta cu orice sad

vezi ce lucru important te-a invatat buni tau? asta e rostul unor oameni in viata noastra, sa ne fie modele, sa ne invete cate ceva....nu are rost sa fi trista, tu ai avut norocul sa cunosti un astfel de om , sa traiesti si sa fii iubita de el si asta trebuie sa te faca sa zambesti cand iti amintesti de el  puss  puss  puss

si daca esti trista, fugi si da-i un pupi lui mami tau si lui F  smile

nu pot sa ma impac cu gandul ca niciodata, nici macar peste 5, 10, 15 ani nu o sa mai fiu cu el.. nush, si nu trece doru, nici durerea.. e la fel de mare ca in ziua in care a murit, numai ca acum mai am perioade cand o ascund in suflet si gata.. dar cand iese la suprafata e la fel de mare..

ai dreptate, chiar a fost un exemplu pt toti.. era nevazator, nu vedea deloc deloc.. si facea de toate.. facea cumparaturi, spala haine, facea mancare, repara prize..
tin minte anul trecut pe vremea asta eu ii spuneam ca nu pot sa-mi fac eu mamaliga cu branza, ca nush sa o fac asa buna cum o face F, si ca mi pofta.. si am plecat prin oras.. si cand m-am intors, el era in picioare la aragaz, imi facea mamaliga cu branza.. si de abia mai putea sa stea in picioare (avea metastaza la oase)..
si ma gandesc de ce un om atat de bun, cu atata pofta de viata (la 77 de ani i-am tinut si lui ziua de nastere pt prima data, banuiam ca va fi ultima) si radea si avea lacrimi in ochi, si se gandea cum va fi ziua lui la 88 de ani (el nu stia ca are cancer) tre sa aiba cancer..? de ce el?
si pana in ultima secunda, cu metastaze osoase, pulmonare el nu a chinuit pe nimeni, el nu a cerut nimic, nu s-a plans de nimic, si avea dureri inimaginabile (ne-a spus si oncologul), si nu vedea deloc, nu auzea bine, era paralizat de la buric in jos, si el ii multumea lui Dumnezeu ca inca isi mai poate misca mainile...
a fost un om extraordinar

hjarta

#1713 2008-12-31 21:10:10

Shosanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-04-26

fetelor cata activitate aveti smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#1714 2008-12-31 21:13:04

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

am trecut sa va salut inainte sa plec puss nu mai fac rev cu iubitu,a bagat o scuze de doi lei....in fine.noi sa fim sanatosi big_smile sa fiti fericite si iubite in 2009 pusspuss:8
petrecere frumoasa in seara asta !

expect the worst , hope for the best!

#1715 2008-12-31 21:13:48

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Loovee, adunarea!!! puss  kram  smile  daca tu esti trista din cauza lui, e trist si el acolo sus!.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#1716 2008-12-31 21:13:50

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

LadyPink a scris:

mama, da' vorbiti de nu va mai opreste nimeni. am citit si eu in diagonala ca n-am stare de prea mult acum smile
One, da' poate tu vrei unu mai dezinteresat de tine, nu unul care s ofera si e in limba dupa tine de la primul cuvant. unul mai greu de strunit, unul care sa se impuna etc. poate e prea molau daca e asa de indragostit de tine deja smile

nu,kiar nu e vb de asta,din contra am nevoie de cineva care sa fie drool dupa mine
da sitit care e faza fetele?
k tipul asta...e f strong el asa,si implicat in multe chestii ,cunoaste lume,si chair Nu pare genul de tip care sa fie lesiant dupa vreo tipa
adik pt cine nu0-l cunoaste si vb putin cu el,si il vede zice mam ce periculos e asta ,ce de tatuaje,ce chestii face,ce tare,ce strong e asta
deci tipul de pampalau sigur nu e
si arata si misto
dar ce l-a apucat de se poarta si imi vb mie k un pisoi mic mic si dragalash nush
eu am ramas  :f?rv?nad: ce a patz M de -mi vb asa
da,se paoe k si eu sa imi fi facut o parere dupa aparente,asa cum si-a facut si el
da eu i-am facut si scandal- k ce crezi asa ceva despre mine?ma cunosti de undeva/hbar n-ai cum sunt eu?ce ti se apre k tu cunosti oamenii asa dupa fata,ei bien pe mine nu!si d-astea atunci knd m-am certat cu el rotfl2

They can because they think they can.

#1717 2008-12-31 21:14:35

lucia05
Insomniac member

oana_ a scris:

am trecut sa va salut inainte sa plec puss nu mai fac rev cu iubitu,a bagat o scuze de doi lei....in fine.noi sa fim sanatosi big_smile sa fiti fericite si iubite in 2009 pusspuss:8
petrecere frumoasa in seara asta !

poooftiiimmmm????

oana_, pentru noul an iti doresc sa iti gasesti un iubit care sa te merite!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1718 2008-12-31 21:15:45

Loveable
Diamond member

gata, ca e Revelu, tre sa fim happy.. termin smile
puss

hjarta

#1719 2008-12-31 21:16:41

lucia05
Insomniac member

One, sunt doua variante:

1. chiar e indragostit de tine si daca l-ar si tine esti fraieruta!
2. baga vrajeala si asta ii e stilul si atunci nu pierzi nimic!

#1720 2008-12-31 21:19:02

Loveable
Diamond member

lucia05 a scris:

si daca esti trista, fugi si da-i un pupi lui mami tau si lui F  smile

si lu prietenu lu mama, ca de azi s-au mutat impreuna tongue
is tare happy pt ea big_smile

hjarta

#1721 2008-12-31 21:20:41

lucia05
Insomniac member

felicitari! si sa fie intr-un ceas bun, Love! sa dea Dumnezeu sa se inteleaga bine si sa tina relatia lor! puss

#1722 2008-12-31 21:21:22

corneliabuc.
Hero member
Inregistrat: 2006-08-28

Loveable a scris:

merci de pupici fetili puss
ufff m-o apucat de cateva zile..si cand ma gandesc ca niciodata nu o sa mai fie cu mine, sa-i explic ce ma intreba, sa ii fac cate ceva, sa-mi faca el mie, sa facem chestii impreuna..
a fost un om atat de bun.. ataaaaat de bun.. o singura data in viata lui nu a tipat la mine, nu mi-a comentat, orice hotarare luam era alaturi de mine, chiar daca lui nu i se parea buna, ma ajuta cu orice sad

love si eu am avut un bunic asa cum zici tu, cand ma apuca dorul de el cumpar o prajitura si o dau oricui gasesc pe strada,in amintirea lui - ma ajuta...

si eu sunt pe aici in noaptea asta, facem revel in doua- al treilea lucreaza

#1723 2008-12-31 21:21:28

Loveable
Diamond member

andreea_andy2 a scris:

Love tu de ce nu esti plecata?

poi nu aveam nici un program.. si m-am gandit ca decat sa-mi fac in ultima secunda si sa fie asa de umplutura, mai bine stam acasa smile

hjarta

#1724 2008-12-31 21:22:00

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Loveable a scris:

ai dreptate, chiar a fost un exemplu pt toti.. era nevazator, nu vedea deloc deloc.. si facea de toate.. facea cumparaturi, spala haine, facea mancare, repara prize..
tin minte anul trecut pe vremea asta eu ii spuneam ca nu pot sa-mi fac eu mamaliga cu branza, ca nush sa o fac asa buna cum o face F, si ca mi pofta.. si am plecat prin oras.. si cand m-am intors, el era in picioare la aragaz, imi facea mamaliga cu branza.. si de abia mai putea sa stea in picioare (avea metastaza la oase)..
si ma gandesc de ce un om atat de bun, cu atata pofta de viata (la 77 de ani i-am tinut si lui ziua de nastere pt prima data, banuiam ca va fi ultima) si radea si avea lacrimi in ochi, si se gandea cum va fi ziua lui la 88 de ani (el nu stia ca are cancer) tre sa aiba cancer..? de ce el?
si pana in ultima secunda, cu metastaze osoase, pulmonare el nu a chinuit pe nimeni, el nu a cerut nimic, nu s-a plans de nimic, si avea dureri inimaginabile (ne-a spus si oncologul), si nu vedea deloc, nu auzea bine, era paralizat de la buric in jos, si el ii multumea lui Dumnezeu ca inca isi mai poate misca mainile...
a fost un om extraordinar

grater  grater  grater  grater

#1725 2008-12-31 21:22:45

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

un an nou fericit si cu sanatate! puss

#1726 2008-12-31 21:23:23

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

corneliabuc. a scris:

si eu sunt pe aici in noaptea asta, facem revel in doua- al treilea lucreaza

applause  Super! Pana la urma ne adunam incet-incet toate...parca vad.

#1727 2008-12-31 21:24:14

lucia05
Insomniac member

Un An Nou fericit, Melany! Sa ai parte numai de lucruri bune!

cornelia, lasa ca suntem mai multe pe aici puss

#1728 2008-12-31 21:24:21

Loveable
Diamond member

am inteles, one, povestea smile

hjarta

#1729 2008-12-31 21:25:37

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

cine e trist dau bataita .... majoreta

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.