homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 51-92

#1730 2008-12-31 21:25:48

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 51

ET, nu plange, ca incep si eu iar smile

hjarta

#1731 2008-12-31 21:26:34

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

doamnee Oana...e chiar culmea prietneul tau...si de ziua si de revelion sa nu stea cu tine aiurea...da ti-a adus ceva barem? a trecut si el sa te vada putin? sta asa aiurea in casa de rev? nu pricep

#1732 2008-12-31 21:26:44

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

lucia05 a scris:

One, sunt doua variante:

1. chiar e indragostit de tine si daca l-ar si tine esti fraieruta!
2. baga vrajeala si asta ii e stilul si atunci nu pierzi nimic!

mah nsh
eu nde am mai fost cu el de 3-4 ori nicidata nu l-am vazut sa se dea la vreo tipa aiurea sau sa aiba comentarii deplasate  hmm
dimptriva cand fusesem la iasi,am ras impreuna de una care era aproape dezbracata si zicea k uite-o p-aiua k ce tarfa cum te imbraci asa,k e de la pod si faze de genul lol
si aia al un mom dat venise langa el si se tot agita pe acolo,si asta se uita cu o scarba si s- a dat mai incolo lol
si au mai fost niste faze cand erau drool dupa el si el era like  roll yeah rightl si nu se agita deloc
stiu k a avut una mai demult care si-a cam batut joc de el,si apoi ink una care a pus un pariu si el de fapttinea la el
da la d-astea nu mai pun botu' lol
nsh ce sa zic
ce a patz cu me
pana me
hai sa bem

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-12-31 21:29:08)

They can because they think they can.

#1733 2008-12-31 21:27:23

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

LA MULTI ANIIII ! ...fetiliiii  puss ... storstark

..be the best ...fuck the rest smile))

#1734 2008-12-31 21:27:43

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

lucia05 a scris:

sa va spun ceva: in timp ce frecam la maioneza rotfl  ma rog, nu eu mixerul rotfl ascultam muzica, la maxim sa nu adorm cu scula in mana  rotfl si m-am gandit sa va fac o dedicatie.....pentru voi toate, pentru cele care au iubirea langa ele si pentru cele care asteptati sa apara iubirea care vi-o doriti...sa aveti parte de o iubire care sa depaseasca granitele timpului
puss

Love, si la tine m-am gandit si nu erai azi pe aici....daca nu ai nimic cu o melodie de a lui Kelly Clarkson..go!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#1735 2008-12-31 21:28:27

corneliabuc.
Hero member
Inregistrat: 2006-08-28

storstark   storstark   storstark   storstark   storstark   storstark   storstark

#1736 2008-12-31 21:28:54

You_and_Me
Diamond member

vai ce super e melodia lucia .....ma abtin sa nu plang ....

#1737 2008-12-31 21:29:24

lucia05
Insomniac member

andrulina a scris:

doamnee Oana...e chiar culmea prietneul tau...si de ziua si de revelion sa nu stea cu tine aiurea...da ti-a adus ceva barem? a trecut si el sa te vada putin? sta asa aiurea in casa de rev? nu pricep

andrule, cine stie pe unde face el revelionul ca i se pare mai interesant decat cu oana.......mistretz baiatul!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1738 2008-12-31 21:30:02

andrulina
Addicted member

OneOnly a scris:

LadyPink a scris:

mama, da' vorbiti de nu va mai opreste nimeni. am citit si eu in diagonala ca n-am stare de prea mult acum smile
One, da' poate tu vrei unu mai dezinteresat de tine, nu unul care s ofera si e in limba dupa tine de la primul cuvant. unul mai greu de strunit, unul care sa se impuna etc. poate e prea molau daca e asa de indragostit de tine deja smile

nu,kiar nu e vb de asta,din contra am nevoie de cineva care sa fie drool dupa mine
da sitit care e faza fetele?
k tipul asta...e f strong el asa,si implicat in multe chestii ,cunoaste lume,si chair Nu pare genul de tip care sa fie lesiant dupa vreo tipa
adik pt cine nu0-l cunoaste si vb putin cu el,si il vede zice mam ce periculos e asta ,ce de tatuaje,ce chestii face,ce tare,ce strong e asta
deci tipul de pampalau sigur nu e
si arata si misto
dar ce l-a apucat de se poarta si imi vb mie k un pisoi mic mic si dragalash nush
eu am ramas  :f?rv?nad: ce a patz M de -mi vb asa
da,se paoe k si eu sa imi fi facut o parere dupa aparente,asa cum si-a facut si el
da eu i-am facut si scandal- k ce crezi asa ceva despre mine?ma cunosti de undeva/hbar n-ai cum sunt eu?ce ti se apre k tu cunosti oamenii asa dupa fata,ei bien pe mine nu!si d-astea atunci knd m-am certat cu el rotfl2

eu cred ca tipul are o vrajeala in el...si se poarta asa doar doar sa ajungi sa crezi tu ca vai ce indragostit e el de tine...
eu zic sa nu te mai iei tu dupa vorbele lui pt ca daca veis ta sa te iei doar dupa ce iti zice un baiat o sa te faca ala doar din 2 3 cuvinte si o sa suferi...
mai bine te iei dupa fapte.
si sa fim serioase...nu se indragastoste unu de cineva asa cu una cu doua si sa fie numai lapte si miere.
bat pariu ca e vrajeala...poate o sa ajungi la concluzia mea...macar sa-l testezi si sa vezi ca asa e...smile

#1739 2008-12-31 21:30:10

lucia05
Insomniac member

valy_creata2000 a scris:

daca plangi iti curge in pahar si strici bunatate de bautura!!! lol

si nu v-am facut dedicatie ca sa bociti!!!! ideea e ca mi-ar place sa va stiu pe cele care aveti iubiti ca o ascultati in bratele lor si pe cele care nu aveti ca o sa va gasiti si o sa faceti acelasi lucru.....clar?!?

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-12-31 21:32:03)

#1740 2008-12-31 21:31:47

You_and_Me
Diamond member

si imi curge si rimelu '  lol ...ai dreptate ... wink

#1741 2008-12-31 21:32:01

andrulina
Addicted member

vin sa ma colinde 2 pusti din bloc unul a fost in grupa anul trecut la engleza

#1742 2008-12-31 21:32:06

OneOnly
Insomniac member

lucia05 a scris:

valy_creata2000 a scris:

daca plangi iti curge in pahar si strici bunatate de bautura!!! lol

rotfl

#1743 2008-12-31 21:34:28

OneOnly
Insomniac member

andrulina a scris:

OneOnly a scris:

LadyPink a scris:

mama, da' vorbiti de nu va mai opreste nimeni. am citit si eu in diagonala ca n-am stare de prea mult acum smile
One, da' poate tu vrei unu mai dezinteresat de tine, nu unul care s ofera si e in limba dupa tine de la primul cuvant. unul mai greu de strunit, unul care sa se impuna etc. poate e prea molau daca e asa de indragostit de tine deja smile

nu,kiar nu e vb de asta,din contra am nevoie de cineva care sa fie drool dupa mine
da sitit care e faza fetele?
k tipul asta...e f strong el asa,si implicat in multe chestii ,cunoaste lume,si chair Nu pare genul de tip care sa fie lesiant dupa vreo tipa
adik pt cine nu0-l cunoaste si vb putin cu el,si il vede zice mam ce periculos e asta ,ce de tatuaje,ce chestii face,ce tare,ce strong e asta
deci tipul de pampalau sigur nu e
si arata si misto
dar ce l-a apucat de se poarta si imi vb mie k un pisoi mic mic si dragalash nush
eu am ramas  :f?rv?nad: ce a patz M de -mi vb asa
da,se paoe k si eu sa imi fi facut o parere dupa aparente,asa cum si-a facut si el
da eu i-am facut si scandal- k ce crezi asa ceva despre mine?ma cunosti de undeva/hbar n-ai cum sunt eu?ce ti se apre k tu cunosti oamenii asa dupa fata,ei bien pe mine nu!si d-astea atunci knd m-am certat cu el rotfl2

eu cred ca tipul are o vrajeala in el...si se poarta asa doar doar sa ajungi sa crezi tu ca vai ce indragostit e el de tine...
eu zic sa nu te mai iei tu dupa vorbele lui pt ca daca veis ta sa te iei doar dupa ce iti zice un baiat o sa te faca ala doar din 2 3 cuvinte si o sa suferi...
mai bine te iei dupa fapte.
si sa fim serioase...nu se indragastoste unu de cineva asa cu una cu doua si sa fie numai lapte si miere.
bat pariu ca e vrajeala...poate o sa ajungi la concluzia mea...macar sa-l testezi si sa vezi ca asa e...smile

pai asta si fac
adik o fi cam nashpa dak tipul e true.....
dar de cand m-a luat cu chestii mai close,ii frec nervii intruna roll

#1744 2008-12-31 21:34:41

You_and_Me
Diamond member

mama ....ce urlete e la mn pe strada ....si-a facut efectu tuica din ei ...
mna duk sa mai pap ceva ....revin si nu ma uitati

#1745 2008-12-31 21:35:32

lucia05
Insomniac member

pe unde stai, valy? la mine e o liniste......

#1746 2008-12-31 21:36:10

OneOnly
Insomniac member

valy cat garrone ai baut?
eu un sfert de sticla de 1 l si ink nik hmm

#1747 2008-12-31 21:36:39

You_and_Me
Diamond member

in bariera buc ....zici k e jungla aici

#1748 2008-12-31 21:37:24

OneOnly
Insomniac member

ce ma distreaza piesa asta doamneeeeeeee
rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.