|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52-159#3003 2009-01-08 13:07:38
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52ce faceti, bebelushelor I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3004 2009-01-08 13:08:22
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52lucia. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #3005 2009-01-08 13:09:17
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52 lucia "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3006 2009-01-08 13:14:33
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52Da, si eu tb sa duc haine la modificat adica la largit ca sunt balena acum. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #3007 2009-01-08 13:15:36
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52Jessie . pitzi I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#3008 2009-01-08 13:16:46
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52In leg cu serv nu stii ce vrei, lucia? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #3009 2009-01-08 13:18:00
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52meduzoiul meu doarme...ca as fi avut chef sa ma duc sa ma uit de niste blugi....poate-poate I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3010 2009-01-08 13:19:03
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52nu, Jessie, nu cu serviciul...la capitolul asta stiu eu ce as vrea dar nefiind in politica nu se poate I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3011 2009-01-08 13:20:45
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52Facem partid, lucia, si toate dorintele vor fi indeplinite. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #3012 2009-01-08 13:20:59
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52scoala meduzoiul, lucia! "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3013 2009-01-08 13:26:30
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52
si eu sunt balenutza.... insaaaaaaaa eu niciodata nu modific hainele din mici in mari!! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3014 2009-01-08 13:31:02
nu am. am tot zis ca fac scoala dar...nu am mai apucat. si oricum ce as face cu el? Cielo nu e acasa si ar trebui reparat...iar cu Loganul asta nu merg...e din ala cu cabina in spate...asa ca intai sa imi iau o masina si dupa. m-am tot uitat dupa masini dar imi trebuie una micutza si in care sa incapa 3 caini, eventual unul in cusca de transport si sa fie si ieftina I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3015 2009-01-08 13:31:21
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52Unde esti balenutza, pitzi??? Nu cred! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #3016 2009-01-08 13:32:29
la burta,fund si picioare... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3017 2009-01-08 13:32:35
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! MA duc sa stau in ninsoareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! Offline #3018 2009-01-08 13:33:20
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52am pus poza cu nepotii mei "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3019 2009-01-08 13:34:10
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52aha, logan papuc. habar n-ai cat timp am circulat eu cu dacie papuc "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3020 2009-01-08 13:34:17
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52Ei na... Si mai ales ei ash! Hai mai pitzi! Nu cred! La cat de multa grija ai de tine imi e imposibil sa cred asa ceva. parca faceai sport in fiecare zi. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #3021 2009-01-08 13:35:43
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52nu mai vorbiti de siluete!!! ma deprimati!!! ca si eu am o problema cu celulita....imi ies oasele prin celulita I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|