homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52-161

#3041 2009-01-08 13:57:06

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52

vi le impart in mod egal sa nu va incaierati rotfl
eu nu consum zahar (in ceai, cafea, etc) si nimic dulce pentru ca nu-mi place ....

dar cu un castravete murat ma momesti pana la Polul Nord lol

Ultima oara a fost editat de alinda (2009-01-08 13:57:41)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3042 2009-01-08 13:57:19

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Jessie a scris:

Eu daca nu mananc dulce parca simt ca nu traiesc.

same here  retas

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3043 2009-01-08 13:58:00

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

si daca trebuie sa tin dieta ca nah, nu o sa ma mai incape rokia roll
bine jessie, iti dau si tie o cutiutza de bombo ale alindei big_smile

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#3044 2009-01-08 13:58:54

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

lucia, eu am facut o forma de colecistita toxica... probabil era ceva expirat in pizza respectiva... si avand in vedere k eu sunt si constipata 99 la suta din timp, m-a afectat mai tare...  roll

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#3045 2009-01-08 13:59:06

alinda
Diamond member

majestik a scris:

si daca trebuie sa tin dieta ca nah, nu o sa ma mai incape rokia roll
bine jessie, iti dau si tie o cutiutza de bombo ale alindei big_smile

da-i-o pe aia de 1 kg pe care am primit-o azi lol
v-ati aliat impotriva mea, bestiilor? rotfl

Publicitate

loading...

#3046 2009-01-08 13:59:18

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

De-a mea esti, nicolle, numai ca la tine nu se vede ca iti plac dulciurile, pe cand la mine... rotfl

Aaa... bine, castravete murat, gogonea si conopida... alte delicatese in meniul meu! lol

Cum adica doar una, maje? diablo  Nuuuuuuuuu! Fifty fifty!

Ultima oara a fost editat de Jessie (2009-01-08 14:00:18)

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#3047 2009-01-08 13:59:47

pitzipoank
Insomniac member

nicolle_rox a scris:

Jessie a scris:

Eu daca nu mananc dulce parca simt ca nu traiesc.

same here  retas

me 3.... macar sa simt in vf limbii rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#3048 2009-01-08 14:00:17

Soleil
Addicted member

am auzit ca astia pun in pizza salamuri si sunca care is aproape expirate...sau poate chiar expirate...ca le cumpara la un pret derizoriu...si probabil nu se mai "simte" cu restul ingredientelor.
de unde ai papat, pitzi, sa stiu sa nu dau pe acolo? lol

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3049 2009-01-08 14:01:17

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

yikes dulciuri!!!

cioco de abia reusesc sa mananc cate o jumatate de patratica atunci cand simt ca imi scade glicemia. inainte treceau luni intregi si nu puneam gura pe ciocolata.

prajituri?  mad
singurele "prajituri" pe care le mananc e placinta cu branza facuta din foitaj si cate o tarta cu fructe

tort yikes
nu pap decat torturi facute de mine in care in loc de crema pun budinca ( la blat de vanilie de vanilie, la blat de cacao de ciocolata ) si sa aiba multe fructe

daca ar fi dupa mine ar fi dat de mult faliment si fabricile de dulciuri si cofetariile rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3050 2009-01-08 14:01:20

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

nu nico, lasa sa le imparta alinda doar la doua dintre noi hmm

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#3051 2009-01-08 14:01:37

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Cea mai buna pizza e cea facuta in casa.
Of... acu' mi-ati facut pofta!

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#3052 2009-01-08 14:01:53

pitzipoank
Insomniac member

nicolle_rox a scris:

am auzit ca astia pun in pizza salamuri si sunca care is aproape expirate...sau poate chiar expirate...ca le cumpara la un pret derizoriu...si probabil nu se mai "simte" cu restul ingredientelor.

pizza pazzo, in tudor...
oricum am alflat ulterior k au contract cu kosaromu' sa le distribuie expiratele .... care le pun in pizza  roll
nu mai calc ever acolo  mad

#3053 2009-01-08 14:02:27

Soleil
Addicted member

eee, nu se vede, jessie, nu vedeti voi... si oricum, la mine e cam masa principala uneori, asa ca nu sar calul cu caloriile...

anul asta is mandra ca am lasat-o mai moale...sa vedem cat ma tine. pap, dar mai putin. ieri, de ex, am papat cateva patratele de milka si 3 mon cheri, DAR... si jumate de pizza rotfl so... grater

Thé à la menthe hjarta

#3054 2009-01-08 14:02:53

alinda
Diamond member

nicolle_rox a scris:

ca sa nu mai vorbim de faptul ca eu banuiesc ca (cacofonia, bat-o vina lol mancarea gatita din supermarket-uri e facuta cu ce expira pe raft... neutral

#3055 2009-01-08 14:03:27

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

alindaaaaa...castravete murat  drool  si salata de morcovi, telina acrita cu zeama de lamaie si facuta cu ulei de masline drool

pitzi, cred ca daca facem schimb de sisteme digestive o sa ne simtim la fel rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3056 2009-01-08 14:04:14

Soleil
Addicted member

alinda a scris:

nicolle_rox a scris:

ca sa nu mai vorbim de faptul ca eu banuiesc ca (cacofonia, bat-o vina lol mancarea gatita din supermarket-uri e facuta cu ce expira pe raft... neutral

hmm  iaca la asta nu ma gandii... noroc ca nu obisnuiesc sa cumpar, nu-mi place. dar cu pizza, cred ca toate pizzeriile fac la fel...sau na, majoritatea....

Thé à la menthe hjarta

#3057 2009-01-08 14:04:14

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

fetele, va pup.. am plecat sa-mi semnez contractul... sau cel putin sa il negociez tongue read you later aligator(s). big_smile

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#3058 2009-01-08 14:04:58

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

me back

Sim y 

#3059 2009-01-08 14:04:59

alinda
Diamond member

lucia05 a scris:

alindaaaaa...castravete murat  drool  si salata de morcovi, telina acrita cu zeama de lamaie si facuta cu ulei de masline drool

lucia, inceteaza!!!!! drool

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.