|
Nu esti logat.
Daca ai fi tu ce ai face?#1 2009-01-04 14:16:42
daca ai fi tu ce ai face?hey girl si nu numai:d sunt inr-o mare dilemaaaaaaaaa ma gandesc serios pentru o bursa in Franta , dar apare o pb iubi meu.... suntem de 1 an juamte si eu la anu ma gandesc sa optez adik vor fi 2 ani jumate,,,el ar fi putut sa plece la academie dar intr-un fel a ramas aici pt me .... nus ce sa fac , avem o relatie superba cum multi si-ar dori-o , dar sunt sigura ca o astfel de departare ar raci relatia.... sincer pe o partte m-as duce, da pe de-o alta parte nu....(decata sa ma ducsi sa stau acolo sa sufar si sa ma gandesc la el si etc) voi ce ati face/? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #2 2009-01-04 14:24:29
Re: daca ai fi tu ce ai face?eu m-as duce. e o ocazie care nu se iveste toata ziua. si daca dragostea voastra e puternica, ar trebui sa reziste Offline #3 2009-01-04 14:25:27
Re: daca ai fi tu ce ai face?eu nu m-as duce fara puiu .... nush is eu de alta generatie... si poate ca gandesc aiurea. daca ar fi pt cateva luni ar fi ok, da sa merg sa stau ani intregi nu cred ca as putea. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2009-01-04 14:25:52
Re: daca ai fi tu ce ai face?Dar pentru cat timp ar trebui sa stai in Franta ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2009-01-04 14:30:19
Re: daca ai fi tu ce ai face?2 ani + master + doctorat ....poate si serviciu..... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-04 14:32:10
Re: daca ai fi tu ce ai face?go for it My Tears Dry On Their Own Offline #7 2009-01-04 14:34:34
Re: daca ai fi tu ce ai face?
daca ar fi vorba sa aleg akm...eu una nu m'as duce,din motivele de mai sus.dar daca doar la anul o sa trebuiasca sa te decizi atunci asteapta:)sa vezi cum decurg lucrurile intre voi Offline #8 2009-01-04 14:34:55
Re: daca ai fi tu ce ai face?eu iti recomandat sa te duci......sas nu-ti para rau apoi ca nu te-ai dus.Sa stii ca relatia la inceput e frumoasa,iar apoi pot sa apara probleme si sa va despartiti.......si ai sa regreti ca nu te-ai dus in Franta.Anii nu se mai intorc si e cariera ta.......Daca dragostea e puternica va rezista si asa.Gandeste-te de 1000 de ori inainte.Eu una m-as duce, ar fi cariera mea.... Offline #9 2009-01-04 14:39:17
Re: daca ai fi tu ce ai face?Ideea e ca nu e ca si cum te-ai trezi in fiecare dimineata cu o bursa in strainatate care sa astepte dupa tine - iti dai seama ce realizare profesionala extraoridinara ar fi pentru tine si ce esec ar fi sa o pierzi. Cu toate astea, eu, cel putin, nu pot sa gandesc obiectiv, pentru ca m-am despartit de prietenul meu ( cu care aveam un precedent de un an jumate ) din cauza distantei - desigur ca nu trebuie sa fie si cazul tau, dar tind sa fiu usor subiectiva si in locul tau as avea o strangere de inima inainte sa plec asa departe fara el, pentru atata timp, in cazul unei situatii ipotetice asemanatoare, asa incat ma situez undeva pe la mijloc cu parerea pe care o am vis-a-vis de chestia asta. Oricum, gandeste de 10 ori inainte sa iei o decizie, indiferent care va fi aia pentru ca pana la urma tu o iei si ei bine, evident, parerile sunt impartite. Bafta ! Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-01-04 14:41:53) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #10 2009-01-04 14:39:41
Re: daca ai fi tu ce ai face?gooooooo #11 2009-01-04 14:44:00
Re: daca ai fi tu ce ai face?asa zic si eu........ce frumoasa e iubirea la inceput,chiar dc aveti 1 an jum tot inceput pot sa spun ca e.......iar apoi lucrurile se pot schimba,la mine asa a fost.E pacat sa pierzi bursa......unde e iubirea adevarata,va ramane iubire adevarata indiferent unde sunteti.Think.. Offline #12 2009-01-04 15:04:45
Re: daca ai fi tu ce ai face?eu nu m-as duce... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #13 2009-01-04 15:13:24
Re: daca ai fi tu ce ai face?duteeeee....ca asa sansa nu se iveste in fiecare zi,cum a zis si skumpi ca daca e iubire adevarata o sa reziste si la distanta,si cine poate vine si el acolo.Doamne fereste peste ceva timp sa zicem ca lucrurile intre voi se schimba o sa regreti ca nu ai facut pasu asta. Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #14 2009-01-04 15:16:54
Re: daca ai fi tu ce ai face?depinde ce iti doresti u de la viata..pe mine de exemplu nu m-ar tenta asa ceva..am avut okazia sa plec cu o bursa dar nu m-am dus pt k nu m-a interesat..dar daca la u pe primul loc e cariera...go for it Sa nu te astepti sa te salut! Offline #15 2009-01-04 15:19:10
Re: daca ai fi tu ce ai face?au cam trecut vremurile in care se renunta la tot pentru familie, pentru persoana iubita, etc. Totul depinde de tine, de felul in care iti imaginezi viitorul, de ceea ce vrei tu de la viata. Daca cariera e mai importanta decat viata de cuplu e clar ca vei trece peste "cadavre" si iti vei raliza visul. Daca insa viata alaturi de omul iubit iti este mai importanta vei renunta la o mie de burse. Deci e greu sa iti dau un sfat. Tu sti singura mai bine ce ai de facut si ce vei alege, chiar daca iti va fi greu sa alegi. Alege in asa fel incat sa nu ai mai tarziu remuscari. Exista persoane relaizate profesional insa nefericite precum si persoane relaizate din punct de vedere familiar care sunt tot nefericite. La fel si cazuri fericite, insa mai rare. Bafta si oricare va fi alegerea ta, fi mandra de tine si gandeste-te ca ai ales bine. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #16 2009-01-04 15:22:05
Re: daca ai fi tu ce ai face?si eu am cam aceeasi problema, bine pt mine ar fi o bursa erasmus de 6 luni... si nush daca sa aplic sau nu. desi tind inspre nu, in primul rand pt iubi si in al doilea rand pt ca nu prea merita in mod special. daca tu crezi ca aceasta bursa te va ajuta in cariera, in viata, eu zic sa incerci. in 2 ani plus altii poate vine acolo si el, la o scoala, la un job. vorbeste cu el, decideti impreuna.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #17 2009-01-04 15:28:13
Re: daca ai fi tu ce ai face?
Bine zis Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #18 2009-01-04 18:30:38
Re: daca ai fi tu ce ai face?oana, trebuie sa te gandesti foarte bine la avantaje si dezavantaje, pt ca tu esti singura care poate hotari daca vei pleca sau nu ... cum zicea si baciu, nu mai sunt vremurile alea cand trebuia sa calci peste cadavre pt a`ti face o cariera; poti foarte bine sa faci asta si in tara, sau la fel de bine puteti sa plecati amandoi ... tind sa cred ca oricat de adevarata ar fi iubirea distanta este un factor important intr`o despartire (am trecut prin asa ceva, stiu ce vorbesc); eu una pt nimic in lume n`as pleca intr`o alta tara fara iubitul meu si nici el fara mine, pt ca am discutat odata sa plecam din tara si exact la concluzia asta am ajuns: ori amandoi, ori niciunul Offline #19 2009-01-04 18:36:05
Re: daca ai fi tu ce ai face?parerea mea e ca el nu si+a dorit cu adevarat sa se duca la Academie,ptr ca poate stia ca nu are sanse,sau cine stie......cand iti doresti ceva cu adevarat lupti...putea sa ajunga si unde vrea si sa fie si impreuna.Gandeste+te de 100 de ori inainte de a lua o decizie,sa nu_ti para rau niciodata de alegerea facuta... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|