homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Work and trav-2

#20 2009-11-21 22:20:26

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: work and trav

trebuie sa fii student?

#21 2009-11-21 22:20:42

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

#22 2009-12-15 20:10:25

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

fetelor, ne`am hotarat amandoi astazi, sa plecam cu work and travel in USA, la vara... astazi s`au inscris 2 prieteni de`ai nostri si asa a aflat si al meu ce implica acest program si acum el a venit cu propunerea sa plecam. dintre ce ati mai auzit.. ce ziceti? uitati site`ul: www.americanexperience.ro. cei de la BRD te ajuta cu credit pentru asa ceva si platesti cand te intorci. noi asa am vrea sa ne acoperim cheltuielile. ceva pareri?

#23 2009-12-16 05:33:52

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

am citit la SUA si vad ca sunt 2 variante : una independent (sa iti gasesti job singur)-590$  si a doua sa iti gaseasca ei job-790$.. banuiesc ca biletul ti-l platesti singur pentru ca nu ar avea cum sa fie inclus in pret.. un bilet, luat cu cel putin o luna si jumatate inainte e cam 700-1000$.
cu viza.. nu stiu cum te pot ajuta ei ? in ce sens ? trebuie sa fii oricum f bine pregatit pentru ambasada si trebuie sa demonstrezi ce te tine aici- facultate/sot/copii si tot ce se mai poate (acte pe proprietati/bunuri in caz ca detii)

acum, la partea cu jobul : cei de la work and travel nu iti vor gasi cel mai bine platit job.. salariile sunt destul de mici la studentii care lucreaza in felul asta..

daca vrei sa lucrezi independent.. si gasesti (! se gasesc destul de greu joburi pentru turisti, asta pentru ca cei mai multi angajatori prefera oameni care au acte) castigi mult mai bine.
un exemplu : stiu 2 pers care au fost cu work and trav si castigau la joburi part-time cam 8-10$/ora. deci la 4 ore de munca cam 40$ pe zi.
sora mea sta acolo si vroia tot asa ceva simplu si si-a gasit sa vanda prajiturele intr-un parc in manhattan si castiga 86$/zi, 6 ore de munca.

oricum, big_smile, bafta pentru cei care s-au hotarat sa mearga.
si hint: daca vreti sa vizitati, alegeti-va 7 zile mai libere si cumparati-va un card valabil pe 7 zile care va permite accesul gratuit la majoritatea atractiilor plus multe alte chestii interesante precum plimbari cu vaporase si iahturi

#24 2009-12-16 06:47:40

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Daca pleci cu work and travel in Grecia nu iti iei teapa. Daca pleci pur si simplu prin firma romaneasca....e atunci sunt sanse mari sa iti iei teapa.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#25 2009-12-16 12:49:49

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

deealexx a scris:

fetelor, ne`am hotarat amandoi astazi, sa plecam cu work and travel in USA, la vara... astazi s`au inscris 2 prieteni de`ai nostri si asa a aflat si al meu ce implica acest program si acum el a venit cu propunerea sa plecam. dintre ce ati mai auzit.. ce ziceti? uitati site`ul: www.americanexperience.ro. cei de la BRD te ajuta cu credit pentru asa ceva si platesti cand te intorci. noi asa am vrea sa ne acoperim cheltuielile. ceva pareri?

prietenul meu a incercat sa plece in sua, dar a fost respins la ambasada din cauza mediei pe primul an..ii lipseau 10 sutimi din media minima pe care trebuie sa o ai..ce pot sa ti zic..si-a facut o groaza de acte, a fost la interviu cu angajatorul la bucuresti, dup`aia a venit din nou la viza, analize, note, acte de la fac..pfff nici nu vreau sa mi aduc aminte prin ce a trecut, ca pana la urma sa nu obtina nimic..
oricum, va urez noroc si sunt sigura ca o sa aveti o experienta frumoasa.si cu cat va inscrieti mai devreme cu atat gasiti mai multe posturi libere si aveti de unde alege puss

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#26 2009-12-16 21:41:53

deealexx
Hero member
Site

mie totusi mi`e frica atat de departe pentru prima oara..

de grecia nu am auzit prea multe chestii bune..legat de work and travel. depinde cum pici... oricum, ce am citit pe net..sunt si bune si rele..ori in sua ori in grecia..

eu sincer as vrea in europa..ca daca Doamne fereste ceva nu e bine, sunt mai aproape de casa si pot cere ajutorul. dar asa...la mama naibii.. dar nu prea sunt programe pentru europa..adica mai mult aupair si nu vreau..mi`ar placea, insa vreau sa merg cu al meu smile

nu vreau sa frec lula toata vara grater vreau sa fac si ceva util... :-<

#27 2011-01-16 13:02:30

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

a fost cineva in america cu work&travel? cu americanexperience? eu vreau sa aplic si as fi curioasa sa aflu cateva impresii.

expect the worst , hope for the best!

#28 2011-01-16 17:05:03

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yohana tot ce am auzit de americanexperience a fost ca a  dat f multe tepe anu trecut.  uite jobul nu e jobul... si in plus de la ei nu o sa ai asistenta pe perioada verii in caz de ceva, doamne fereste.
daca nu ma insala memoria tu esti din iasi nu? am si eu o cunostinta de acolo, care a fost asta vara in sua.  ea a plecat cu student travel si anu asta tot cu ei se duce.

cat despre experienta W&T iti recomand din tot sufeltul sa te duci, te vei distra foarte mult, vei munci mult dar o sa se vada la salariu... si o sa mai si vizitezi. eu am fost f incantata de vara asta drept urmare o sa ma duc si la vara din pacate numai pentru 2 luni.

daca mai ai intrebari.. sper sa te pot ajuta smile

Ultima oara a fost editat de Himmel (2011-01-16 17:06:40)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#29 2011-01-16 17:50:28

deealexx
Hero member
Site

am eu 2 prieteni care au fost ara trecuta in america.. cu americanexperience daca nu ma insel.

job au avut, cazare au avut (rulote pt k erau intr`un parc de distractii si mergeau din oras in oras). in principiu, s`au intors cu laptop, camera foto, au platit creditul inapoi...alti bani de buzunar nush cat le-au mai ramas.. ei au avut un job si aiurea...ca faceau de toate...mult..angajatorul era mai nesimtit cand venea vorba de plata..dar pana la urma s`au descurcat.

#30 2011-01-17 01:23:33

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Himmel tu unde ai fost ? am vazut pe site ca iti poti alege ssingur destinatia , super asa  hjarta

..be the best ...fuck the rest smile))

#31 2011-01-17 14:57:34

Himmel
Insomniac member

eu am fost in Sun Valley, Idaho.  Daca te inscrii pe varianta independent iti poti cauta singur jobu.. oriunde vrei u smile Daca te inscrii pe premium iti poti alege din destinatiile oferite de ei.
Si aici depinde de companie: majoritatea lucreaza cu CIEE altele mai lucreaza si cu alte companii de genu' asta (cum ar fi INTRAX) dar mai putine. Pt cele din bucuresti ZipTravel lucreaza cu intrax. Si sa nu va duceti la gts k anu' trecut au fost foarte nesimtiti din cate am auzit eu tongue

#32 2012-04-02 01:11:12

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

care e diferenta intre Work &Travel si americanexperience? nu e acelasi lucru?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#33 2012-04-07 14:21:47

Himmel
Insomniac member

Nu e acelasi lucru. Work and travel se numeste programul. American experience, Studenttravel, GTS, Ziptravel, Work and Travel sunt diverse agentii prin care poti pleca.

#34 2012-04-10 14:47:38

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

chiar cautam topicul asta... merge cineva anul asta in SUA prin acest program? as vrea sa discut cu cei care merg sau cei care au mai fost sa ma ajute si pe mine cu niste raspunsuri ca as avea o mie de intrebari mai ales acum ca sunt pe ultima suta de metri... cineva???

#35 2012-04-10 17:48:34

blackberry
Insomniac member

ms himmel. puffball eu vreau sa plec in America, dar anul viitor. Tu te-ai inscris? Eu am vorbit acum o luna si mai aveau f putine locuri(si banuiesc ca cele mai proaste joburi).

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#36 2012-04-10 18:45:56

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

^ da m-am inscris la sfarsitul lui februarie, acum imi astept data programarii la viza si sunt asa stresata cand ma gandesc!

#37 2012-04-10 18:52:47

blackberry
Insomniac member

bafta big_smile unde pleci? cu ce agentie?
am auzit ca la ocean city e fain

Ultima oara a fost editat de blackberry (2012-04-10 18:54:09)

#38 2012-04-10 19:10:24

blackberry
Insomniac member

ce fain, eu nu ma cam incumet sa plec singura, ma gandesc ca o sa fie ciudat. si eu tot spre american experience trag, am inteles ca e cea mai buna firma.
ca ce lucrezi?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.