|
Nu esti logat.
Work and trav-3#39 2012-04-10 20:15:43
Re: work and travlifeguard la un waterpark acum depinde de firme, fiecare zice ca firma cu care a mers sau cu care merge e cea mai buna da asa am auzit si eu oricum ca daca vrei sa mergi la sigur alegi AE Offline #40 2012-04-10 22:51:06
Re: work and travsuper, sa ne impartasesti experienta aici, sunt tare curioasa zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #41 2012-04-10 23:13:45
Re: work and travda da...mai intai sa iau viza apoi va impartasesc totul dar vad ca nu mai e nimeni pe aici care sa mearga sau care a mai fost!? as avea si eu niste intrebari legate de ambasada. Of! Offline #42 2012-04-10 23:26:47
Re: work and travai cautat pe google? citisem la un moment dat blogul unui baiat care spunea ca e f usor sa iei viza daca nu ai emotii mari si daca nu ai rude care au fugit in america inainte de '89 zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #43 2012-04-10 23:46:19
Re: work and travtoata ziua caut pe google si din pacate nu gasesc informatiile necesare. Da stiu si eu de la prietenii mei care au mai fost plecati ca cica se ia usor viza, dar eu nu ma pot increde in asta pana nu vad cu ochii mei. Ma streseaza foarte tare ideea de ambasada si de faptul ca s-ar putea sa pic la un consul caruia sa nu ii placa fata mea Orice e posibil Offline Publicitateloading...
#44 2012-04-11 14:59:26
Re: work and travSincer, nu cred ca iti resping viza daca poti dovedi ca ai legaturi puternice cu tara ta. Daca toti de la WT n-ar lua viza, nu s-ar mai duce nimeni si automat, ei au de pierdut. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #45 2012-04-11 20:54:48
Re: work and travsper sa fie totul bine si ultima mea grija sa fie biletul de avion Offline #46 2012-04-13 00:17:22
Re: work and travEu am fost plecata de 2 ori, vara asta va fi a 3a oara sper Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #47 2012-04-13 07:42:53
Re: work and travsi eu am auzit chestii rele despre AE. Am avut vreo 5 colegi de facultate ce au lucrat si pe langa jobul oferit de ei, unde te speteau bine, au trebuit sa isi caute un al 2lea job ca sa poata sa isi stranga banii care i-au dat pe biletul de avion si sa le mai ramana ceva de... un telefon macar si in plus i-au dus unde erau cazati, le-au zis ca lucreaza in X loc si descurca-te frate toata vara, nu indiciu, nu sfaturi, nimic... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #48 2012-04-13 18:55:16
Re: work and travTot ce pot eu sa va spun despre AE, este ca amicii mei cu care voi merge si eu vara asta (daca iau viza ) sunt extrem de multumiti de agentie. Deja unii dintre ei merg a 3-a oara cu ei si nu au avut niciun fel de probleme, din contra! Au muncit, dar au si vizitat, cate 3 orase in aceeasi vara. Ultima oara a fost editat de puffball (2012-04-13 19:15:13) Offline #49 2012-05-23 21:27:20
Re: work and travrevin.. dar cred ca degeaba... nu a mai fost nimeni la interviul pt. viza recent? am nevoie sa stiu ce si cum a fost, am nevoie de informatii ) Offline #50 2012-05-23 22:08:51
Re: work and travo cunostinta de a mea si-a luat viza anul asta. a zis ca a fost simplu, ca au intrebat-o daca are ceva firma deschisa, ce medie are, daca are restante, daca esti orfan sau nu. adica se leaga de tot ceea ce ar putea sa te intoarca inapoi din America (obligatii juridice, studii etc). O sa te intrebe care e scopul tau de mergi acolo si daca planuiesti pe viitor sa te muti acolo. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #51 2012-05-23 22:20:11
Re: work and travea nu a mers cu programul w&t? daca da, a avut restante? scuze ca pun atatea intrebari, dar am interviul in curand si sunt stresata Offline #52 2012-05-23 22:35:28
Re: work and travba cu w&t merge. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #53 2012-05-23 22:38:54
Re: work and travpai nu am restante, am note chiar mari de la 8 in sus, doar ca....am un 4 la sport penibil stiu, dar nu pot rezolva decat anul viitor, adica in ultimul an... si faza e ca nu are niciun credit, dar imi apare acolo un 4 si il urasc... Offline #54 2012-05-23 22:46:03
Re: work and travpai ti-au pus 4..asta e. nu stiu daca la voi e pe prezente nota sau pe proba, dar poti gasi oricand o scuza. dar cred ca aia nici nu o sa conteze. fara emotii When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #55 2012-05-23 22:54:03
Re: work and travpe prezente...si cred ca si o proba se da la noi chiar nu stiu ca nu am frecventat orele de sport in ultimul semestru al primului an din anumite motive. Oricum, cert este ca am un 4 si ca proful e un batran fara mila... Mi-e asa de frica sa nu ma duca in jos nota asta la sport Offline #56 2012-05-24 08:47:49
Re: work and travare 0 credite. nu te duce in jos. si la noi e cu 0 credite, dar daca nu iei sportul, nu intrii in licenta. atata tot. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #57 2012-05-25 01:10:58
Re: work and travpuff, relax, nu-ti refuza viza ca ai restanta la sport... e penibil. bafta! zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|