|
Nu esti logat.
Hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?Pagini: 1 2
#1 2009-01-06 23:54:46
hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?am hpv si pana acum vreo 2 luni am avut un neg doar in zona genitala.apoi mi-au aparut excrescente si pe langa sfarcuri,pe pielea de pe piept si de la subbrat.ce ma fac?oare se transmit?sunt si insarcinata si trebuie sa nasc peste ceva timp si mi-e teama sa nu se transmita la bebe prin alaptat. Offline #2 2009-01-07 09:13:05
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?Maya i-am lasat link doctoressei. Iti va raspunde dansa cand va intra pe forum. Eu nu stiu ce sa zic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-01-07 12:22:07
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?maya daca esti din Bucuresti du-te la Lasermed la dr. Niculae, vezi ca au si site Offline #4 2009-01-07 20:03:06
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?Ce ai tu in alte zone nu sunt condiloame, ci "skin tags". Nu au legatura cu HPV genital. Cauta pe google si vei vedea cei cu ele. Nu-ti face griji pt bebe, nu se transmit. ( Well...este o discutie ca s-ar putea sa fie cauzate de alte tulpini HPV, diferite de cele genitale, dar aceste alte tulpini sunt atat de prezente , incat nu are sens sa incerci sa-l protejezi pe bebe , ca oricum intra in contact. Dar aceasta asociere nu e sigura). Oricum , nu-ti face griji. Dar banuiesc ca stii ca se recomanda sa nasti prin cezariana ( ca sa nu intre in contact cu HPV genital). Si apoi igiena mare, sa nu atingi zona genitala si apoi pe bebe. Dar acum sa nu devii paranoica: se pare ca aproape toate cazurile de HPV genital transmis la copii are ca explicatie molestarea sexuala, deci nu se transmite chiar asa de usor. Offline #5 2009-01-08 14:42:52
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?nana.lili ce ai mai facut? cum te mai simti? Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-08 19:11:26
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?
perfect de acord Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2009-01-08 20:32:06
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?va multumesc de ajutor.eu m-am speriat cand am vazut ca-mi cresc acesti"negi"in jurul sfarcurilor cam la 2 luni dupa ce am aflat ca sunt insarcinata.sunt niste firicele de carnita la varfuri nedureroase dar care sunt acolo si seamana cu negul de pe labii.eu m-am gandit sa nasc normal...este chiar asa periculos?trebuie sa nasc prin cezariana? Offline #8 2009-01-08 20:36:43
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?nu-mi aduc aminte sa fi avut usturimi si arsuri...eu am fost o data la doctor si mi le-a cauterizat dar apoi mi-a mai crescut o creasta mica pe care o am si acum.astept pana dupa nastere ca sa pot merge la medic sa rezolv problema.acum in sarcina am avut intr-adevar mancarimi dar mi-a zis doctorita ca e candida si ca s-a accentuat din cauza sarcinii Offline #9 2009-01-08 22:12:07
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?Intreab-o pe doctorita daca poti sa nasti totusi normal...Eu as zice totusi cezariana, mai ales ca ai leziuni active...Vorbeste insa si cu un dermatolog. HPV-ul este specialitatea dermatologului , nu a ginecologului, si un dermatolog stie mai multe despre riscul de transmitere, etc. Offline #10 2009-01-08 22:18:18
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?am sa sun la un dermatovenerolog sa vedem ce spune... Offline #11 2009-01-10 20:54:01
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?am si eu asa ceva, sper sa ajung pe 16.01 la dermatolog sa vad ce-mi zice, voua ce v-a zis? Offline #12 2009-01-12 10:42:57
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?am vorbit cu dr.dermatovenerolog si mi-a recomandat sa nasc prin cezariana.in legatura cu negii mi-a spus ca si cei de pe piele de pe piept si sani sunt tot cu radacina de hpv si ca din cauza sarcinii,corpul fiind cu imunitatea slabita,s-au raspandit si in alte zone nu doar genitale...asa am inteles eu...mi-a recomandat sa merg dupa ce nasc la ea sa mi le rezolve.dar ma intreb oare ce riscuri sunt pentru bebe daca nasc normal?uff nu stiu ce sa fac...dupa ce nasc nu prea are cine sa ma ajute daca nasc prin cezariana... Offline #13 2009-01-12 11:28:48
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?ttttt, mi-e foarte rau, am usturimi si arsuri cumplite, condiloameme se inmultesc bine mersi dar dermatologul a zis ca cu asemenea usturimi nici gand de laser. Am ajuns sa ma caut peste tot si de corpi cetonici, faca analize aiurea pe la tot felul de specialitati. De vreo cateva luni am si arsuri gastrice si ...evident...a revenit depresia de acum 2 ani (tocmai cand ziceam si eu ca dorm macar)....acum sunt la pamant, fara somn e crunt...zilele astea astept si Papanicolaul asa ca numai intrega nu pot sa raman Offline #14 2009-01-12 13:50:42
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?imi pare rau sa aud asta , si eu am urmat un tratament si evident tot nu mi-a trecut , am fost azi si mi-am mai facut o cultura din col , si eu am inima mica si astept rezultatul . Offline #15 2009-01-13 10:57:46
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?acum mi-au iesit enterococi..urmeaza antibiotic Offline #16 2009-01-13 11:45:04
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?nana ce sa iti zic imi pare rau sa aud toate astea ..., si totusi , nu ai un diagnostic, in urma tuturor analizelor facute de tine? Offline #17 2009-01-13 13:13:32
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?cam asa ceva...daca nu m-ar ustura nu m-as duce sa fac analize, evident...mai rau e ca am si arsuri groaznice pe esofag spre stomac...maine va scriu rezultatul la papanicolau...ca mi-e frica si sunt cumplit de slabita numai e cazul sa spun Offline #18 2009-01-13 13:22:14
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?te asteptam cu rezultatul nana Offline #19 2009-01-14 14:30:29
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?papanicolaul e in regula deocamdata, acum iau antibiotic pt enterococi...tot ma ustura iar starile date de medicamentele antidepresie si somnifere sunt crunte, de dormit dorm cateva ore si mi-e rau toata ziua ...vai de capul meu, nu stiu cat o sa rezist asa....va pup pe toate Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|