homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53-76

#1426 2009-01-10 19:35:31

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53

andrulina a scris:

lucia tu ai zis ca sexul dintre voi e extraordinar si ca are parti bune si asta te tine alaturi de el

ca orice comoara este ingropata adanc rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1427 2009-01-10 19:36:02

skumpi
Vizitator

neutral

#1428 2009-01-10 19:36:03

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Lucia puss

#1429 2009-01-10 19:36:08

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

ET a scris:

senorita a scris:

ideea e ca igiena precara e de neconceput in zilele noastre.....
asta e strigator la cer...

Asta crezi tu! lol Eu am impresia ca in Romania e de conceput smile , ajunge o plimbare cu autobuzul vara prin Bucuresti.  cool

da, dar ma refeream la cazul lor in primul rand... desi suna general ce am zis eu

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1430 2009-01-10 19:37:47

senorita
Insomniac member

lucia05 a scris:

oana_ in aprilie facem 12 ani de cand suntem impreuna, avem 11 ani de cand locuim impreuna si 7 de cand suntem casatoriti. la inceput nu era asa

skumpi, am facut psihoterapie de cuplu, dupa aia a fost bine o perioada ( vreo 2 luni ) si si-a "revenit". ideea e ca el e imatur si foarte acaparat de imaginea tatalui. are o familie mai..... si taica-su foarte dur si el vrea sa fie ca taica-su. spre exemplu, taica-su nu mai sta acasa de ani de zile, vine doar in vizita si atunci toata lumea merge in varful picioarelor si nimeni nu il deranjeaza, cam asa vrea sa fie si el in familie...ceea ce cu mine...nu prea se poate!

12 ani??? pfaaa  yikes
o viata de om... grea decizie neutral

Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#1431 2009-01-10 19:40:06

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

back

Sim y 

#1432 2009-01-10 19:41:12

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

puss simy

#1433 2009-01-10 19:46:09

lucia05
Insomniac member

haideti sa va spun ideea mea despre igiena terminata de fiecare data cu ajuns la ...doctor lol

in disperarea mea ca nu sunt destul de curata, prin anul 2 de facultate o tipa care lucra ca asistenta la chirurgie la militar imi da un detergent chirurgical, Oxisept??????? parca, nu mai retin exact. si imi spune ca este bun inclusiv pentru dusuri vaginale...ok! si m-am apucat si saptamanal si chiar de 2 ori pe saptamana faceam dusuri vaginale cu el. e pe baza de iod....si l-a un moment dat incepe sa ma usture cumva...ma duc la tanti Marina , ginecoloaga mea de atunci si prietena mamei mele. ma consulta si ma intreaba cum ma spal eu jos. si foarte mandra de mine ii povestesc. mi-a tras una peste cap cand am coborat de pe masa de m-a luat ameteala lol  si a zis ca daca mai aude ca fac asa ma bate zdravan de tot lol .
bine! mi-a trecut asta, am priceput cum e cu spalatul "acolo". dar mi se parea ca nu sunt destul de curata pe corp. asa ca la fiecare dus ( si faceam cam 2-3 pe zi ) eu ma frecam cu sapun/gel de dus de cate 3 ori si cu buretele de baie. vai de curata eram!! lol  numai ca dupa ceva timp a inceput sa ma usture pielea si sa fac un fel de "faina". ajung la dermato...se uita doctora si eu disperata ii spun ca nu stiu ce s-a intamplat ca eu ma spal si ii explic cum! sa ma ia si aia la injuraturi rotfl  imi explica femeia ca daca dau o data e suficient, ca sunt unii care dau o data pe luna rotfl  si ca pielea are si ea nevoie de grasimi si alte chestii. rezolvat si asta!
daca jos si pe corp imi spusesera medicii ca e bine cum ma spal, m-am gandit ca s-ar putea sa fiu murdara in ...urechi! rotfl  si am inceput spalatul! si bagam apa, si bagam gel de dus si frecam cu degetelul si clateam. si ma stergeam cu betisoare...un intreg ritual spalatul meu in urechi rotfl si incepe si ma doare o ureche....dar se umflase ceva in interios. merg la doctora mea de familie, sotul ei tot medic, amandoi prieteni de familie cu noi. se uita el in urechile mele si imi pune intrebarea de baza " cum te cureti in urechi tu?" si spun...rezultatul " nu esti normala! stii de ce ti-a lasat Dumnezeu degetul mic? d-asta! sa iti cureti urechile cu el" mi-au dat tratament.
norocul a facut ca de atunci pana acum sa nu mai gasesc vreun alt loc nou unde sa consider ca nu sunt destul de curata rotfl

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1434 2009-01-10 19:49:34

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

rotfl rotfl rotfl

#1435 2009-01-10 19:49:53

senorita
Insomniac member

vai lucia rotfl

deci voi sunteti 2 extreme clar (tu si sotul)
cum de ati rezistat atat nu pot sa-mi explic

Ready? Steady... Go!

#1436 2009-01-10 19:50:24

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

lucia05 a scris:

haideti sa va spun ideea mea despre igiena terminata de fiecare data cu ajuns la ...doctor lol

in disperarea mea ca nu sunt destul de curata, prin anul 2 de facultate o tipa care lucra ca asistenta la chirurgie la militar imi da un detergent chirurgical, Oxisept??????? parca, nu mai retin exact. si imi spune ca este bun inclusiv pentru dusuri vaginale...ok! si m-am apucat si saptamanal si chiar de 2 ori pe saptamana faceam dusuri vaginale cu el. e pe baza de iod....si l-a un moment dat incepe sa ma usture cumva...ma duc la tanti Marina , ginecoloaga mea de atunci si prietena mamei mele. ma consulta si ma intreaba cum ma spal eu jos. si foarte mandra de mine ii povestesc. mi-a tras una peste cap cand am coborat de pe masa de m-a luat ameteala lol  si a zis ca daca mai aude ca fac asa ma bate zdravan de tot lol .
bine! mi-a trecut asta, am priceput cum e cu spalatul "acolo". dar mi se parea ca nu sunt destul de curata pe corp. asa ca la fiecare dus ( si faceam cam 2-3 pe zi ) eu ma frecam cu sapun/gel de dus de cate 3 ori si cu buretele de baie. vai de curata eram!! lol  numai ca dupa ceva timp a inceput sa ma usture pielea si sa fac un fel de "faina". ajung la dermato...se uita doctora si eu disperata ii spun ca nu stiu ce s-a intamplat ca eu ma spal si ii explic cum! sa ma ia si aia la injuraturi rotfl  imi explica femeia ca daca dau o data e suficient, ca sunt unii care dau o data pe luna rotfl  si ca pielea are si ea nevoie de grasimi si alte chestii. rezolvat si asta!
daca jos si pe corp imi spusesera medicii ca e bine cum ma spal, m-am gandit ca s-ar putea sa fiu murdara in ...urechi! rotfl  si am inceput spalatul! si bagam apa, si bagam gel de dus si frecam cu degetelul si clateam. si ma stergeam cu betisoare...un intreg ritual spalatul meu in urechi rotfl si incepe si ma doare o ureche....dar se umflase ceva in interios. merg la doctora mea de familie, sotul ei tot medic, amandoi prieteni de familie cu noi. se uita el in urechile mele si imi pune intrebarea de baza " cum te cureti in urechi tu?" si spun...rezultatul " nu esti normala! stii de ce ti-a lasat Dumnezeu degetul mic? d-asta! sa iti cureti urechile cu el" mi-au dat tratament.
norocul a facut ca de atunci pana acum sa nu mai gasesc vreun alt loc nou unde sa consider ca nu sunt destul de curata rotfl

lucia, u're weird  rotfl

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1437 2009-01-10 19:51:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

rotfl

#1438 2009-01-10 19:55:14

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

rotfl

#1439 2009-01-10 19:56:03

ET
Addicted member

Eu zic sa treci la par, asta e mereu expus and you never know. lol

#1440 2009-01-10 20:00:36

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

hello big_smile

#1441 2009-01-10 20:01:13

lucia05
Insomniac member

acum rad si eu....dar ce usturimi am avut....si ce durere de urechi!!!!

da, seno, toata lumea ne-a spus ca suntem total diferiti...eu sunt o tipa inalta, slaba, am facut scoala de stewardese si am lucrat o perioada ca manechin deci ma misc si gesticulez intr-un anume fel. el....ca toporul! are un mers pe strada de te buseste rasul lol  eu imi modulez vocea cand vorbesc ( nu sunt pisicoasa, pot vorbi si foarte ferm ) el tipa de zici ca e mereu pe camp. eu am citit foarte mult si vorbesc normal zic eu, in functie de mediul in care sunt. el se descurca sa vorbeasca cu tractoristii lui fara probleme, daca schimba nivelul nu gaseste cuvintele usor si baga multi "deci" rotfl
eu am fost crescuta intre anumiti oameni si am invatat sa ma port intr-un anume fel, el...e iar "topor" la capitolul asta si se simte stingherit. sunt multe diferente intre noi, diferente care ne fac sa fim total opusi...

#1442 2009-01-10 20:02:51

senorita
Insomniac member

buna al1na puss

Ready? Steady... Go!

#1443 2009-01-10 20:03:18

lucia05
Insomniac member

ET a scris:

Eu zic sa treci la par, asta e mereu expus and you never know. lol

las ca si pe asta il spalam zilnic si il dadeam de doua ori cu sampon dar nu am ajuns la doctor  rotfl

si acum cam si pica de la stress, cred...asa ca il las in pace

oricum, am sinuzita cronica...daca ma spal in nas oare trece? rotfl ca doctorii nu mi-au gasit leacul....

#1444 2009-01-10 20:03:27

ET
Addicted member

Hei, al1na!

Am o curiozitate, btw: betisoarele astea de urechi nu sunt tocmai indicate, nu?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.