homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53-74

#1388 2009-01-10 18:49:12

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53

nu e tocmai ok sa iti fie jena sa te intalnesti cu cineva cand esti cu el...

expect the worst , hope for the best!

#1389 2009-01-10 18:50:26

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pe langa iubire prietenie pasiune tb sa existe comunicare Tei...daca 2 oameni nu comunica si nu se inteleg se duce de rapa totul in timp.....

#1390 2009-01-10 18:52:06

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Da, comunicarea era introdusa oarecum la categoria prietenie sau incredere.
Normal ca daca am incredere in tine iti voi spune cand imi este greu, de ce ma tem, ce-mi place si ce nu etc.

Felicitari, Claudia!

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#1391 2009-01-10 18:52:28

andrulina
Addicted member

lucia05 a scris:

da, claudia...numai ca eu nu vreau sa fiu mama lui si m-am cam saturat. de fapt, sunt mama lui, sponsorul lui, prietena lui ( atunci cand are nevoie ) aia care il ajuta cu cate o vorba plasata pe unde trebuie, consilierul lui pe probleme de management si juridice, bucatareasa lui, menajera lui...si desi multe dintre astea au legatura cu ideea de femeie, nu ma simt deloc femeie cu el, in felul asta.

si totusi continui sa ramai cu el...nu te simti femeie nu te simti iubita etc...dar ramai cu el pt cateva "avantaje" sex de calitate si ca nu ai pe nimeni...

#1392 2009-01-10 18:53:43

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

si cu noi se mai intampla sa nu vorbim efectiv nimik -adica vorbim dar nu comunicam- sa zic maxim 2 saptamani ! si atunci ne dam seama ca ne-am lasat pe ultimul plan si spunem hoppa....stai ca de noi nu avem timp niciodata....si atunci vorbim,uneori pana la 2-3 dimineatza...recuperam !
eu sunt tare mandar de el de tot ce a realizat pe plan profesional, a juns cineva pe puterile proprii ! de ce mi-e jena uneori e ca e cam tacut pana cunoaste pe cineva si da impresia de ingamfare sau de momaie/bleg. Eu chiar si la prima intalnire cu o persoana vorbesc,sunt deschisa etc....el e mai calculat
cam astea as schimba eu la el.

Publicitate

loading...

#1393 2009-01-10 18:54:31

skumpi
Vizitator

pai " a meu " e atat de curat ca mananci de pe el lol se barbiereste in fiecare zi...face 2 dusuri pe zi... isi taie mereu unghiile... ordonat...hainele sunt aranjat...camasile pe umerase, pantalonii cu panatalonii tricourile cu tricourile
nu as putea sa stau langa un barbat care nu e mereu aranjat...ma rog nu neaparat aranjat da cel putin curatttttttt

pai lucia...el nu are respect pt el lol de unde vrei sa aiba pt tine ? neutral

pai mah taica`mio are 57 de ani cred.... pai si el zi de zi se barbiereste... se cremuieste...se da cu parfum...crema de maini toate cele... si totusi are o varsta da mereu ii place sa arate bine...in limita posibilitatilor lol

#1394 2009-01-10 18:55:45

claudia78
Insomniac member

Tei...pt ce felicitari????
noi nu avem probleme de iesit,in fiecare weekend suntem impreuna toti 3. ba la restaurant.la cofetarie (se vede,nu ? rotfl2 ba la munte,ba la picnic rotfl
de atent e f atent.minim odata pe luna imi aduce flori .mici suprize. ma alinta...

#1395 2009-01-10 18:55:54

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

hello fete
mi=am pus sa mananc ceva pe post de cina
mama ei de gastrita.. sunt la a sasea zi de regim... off cat mai am neutral
am si o stare de kko... un pic emo... off

lucia am citit si eu acum.... si mi se pare incredibil cum ai putut sa traiesti si sa fii fericita in conditiile astea neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1396 2009-01-10 18:56:40

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

mda! eu nu sunt o tipa care sa umble mereu imbracata elegant...si la birou in zilele in care stiu ca nu am sedinte si nici nu exista riscul de a "pica" vreo sedinta sau vreo intalnire cu vreo firma ma duc imbracata mai lejer .....adica un blug si o bluzita ( fara adidasi  lol  ) insa mereu sunt imbracata curat! am o boala!!! desi hainele mele miros numai a parfum le spal de fiecare data dupa ce le port, de multe ori ajung de la servici si ma chinui sa incropesc o masina ca sa le spal si sa le stoarca bine sa fie uscate a doua zi ca de! poate imi vine cheful sa ma imbrac tot cu alea. plus ca am ametit tot holul cand trec din cauza parfumului  rotfl de cat folosesc nu ii mai simt nici mirosul asa ca torn in disperare rotfl si eu asa am invatat de acasa de la mama: sa fiu curata eu, sa am hainele curate si asta e mai important decat sa ai nu stiu ce haine pe tine!

claudia...nu vreau sa imi aduc aminte de vremurile in care nu aveam caini - sau erau dar numai 2 - si aveam gradina sad . veneam de la serviciu, faceam mancare daca nu era, sau bagam la spalat, el statea pe terasa si bea bere, eu cu fundul in sus smulgeam buruieni sau copileam rosii, mai sapam .... sa iti spun ca eu desfundam terenul, eu faceam brazdele, eu plantam, eu udam? noroc cu cainii...pe locul unde era gradina acum sunt padocurile lor si de sub ciment nu mai iese nici o buruiana rotfl iar in rest sunt alei de beton si pietris din ala mare si ...am scapat de partea asta!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1397 2009-01-10 18:56:47

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Tei, in ce clasa esti? smile

#1398 2009-01-10 18:57:14

claudia78
Insomniac member

skumpi...imi place ca ai spus "al tau " big_smile puss
sa stii ca si al meu era asa in studentie...big_smile acum e mai greu dupa 10 ore de stat la job zilnic.....pe undeva il si inteleg

#1399 2009-01-10 18:59:59

skumpi
Vizitator

am pus in ghilimele da ? lol

nush da cel putin barbieritu + dusu trb sa fie LEGE pt orice barbat in fiecare zi...

si pt femeie la fel ...in`afara de barbierit lol

#1400 2009-01-10 19:00:42

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

saluuut puss

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1401 2009-01-10 19:01:21

claudia78
Insomniac member

dus face !!!!!!!!!!! cu barbieritul avem probleme...ca cica se irita....si cu unghiile....ca cica il dor daca le taie prea scurt rotfl rotfl
tongue
ati vazut ce-i sar in aparare????
adevarul e ca hjarta

#1402 2009-01-10 19:03:08

andrulina
Addicted member

si iubi la fel skumpi...face si 3 dusuri pe zi....e mereu curat...cand e vorba de barbierit ii mai atrag eu atentia ca ii e lene sa se barbiereasca des...se face cam o data pe sapt si uneori mai des ca ii zic eu smile dar in rest f ordonat, f muncitor...mereu cand mergem la munte sau cand am stat la el sau el la mine nu m-a lasat sa fac nimic...nu ma lasa sa clatesc o farfurie, imi pregateste el micul dejun, la munte el a facut mancare, piata....e foarte saritor si muncitor asta e f bine la un barbat. asa e firea lui, asa a fost invatat de mic sa faca treaba si nu e genul ca sa reproseze daca eu nu fac...a si zis ca daca ne vom muta impreuna el imi va face mancare smile si ca vom fi o familie moderna cica ca nu are nicio pretentie de la mine...

#1403 2009-01-10 19:03:13

senorita
Insomniac member

nici barbatii nu ar tb sa se barbiereasca in fiecare zi... mie imi place si cd are putina barbitza... e mai sexi asa big_smile
barba nu iti da un aspect neingrijit atunci cand esti gigea in rest

Ready? Steady... Go!

#1404 2009-01-10 19:03:42

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Claudia, felicitari pentru familia ta, pentru ca stii sa treci peste defectele sotului tau si sa il iubesti.
Mi-a placut: "pot spune la il iubesc !!! ciondaneli si neintelegeri exista in orice familie....dar eu una il simt parte din mine, si stiu ca si el ma iubeste enorm".

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#1405 2009-01-10 19:05:06

senorita
Insomniac member

claudia78 a scris:

dus face !!!!!!!!!!! cu barbieritul avem probleme...ca cica se irita....si cu unghiile....ca cica il dor daca le taie prea scurt rotfl rotfl
tongue
ati vazut ce-i sar in aparare????
adevarul e ca hjarta

stiu cazuri... asa era al meu... fostul

si ca sa adaug: e musai sa te barbieresti zilnic daca lucrezi la birou si esti imbracat la 4 ace... daca ai activitati care presupun tinute casual, nu e musai... sau in WE

Ready? Steady... Go!

#1406 2009-01-10 19:05:24

claudia78
Insomniac member

ei ,pai si al meu se barbiereste minim de 2 ori pe saptamana.dar mie mi-ar place zilnic.....de aceea m-am plans....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.