homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53-72

#1350 2009-01-10 17:14:00

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53

un' ti duci ani?

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1351 2009-01-10 17:15:00

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

bath time
pussssssssiiiiiiikeeeeeee big_smile pusspusspusspusspusspusspusspusspuss

There ain't no sunshine now that he's gone

#1352 2009-01-10 17:15:01

pitzipoank
Insomniac member

wai abia acu' am vaz... is insomniaca rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#1353 2009-01-10 17:15:07

skumpi
Vizitator

u esti departe lol
la mine muntele e la 30 de minute... Mogosa si cveva mai mult Cavnic, Izvoare forgetit

#1354 2009-01-10 17:15:27

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

am terminat si eu de sters prafucul si tastatura am facut-o luna cu spirt tre sa fac baitza si nu stiu ce-oi mai face in continuare....

Publicitate

loading...

#1355 2009-01-10 17:17:15

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

eu clar m-am plictisit de viata asta! m-am plictisit sa fiu maritata. de fapt, nu ma simt bine maritata asa....si pana la urma nu m-ar deranja ca sunt maritata daca as avea posibilitatea sa fac ce vreau....daca as putea sa dau timpul inapoi chiar si numai cu 7 ani sunt multe lucruri pe care nu le-as mai face sau nu le-as face la fel......

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1356 2009-01-10 17:18:14

lucia05
Insomniac member

si m-am saturat si m-am plictisit. as avea chef sa stau cu o prietena/amica la o barfa si o cafea...dar...nu am cu cine!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1357 2009-01-10 17:18:36

skumpi
Vizitator

pfoai eu ar trb sa ma pun pe invatat...miercuri am un examen destul de greu la psiho muncii... o gramada de chichitze... joi am la psiho. creativitatii colocviu... ala nu`i stres .... da numa nu`mi vine sa iau cursu in mana big_smile

#1358 2009-01-10 17:18:43

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

hopsieu ....hielooouuu  angel

..be the best ...fuck the rest smile))

#1359 2009-01-10 17:19:31

andrulina
Addicted member

eu ti-am zis lucia, chiar nu inteleg dc stai asa cand nu esti multumita....eu as lua-o razna cred ca fiu maritata cu cineva si sa nu fiu fericita si implinita in casnicia aia...clar mi-as fi luat talpasita si o luam de la capat ca mare pierdere nu e, n-aveti copil asta e un lucru f bun.

#1360 2009-01-10 17:19:45

pitzipoank
Insomniac member

hello valy!  kram

lucia, nu ai prietene?

#1361 2009-01-10 17:20:47

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

puss  pitzi .......lasa lucia k beau io o cafea cu tine ....cand vrei  tongue  rodnar

..be the best ...fuck the rest smile))

#1362 2009-01-10 17:21:14

skumpi
Vizitator

nici eu lucia...pe adolescentele astea de 16 -18 ani le mai inteleg ca stau in relatii tampite insa pe tine, femeie in toata firea nu
mai ales ca il intretzi...ai d capu meu ca ce sut i`as da... tu te`ai descurca financiar deci nu pot sa zici ca asta`i motivu pt care stai...
a cui e casa /apartamentu in care stati ?

#1363 2009-01-10 17:25:03

andrulina
Addicted member

lasa lucia nu-ti dori sa iesi cu vreo fata la suc ca nu e mare scofala....fetele sunt f rele majortiatea, invidioase...in ziua de azi nu mai gasesti o prietena adevarata...daca nu ai o prietena din copilarie nu mai gasesti prietene de calitate...eu m-am convins. eu am trecut prin multe cu "prietenele" si nu-mi mai tb....mai ies uneori asa cu cateva fete ca sa nu turbez in casa, dar sa ma apuc sa ma destainui no way....nu zic nimic din viata mea personala...n-am incredere si decat sa le vad meclele alea fitoase si ifosele si tot felul de bashini mai bine stau acasa....

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-01-10 17:34:36)

#1364 2009-01-10 17:25:04

lucia05
Insomniac member

andru...am mai spus de ce.

pitzi nu mai am. adica prietena mea cea mai buna ( adica de la 8 ani ) este maritata in elvetia...suntem prietene in continuare, o data pe luna facem sedinta telefonica de minim o ora  lol
in rest, celelalte tipe sunt ori maritate si automat ocupate, ori cu prieteni, ori cu parinti....
aveam o amica, fata vecinei mele, care s-a dat la fund  rotfl  asta vara mi-a cerut la un moment dat niste bani imprumut, nu multi - 80 RON ! i-am dat si a zis ca mi da in 2 saptamani. si nici acum nu mi i-a dat. si nu asta era problema, ar fi putut spune "mai mu am dar o sa ti-i dau" sau ma rog, sa nu mai spuna nimic, insa acum evita si sa mai dea ochii cu mine. cand vine pe la maica-sa trece prin curte cu un aer foarte preocupat si cu capul in jos ca daca cumva o strig sa se faca virgula ca nu a auzit rotfl . oameni! lol  niciodata nu mi-a placut chestia asta. eu daca am luat imprumut si am zis ca ii dau in ziua de x pai atunci i-am dat. ca asa e frumos...poate omul asa isi pune baza ca ii dai inapoi....

#1365 2009-01-10 17:25:36

andrulina
Addicted member

dar parca aveai o sora tu

#1366 2009-01-10 17:27:33

lucia05
Insomniac member

skumpi, casa e a mea. casa provine din apartamentul pe care eu l-am avut inainte de a ne casatori...l-am vandut la superpret si din el am luat casa si mi-au ramas si bani de am facut instalatiile de gaze si electrica noi si am zugravit. vezi pitzi ce ma pricep la tranzactii? rotfl  vreau sa iti spun ca in 10 minute i-am "zburat" aluia de avea casa 50 de mil din pret. rotfl

#1367 2009-01-10 17:30:01

lucia05
Insomniac member

da. am o sora, are 23 de ani si e la bucuresti. lucreaza si sta acolo. prin ploiesti vine foarte rar.

aaaa si am mai avut o prietena, de fapt un cuplu cu care eram prieteni de familie dar....au inceput ca vezi draga Doamne noi avem bani, ca ne-am pus centrala, ca ne-am luat casa.....si nu s-a mai putut. pe noi nu ne interesa ce faceau ei, de cate ori reuseau sa-si faca ceva chiar ma bucuram ca stiam cat se chinuie si cat muncesc...dar ei ( si mai ales el) parca era la concurs cu toata lumea

#1368 2009-01-10 17:32:07

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

pitzi plec o fuga la vatra dornei aci aproape. ca nu merg la banchetul de sfarsit si am zis sa nu stau degeaba sa plec undeva sa ma distrez si numa bine mi-a venit ideea smile colegii ii vad la cursul festiv de banchet chiar nu aveam chef mai ales ca a iesit si scandal la organizare...asa ca mi-am bagat picioarele si plec cu iubi big_smile abia astept

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.