|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53-72#1350 2009-01-10 17:14:00
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53un' ti duci ani? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #1351 2009-01-10 17:15:00
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53bath time There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1352 2009-01-10 17:15:01
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53wai abia acu' am vaz... is insomniaca "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #1353 2009-01-10 17:15:07
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53u esti departe #1354 2009-01-10 17:15:27
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53am terminat si eu de sters prafucul si tastatura am facut-o luna cu spirt tre sa fac baitza si nu stiu ce-oi mai face in continuare.... Offline Publicitateloading...
#1355 2009-01-10 17:17:15
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53eu clar m-am plictisit de viata asta! m-am plictisit sa fiu maritata. de fapt, nu ma simt bine maritata asa....si pana la urma nu m-ar deranja ca sunt maritata daca as avea posibilitatea sa fac ce vreau....daca as putea sa dau timpul inapoi chiar si numai cu 7 ani sunt multe lucruri pe care nu le-as mai face sau nu le-as face la fel...... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1356 2009-01-10 17:18:14
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53si m-am saturat si m-am plictisit. as avea chef sa stau cu o prietena/amica la o barfa si o cafea...dar...nu am cu cine! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1357 2009-01-10 17:18:36
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53pfoai eu ar trb sa ma pun pe invatat...miercuri am un examen destul de greu la psiho muncii... o gramada de chichitze... joi am la psiho. creativitatii colocviu... ala nu`i stres .... da numa nu`mi vine sa iau cursu in mana #1358 2009-01-10 17:18:43
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53....hielooouuu ..be the best ...fuck the rest )) Offline #1359 2009-01-10 17:19:31
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53eu ti-am zis lucia, chiar nu inteleg dc stai asa cand nu esti multumita....eu as lua-o razna cred ca fiu maritata cu cineva si sa nu fiu fericita si implinita in casnicia aia...clar mi-as fi luat talpasita si o luam de la capat ca mare pierdere nu e, n-aveti copil asta e un lucru f bun. Offline #1360 2009-01-10 17:19:45
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53hello valy! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #1361 2009-01-10 17:20:47
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53pitzi .......lasa lucia k beau io o cafea cu tine ....cand vrei ..be the best ...fuck the rest )) Offline #1362 2009-01-10 17:21:14
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53nici eu lucia...pe adolescentele astea de 16 -18 ani le mai inteleg ca stau in relatii tampite insa pe tine, femeie in toata firea nu #1363 2009-01-10 17:25:03
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53lasa lucia nu-ti dori sa iesi cu vreo fata la suc ca nu e mare scofala....fetele sunt f rele majortiatea, invidioase...in ziua de azi nu mai gasesti o prietena adevarata...daca nu ai o prietena din copilarie nu mai gasesti prietene de calitate...eu m-am convins. eu am trecut prin multe cu "prietenele" si nu-mi mai tb....mai ies uneori asa cu cateva fete ca sa nu turbez in casa, dar sa ma apuc sa ma destainui no way....nu zic nimic din viata mea personala...n-am incredere si decat sa le vad meclele alea fitoase si ifosele si tot felul de bashini mai bine stau acasa.... Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-01-10 17:34:36) Offline #1364 2009-01-10 17:25:04
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53andru...am mai spus de ce. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1365 2009-01-10 17:25:36
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53dar parca aveai o sora tu Offline #1366 2009-01-10 17:27:33
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53skumpi, casa e a mea. casa provine din apartamentul pe care eu l-am avut inainte de a ne casatori...l-am vandut la superpret si din el am luat casa si mi-au ramas si bani de am facut instalatiile de gaze si electrica noi si am zugravit. vezi pitzi ce ma pricep la tranzactii? vreau sa iti spun ca in 10 minute i-am "zburat" aluia de avea casa 50 de mil din pret. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1367 2009-01-10 17:30:01
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53da. am o sora, are 23 de ani si e la bucuresti. lucreaza si sta acolo. prin ploiesti vine foarte rar. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1368 2009-01-10 17:32:07
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53pitzi plec o fuga la vatra dornei aci aproape. ca nu merg la banchetul de sfarsit si am zis sa nu stau degeaba sa plec undeva sa ma distrez si numa bine mi-a venit ideea colegii ii vad la cursul festiv de banchet chiar nu aveam chef mai ales ca a iesit si scandal la organizare...asa ca mi-am bagat picioarele si plec cu iubi abia astept Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|