|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53-73#1369 2009-01-10 17:32:51
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53pai si sta in casa ta... nu afce nik mai ii si betziv pe deasupra.. nu`l iubesti...nu va intelegeti... copii nu aveti #1370 2009-01-10 17:33:24
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53
mnaaaaaa.......... pai da toti lasa. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #1371 2009-01-10 17:33:44
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53ma duk sa fac baitza ...apoi sa ma imbrac ...si plec in plazza....sa vad un filmulet ceva ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #1372 2009-01-10 17:35:46
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53si noi/eu avem problema asta cu prietenii....adica nu avem ! sotului meu nu-i lipsesc,dar sincer mie mi-ar place sa avem macar o familie cu care sa fim prieteni si cu care sa iesim , excursii,revelioane etc. Dar nu iese si pace. Ajungem pana intr-un punct si dupa aceea ne retragem ca ne dam seama ca "nu-s de noi" Eu sunt cam frustrata pe treaba asta, mai ales ca noi nu avem nici frati/cumnate/verisori etc. Offline #1373 2009-01-10 17:42:35
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53da, clau. noi nu am tinut nici sa fie cu cine stie ce studii, nici ca vezi draga Domene nu pot avea prieteni decat cu o anumite functii sau pozitie sociala, nici ca ar trebui sa aiba anumite venituri. nu! sa stie sa fie oameni. atat! dar din pacate nu mai gasesti.... am luat nu stiu cate tzepe....tot ei invidioasi sau cautau sa traga foloase ... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#1374 2009-01-10 17:47:28
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53helooooo.ce faceti??? expect the worst , hope for the best! Offline #1375 2009-01-10 17:47:48
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53pai pitzi, primii 50 de mil i-am zburat la agentie fara sa vad casa era la 500 de mil si i-am spus aluia clar ca mai mult de 450 nu dau si a zis agentul "ok! 450" apoi cand am venit sa vad casa am intrat, m-am uitat cu o mutra de ziceai ca ma uit la hazna ( era cea mai buna casa pe care o vedeam in 2 luni de cand cautam zi de zi ) si am iesit de ziceai ca ma alearga si in curte am cerut actele. si vad ca nu avea terenul ( nu stiuse sa faca cerere la primarie ca ii fusese luat in 89 cand cumparase el ) si am zis "pe casa vreti 450? ca terenul nu e al dvs...." ala "pai da" eu " nici nu se discuta" si am plecat hotarata inspre poarta. al meu a inceput ca sunt nebuna ca unde mai gasim si i-am zis sa stea linistit. a doua zi m-am trezit cu el la poarta la soacra-mea ( stateam acolo si e la distanta de cateva strazi si ii spusesem ) a venit si mi-a spus ca accepta 400 si mi-a cantat si la acordeon ca sa il las sa mai stea inca o luna in casa Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-01-10 17:48:47) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1376 2009-01-10 17:53:37
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53skumpi , nu e betiv, nu se imbata, in 11 ani o singura data l-am vazut beat! ce l-am stropit cu otet atunci!! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1377 2009-01-10 17:57:19
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53lucia eu cred ca tu esti prea pretentioasa cu el...nu stiu dc am eu impresia asta...ca stiu ca mai demult ziceai ca orice femeie si-ar dori sa ai un barbat asa ca nu se uita dupa altele, e de casa, nu bea etc...doar ca are chestiile lui cu afacerile si nu prea te ajuta la treburi casnice, scuza-ma dar mi se pare ca prea ii cauti nod in papura....nu poate sa fie nimeni perfect... Offline #1378 2009-01-10 18:16:28
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53
nu poate si nici nu este "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #1379 2009-01-10 18:19:42
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53p.s. no offence luci "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #1380 2009-01-10 18:34:23
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53Scuzati-ma ca intervin nepoftita! Offline #1381 2009-01-10 18:36:55
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53nu ma supar, nu am de ce si nici nu stiu daca ati fi rezistat atat daca erati in locul meu, pentru ca lucrurile se desfasoara cam asa ( si cum e ce mic si des stinge si cea mai mare flacara....s-a dus pe apa sambetei tot ) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1382 2009-01-10 18:42:08
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53 Offline #1383 2009-01-10 18:44:33
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53da, claudia...numai ca eu nu vreau sa fiu mama lui si m-am cam saturat. de fapt, sunt mama lui, sponsorul lui, prietena lui ( atunci cand are nevoie ) aia care il ajuta cu cate o vorba plasata pe unde trebuie, consilierul lui pe probleme de management si juridice, bucatareasa lui, menajera lui...si desi multe dintre astea au legatura cu ideea de femeie, nu ma simt deloc femeie cu el, in felul asta. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #1384 2009-01-10 18:46:19
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53bleachs #1385 2009-01-10 18:48:02
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53omg lucia... expect the worst , hope for the best! Offline #1386 2009-01-10 18:48:33
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53pfoai k nu i`as aduna hainele si chilotii nici sa ma plateasca #1387 2009-01-10 18:48:54
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53pe mine al meu ma ajuta f mult la treburile casei -adica in bucatarie- ca in curte si gradina...v-am mai spus , numai gratare se fac ! -printre buruieni Ultima oara a fost editat de claudia78 (2009-01-10 18:50:37) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|