homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53-73

#1369 2009-01-10 17:32:51

skumpi
Vizitator

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53

pai si sta in casa ta... nu afce nik mai ii si betziv pe deasupra.. nu`l iubesti...nu va intelegeti... copii nu aveti
ce va leaga ? hmm

#1370 2009-01-10 17:33:24

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

lucia05 a scris:

skumpi, casa e a mea. casa provine din apartamentul pe care eu l-am avut inainte de a ne casatori...l-am vandut la superpret si din el am luat casa si mi-au ramas si bani de am facut instalatiile de gaze si electrica noi si am zugravit. vezi pitzi ce ma pricep la tranzactii? rotfl  vreau sa iti spun ca in 10 minute i-am "zburat" aluia de avea casa 50 de mil din pret. rotfl

mnaaaaaa.......... pai da toti lasa.
oricum preturile se umfla artificial ca sa aiba de unde negocia.. smile

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1371 2009-01-10 17:33:44

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

ma duk sa fac baitza ...apoi sa ma imbrac ...si plec in plazza....sa vad un filmulet ceva ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#1372 2009-01-10 17:35:46

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

si noi/eu avem problema asta cu prietenii....adica nu avem ! sotului meu nu-i lipsesc,dar sincer mie mi-ar place sa avem macar o familie cu care sa fim prieteni si cu care sa iesim , excursii,revelioane etc. Dar nu iese si pace. Ajungem pana intr-un punct si dupa aceea ne retragem ca ne dam seama ca "nu-s de noi" Eu sunt cam frustrata pe treaba asta, mai ales ca noi nu avem nici frati/cumnate/verisori etc.
suntem singuri..........

#1373 2009-01-10 17:42:35

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

da, clau. noi nu am tinut nici sa fie cu cine stie ce studii, nici ca vezi draga Domene nu pot avea prieteni decat cu o anumite functii sau pozitie sociala, nici ca ar trebui sa aiba anumite venituri. nu! sa stie sa fie oameni. atat! dar din pacate nu mai gasesti.... sad am luat nu stiu cate tzepe....tot ei invidioasi sau cautau sa traga foloase ...

eu as putea sa am o "gasca" acum si sincer nici nu m-ar interesa ca barbati-miu ar veni cu mine sau nu dar nu am masina si permis. daca as avea....nu m-ar vedea in week-end pe acasa!!! am prietenul ala langa bucuresti, tot cu caini, de varsta cu noi si la el mereu vine lumea...care cum vrea...pentru cat timp vrea....si ii stiu si pe cei care vin si toti avem aceasi pasiune deci ar fi unde, insa....de! si am ajuns asa ca am fost proasta! in loc sa imi iau eu masina i-am dat lui in firma vreo 14 mii de euro. asta la capitolul euro....la capitolul lei...m-am oprit din tinut cont pe la vreo 400 de milioane lol

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#1374 2009-01-10 17:47:28

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

helooooo.ce faceti???

expect the worst , hope for the best!

#1375 2009-01-10 17:47:48

lucia05
Insomniac member

pai pitzi, primii 50 de mil i-am zburat la agentie fara sa vad casa  rotfl  era la 500 de mil si i-am spus aluia clar ca mai mult de 450 nu dau rotfl  si a zis agentul "ok! 450" apoi cand am venit sa vad casa am intrat, m-am uitat cu o mutra de ziceai ca ma uit la hazna  rotfl ( era cea mai buna casa pe care o vedeam in 2 luni de cand cautam zi de zi ) si am iesit de ziceai ca ma alearga si in curte am cerut actele. si vad ca nu avea terenul  wink  ( nu stiuse sa faca cerere la primarie ca ii fusese luat in 89 cand cumparase el ) si am zis "pe casa vreti 450? ca terenul nu e al dvs...." ala "pai da" eu " nici nu se discuta" si am plecat hotarata inspre poarta. al meu a inceput ca sunt nebuna ca unde mai gasim si i-am zis sa stea linistit. a doua zi m-am trezit cu el la poarta la soacra-mea ( stateam acolo si e la distanta de cateva strazi si ii spusesem ) a venit si mi-a spus ca accepta 400 si mi-a cantat si la acordeon ca sa il las sa mai stea inca o luna in casa lol

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-01-10 17:48:47)

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1376 2009-01-10 17:53:37

lucia05
Insomniac member

skumpi , nu e betiv, nu se imbata, in 11 ani o singura data l-am vazut beat! ce l-am stropit cu otet atunci!! rotfl

si poate sunt eu exagerata dar nu suport sa simt miros de bautura, si daca bea un pahar de bere s-a terminat! mad

#1377 2009-01-10 17:57:19

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

lucia eu cred ca tu esti prea pretentioasa cu el...nu stiu dc am eu impresia asta...ca stiu ca mai demult ziceai ca orice femeie si-ar dori sa ai un barbat asa ca nu se uita dupa altele, e de casa, nu bea etc...doar ca are chestiile lui cu afacerile si nu prea te ajuta la treburi casnice, scuza-ma dar mi se pare ca prea ii cauti nod in papura....nu poate sa fie nimeni perfect...

#1378 2009-01-10 18:16:28

pitzipoank
Insomniac member

andrulina a scris:

lucia eu cred ca tu esti prea pretentioasa cu el...nu stiu dc am eu impresia asta...ca stiu ca mai demult ziceai ca orice femeie si-ar dori sa ai un barbat asa ca nu se uita dupa altele, e de casa, nu bea etc...doar ca are chestiile lui cu afacerile si nu prea te ajuta la treburi casnice, scuza-ma dar mi se pare ca prea ii cauti nod in papura....nu poate sa fie nimeni perfect...

nu poate si nici nu este smile
afaceri are toata lumea.. care mai aduc si probl.... been there,done that
iar tb casnice... nah.. nici al meu nu se omoara... face numai daca ii zic sa faca. dar nu ma deranjeaza. imi face placere sa fac curat, mancare, sa calc si restul.....

sincer lucia, eu cred ca de fapt persoana lui nu te mai atrage... k s-a stins flacara de inceput....
vb andrei... nu inteleg de ce mai sunteti casatoriti si mai si stati impreuna daca de fapt intre voi nu mai e nimic...
mai bine singura si nefericita decat cu un el si nefericita....

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#1379 2009-01-10 18:19:42

pitzipoank
Insomniac member

p.s.  no offence luci  puss

#1380 2009-01-10 18:34:23

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Scuzati-ma ca intervin nepoftita!

Eu cred ca este normal ca relatia sa ajunga la maturitate. Asa se intampla si in cazul tau, Lucia, dupa atatia ani. Numai ca relatia rezista si va aduce amandurora satisfactii atata timp cat are baze solide:  a existat acea pasiune nebuna, a existat si exista incredere acordata reciproc si nu in ultimul rand, ceea ce este mai presus de toate, a existat si exista prietenia. In opinia mea, prietenia este baza unei relatii de lunga durata in care partenerii sunt fericiti pentru ca ea este singura ce dainuie in timp. Pasiunea se stinge odata cu anii ce s-au scurs si inaintand in varsta ne ramane zambetul cald al partenerului/ partenei atunci cand ne reamintim de cum a fost odata, raman brate deschise mereu gata sa te primeasca atunci cand ai avut o zi proasta, ramane privirea calda gata oricand sa te alinte si sa-ti fie sprijin.

E greu sa o iei de la inceput, insa niciodata tarziu! Daca te complaci intr-o relatie ce evident nu mai functioneaza nu vei ajunge sa fii decat o piedica in calea fericirii celuialt, ceea ce este un pacat grav, poate cel mai grav in viata. Si vice-versa este valabila. Plus, daca tie nu iti este bine, nici celuilalt nu are cum sa-i fie. Poate ca mai tarziu, cand s-ar putea sa fie prea tarziu, el isi va gasi un alt drum, iar tu vei ramane pierduta.

Nu trebuie sa ne chinuim si nici sa ne multumim cu aceasta falsa stabilitate. E greu sa o iei de la capat, sa pasesti catre nesiguranta. Majoritatea dintre noi ne temem teribil de schimbari, datorita incertitudinii ce ne asteapta, insa de cele mai multe ori, mai ales cand nu avem nimic de pierdut, merita sa incercam!

Sa aveti zile senine!

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#1381 2009-01-10 18:36:55

lucia05
Insomniac member

nu ma supar, nu am de ce si nici nu stiu daca ati fi rezistat atat daca erati in locul meu, pentru ca lucrurile se desfasoara cam asa ( si cum e ce mic si des stinge si cea mai mare flacara....s-a dus pe apa sambetei tot )
- dimineatza pune ceasul sa sune devreme ca el pleaca devreme, cica. ceasul suna eu ma trezesc desi as mai putea dormi, ma duc pun cafeaua si ma rog de el sa se trezeasca. dupa care pierde nu stiu cat timp stand la cafea si apoi imi reproseaza ca el nu a plecat devreme din cauza mea
- in fiecare zi eu trebuie sa ii atrag atentia sa se spele pe dinti
-eu trebuie sa ii atrag atentia ca ar fi cazul sa isi spele pantofii
- vine, se dezbraca isi arunca lucrurile prin toata casa, eu le strang, i le asez, iar le ravaseste
- eu ii adun sosetele si chilotii ( nu si le pune NICIODATA in masina )
- niciodata nu sterge masa dupa ce a mancat, in 90% din cazuri nici vasele nu le pune in chiuveta
- daca sta acasa chiar si zile la rand nu face NIMIC decat doarme, se uita la tv sau se joaca pe calculator
- nu e capabil sa fie tandru nici macar 10 minute pe zi
- daca il suna un prieten si aveam program facut ma lasa balta si pleaca la ala
- daca e treaba de facut si il rugam si pe el sa ajute incepe si urla si buseste numai ca sa nu faca si el ceva
- daca am de lucru pentru la serviciu sau pentru master, tot eu trebuie sa pregatesc si sa pun masa. daca il rog sa ma ajute urla si buseste
- daca ma duce la serviciu imi repsroseaza de cel putin 10 ori
- nu am mai iesit sa ne plimbam de....cine mai tine minte!
- el nu e niciodata vinovat de nimic
- nu a mai periat un caine si nu a mai facut curat la ei de aproape un an. fac numai eu si frati-miu. urla cand trebuie sa mergem in expozitii insa se da mare ca ce caini are el.
- nu il intereseaza daca sunt platite facturile sau daca am bani sa le platesc, in schimb ataca mereu contul meu si ia cat are nevoie fara sa se gandeasca daca avem sau nu bani suficienti pentru ce trebuie
- urla ca eu cheltuiesc bani multi si nu e asa
- eu trebuie sa ii spun sa isi schimbe pantalonii sau camasa ca sunt murdari
- mi-e jena sa ma intalnesc cu cineva cunoscut cand sunt cu el
- eu trebuie sa il rog sa faca dus ( de multe ori e prea obosit, insa sta cate 2 ore la calc )
- eu ii spun sa se pieptene
- daca sta acasa si eu sunt la serviciu cand vin eu trebuie sa ii incalzesc mancare dupa care el se culca pentru ca e obosit, eu muncesc in casa, la caini....
si lista poate continua la nesfarsit....
e ok? sunt eu pretentioasa?
-

#1382 2009-01-10 18:42:08

claudia78
Insomniac member

rotfl rotfl
Lucia,cateva se potrivesc si la noi.....

#1383 2009-01-10 18:44:33

lucia05
Insomniac member

da, claudia...numai ca eu nu vreau sa fiu mama lui si m-am cam saturat. de fapt, sunt mama lui, sponsorul lui, prietena lui ( atunci cand are nevoie ) aia care il ajuta cu cate o vorba plasata pe unde trebuie, consilierul lui pe probleme de management si juridice, bucatareasa lui, menajera lui...si desi multe dintre astea au legatura cu ideea de femeie, nu ma simt deloc femeie cu el, in felul asta.

#1384 2009-01-10 18:46:19

skumpi
Vizitator

bleachs
ce om... mai rau ca un animal...si aia se curata singuri...
sincer mie mi`ar fi scarba sa stau lg un asemenea om...

#1385 2009-01-10 18:48:02

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

omg lucia...neutral

expect the worst , hope for the best!

#1386 2009-01-10 18:48:33

skumpi
Vizitator

pfoai k nu i`as aduna hainele si chilotii nici sa ma plateasca acklad
nici nu ma mir ca nu vrei sa faci dragoste cu el rotfl

#1387 2009-01-10 18:48:54

claudia78
Insomniac member

pe mine al meu ma ajuta f mult la treburile casei -adica in bucatarie- ca in curte si gradina...v-am mai spus , numai gratare se fac ! -printre buruieni
pe mine ce ma enerveaza cel mai mult la al meu ca habar nu are de facturi /rate/taxe/impozite....si uneori e f obositor sa le faci tu toate. de multe ori eu ma simt barbat in casa....si e f obositor
daaaa...nici al meu nu baga nimik in masina de spalat, eu ii atrag atentia sa-si taie totusi unghiile ca le depasesc pe ale mele in lungime rotfl si sa se barbereasca....Dus face zilnic,asta nu e problema ! decat cu unghiile si cu barba
dar eu deocamdata -du-a 12 ani - pot spune la il iubesc !!! ciondaneli si neintelegeri exista in orice familie....dar eu una il simt parte din mine, si stiu ac si el ma iubeste enorm....

Ultima oara a fost editat de claudia78 (2009-01-10 18:50:37)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.