homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53-71

#1331 2009-01-10 16:07:08

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53

andrulina a scris:

biggirlsdon.tcry a scris:

andru, stii, asa, pe scurt, ce a zis la berbec? sad  k m-am trezit prea tarziu sa ma uit sad puss

pai a zis ca sunteti foarte irascibili in perioada asta, intampinati niste probleme cu sefii la munca, va streseaza, munciti mult in perioada asta pana pe data de 16 si de asta sunteti stresati....ca se poate ca din cauza unor vorbe sa se incheie niste prietenii mai vechi, dar va dati seama ca ati gresit si mai tarziu va veti cere scuze....ca unii incearca sa stabileasca niste legaturi de prietenie cu cineva si de pe 1 febr s-ar putea sa se concretizeze ceva sau macar sa va apropiati mai mult de cineva....
cam asta a zis in mare

da...da...stressssssssssssssss!!!!  roll  urasc sesiuneaaaaaa!!!!  grater

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1332 2009-01-10 16:30:28

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

mda! trebuie sa treaca niste ani buni ca sa afli ca sotzului nu ii pasa ca nu vrei sa faci dragoste cu el cand bea...si bea in fiecare seara...pe scurt: ca nu ii pasa daca faci dragoste cu el. si sa se mai planga barbatii ca sunt inselati.... neutral

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1333 2009-01-10 16:31:13

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

http://www.astrostar.ro/previziuni/zodia-berbec.html uitati aici pe 2009 p fiecare zodie

#1334 2009-01-10 16:32:47

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

ciauuuuuuuuuuuuuu big_smile

am avut primul exam la psihoooooooooo big_smile si am luat 10 big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile  momi numai 8 sad  da' promit ca next time o sa ia cat mine, chiar daca vom avea sub diferite big_smile
pfoai...  momi si dad aveau o piesa a lor... noah, ii placea tatalui meu mult. imi amintesc ca pe 2 ianuarie cand veneam de pe munte, am trecut si pe langa locul accidentului, sa aprindem o lumanare si cum ne apropiam, la radio a cantat piesa aia neutral  azi la fel, eram cu momi in masina, ne apropiam de faculta si hop, piesa neutral   uuiiiiiii, imi vine sa urlu cat imi e de dor, dar cred ca ar fi fost mandru de noi
a plecat mom la ea acasa si ma pun sa fac curat si baitza, ies in oras, azi imi iau liber
va pup

There ain't no sunshine now that he's gone

#1335 2009-01-10 16:32:53

andrulina
Addicted member

pai ziceai ca bea asa cate un pahar 2 acasa...si ca nu exagereaza

Publicitate

loading...

#1336 2009-01-10 16:33:22

andrulina
Addicted member

buna ale te-am vazut pe hi5 cu noul look...iti shade bn

#1337 2009-01-10 16:36:55

skumpi
Vizitator

ale puss numai note de 10 sa iei puss si mumi tau big_smile

#1338 2009-01-10 16:37:49

SonneAle
Addicted member

andrulina a scris:

buna ale te-am vazut pe hi5 cu noul look...iti shade bn

smile  rodnar sar'ana smile puss

#1339 2009-01-10 16:39:30

SonneAle
Addicted member

skumpi a scris:

ale puss numai note de 10 sa iei puss si mumi tau big_smile

eh.. mai greu...  vine neuropsihologia, cred ca acolo o sa imi trag palme rotfl    iar momi la informatica si engleza neutral  sper sa pot s-o ajut acolo

#1340 2009-01-10 16:41:18

skumpi
Vizitator

wai...neuro ii grea tare...nush dupa ce curs inveti insa noi am avut unu... pfoaooai... cred ca 2 saptamani am invatat numa la nuro lol adevaru ii ca am si luat 8 rodnar da am invatat pt el da s`a ridicat nota la 9 ca aveam prezenta 100% + activitate la seminar tongue
treci u si peste ala big_smile acuma il vad asa.... fleac lol da atunci tremuram toata

#1341 2009-01-10 16:42:30

SonneAle
Addicted member

pt voi:
cu drag big_smile

#1342 2009-01-10 16:53:23

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

andrulina a scris:

pai ziceai ca bea asa cate un pahar 2 acasa...si ca nu exagereaza

da. un pahar-doua-trei...nu se imbata, insa eu nu suport barbatii care beau. nici macar un pahar. nu stiu de ce!!! nici tata si nici tatal vitreg nu au baut sa zici ca de aici repulsia....pur si simplu o am. si nu ma pot intreba daca vad ca a baut un pahar daca face el dragoste cu mine sau alcoolul...asta sunt! si ca sa nu am dilema asta prefer sa nu fac.
aaaa si mai e ceva! sta pana la 12 - 1 noaptea ba la televizor ba la calculator si apoi vrea....pai scuza-ma dupa ce o zi intreaga el a stat sau s-a plimbat pe unde a vrut el si eu am fost la serviciu si am facut treaba in casa si a doua zi iar la munca....crezi ca mai am chef la ora aia de asa ceva?

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-01-10 16:54:52)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1343 2009-01-10 16:57:55

SonneAle
Addicted member

skumpi a scris:

wai...neuro ii grea tare...nush dupa ce curs inveti insa noi am avut unu... pfoaooai... cred ca 2 saptamani am invatat numa la nuro lol adevaru ii ca am si luat 8 rodnar da am invatat pt el da s`a ridicat nota la 9 ca aveam prezenta 100% + activitate la seminar tongue
treci u si peste ala big_smile acuma il vad asa.... fleac lol da atunci tremuram toata

buba la mine mai e si masterul neutral acolo trebuie in mare parte sa fac referate neutral  o sa capieeeeezzzz lol  punk
vaaai, ma duc, is ca un titirez rotfl ma duc sa ma imbaiez, ca fac maine sau later curatenie lol

ahh, azi plecam de la faculta si vad pe strada o matahala (imi plac si de aia m-am holbat big_smile ) imbracata pe gustul meu si cand trecem unul pe langa celalalt, nici nu si-a mai dus pipa la gura, avea ezitari lol  si eu m-am oprit din vorba cu mom pe care o tineam de brat, era un gagiu pe care l-am cunoscut virtual cu mai bine de un an in urma si cu care am incetat sa mai vorbesc in momentul in care exul imi facea acele surprize si imi scria pe asfalt neutral  iar eu ii povesteam astuia si s-a suparat lol  m-a mai abordat pe hi5, probabil ca pe mess ma si stersese, acum vreo 2 sapt lol   live, ne-am vazut azi prima data. si sa va zic ca am balit???  desi ii vin pana la brau? rotfl2)))))))))    wow

#1344 2009-01-10 16:58:48

skumpi
Vizitator

reia legatura cu el Ale big_smile

#1345 2009-01-10 17:02:42

skumpi
Vizitator

offf ce m`as duce undeva la munte sad sad sad

#1346 2009-01-10 17:10:38

andrulina
Addicted member

aici ai dreptate Lucia...il apuca si pe le noaptea cand tu vrei sa dormi, aiurea...la faza cu bautul, si eu am o repulsie si nu-mi plac barbatii care beau...adica nu ma intereseaza de altii, ma intereseaza ca iubitul meu sa nu se imbete...asa un pahar 2 3 de vin de bere de orice e ok, dar sa nu se imbete...ca atunci ma enervez si ma simt eu aiurea cand il vad cum face.

off skumpi si eu ce as vrea la munte...sad mult de tot as vrea sa ajung, acum na nu stiu daca o sa ajung sau nu...depinde

#1347 2009-01-10 17:10:46

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

si noi ar tb sa mergem... da' nush cand . k s-o prins al meu  cu tb

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1348 2009-01-10 17:11:22

SonneAle
Addicted member

skumpi a scris:

reia legatura cu el Ale big_smile

nu e cazul.. o va face el lol  i-am si zis lu' momi mea ca o sa fiu cautata si ca de data asta e f posibil sa si accept, nu ca acum un an cand ma speriasem ca prea aveam atatea in comun... faza e ca mi se pare cam ciudat neutral  la cat e de bunoc si cu studiile si cunostintele lui, de ce pana mea nu are pe cineva ??? adica are o varsta... 29 amu.   o fi vreu maniac din ala neutral lol  plm, nush, anul trecut ma speriase tare.  ahh, sa nu mai zic ca ii ardea si de glume stupide, zicea ca la cei 28 de ani ai lui e virgin  :f?rv?nad:  yeah right!  doar ca i-ar placea mult o gagica de la psiho sa-l initieze in ale... el zicand ca eu eram la psiho pe atunci, desi ii spusesem clar ca la stiinte politice neutral   si ma indoiesc ca i-am zis de intentiile mele de a da la psiho in viitorul apropiat neutral wtf  :f?rv?nad:    imi fac filme si nu-i a buna neutral   
partea naspa e ca ma vad alaturi de un alt tip, imi iau gandul de la ex, dar nu ma vad pt muuuuuuuuuulta vreme cu niciunul, nici cu unu nou, dar parca nici cu ex neutral hmm

#1349 2009-01-10 17:13:35

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

skumpi hai cu noi pe 13 febr big_smile abia astept sa treaca sesiunea sa plec la munte

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.