|
Nu esti logat.
In tara sau in afara tarii??-2#20 2009-01-09 10:42:22
Re: In tara sau in afara tarii??Nu as pleca , clar. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #21 2009-01-09 10:51:13
Re: In tara sau in afara tarii??am avut la 18 ani bursa de 5 ani in statele unite la institutul tehnic din Virginia, pe genetica...conditii super! cazare si masa asigurate de statul american, bursa de 1500 $ /luna platita jumatate de statul american jumatate de compania lui george cucu de acolo, posibilitatea ca dupa primul an sa intru ca preparator si apoi in functie de note puteai ajuta colegii din anii inferiori....clar dupa ce terminam puteam ramane sa lucrez acolo. aveam actele si biletul de avion la ambasada, trebuia sa merg sa le iau si sa plec ( asta dupa ce dadusem tashpe mii de teste ) si.....am zis nu! daca sunt capabila sa fac ceva fac si aici. si aici am ramas. acum, comparativ cu cei din segmentul meu de varsta pot spune ca am realizat ceva: am casa si nu am rate de plata la ea, am pasiunea mea de care ma pot ocupa, am o cariera. nu imi pare rau ca nu am plecat, desi poate acolo, acum, aveam mai multe realizate. singurul lucru de care imi pare rau este ca aici competenta nu este apreciata la adevarata valoare si ca sunt multe alte aspecte care ii trec in fata: relatii, politica, limbism. asa ca mai scapa cate unul competent in frunte si de ala se trage ca sa faca si treaba celorlalti. dar tot nu as pleca! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #22 2009-01-09 11:16:17
Re: In tara sau in afara tarii??ca sa locuiesc in alta tzara no way #23 2009-01-09 11:45:22
Re: In tara sau in afara tarii??depinde de situatie....eu am muncit 2 ani jumatate in Austria.....e munca nu gluma,am si castigat....dar tot nu te simti ,,al lor,,..sa raman intr-o tara definitiv,nu este o solutie si nici asa de usor cum am crede...te izbesti de oameni,de alta mentalitate si nu esti asa de usor sprijinit... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #24 2009-01-09 12:26:35
Re: In tara sau in afara tarii??sa studiez ( nu prea mult ) sa caltoresc .. in afara Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-09 14:32:20
Re: In tara sau in afara tarii??sa plec in strainatate de una singura n'as face'o nici macar pt 2 zile Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #26 2009-01-09 14:42:15
Re: In tara sau in afara tarii??de calatorit as calatori singura in toata lumea... de plecat never... asa-s eu, romancutza, ma identific cu e ce aici Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #27 2009-01-09 14:49:25
Re: In tara sau in afara tarii??si eu tot in tarisoara mea, dar nu din patriotism, ci mai degraba pentru ca sunt foarte comoda si ma sperie schimbarile Offline #28 2009-01-09 15:15:21
Re: In tara sau in afara tarii??eu am plecat mai mult obligata pt ca ai mei erau aici in italia. si eu m-am gandit la fel, dupa ce termin liceul plec inapoi... dar apoi, acum 2 ani jumate cand am term liceul nu aveam unde sa ma intorc. in tara nu mai am decat bunicii de pe mama care stau la tara deci alte ocazii nu aveam. asa ca deocamdata stau aici, planuri de a ma intoarce cat de curand nu am tocmai din aceasta cauza.. in plus mi-am facut o viata aici, noi prieteni, iubit, rude etc... dar cred ca daca mi s-ar ivi ocazia m-as intoarce. daca romania ar ar ajunge la un nivel de viata mai bun, unde sa iti poti gasi un job care sa-ti permita mai multe sigur mi-ar placea mai mult la mine acasa decat printre straini. e bine in occident dar parca tot mai bine acasa.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #29 2009-01-09 16:52:28
Re: In tara sau in afara tarii??eu as vrea sa plec in grecia, definitiv. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #30 2009-01-09 21:59:12
Re: In tara sau in afara tarii??nici eu n-as pleca din tara, numa chiar de nevoie. Si ca sa intelegeti la ce ma refer..vi-l dau exemplu pe iubitu meu. A avut accidentu ala de masina anu trecut de craciun, a scos bani din banca sa-i plateasca despagubiri la aia, masina a luat-o tot cu bani din banca si a ramas fara ea dupa accident. Si tot ce mai avea era o rata la banca de 363 lei si un servici de 800 lei. Asa ca nevoia l-a dus in italia, unde are un salar de 1400 de euro, plateste 100 de euro toata luna la banca+alte cheltuieli pe acolo.. si tot isi permite sa puna deoparte 3-4 sute de euro pe luna. Plus ca si-a luat si masina din vara pana acuma. Nu-i cine stie ce masina..ca a fost numa 1400 de euro da aia nu si-o permitea sa si-o cumpere in tara. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #31 2009-01-10 00:34:21
Re: In tara sau in afara tarii??ancutzika, daca nu sunt f indiscreta, ce lucreaza iubitul tau? si cam in ce zona? sincer mi se pare ca are un salariu f mare, chiar si pt italia. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #32 2009-01-10 01:31:49
Re: In tara sau in afara tarii??
Si eu vreau sa merg la afcultate in Dk,dar in Herning.De ce astepti sa scapi de danemarca? Come play my game. Offline #33 2009-01-10 01:44:54
Pentru ca nu-mi place clima, iar danezii au un simt al nationalismului foarte dezvoltat. Pur si simplu nu e pentru mine tara asta. Dar stiu destui romani carora le place aici, nu vreau sa te descurajez. Imi place la scoala in schimb. Offline #34 2009-01-10 01:49:58
Re: In tara sau in afara tarii??esti in dk acum? Come play my game. Offline #35 2009-01-10 01:51:52
Da, sunt in Copenhaga, sau ma rog in suburbiile Copenhagai. Sunt aici de 5 luni:) Offline #36 2009-01-10 01:57:35
Re: In tara sau in afara tarii??Ai putea te rog sa imi dai un id de mess?Sunt putin cam emotionata cu plecat-ul acolo,si daca sunt acceptata de universitate,as vrea sa am pe cineva de acolo sa mai intreb una alta,transport,vreme and stuff:P Ultima oara a fost editat de narissa (2009-01-10 01:57:48) Come play my game. Offline #37 2009-01-10 01:58:32
Re: In tara sau in afara tarii??mi-l dai tu pe al tau te rog:D Offline #38 2009-01-11 22:41:15
Re: In tara sau in afara tarii??vreau sa plec din tara imediat dupa ce termin facultatea. adica in vara. iubi mai are inca un an pana termina si nici nu vrea sa auda ca plec fara el. zice sa mai astept un an si plecam amandoi. nu stiu ce va fi peste un an, nu stiu cat timp vom mai fi impreuna, dar stiu sigur ca acum sau la anu am sa plec din tara. daca raman aici nu-mi ramane decat sa muncesc pt cateva milioane care nu-mi ajung decat sa traiesc de pe o zi pe alta. nu voi avea in veci casa mea si nu voi duce niciodata o viata decenta. nu vreau sa ma duc la munca sa lenevesc. cum se cam face in romania uneori. vreau sa muncesc si vreau sa muncesc pe bani. vreau o viata decenta si cred ca romania nu mi-o poate oferi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|