|
Nu esti logat.
In tara sau in afara tarii??-3#39 2009-01-11 22:44:06
Re: In tara sau in afara tarii??nu te supara allys dar ce studii ai tu de esti asa inversunata ca nu o sa`ti gasesti nik de lucru si vei munci pe bani putini ? #40 2009-01-11 23:07:25
Re: In tara sau in afara tarii??pai acum in vara dau licenta si daca o voi si lua voi fi licentiata in stiitele comunicarii. lucrez la o firma de contabilitate si consultanta de 2 ani si ceva cu 4 ore pe zi. si sunt primul an la contabilitate si informatica de gestiune. sefa mea deja imi face propuneri si nu-si doreste sa plec in ruptul capului. acum iau 4 milioane. aproape 4 milioane. vrea din iulie sa lucrez 8 ore cu 7 milioane/luna. pai din cate stiu eu salariul pt absolventii de studii superioare e de 12 milioane incepand cu luna asta. si ce-mi ramane de facut? fara pic de experienta sa incep sa depun cv-uri si sa bat la usi sau... sa accept propunerea sefei mele in speranta ca usor usor voi prinde si eu experienta si voi reusi sa castig mai bine. Offline #41 2009-01-11 23:10:11
Re: In tara sau in afara tarii??nicaieri nu-i ca acasa "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #42 2009-01-11 23:14:08
Re: In tara sau in afara tarii??cred k ai putea sa gasesti un job muult mai bine platit si fara asa multa experienta .... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #43 2009-01-11 23:30:49
Re: In tara sau in afara tarii??
nu vreau sa plec sa raman acolo. vreau doar cativa ani sa stam sa ne luam o casa, sa ne punem pe picioare cat de cat si apoi sa venim acasa. pt ca da: nicaieri nu-i acasa. Offline Publicitateloading...
#44 2009-01-11 23:48:28
Re: In tara sau in afara tarii??totusi aici ai face o munca de birou si nimeni nu s`a nascut cu postu de director in brate... vrei sa ai un statut ? lupti pt el ... si dincolo ce faci ? speli pe jos saus ervesti la bar ? si cand vi `napoi ce faci ? k tot fara experienta ramai #45 2009-01-11 23:51:34
asa ma gandeam si eu skumpi! Eu chiar am de gand sa ma intorc dupa ce termin studiile. eu stiu ce zic Offline #46 2009-01-12 00:10:13
Re: In tara sau in afara tarii??Prima data am plecat cand aveam 18 ani .. dupa 6 luni m-am intors in tara si nu m-am mai putut adapta .. de atunci merg acasa doar de craciun sau inaintea craciunului si vara. Am fost in destule locuri frumoase ca sa nu regret ca am plecat din tara si de ce sa nu ma laud .. imi merge bine .. Offline #47 2009-01-12 00:12:02
SI unde esti? Acum cati ani ai? Offline #48 2009-01-12 00:17:08
Acum sunt in Anglia. M-am stabilit aici definitiv .. Nu este una din tarile preferate de mine dar pot sa merg in vacante unde imi doreste inima. Am 25 Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-01-12 00:17:41) Offline #49 2009-01-12 01:25:11
te infiez In Atena, e ok? Offline #50 2009-01-12 09:38:55
Re: In tara sau in afara tarii??Am fost plecata din tara,am vazut cum e prin alte parti si clar e mai bine decat aici.Daca as putea,as pleca mancand pamantul chiar azi,dar mai trebuie sa mai astept sa-mi dau licenta,iar apoi voi pleca definitiv.La mine e putin mai usor,pt ca ma duc la parinti,dar oricum...si daca ar fi ramas ei in Romania,tot nu m-as mai fi intors aici,decat in vizita poate.Sincer...nu ma mai atrage nimic la tara asta...termin facultatea,ma angajez greu pt ca (deh) nu am experienta,iar daca ma angajez lucrez pe 8 milioane (o "caruta" de bani).Plus ca...ca orice om...imi doresc si eu sa-mi iau o casuta a mea,ceea ce e cam greu dintr-un salariu...Mi se pare ca sunt o gramada de chestii care ne trag in jos pe noi tinerii. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #51 2009-01-12 10:20:33
Re: In tara sau in afara tarii??asta tot ziceam si eu.
sunt convinsa ca nu e usor. eu am fost plecata o saptamana in grecia si dupa 2 zile imi era foarte dor de acasa. dar nici in romania nu mi-e mai usor. Offline #52 2009-01-12 11:18:22
Re: In tara sau in afara tarii??De acord cu allys. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #53 2009-01-12 11:34:32
Re: In tara sau in afara tarii??Depinde si unde te duci sa lucrezi, ca eu la 20 ani, fara absolut nicio experienta am luat 12 milioane, m-au invatat tot ce trebuia sa stiu si asta a fost. Offline #54 2009-01-12 11:40:04
Re: In tara sau in afara tarii??in general salariile in bucuresti sunt mai mari. dar si preturile. am si eu o prietena care lucreaza in bucuresti la o banca si ia in jur de 10 milioane cu 4 ore pe zi. dar 100 de euro da pe chirie. e complicat oricum te-ai invarti. si doar in multi ani si cu multe rate la banca reusesti sa faci ceva. Ultima oara a fost editat de allys (2009-01-12 11:41:01) Offline #55 2009-01-12 11:58:11
Re: In tara sau in afara tarii??pai nu te supara atunci la ce`ai mai facut o facultate ? #56 2009-01-12 12:10:33
Re: In tara sau in afara tarii??multumesc. Offline #57 2009-01-12 20:15:14
Re: In tara sau in afara tarii??deci ce ziceam eu vad k este sustinut si de altii ...asa k uite un exemplu : sora mea cu sotul ei au plecat in italia au muncit timp de 8 ani .....au inceput de jos k si ospatar , bucatar ...si au ajuns zik eu destul de sus ...la un fel de showroom cu toate firmele mari ....si acum au venit acasa si-au construit deja o vila si un salon ...sora mea e deja insarcinata .....totul asa cum au vrut .....si deja ei vor sa se intoarca in italia dar asta nu prea curand ....si fratele meu e in italia si castiga binisor peste 1000 de euro .....si nu vrea sa se intoarca acasa cu toate k si aici castiga destul de bine ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|