homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-24

#438 2009-03-10 20:13:43

narissa
Full member
Inregistrat: 2009-01-04

Re: sexul fara placere

eu nu pot sa am orgasm dupa ce beau . si la fel si al meu . parca alcoolul ne amorteste simturile.

oo..apropo de sex fara placere. am mai zis eu pe undeva,ca nu pot sa am decat org. clitoridian. iar weekendul asta,cand am fost la el, s-a intamplat ceva ciudat. nu stiu de unde veni el cu ideea unui masaj erotic. bine ca aveam crema de corp la mine....si da-i. eu i-am facut lui prima. gat. piept. XXX. picioare. invers. si tot asa. (torcea ca un pisic). apoi,mi-a facut si el. dar,a insistat mai mult in zona..stiti voi care. super misto senzatia cu crema. si...apoi...am facut dragoste cum nu am mai facut niciodata. nu mi-am imaginat ca poate fi atat de divin.parca eram un intreg,nu auzeam nu vedeam nimic altceva decat pe el.si pt, prima data, am simtit placere la fiecare miscare a lui (el era deasupra) .pana acum nu l-am vazut in starea aia..tremura tot, mi se parea cel mai sexy om de pe lume,il iubeam peste extreme. am avut fluturasi...am si inceput sa lacrimez...de emotie..de bucurie..habar nu am... a durat cam 10 minute..nu stiu exact.. ca el era super excitat si nu a putut sa se abtina sa nu termine. iar eu, evident nu am ajuns sa am niciun fel de orgasm.
     Desi ..nu a fost printre primele dati cand am facut-o..niciodata nu am mai simtit asa ceva.Am mai facut-o o data a doua zi...si nu a fost la fel. nu chiar atat de divin..doar frumos. 
    Nu imi puteti zice si mie ce e posibil sa se fi intamplat cu amandoi atunci? De ce a fost asa? Mai vreau.

Come play my game.

#439 2009-03-10 21:23:06

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

heimdall a scris:

pe mine ma frigidizeaza total alcoolul... din pacate

asa e, si pe mine la fel, amorteste locul parca si desi ai chef nu simti nimic tongue pacat ca totusi dezinhibeaza bine de tot alcoolul

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#440 2009-03-10 21:28:47

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

narissa a scris:

eu nu pot sa am orgasm dupa ce beau . si la fel si al meu . parca alcoolul ne amorteste simturile.

oo..apropo de sex fara placere. am mai zis eu pe undeva,ca nu pot sa am decat org. clitoridian. iar weekendul asta,cand am fost la el, s-a intamplat ceva ciudat. nu stiu de unde veni el cu ideea unui masaj erotic. bine ca aveam crema de corp la mine....si da-i. eu i-am facut lui prima. gat. piept. XXX. picioare. invers. si tot asa. (torcea ca un pisic). apoi,mi-a facut si el. dar,a insistat mai mult in zona..stiti voi care. super misto senzatia cu crema. si...apoi...am facut dragoste cum nu am mai facut niciodata. nu mi-am imaginat ca poate fi atat de divin.parca eram un intreg,nu auzeam nu vedeam nimic altceva decat pe el.si pt, prima data, am simtit placere la fiecare miscare a lui (el era deasupra) .pana acum nu l-am vazut in starea aia..tremura tot, mi se parea cel mai sexy om de pe lume,il iubeam peste extreme. am avut fluturasi...am si inceput sa lacrimez...de emotie..de bucurie..habar nu am... a durat cam 10 minute..nu stiu exact.. ca el era super excitat si nu a putut sa se abtina sa nu termine. iar eu, evident nu am ajuns sa am niciun fel de orgasm.
     Desi ..nu a fost printre primele dati cand am facut-o..niciodata nu am mai simtit asa ceva.Am mai facut-o o data a doua zi...si nu a fost la fel. nu chiar atat de divin..doar frumos. 
    Nu imi puteti zice si mie ce e posibil sa se fi intamplat cu amandoi atunci? De ce a fost asa? Mai vreau.

hjarta
nu stiu, parerea mea e ca it just happens.. ca e momentul, locul, persoana si dispozitia potrivite..cumulate..
degeaba te chinui sau iti faci planuri sa iasa nush cum.. ca nu iese.. chestiile astea se intampla pur si simplu..
desi...ai putea incerca din nou cu masaj.. cine stie? smile

hjarta

#441 2009-03-10 22:09:35

narissa
Full member

dar am ramas fixata si hipnotizata dupa faza aia rotfl  [fetitza de 18 ani,in descoperirea sexualitatii] cred ca se intelege reactia.

Ultima oara a fost editat de narissa (2009-03-10 22:09:52)

Come play my game.

#442 2009-03-10 22:19:15

Loveable
Diamond member

am ramas eu hipnotizata si drool numa citind lol , dar mai tu care ai trait momentele alea tongue

hjarta

Publicitate

loading...

#443 2009-03-10 22:20:25

narissa
Full member

Loveable a scris:

am ramas eu hipnotizata si drool numa citind lol , dar mai tu care ai trait momentele alea tongue

Tu si Finesse rotfl aveti ceva cu povestile mele.

Come play my game.

#444 2009-03-10 22:42:43

Loveable
Diamond member

ooo deci au mai fost povesti pe care le-am pierdut? rodnar

hjarta

#445 2009-03-10 22:44:25

narissa
Full member

uhm..nu stiu..dar mereu finesse ma acuza ca vin aici pe forum si ii fac pofta cu ce mai povesteam. oricum nu exista ft multe povesti, dar multe detalii care pot fi povestite intr-un mod...care face pofta lol

Cati ani ai love?

Come play my game.

#446 2009-03-10 22:46:14

Loveable
Diamond member

offtopic cati imi dai? (ah, ce`mi place intrebarea asta, da nush de ce lol )

hjarta

#447 2009-03-10 22:48:27

narissa
Full member

offtopic poi..habar nu am...cred ca nu am prea vb. noi doua. avand in vedere ca stai cu prietenul tau...banuiesc ca vreo 21-22?

Come play my game.

#448 2009-03-10 22:50:39

Loveable
Diamond member

20 smile

hjarta

#449 2009-03-10 22:58:06

narissa
Full member

ups. apoi nu ma pricep la varste:)) offtopic

Come play my game.

#450 2009-03-11 00:46:29

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

narissa a scris:

Ahhh. Eu nu am facut niciodata dragoste. Eu si el suntem genul  punish  Nu ne place crema, nu avem rabdare de preludiu, nu rezistam mult cand ne apuca, la noi e ft intens momentul in care simtim ca vrem sa o facem si atunci se intampla totul foarte repede, atingeri, saruturi deja se intampla se intampla ... se intampla tongue si gata! Febra musculara. Am incercat si mai incet, bla bla boring, invarteli, chestii, zic: na da hai odata lol si reluam ritmul nostru. Vorba lui Love, sunt si eu drool numa la cum ai povestit. Parca era alta si lumina in camera.
chicot Serios!

Goodnight moon

#451 2009-03-11 00:48:12

Finesse
Banat

narissa a scris:

uhm..nu stiu..dar mereu finesse ma acuza ca vin aici pe forum si ii fac pofta cu ce mai povesteam. oricum nu exista ft multe povesti, dar multe detalii care pot fi povestite intr-un mod...care face pofta lol

Da iara mi-ai facut pofta. La aceasi ora din noapte smile

Goodnight moon

#452 2009-03-11 00:51:25

narissa
Full member

hihi lol poi...eu probabil inca nu am descoperit cum imi place. daca am avea conditii, si timp..as incerca si asa cum zici tu. dar sunt si am la inceput cu viata sexuala, abia acum imi dau seama cum merge treaba. poi si daca nu exista preludiu..si treceti direct la zbanga zbanga...a, scuze daca sunt mai indiscreta, dar esti destul de lubrifiata? eu cam am nevoie de putin timp..sa se rezolve treaba acolo jos.poate sunt eu mai...inceata, pt ca nu demult am avut candidoza.
mi se pare ca in timpul preludiului creste ft mult dorinta..si merge totul incet la inceput...dar cand deja nu mai putem..fi sigura ca cearsaful ala urmeaza sa atarne undeva mai mult pe jos rotfl

Come play my game.

#453 2009-03-11 00:59:49

Loveable
Diamond member

kapitulation

hjarta

#454 2009-03-11 01:06:15

Finesse
Banat

De asta se mai mira si el. Ca uneori ajunge sa se uite la mine si stiu ce urmeaza si atunci sunt deja... Deci, nu e nici o problema cu lubrifierea si este suficient tot timpul chicot Si in ciuda faptului ca sunt pregatita asa instant pentru fapte imi dau drumul destul de greu. Pierzi intr-un loc, pui in altul. Si asa sunt inca miiiii de lucruri de descoperit. Ramane numa sa le descopar. Caci imi da mana libera aici sa vada pana unde pot ajunge cu imaginatia tongue

Goodnight moon

#455 2009-03-11 01:19:22

narissa
Full member

cred ca mie imi cam lipseste imaginatia. ceea ce e ciudat. avand in vedere ca studiez arta tongue. dar imi place ft mult sa vad/citesc ce fac altii. ai vreo povestioara de impartasit? rod al imaginatiei tale?

Come play my game.

#456 2009-03-11 01:34:33

Finesse
Banat

Vezi? Aici e diferenta! De ce tu faci pofta mereu aici. Pentru felul in care le spui. Eu in schimb nu sunt artista, dar incerc. Fantezii? Am avut! Pana m-am culcat cu el si mi-au zburat gargaunii din cap. Acum singura mea fantezie e sa fac dragoste tongue De povestit nu am, sunt si doar o incepatoare, ma vad rar cu el, imi inchipui mereu ca de data asta o sa fie frumos etc. dar nu, musai sa ne eliberam. Sunt si eu curioasa ce o sa urmeze pentru mine. Caci deocamdata cu el nu pot intreprinde nimic, cum ziceai tu mai sus trecem direct la zbanga zbanga. Nu pot decat sa schimb pozitiile, pieptanatura, machiajul, sa-l suprind in cat mai diverse locuri si momente. Norocul nostru e ca locuim impreuna, doar noi, cand ne intalnim. I-am zis sa mergem intr-un bar ca doi necunoscuti si sa il agatz. Nu. Macar sa ma vad eu in oglinda. Nu. Si tot asa. Si nici eu nu cred ca as avea rabdare.

Goodnight moon

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.