|
Nu esti logat.
Sexul fara placere-22#400 2009-03-02 19:24:43
Re: sexul fara placerepai e bine dak iti vine sa te urci pe pereti daca te atinge ...eu zic sa il lasi sa t atinga vezi ce senzatie e...poate ai noroc la un orgasm clitorian sau poate vaginal cine stie.. Offline #401 2009-03-03 18:05:43
Re: sexul fara placerepuccina sunt la fel ca tine.....am un prieten de doi ani si de un an mi-am inceput viata sexuala cu el....nici eu nu am avut orgasm vaginal..nici eu nu simt placere si ma plictisesc si acum am realizat ca o fac doar pt el....deci stai linistita ca nu esti singura....cine stie unde voi ajunge eu peste 5 ani???la fel si pe mn ma doare de multe ori la penetrare dar deja m-a obisnuit.... Offline #402 2009-03-03 19:44:38
Re: sexul fara placeredar orgasm clitorian ai avut anonim18?daca nu sunt prea indiscreta nu iti place cum te atinge prietenul sau sau te mai atrage el ca persoana?astea ar fi motive sa nu mai simti placere si sa te plictisesti in timpul actului.poate ai putea sa ii zici ce ai vrea s aiti faca...poate ii spui de o fantezie de a ta ..si o puneti in aplicatie:P Offline #403 2009-03-04 12:49:44
Re: sexul fara placereda sigur ca ma atrage si ma excita....am avut orgasm clitorian....dar knd stiu k urmeaza sa ma penetreze placerea incepe sa scada....mi-a facut si sex oral si nu simt cine stie ce.... Offline #404 2009-03-04 13:20:27
Re: sexul fara placereoralul nici pe mine nu ma prea incanta...poate ar trebui in timp ce te penetreaza sa se mai joace la clitoris...de ce iti scade placerea cand sti ca vei fi penetrata? adik simti ceva dureri la penetrare? Offline Publicitateloading...
#405 2009-03-04 17:59:01
Re: sexul fara placereda am si ceva dureri.....dar dupa ce ma penetreaza nu ma mai doare.....e ca si cum ar fi prima oara...nu stiu ce scade placerea....e naspa ca in momentele alea parca nu ma simt femeie.... Offline #406 2009-03-04 18:17:13
Re: sexul fara placeresi eu am dureri la primul contact dar asta doar cand nu o facem ceva timp ...gen o luna sau peste ..ca el e plecat ....si se mai intampla cateodata cand nu sunt asa bine lubrifiata...si atunci ca sa nu am probleme folosim un lubrifiant. pai de ce nu te simti femeie in momentele alea?e ceva ce nu iti place? ai vrea sa decurga altfel penetrarea? Offline #407 2009-03-04 19:17:58
Re: sexul fara placerenu....pentru ca am senzatia ca nu sunt normala daca nu simt placere...frigida nu sunt pentru ca am orgasm clitorian...si de fapt o facem rar....sa inteleg ca ar trebui sa o facem mai des....in plus el face totul bine....mereu are grija si isi doreste si el mult ca sa ma simt bine....dar nah.... Offline #408 2009-03-04 19:46:05
Re: sexul fara placerepoate te doare si te simti ciudat ca ti-a intrat in cap ca nu simti placere cand te penetreaza...ar trebui sa nu te gandesti asa ca acuma ma va penetra si voi simti o durere...si iar nu o sa simt nici o placere...uneori si din cauza ca mintea iti sta in alta parte nu simti placere...poate pozitia pe care o adoti e devina ca simti durere la penetrare ....cand e prietenul acasa noi o facem cam zilnic...foarte rar se inatmpla sa nu fie zilnic...si atunci e de vina oboseala sau cele 4 zile cand vine menstruatia...incearca sa te relaxezi ..poate te ajuta daca bei ceva...o atmosfera mai romantica...poti incerca... Offline #409 2009-03-05 18:10:40
Re: sexul fara placerevoi incerca....alta pozitie pt penetrare nu pot sa adopt pt k ma doare si mai tare...dar voi merge pe pozitia misionarului la penetrare si voi mai incerca altele pe parcurs....si voi bea ceva:Dmultumesc.... Offline #410 2009-03-07 10:40:19
Re: sexul fara placerepoate nu te simti atrasa de barbati... incearca cu o femeie Offline #411 2009-03-07 12:09:15
Re: sexul fara placere
ma indoiesc k ar fi solutia....daca era atrasa de femei...si'ar fi dat seama pana akm Offline #412 2009-03-07 12:39:57
Re: sexul fara placereapropo de sexul fara placere...citind aici pe forum mai multe topicuri cum ca marimea conteaza sau nu ..pot sa spun ca pe mine uneori ma doare daca o baga de tot...adica nu cred ca trebuie s ao aibe mai lunga si la grosime nu stiu ce sa zic...cand nu o mai facem ceva timp intra mai greu si ma doare putin, deci si aici cred ca e ok. dar problema mea e ca totusi nu am orgasm...desi avem preludiu imi fac mesaj lucru care mie imi place...parca nu devin intotdeauna lubrifiat si nu mai stiu ce sa fac. aveti ceva idei? Offline #413 2009-03-07 13:53:32
Re: sexul fara placerepai poate nu esti suficient de relaxata...poate in momentele alea esti tensionata si te-oi gandi la altele...si daca vanezi orgasmul si nu te lasi purtata de val normal ca nu esti super excitata. Offline #414 2009-03-07 14:03:24
Re: sexul fara placere
buna anonim, am citit si eu postarile tale .. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #415 2009-03-07 14:09:18
Re: sexul fara placeredeci am incercat si diferite pozitii si alte atingeri ..prietenul meu zice ca e din cauza lui ca el e mai lenes cateodata si nu e inventiv. faza e ca in primele zile dupa ce nu ne-am mai vazut o perioada mai lunga gen o luna sau peste sau si 2 sapt sunt super lubrifiata si ma ud repede cam de la orice dar apoi gata. daca aveti idei astept sfaturile voastre. Offline #416 2009-03-07 14:29:24
Re: sexul fara placeremultumesc...nu ma demoralizez..ca mai am o problema de rezolvat...candida si momentan cred ca ea e de vina ptr lipsa orgasmului oricum avem ceva idei inventive sau nah fantezii deale mele...si nah posibil sa ajute ele daca le punem im practica mai ales ca nah imi cam doresc poate nu il am si din cauza ca mai mereu ma gandesc sa se simta el bine...cred ca ar trebui sa ma gandesc mai mult la mine...nu la el ...el sa se descurce singur Offline #417 2009-03-07 14:32:57
Re: sexul fara placerepai nu te mai gandi atat la el...ca la ei e f simplu sa ajunga la orgasm, gandeste-te la tine ca el sigur se simte bine. Offline #418 2009-03-07 14:50:22
Re: sexul fara placerecandida e o mare nenorocire in timpul actului. trateaz-o neaparat..de la ea ai neplacerile in pat. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|