homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-20

#362 2009-02-16 17:49:22

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

Re: sexul fara placere

apropo de pozitii in care el iti poate stimula clitorisul eu zic ca sunt suficiente, poate nu o gramada cum m-am exprimat anterior, dar suficiente da, acum depinde si de priceperea barbatului...

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#363 2009-02-16 17:55:02

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

nu cred ca depinde de priceperea barbatului...cred ca depinde de tine ca femeie...
atata timp cat o femeie are orgasm cand o stimuleaza cu mana, cand ii face sex oral sau chiar in anumite pozitii cand ii stimulea clitorisul si in altele nu are iese din discutie ca partenerul nu ar fi priceput...
in multe pozitii clitorisul nu este atat de mult descoperit...

#364 2009-02-16 18:01:13

nikko20
Full member

eu ma refeream strict la pozitii in care iti poate stimula el clitorisul, ca ea zicea intr-un post anterior ca nu vrea o singura pozitie si eu i-am zis ca sunt mai multe, acum depinde si de imaginatia barbatului dar si a femeii si pt ea e f important sa fie stimulata clitoridian deci nu inteleg de ce prietenul ei nu o face

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#365 2009-02-16 18:06:29

andrulina
Addicted member

pai stie si ea cred ca sunt mai multe pozitii...pt ca a zis mai sus.
pe ea o deranjeaza ca nu simte nimic cand o penetreaza. poate nu exista compatibilitate...mai e si asta. sau poate nu se sincronizeaza in miscari pt ca si asta e f important.

#366 2009-02-16 18:09:33

nikko20
Full member

pai cam astea ar putea fi cauzele in rest nu stiu ce sa mai zic

Publicitate

loading...

#367 2009-02-16 18:24:26

Ank-iss
New member
Inregistrat: 2009-02-16

Buna! hmm....sad Am si eu problema sexului fara placere... Mi-am inceput viata sexuala acum un an de zile, acum am un alt partener cu care dupa 4 luni de relatie am inceput sa "facem" sex... Cu primul nu simteam nimic, doar durere si usturime, m-am gandit ca, cu actualul va fi foarte ok pentru ca intervin si sentimente putenice intre noi, dar nu a fost asa, simt aceeasi durere si aceeasi usturime. In plus, m-am ales si cu candida ce am facut-o de la antibiotice, asta inainte de al cunoaste pe el, m-am luptat cu ea si m-am insanatosit, mai am probleme de genul vagin uscat..sad El e tandru, iubitor, grijuliu...problema e de la mine... Vreau sa fac ceva pt ca vad tot mai tare ca relatia noastra se pierde din cauza problemelor mele:( sper sa ma ajutati si pe mine fetelor... thx

#368 2009-02-16 18:28:40

nikko20
Full member

anca durerea aia poate sa fie din cauza ca nu esti lubrifiata, un preludiu mai lung sau un lubrifiant ar putea fi solutia

#369 2009-02-16 18:28:43

andrulina
Addicted member

pai la tine totul se trage de la candida...trateaza-te mai intai

#370 2009-02-16 19:33:48

narissa
Full member
Inregistrat: 2009-01-04

ank-iss ,si eu am cam avut probleme cu lubrifierea  in timpul,si la o saptamana dupa tratamentul candidozei.chiar in perioada aia,am folosit lubrifiant,si a fost ok. nu m-a mai durut sau incomodat. dupa 2-3 saptamani mi-am revenit total,si nu mai e nevoie de altceva decat de dragoste si dorinta ca sa am parte de sex fara durere.
mult succes!

Come play my game.

#371 2009-02-16 20:33:45

Ank-iss
New member
Inregistrat: 2009-02-16

Merci mult de sfaturi:) de candida am scapat, mi-am facut lama si a iesit ok, nu mai am urma de cipercutze... A mai ramas problema lubrifierii, sper sa imi revin si eu si sa fie ok pana la urma... Sper sa fie ca la tine Narissa:)

#372 2009-02-17 19:34:54

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

andrulina a scris:

da...eu m-am referit la pozitia in care eu ajung la orgasm, ca in altele nu ating orgasmul, imi place simt f bine, dar nu vine...smile
si cand stau eu deasupra simt fff bine si se freaca clitorisul de pubisul lui, sau mai pune si el mana, dar nu ating orgasmul...

Offf, exact asa e si la mine...ma simt ok in mai toate pozitiile, dar ating orgasmul doar in pozitia lingura sad   Dar ideea e ca noi punem mult accent pe preludiu, pe jocuri, p fantezie si pertotal chiar iesim amandoi satisfacuti...doar ca sfarsitul fiecarei partide ne va prinde stand p o parte lol
Puccina toata faza asta cu sexul vine din capshor, ai nevoie de ceva nou si spontan. Cu cat analizezi mai mult...cu atat vei fii mai incordata..deci nesatisfacuta....e un cerc vicios..taaare enervant sad

#373 2009-02-17 19:50:13

andrulina
Addicted member

asa si la noi stelutza...bine ca nu de fiecare data terminam in acelasi moment...eu termin in pozitia lingura si el dupa mine. si daca se intampla din greseala sa termine inaintea mea mai facem o data nu-i problema smile
inainte aveam si in alte pozitii cand ma atingeam eu...dar acum nu mai reusesc nu-mi explic dc smile

#374 2009-02-17 22:07:29

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

andrulina a scris:

asa si la noi stelutza...bine ca nu de fiecare data terminam in acelasi moment...eu termin in pozitia lingura si el dupa mine. si daca se intampla din greseala sa termine inaintea mea mai facem o data nu-i problema smile
inainte aveam si in alte pozitii cand ma atingeam eu...dar acum nu mai reusesc nu-mi explic dc smile

Si eu termin prima, iar dupa el tongue Pentru noi merge foarte bine asa. Oricum nu imi explic nici eu de ce nu mai poti sa ai orgasm cum aveai inainte (la mine, inainte nu puteam sa am deloc... sad ) Poate te-ai obisnuit sa ai doar in pozitia lingura in ultima vreme... si ai capatat un obicei "prost". Eu de exemplu am capatat obiceiul prost (singurik) sa il am cu picioarele apropiate (knd eram virgina), cred ca de asta imi si place pozitia lingura. Acum, singurik pot sa am orgasm cu picioarele departate lol si speeer eu sa reusesc performanta si cu iubitul lol big_smile
Eu zic ca nu e totul batut in cuie... mentine-ti buna dispozitie si optimismul. Pe mine asta m-a ajutat si cred eu ca o sa-mi inving obiceiul cu picioarele apropiate cat de curand big_smile big_smile big_smile

#375 2009-02-18 01:56:42

skumpi
Vizitator

Ank-iss a scris:

Merci mult de sfaturi:) de candida am scapat, mi-am facut lama si a iesit ok, nu mai am urma de cipercutze... A mai ramas problema lubrifierii, sper sa imi revin si eu si sa fie ok pana la urma... Sper sa fie ca la tine Narissa:)

simplu : folositi un lubrifiant smile

#376 2009-02-18 02:03:52

skumpi
Vizitator

Puccina...daca te gandesti din start ca si cu alt barbat va fi la fel... pai chiar asa va fi
nush cati parteneri ai avut tu, probabil doar pe el ... asa am zis si eu cu primu : e cel mai bun lol best off... aveam orgasm din 5 partide.... in 2 sa zic asa...satsfacator lol si dupa ce am facut`o cu iubi si am d fiecare data si totu ii okey zic ca el ii cel mai bun lol asa ca n`ai d unde sa stii cum va fi cu un posibil urmator iubit ! poate dai si u peste un mascul ca a lui Lady... sa vezi apoi sex big_smile ( vezi Lady ca il vb si d bine big_smile )
eu cred ca conteaza si parteneru...cum te face el sa te simti... dak te mangaie...daca te saruta etc .... plus ca la voi deja sunt multe...u zici k nu`l mai iubesti...certuri... el ti`a aruncat d atatea ori cuvinte urate legate d sex care poate inconstient te afecteaza si acum !
daca te agheti d relatia asta si ramai in ea numa d dragu de a ramne si`l iei pe NU in brate nu rezolvi nik...din contra`... o sa`ti intre ideea asta din ce in ce mai adanc in caput si numai bine nu va fi !
nu da vina pe tine... si el e la fel d "vinovat" daca`i pana acolo d ce se intampla... wink

#377 2009-02-18 09:52:51

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

Skumpi rotfl2)) parca ma si vad cu un gagic din ala de nu ma lasa nici sa respir rotfl2)
ce sa ii faci cu subconstientul asta, nu inventeaza si ei o pastila ceva sa iti treaca? rotfl2

normal ca dupa atatea certuri simt ca nu mai imi trebuie, daca trece o saptamana fara o cearta parca revin la sentimente mai bune, dar cand incepem sa tipam imi vine sa iau o lopata sa in ingrop in curtea blocului  box
nu pot sa inteleg cum un om poate gasi efectiv nodul in papura, si chiar mai multe, nu unul...  n-oi fi eu usa de biserica, dar in loc omu sa ma tranteasca pe masa si sa isi faca toate nevoile cu mine visslar el sta si tipa si face pe desteptul  :f?rbryllad:

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#378 2009-02-18 10:04:09

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Ank-iss a scris:

Buna! hmm....sad Am si eu problema sexului fara placere... Mi-am inceput viata sexuala acum un an de zile, acum am un alt partener cu care dupa 4 luni de relatie am inceput sa "facem" sex... Cu primul nu simteam nimic, doar durere si usturime, m-am gandit ca, cu actualul va fi foarte ok pentru ca intervin si sentimente putenice intre noi, dar nu a fost asa, simt aceeasi durere si aceeasi usturime. In plus, m-am ales si cu candida ce am facut-o de la antibiotice, asta inainte de al cunoaste pe el, m-am luptat cu ea si m-am insanatosit, mai am probleme de genul vagin uscat..sad El e tandru, iubitor, grijuliu...problema e de la mine... Vreau sa fac ceva pt ca vad tot mai tare ca relatia noastra se pierde din cauza problemelor mele:( sper sa ma ajutati si pe mine fetelor... thx

eu zic sa repeti analizele ( secretie + cultura ), poate nu e doar de la lipsa de lubrifiere

#379 2009-02-18 21:04:23

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

fetelor gata s-a terminat, acum cu d-zeu inainte, ma bazez pe el sa nu mai ma sune niciodata ca sa nu mai ma impac vreodata.oricum la cum il cunosc nu ma va mai cauta vreodata.
Ne-am dcertat azi ca de obicei dintr-o tampenii, dar macar s-a terminat o data. sa vedem ce mi-o mai rezerva viitorul.

Ultima oara a fost editat de Puccina (2009-02-18 21:22:50)

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#380 2009-02-18 21:35:55

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

offffff puccina,imi pare rau....macar acum te poti concentra mai mult la propria ta viata.sigur o sa fie bine,esti o fata curajoasa si puternica si stiu ca o sa fi bine de acum inainte puss iti tin pumnii kram

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.