|
Nu esti logat.
Sexul fara placere-18#324 2009-01-30 18:39:57
Re: sexul fara placereexact...comunicarea e cheia tutror problemelor.sper din suflet ca si allexya si prietenul ei sa isi rezolve in cele in urma toate problemele. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #325 2009-01-30 20:26:12
Re: sexul fara placerefiecare cuplu cu problemele lui, eu nu i-am zis alexei sa il ierte sau sa il lase ci pur si simplu sa ii mai dea o sansa relatiei pt ca o vedeam nehotarata si ca inca il mai iubeste, insa ea stie celmai bine ce are de facut, trebe sa mediteze asupra tuturor lucrurilor nu sa i-a o decizie pripita, ce crede ea ca e mai bine.E adevarat ca la un moment dat ranim poate gratuit pe cel de langa noi, dupa ne pare rau dar fapta e consumata si mie mi se intampla, asta e, poate asa e in viata nu putem sa fim perfecti:) Acum ea stie cel mai bine ca una e sa povestesti si alta sa simti pe pielea ta chestia e ca ea povestea la inceput ca totul e bine intre ei si apoi ca din senin din cauza problemei su sexul s-a deteriorat relatia f tare, cu siguranta comunicarea e necesara intre ei si ea va putea sa-si dea seama ce sa faca pe viitor. Alexya te asteptam cu noutati "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #326 2009-01-31 12:34:09
Re: sexul fara placereva rog sa ma iertati fetelor ca nu am mai trecut pe aici, adevarul este ca am vrut sa ma gandesc bine la ce mai am de facut. ieri ma uitam pe calendar si am vazut ca s-a facut luna si de abia am facut-o de 2 ori luna asta e groaznic! ieri m-am luat de el pentru faza asta, eram asa de nervoasa pe el de imi tremurau mainile. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #327 2009-01-31 12:45:09
Re: sexul fara placerenu te considera nimeni slaba si proasta,stai linistita....pai poate ar fi mai bine sa nu ii mai spui nimic ca ai chef de nebunii,sau chestii de genul asta(cateva zile) si sa il lasi pe el sa traga de tine sa vrea sa o faceti(acuma sa traga,nu sa stea degeaba ) Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #328 2009-01-31 13:19:55
Re: sexul fara placereeu zic sa o luati de la inceput adica sa uitati de tot, nu are rost sa dezgropati mortii ca de ce nu ai renuntat la pastile mai repede, mai bine vb cu el si lamuresti de ce nu mai are chef de prostioare acum cand esti si tu dispusa??? adica nu mai are rost sa va reprosati diverse lucruri din trecut, trebuie sa incercati amandoi sa indreptati situatia asta conteaza de acum incolo.Degeaba stati si vb de trecut, important e ce se intampla acum...si pe viitor...si nu are rost sa il ameninti ca daca nu o faceti va despartiti, crede-ma e cea mai mare prostie , probata de mine:)am zis-o la nervi cand el trecea prin mom grele cu stres iar dupa am regretat "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline Publicitateloading...
#329 2009-01-31 14:10:07
Re: sexul fara placere
Subscriu la ce a zis nikko. Intreba-l daca vrea sa va ganditi la viitor, nu la trecut? Acum ca tu esti ok si dispusa el mai vrea ceva cu tine sau nu? Macar sa iti zica in fata. Oricum nici sex cu forta nu se poate adik sa-l ameninti. Gandeste-te cum te-ai fi simtit tu daca el zicea sa va despartiti cand tu nu aveai chef? Doar intreba-l calm daca atitudinea lui ostila va mai continua, daca te va mai refuza ca sa se rezbune sau daca va mai avea texte aberante (ca faza ca de ce nu te-ai lasat de pastile mai repede)? Oricum ideea e ca el tre sa priceapa ca acum esti ok si el daca te iubeste ar trebui sa profite de moment si sa fiti fericiti impreuna. Decat sa va certati si sa dati ultimatumuri ..mult mai bine e sa va lamuriti ce si cum simtiti...ca macar fiecare sa-si vada de tineretea lui Offline #330 2009-01-31 15:09:04
Re: sexul fara placerehai mai allexya ca nu te considera nimeni slaba si proasta.e normal sa nu vrei sa il pierzi,sa incerci sa faci tot ce se poate ca sa fie totul bine pt amandoi.totusi,cred ca e timpul sa pui punct si sa lasi in urma tot ce a fost si fie o luati de la inceput,fie va opriti aici.ce rost are sa o tot lungiti asa?cred ca tu sti cel mai bine ce e de facut. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #331 2009-02-01 17:13:48
Re: sexul fara placereBuna sunt eu, cu un nou id Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #332 2009-02-01 17:18:34
Re: sexul fara placerecel mai bine!!! bravo asta e cea mai buna atitudine!!! ma bucur ca ai ales asa, timpul va decide, daca te iubeste si vrea sa indrepte totul te va cauta sa vb, lasa-l si pe el sa mai ia initiativa "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #333 2009-02-01 18:59:42
Re: sexul fara placereai facut o alegere buna. Mai iesi si tu cu prietenele si distreaza-te. E foarte normal sa faci asta. Ce va fi, va fi, de-aia priveste inainte si simte-te bine. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #334 2009-02-01 22:42:17
Re: sexul fara placerema gandeam sa scriu si eu.. adik.. postul de la inceputul topicului mi-a adus aminte k nici la mine nu-i roz. dar as vrea sa va explic.. poate aveati vre-o ideea si pt mine.. sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume Offline #335 2009-02-01 23:03:43
Re: sexul fara placereE minunat ca prietenul tau te iubeste atat, dar totusi ar trebui sa te tratezi. Nu e normal sa stai asa. Offline #336 2009-02-02 01:02:15
Re: sexul fara placerepoftim ? nu te incanta sa o tratezi k e tratament lung ? o saptamana tzi se pare tzie tratament lung ? #337 2009-02-02 14:40:11
Re: sexul fara placerecandida nu e o BTS dar e obligatoriu de tratat LexyaLadyM, nu e o treaba de ce te incanta sau nu...stii ca o candida netratata poate duce la o rana pe col...si asa mai departe...cu riscuri pe termen lung chiar de cancer...nu e de joaca baby Dragos Offline #338 2009-02-02 22:20:55
Re: sexul fara placeremultumesc deliav pt explicatia detaliata si multumesc skumpi.. pot sa pun pariu k o sa te asculte copii sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume Offline #339 2009-02-03 00:06:36
Re: sexul fara placere #340 2009-02-03 20:04:50
Re: sexul fara placeremultumesc k mi-ai explicat. doctorita la care am fost.. mi-a prescris un tratament.. dar a zis k o sa trebuieasca sa-l urmez toata viata k sa nu recidiveze candida. sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume Offline #341 2009-02-03 22:31:40
Re: sexul fara placere
cum sa nu o tratezi?? ti`a spus un medic totusi si a stiut ce spune Offline #342 2009-02-08 20:24:37
Re: sexul fara placereBuna fetelor ...am si eu o problema asemanatoare, in sensul ca inca nu am reusit sa am orgasm. Experienta mea sexuala este de doar 3 luni...2 luni cu actualul iubit. Placere si excitatie exista ( desi de vreo 2 sapt am av simpom de candida, am f la medic si sexul nu mai este la fel de placut). El mi a spus ca se simte implinit din punct de vd sexual cu mine...dar il deranjeaza ff f tare ca nu reusesc sa am orgasm nici macar la sexul oral. Mi a spus ca toate iubitele lui au avut cel putin asa ceva cu el si fff des, inca de la primele contacte..i am zis sa aiba rabdare cu mine, caci nu am experienta. comunicam destul de mult si ne iubim imens,problema e ca eu nu prea stiu sa i spun daca este bine ce simt sau nu....exictatie mare exista, si imi place cand ma atinge in o anume zona a vaginului..dar nu e ceva atata de intens p cat ar trebui..cred. ...HAPPY IN LOVE... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|