homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-19

#343 2009-02-08 20:55:37

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: sexul fara placere

Pai daca iti place unde te atinge, spune-i ca iti place... el nu are cum sa ghiceasca... trebuie sa comunicati.
In legatura cu sexul oral, ce sa zic? Just relax and enjoy! Nu te gandi la nimic, doar traieste momentul! Eu cred ca tu esti prea stresata si te gandesti la pre amulte lucruri...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#344 2009-02-08 21:01:54

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

Puccina ce ai mai facut? cum mai sunt lucrurile intre tine si el? te asteptam cu vesti...

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#345 2009-02-15 22:59:58

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

in ultimu timp nu am nici o placere, chiar nu mai vreu sa fac sex ... nustiu ce se intimpla cu mine...

#346 2009-02-16 15:30:12

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

buna fetelor, dupa mult timp am intrat din nou pe forum, nu am mai intrat nu pentru ca nu as fi vrut, dar nu am putut, am fost plecata in delegatie si a fost o perioada foarte grea.
vesti bune din pacate nu prea va pot da. viata mea de cuplu se descompune pe zi ce trece, oricat de mult incerc sa fac sa mearga, nu mai am forte sau chef sa mai ma chinui. binele cu forta nu se face.. deja si eu cred ca totul e pe fond psihic, nu simt chiar nimic in timpul sexului, chef am , dar in timpul penetrarii ma uit pe pereti.  nu mai vreau sa ma pacalesc spunand ca totul va fi bine pentru ca stiu ca nu va fi. trebuia sa fie bine acum 5 ani, acum e deja prea tarziu, baiatul la care tin renunta la mine cate putin in fiecare zi.
stiu veti psune sa il parasesc, asa si ar fi corect, dar va marturisesc ca totul tine deja de ambitie, vreau eu neaparat o anumita chestie de la el, si apoi o sa termin. mi-am pus ambitia sa ma simt bine, sa nu imi pot reprosa nimic, inca incerc asta..

in aceste zile cat am lipsit am mai avut scandaluri, i-am zis ca vreau sa ne despartim, el tine uc dintii de relatie, dar nu pentru ca m-ar iubii sau chestii d-astea, ci pentru ca (asa zice el) nu va mai gasi pe cineva ca mine (asta e relativ, nu in sensul bun neaparat..)
zilele acestea am iesit  cu 2 baieti, voiam sa vad care mai este sentimentul tongue nu pot sa zic ca m-au incantat.. chiar nu m-a atras nimic, si asta mi-a intarit ideile ca tot al meu e mai bun tongue

astept primavara... vreau soare, caldura.. poate astea ma vor ajuta sa gandesc mai bine

Va pup pe toate, mersi mult de sustinere hjarta

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#347 2009-02-16 15:51:41

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Tu stii ce e mai bine pt tine si ce tb sa faci...cu timpul iti vei da seama daca sunteti facuti unul pt altul sau nu...macar incearca sa traiesti prezentul si sa nu iti mai faci sange rau. Succes

Publicitate

loading...

#348 2009-02-16 15:55:33

nikko20
Full member

imi pare rau ca nu ai revenit cu vesti bune:( si ca situatia e din ce in ce mai urata, sa stii ca ambitia nu e buna intr-o relatie, oricum fa ce crezi ca e mai bine pt tine

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#349 2009-02-16 16:27:00

Puccina
Full member

eu nu cred ca sexul tine numai de sentimente, adica sunt atatea femei care se culca cu un baiat si la 2-3 zile dupa ce il cunosc, doar nu l-o iubi deja ce naiba. serios, de ce nu se poate face sex fara sentimente si sa te simti bine? toate mi-ati zis ca trebuie sa tii la persoana respectiva, ca atunci cand il iubesti simti si faci... ok, dar daca eu vreau doar sa ma simt bine, de ce trebuie obligatoriu sa il iubesc? chef am, de el imi place, de ce nu pot sa ma simt si eu ca orice femeie normala, bine?? de ce atunci cand ma penetreaza nu simt nimic?
trebuie stimulat clitorisul, ok, dar nu toate pozitiile iti ofera ocazia asta si nici sa folosecs una si buna nu vreau, mai amortim, mai ne doare o mana un picior tongue

#350 2009-02-16 16:34:14

nikko20
Full member

pai puccinia sunt o gramada de pozitii in care poate sa-ti stimuleze clitorisul nu trebuie sa folositi "una si buna" cat despre sex fara iubire e si asta o optiune, sunt o gramada de femei care fac sex cu cineva dar asta nu inseamna ca-l si iubeste pe respectivul, e optiunea fiecaruia, eu una nu as putea sa fac altfel, adica fara sa iubesc si daca as face asa ceva sunt sigura ca as regreta asta ipotetic vorbind pt ca nici nu se pune problema in cazul meu

#351 2009-02-16 17:00:34

Puccina
Full member

pai tocmai ca este o optiune... nu zic ca merg din floare in floare, dar cum eu nu-l il mai iubesc pe al meu, tin la el, dar de iubire nu se pune problema, as vrea sa reusesc si eu ceea ce fac atatea altele, sa ma simt bine cu un barbat fara sa fiu indragostita de el.
bine nu stiu cum este sa fac dragoste si sa ma simt bine cu un barbat pe care sa il iubesc, am o arie foarte restransa la capitolul sex tongue dar chiar ma oftic cum unele pot, si eu nu sad

#352 2009-02-16 17:09:46

nikko20
Full member

pai daca nu il mai iubesti pe actualul de ce nu il lasi si iti vezi de viata ta, parerea mea e ca nu mai are rost sa iti pierzi timpul cu el mai ales daca ai ajuns la concluzia ca nu il mai iubesti. Oricum nu are rost sa te complaci in situatia asta, ce vrei sa-l ti pe el iubit oficial si sa-ti iei unul doar pt sex? e aiurea ...

#353 2009-02-16 17:26:08

andrulina
Addicted member

eu cred ca problema asta o vei avea si cu altul...eu spre exemplu ajung la orgasm doar in pozitia lingura...si nu sunt o gramada de poztii prin care iti poate stimula el clitorisul....
inainte ajungeam la orgasm si in alte pozitii daca imi stimulam eu singura clitorisul, mai nou nu mai ajuns daca pun eu mana...trebuie sa ma mangaie el, si alte pozitii nu sunt...decat astea pe o parte in care iti poate stimula el clitorisul....

#354 2009-02-16 17:28:57

Puccina
Full member

andrulina, asa cred si eu, ca aceeasi problema o voi avea si cu altul, indiferent cine va fi el.
din experienta proprie am vazut ca nu sunt multe pozitii de stimulare, oricat incerc eu sa ma stimulez, nu este chiar usor, devine prea obositor si se duce tot efectul. mai merge si din pozitia cu femeia deasupra, mai greut dar sunt feluri de stimulare si asa. si cam atatea stiu si eu...

#355 2009-02-16 17:32:51

andrulina
Addicted member

da...eu m-am referit la pozitia in care eu ajung la orgasm, ca in altele nu ating orgasmul, imi place simt f bine, dar nu vine...smile
si cand stau eu deasupra simt fff bine si se freaca clitorisul de pubisul lui, sau mai pune si el mana, dar nu ating orgasmul...

#356 2009-02-16 17:35:12

Puccina
Full member

pai ok, dar daca nu stimulezi clitorisul simti ceva? caci la mine singura placere este stimularea clitorisului, nu conteaza cine o face tongue

#357 2009-02-16 17:37:00

andrulina
Addicted member

da simt si fara sa fie stimulat clitorisul....simt f bine, in multe pozitii...nu in toate. dar nu ajung la orgasm daca nu mi se atinge si clitorisul

#358 2009-02-16 17:39:35

Puccina
Full member

eh eu nu simt absolut nimic daca nu stimulez clitorisul, dar chiar nimic... orgasm pot avea daca il stimulez in timpul penetrarii, eventual cu un inel vibrator este mai rapida treaba tongue dar daca nu il stimulez, sunt pe 0 total. asta e mirarea mea..

#359 2009-02-16 17:41:07

andrulina
Addicted member

pai poate asa esti tu....ce crezi ca esti singura care nu simte? iti garantez ca sunt f multe...si sunt f multe care n-au pic de orgasm...nici clitoridian...
tu prea te stresezi din cauza sexului parerea mea....cred ca deja ai facut o obsesia din chestia asta.

#360 2009-02-16 17:44:47

Puccina
Full member

ah daaa, sunt convinsa, cunt obsedata deja de chestia asta !!! eu nu vreau neaparat orgasm jur! doar sa simt ceva, ca sa nu ma ia somnul tongue
or fi multe, nu zic nu, dar sunt si mai multe care sunt ok, mie numai belele mi-a adus sexul asta, fir-ar el al dracu, il urasc pe cel care l-a inventat, din cauza lui s-a dus de rapa toata relatia mea si mai mult ca sigur si viitoarele caci am ramas deja marcata. mai bine imi pun dop si la revedere, renunt definitiv la aceasta prostie.

#361 2009-02-16 17:48:12

andrulina
Addicted member

deja pici in alta extrema....
nu stiu ce sa zic...eu nu inteleg in primul rand dc mai stai alaturi de el atata timp cat nu mai exista iubire...din start aveti un minus enorm...pai daca iubire nu e spune-mi si mie cu ce tii o relatie? asa de dragul de a fi cu cineva?
pt ca daca exista iubire atunci se gasesc solutii pt a iesi cu bine dintr-un impas....dar daca la voi asta lipseste e clar ca si pe alte planuri nu e ok.
dar daca tu poti sta cu el asa...e decizia ta in fond.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.