|
Nu esti logat.
Sexul fara placere-19#343 2009-02-08 20:55:37
Re: sexul fara placerePai daca iti place unde te atinge, spune-i ca iti place... el nu are cum sa ghiceasca... trebuie sa comunicati. Offline #344 2009-02-08 21:01:54
Re: sexul fara placerePuccina ce ai mai facut? cum mai sunt lucrurile intre tine si el? te asteptam cu vesti... "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #345 2009-02-15 22:59:58
Re: sexul fara placerein ultimu timp nu am nici o placere, chiar nu mai vreu sa fac sex ... nustiu ce se intimpla cu mine... Offline #346 2009-02-16 15:30:12
Re: sexul fara placerebuna fetelor, dupa mult timp am intrat din nou pe forum, nu am mai intrat nu pentru ca nu as fi vrut, dar nu am putut, am fost plecata in delegatie si a fost o perioada foarte grea. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #347 2009-02-16 15:51:41
Re: sexul fara placereTu stii ce e mai bine pt tine si ce tb sa faci...cu timpul iti vei da seama daca sunteti facuti unul pt altul sau nu...macar incearca sa traiesti prezentul si sa nu iti mai faci sange rau. Succes Offline Publicitateloading...
#348 2009-02-16 15:55:33
Re: sexul fara placereimi pare rau ca nu ai revenit cu vesti bune:( si ca situatia e din ce in ce mai urata, sa stii ca ambitia nu e buna intr-o relatie, oricum fa ce crezi ca e mai bine pt tine "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #349 2009-02-16 16:27:00
Re: sexul fara placereeu nu cred ca sexul tine numai de sentimente, adica sunt atatea femei care se culca cu un baiat si la 2-3 zile dupa ce il cunosc, doar nu l-o iubi deja ce naiba. serios, de ce nu se poate face sex fara sentimente si sa te simti bine? toate mi-ati zis ca trebuie sa tii la persoana respectiva, ca atunci cand il iubesti simti si faci... ok, dar daca eu vreau doar sa ma simt bine, de ce trebuie obligatoriu sa il iubesc? chef am, de el imi place, de ce nu pot sa ma simt si eu ca orice femeie normala, bine?? de ce atunci cand ma penetreaza nu simt nimic? Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #350 2009-02-16 16:34:14
Re: sexul fara placerepai puccinia sunt o gramada de pozitii in care poate sa-ti stimuleze clitorisul nu trebuie sa folositi "una si buna" cat despre sex fara iubire e si asta o optiune, sunt o gramada de femei care fac sex cu cineva dar asta nu inseamna ca-l si iubeste pe respectivul, e optiunea fiecaruia, eu una nu as putea sa fac altfel, adica fara sa iubesc si daca as face asa ceva sunt sigura ca as regreta asta ipotetic vorbind pt ca nici nu se pune problema in cazul meu "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #351 2009-02-16 17:00:34
Re: sexul fara placerepai tocmai ca este o optiune... nu zic ca merg din floare in floare, dar cum eu nu-l il mai iubesc pe al meu, tin la el, dar de iubire nu se pune problema, as vrea sa reusesc si eu ceea ce fac atatea altele, sa ma simt bine cu un barbat fara sa fiu indragostita de el. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #352 2009-02-16 17:09:46
Re: sexul fara placerepai daca nu il mai iubesti pe actualul de ce nu il lasi si iti vezi de viata ta, parerea mea e ca nu mai are rost sa iti pierzi timpul cu el mai ales daca ai ajuns la concluzia ca nu il mai iubesti. Oricum nu are rost sa te complaci in situatia asta, ce vrei sa-l ti pe el iubit oficial si sa-ti iei unul doar pt sex? e aiurea ... "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #353 2009-02-16 17:26:08
Re: sexul fara placereeu cred ca problema asta o vei avea si cu altul...eu spre exemplu ajung la orgasm doar in pozitia lingura...si nu sunt o gramada de poztii prin care iti poate stimula el clitorisul.... Offline #354 2009-02-16 17:28:57
Re: sexul fara placereandrulina, asa cred si eu, ca aceeasi problema o voi avea si cu altul, indiferent cine va fi el. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #355 2009-02-16 17:32:51
Re: sexul fara placereda...eu m-am referit la pozitia in care eu ajung la orgasm, ca in altele nu ating orgasmul, imi place simt f bine, dar nu vine... Offline #356 2009-02-16 17:35:12
Re: sexul fara placerepai ok, dar daca nu stimulezi clitorisul simti ceva? caci la mine singura placere este stimularea clitorisului, nu conteaza cine o face Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #357 2009-02-16 17:37:00
Re: sexul fara placereda simt si fara sa fie stimulat clitorisul....simt f bine, in multe pozitii...nu in toate. dar nu ajung la orgasm daca nu mi se atinge si clitorisul Offline #358 2009-02-16 17:39:35
Re: sexul fara placereeh eu nu simt absolut nimic daca nu stimulez clitorisul, dar chiar nimic... orgasm pot avea daca il stimulez in timpul penetrarii, eventual cu un inel vibrator este mai rapida treaba dar daca nu il stimulez, sunt pe 0 total. asta e mirarea mea.. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #359 2009-02-16 17:41:07
Re: sexul fara placerepai poate asa esti tu....ce crezi ca esti singura care nu simte? iti garantez ca sunt f multe...si sunt f multe care n-au pic de orgasm...nici clitoridian... Offline #360 2009-02-16 17:44:47
Re: sexul fara placereah daaa, sunt convinsa, cunt obsedata deja de chestia asta !!! eu nu vreau neaparat orgasm jur! doar sa simt ceva, ca sa nu ma ia somnul Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #361 2009-02-16 17:48:12
Re: sexul fara placeredeja pici in alta extrema.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|