|
Nu esti logat.
Sexul fara placere-17#305 2009-01-29 16:07:14
Re: sexul fara placerema pot controla, asta stiu, doar de la el am invatat cum se controleaza sentimentele. Singurului lucrul pe care inca nu stiu cum sa il ascuns sunt lacrimile, pot sa stau calma, sa port o conversatie inteligenta, mai demult dupa o cearta cu el i-am zis "bine atunci ne despartim, daca vrei ramanem prieteni, daca nu, o viata buna, la revedere" instantaneu s-a inmuiat, in ciuda frivolitatii si racelii de care da dovada in aceste momente. m-a prostit atunci cand m-a luat in brate si a zis ca pe alta ca mine nu va mai gasi si nu ar putea sta fara mine, acum stiu ca erau doar vorbe, dar era frumos sa le auzi. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #306 2009-01-29 16:12:55
Re: sexul fara placeremai allexya ...e usor sa vorbesti din exterior...de-aia spun...ca numai tu poti sti sigur cum e mai bine pentru tine...nu face din treaba asta o lupta de orgolii ca nu rezolvi nimic...mai bine incearca sa-ti dai seama daca mai e cazu' sau nu sa faci ceva pt relatia asta baby Dragos Offline #307 2009-01-29 16:16:30
Re: sexul fara placeretrebuie sa te gandesti bine la pasul pe care vrei sa il faci diseara....sa nu faci ceva care sa iti para rau dupa aia Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #308 2009-01-29 16:16:54
Re: sexul fara placerece vreau momentan sa stiu, ca doar ma macina curiozitatea, este daca momentan vrea sa imi plateasca cu aceeasi moneda la capitolul sex. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #309 2009-01-29 16:28:26
Re: sexul fara placereasa este,vb mai intai cu el,vezi ce iti spune si dupa aia te hotarasti daca il lasi sau nu...spune-i ca se poarta ca un copil prin fazele astea cu razbunarea si ca ai facut tot ce-ai putut sa faci sa fie bine(tu stii mai bine ce sa ii zici ) Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline Publicitateloading...
#310 2009-01-29 21:06:51Re: sexul fara placereEu m-am confruntat cu asta vreo 2 ani cu fostul. De fapt si primul partener a fost un fiasco, dar pun asta pe seama faptului ca era prima data pentru amandoi. Al doilea era "mare" si sincer nu prea simteam decat disconfort. Eram si stresata, naiba stie de ce. Pana la urma, intr-o zi am fost ceva mai "nebunatica". Adica m-am luat eu pas cu pas, l-am mai tinut si pe el in frau, ca era omu grabit si s-a intamplat. Mi-am dat seama ca e vorba de rabdare, relaxare .. multe. De atunci nu prea au mai fost probleme. Cu partenerul actual este nebunie de fiecare data. E si mai mare cu 11 ani decat mine si cred ca are ceva experienta suplimentara. Preludiul la noi dureaza si peste o ora uneori, atat ma fataie si invarte. Are rabdare, avem timp destul pentru asta, intimitate etc. Offline #311 2009-01-29 21:45:52
Re: sexul fara placereOFF, citesc si ma minunez. Sper ca a mers bine discutia cu prietenul tau allexya. Daca mai are vreun rost sa comentez si eu, eu zic ca dupa 5 ani meritati amandoi sa aveti o discutie sincera si relaxata. Stiu ca e greu, dar intreaba-l calm daca el crede ca tu dinadins l-ai refuzat, nu te-ai simtit bine? ...Explica-i...ca nu e vina ta si ca acum incerci sa rezolvi problemele voastre p plan sexual pentru ca il iubesti. Faza cu inaltimea sigur ti-a zis-o ca sa te tachineze, ca sa te raneasca. Vizavi de sex eu cred ca el se simte ranit si satul si a strans multe frustrari. Frustrarile sunt cele mai naspa intr-o relatie, cu greu scapi de ele. Nu ramane decat sa il faci sa inteleaga ca toata faza cu sexul nu a fost o conspiratie impotriva lui si ca doar vrei sa repari niste lucruri, sa aduci fericire p planu asta. Bineinteles el tre sa isi schimbe comportamentul. Spune-i ca nu poti sa tii tu singura relatia- ca asta faci acum. Si dai un ultimatum: ori sunteti o echipa, va iubiti si va respectati (ca in fond, tu asta vrei de la el) ori nu mai sunteti deloc. Ramane de vazut ce vrea si el de la relatia voastra. Oricum eu cred el a strans multa frustrare, nu a comunicat cu tine decat prin "mesaje subliminale" de genul esti prea mica de inaltime (care defapt era doar o glumita acida care inseamna ca lui nu-i convine altceva la tine, nu inaltimea). Inca ceva, nu renunta asa usor la relatia asta. Eu cred ca e o lupta de orgolii. Pa bune, daca lasi si tipetele si indiferenta s-ar putea sa primesti un rapsuns pozitiv de la el (ca si el a strans niste chestii, pentru care nu tu esti de vina pana la urma, dar tre sa ii explici cu calm asta). Iti doresc tot binele din lume si sper sa fie o lupta de orgolii si sa va regasiti! Offline #312 2009-01-29 22:21:58
Re: sexul fara placerewow stelutza, acum eu citesc si ma minunez. Cred ca ai fost singura dintre noi care nu a sarit ca arsa si care a analizat la rece totul. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #313 2009-01-29 22:29:36
Re: sexul fara placereasa #314 2009-01-29 22:31:22
Re: sexul fara placerepai cica gata acum sa vedem dc va si pune in practica promisiunile. ii las maxim pana luni, ca tot vine week-end-ul, daca nu imi dovedeste ca vorbeste pe bune, asta e. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #315 2009-01-29 22:56:32
Re: sexul fara placereDeci intuitia mea era corecta. Mie mi se pare ca voi doi va iubiti mult doar ca de-a lungul timpului nu ati mai comunicat cum trebuie. Acu vorbesc si eu din experienta ca si mie mi s-a intamplat sa-l intreb pe-al meu ce are si sa nu imi zica sau sa dea vreo replica subtila. Pe de alta parte eu sunt genul care taie raul din radacina: cand am o problema o abordez imediat...nu o las sa se "depuna" ca dupa aia dispare greu. Acum ce cred eu ca tre sa faci: sa il convingi cu usurelul ca nu te prefaci si ca tu chiar te simti bine. Acum sincer, 4 sau 5 ani in care el a facut primul pas si a simti pe pielea lui ca nu te pooate face sa te simti bine atarna greu. Ceea ce conteaza e sa fiti prieteni la greu, sa fiti sinceri. Ai vazut ca acum daca tu i-ai spus ca te simti aiurea cu jocurile lui de-a "razbunarea" ca el a dat inapoi. Eu sincer cred ca te iubeste si cred ca 5 ani petrecuti impreuna inseamna ca puteti sa fiti prieteni in primul rand si apoi iubiti. Si acum sa vedem cum il convingi ca nu te prefaci: in primul rand explica-i de pastile si de efectul lor, arata-i p internet, pe prospect, gasesti tu Iar apoi tu zici ca ai avut pentru prima oara cu el orgasm la clitorist cand te penetra, poi asta-i lucru mare Trebuie sa ii explici ca de la lipsa pastilelor te simti mai bine fizic si ca alaturi de el ai putut sa experimentezi ceva misto: orgasmul. Si ca acum ca ai desocperit lucrul asta vrei sa il fructifici. Spune-i ca intelegi cat de supid ar fii sa te prefaci si ca te jigneste cand spune asta despre tine. Conteaza fericirea amandurora, nu numai a lui si spune-i clar ca tu nu te-ai preface la modelul asta. Ca doar, cand ai fost nefericita i-ai spus....deci asta cade si tre sa aiba incredere in tine. Stiu ca acuma il cocolosesc pe el. Ramane la latitudinea ta daca vrei sa il convingi si sa iesiti din impasul asta. Acum sincer, eu chiar te vad nevinovata si imi pare rau de toata faza (zic asta pt ca si eu am niste puncte in comun cu tine), dar ati avut amandoi ghinion. In urma situatiei de pana acum el a ales sa se comporte ca un copil, dar eu zic ca te iubeste. Poate daca ai rabdare cu el veti reusi. Daca te ajuta cu ceva si eu am avut o perioda in care il cam refuzam p al meu iar el mi-a spus ca ok, de acum sa iau doar eu initiativa cand am eu chef. Si sincer, mi s-a parut fair (decat sa-l refuz non-stop, parca avansurile lui mai rau ma inhibau) si am inceput sa ma dau eu la el. Vreau sa zic ca acum avem zile cand nu ne dam jos din pat si i-am explicat ca sexualitatea unei femei chiar difera de la an la an (nu doar de la barbat la barbat, sau de la lubrifiant..la fara), noi femeile ne schimbam si la libido si la performante. Ei tre sa accepte si sa nu o ia personal..daca nah, timp de sase luni nu am avut orgasm....si dupa am inceput sa am, un exemplu Uof, sper sa treci cu bine peste asta si sa vii cu vesti bune Offline #316 2009-01-30 16:30:38
Re: sexul fara placereallexya ma bucur ca ati discutat si ca ati lamutit cat de cat situatia.sper din suflet ca totul sa fie bine Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #317 2009-01-30 16:34:17
Re: sexul fara placereallexya am citit cu sufletul la gura acest topic si asteptam sa ajung la sfarsit sa vad cum ai solutionat totul si sa incerc sa iti dau si eu niste sugestii, apoi am citit posturile steluzei si ea era in asentimentul meu. Tu la inceput vorbeai f frumos de relatia voastra, mereu impreuna, buni prieteni, etc, singura problema era sexul, care cu timpul sa zicem ca s-a rezolvat si o sa fie din ce in ce mai bine, nu am fost de acord cu toate fetele care te-au sfatuit foarte usor si la rece ca trebuie sa te desparti de el atat de usor , fara sa lupti, la o relatie de 5 ani de zile, sexul e f important intr-o relatie dar sunt si alte lucruri importante nu doar asta, iar daca va iubiti impreuna puteti rezolva totul.Greseala ta poate a fost ca nu te-ai facut inteleasa sau ca nu te-a inteles el si in perioada aia frustranta in care pe plan sexual nu mergea nimic el s-a inchis,s-a indepartat de tine, nu ati incercat sa va rezolvati problemele impreuna, f bine ca ai intrat pe forum si ai vb cu fetele, insa trebuia sa vb mai mult cu el, sa ii spui de la inceput ca poate ac sunt de vina, sa incercati cu prez, sa te ajute sa te relaxezi mai mult astfel il faceai si pe el sa fie implicat si astfel avea si el contributie "la vindecare" asa tu l-ai cam exclus sa zic asa, ai rezolvat tu singura problema si el s-a trezit cu o"disperata"dupa sex, scuza-mi expresia nu a mai inteles nimic, baietii sunt mai altfel decat noi, trebuie sa le explici, ei nu au intuitie, se prind mai greu. "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #318 2009-01-30 16:57:20
Re: sexul fara placerenikko eu sunt de acord cu tine.insa noi nu i-am spus sa se desparta de el pt ca viata lor sexuala nu mai merge,sunt de acord ca nu asta conteaza cel mai mult intr-o relatie.dar a jignit-o de atatea ori si i-a spus unele lucruri...nu stiu.eu cred daca iubesti pe cineva nu ai putea sa ii vb astfel.despre asta era vorba.despre felul in care o trateaza si despre cum o face sa se simta.pararea mea... Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #319 2009-01-30 17:08:23
Re: sexul fara placereSi mie mi se pare ca a jignit-o..dar cand se strang frustrari si nu esti in stare sa vorbesti deschis despre asta...iti pot iesi niste perle urate p gura. Si eu i-am spus prietenului meu la nervi ca ma simt mai bine cu vibratorul, lucru care a fost aiurea din partea mea, de exemplu. Se pot spune multe lucruri la nervi, insa cand unul dintre parteneri decide sa arunce securea si sa fie prietenos si comunicativ...daca celalalt ii raspunde cu aceeasi moneda e bine. Urat ar fii de exemplu, allexya sa-l ia cu binisorul p prietenul ei...si el sa ii zica ceva nasol. In cazul asta e evident ca tipul nu ar mai avea sentimente prea bune si nu ar merita efortul. E greu intr-o relatie sa fii primul care renunta la orgoliu dar daca cel de langa tine te urmeaza si isi cere iertare atunci s-a meritat sa fii tu prima care a cedat "iubirii". Offline #320 2009-01-30 17:17:05
Re: sexul fara placereasta cam asa e...dar oricum.eu nu cred k as "inghiti" de atatea ori vorbele astea de la prietenul meu. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #321 2009-01-30 17:25:51
Re: sexul fara placereStiu calleigh:) Cand il vezi p cel de langa tine ca se poarta ciudat trebuie sa-l "confrunti" cat mai repede ca altfel... Eu mi-am educat prietenul atat de bine incat a ajuns de la cel cu replici subtile si ironii sa fie la fel de deschis si comunicativ ca si mine. Ideea e ca am trait p propria piele cliseul ala cu importanta comunicarii intr-un cuplu Ce am observat eu este ca cu cat esti mai deschisa si prietenoasa si calma intr-o relatie, cu atat se va lua si partenerul dupa tine (daca el este genul mai inchis)... sau poate doar am avut eu noroc sa ma inteleaga prietenul pe faza cu intelegerea in cuplu si sa isi schimbe felul de a fi p planul asta Eu sper sa aiba si allexya norocul meu Offline #322 2009-01-30 17:30:59
Re: sexul fara placerefelicitarile mele! si la noi exista comunicare,dar nu pot sa scot intotdeauna totul de la el...oricat as "trage" de el.eh...daca se supara si nu va sa zica de ce,problema lui,eu am incercat! insa eu intotdeauna spun ce am de zis,ca sa nu existe discutii mai tarziu.oricum,dupa 3 ani ne intelegem de cele mai multe ori din priviri Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #323 2009-01-30 17:57:41
Re: sexul fara placereAsa e Niciodata nu poti scoate totul de la un tip, pur si simplu suntem construiti diferit... dar daca voi va intelegeti din priviri inseamna ca sunteti un cuplu unit, deci, ce-ti poti dori mai mult? Eu sunt cu prietenul meu de 3 ani jumate si de asta am "atatea" sfaturi, ca deh, am trecut prin tot felul de situatii. Acum e totul perfect. Daca nu imi spune el p moment ce are cand il intreb...vine peste o ora si imi spune singur ceea ce eu deja banuiam ...e si asta o forma de intelegere, bine ca vine singurel Oricum si eu m-am schimbat pt el: daca inainte il bateam la cap sa imi zica ce are si iesea cu scantei, acum si eu il intreb o data ce are si pe urma vine el si imi spune, asta daca nu o zice pe loc Aaaa si mai demult am adoptat si eu tactica cu supararea si ignorarea si nu i-a placut Dar totusi nu s-a schimbat...abia cand am discutat cu el sincer si deschis a inteles de ce e bine sa comunicam pe moment ce ne deranjeaza Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|