homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-15

#267 2009-01-28 22:42:42

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: sexul fara placere

eu ti-as spune sa nu-ti mai faci iluzii de la relatia asta....
atata timp cat el a putut sa-ti spuna ca nu te va lua de nevasta ca esti prea scunda e clar...plus comportamentul lui de acum. nu stiu dc iti mai pierzi timpul alaturi de el.

#268 2009-01-28 22:45:56

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

de fraiera rotfl de obisnuita, confort, lene, frica.. ar fi multe de insirat.

mereu am pus comportamentul lui pe seama varstei , chestia cu insuratul mi s-a parut mereu penibila si nici nu i-am dat importanta, nu ca eu as vrea sa ma marit cu el, pe mine ce ma irita cel mai tare este faptul ca din "frigida" am ajuns "disperata", efectiv nu mai stiu ce vrea, m-a zapacit de tot. cred ca totul a fost doar un pretext sa se dea lovit mereu.

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#269 2009-01-28 22:50:12

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

allexya....fugi mancand pamantul de langa el.cred ca are o problema.stiu ca e super greu sa renunti la relatia asta care dureaza de 5 ani,dar gandeste-te la viitor.cum o sa fie cand ...poate,dupa 10 ani o sa iti zica EL tie ca vrea sa va despartiti?iti mai si irosesti tineretea si iti strici nervii langa el.nu te inteleg de ce ii suporti toate astea.e evident ca nu te merita.

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#270 2009-01-28 22:54:02

skumpi
Vizitator

am inteles
oricum
e clar k nu te`ai simtit binhe si din cauza lui si asta pt ca nici macar nu a incercat sa te faca sa te simti...ba din contra iti arunca cuvinte care te faceau sa te simti mai rau`
da`l incolo de ametzit` forgetit nu merita nici un scuipat neutral

#271 2009-01-28 22:55:46

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

chiar daca sunteti impreuna de cinci ani nu vad motivul important pentru care sa te lasi jignita si catalogata ca a fi disperata sau frigida. Cred ca meriti ceva mai bun, un barbat care sa se bucure ca in sfarsit iti merge mai bine, ca ai chef de sex, ca il doresti, ca ai gasit calea spre o viata sexuala care sa te satisfaca si pe tine.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Publicitate

loading...

#272 2009-01-28 23:04:37

Puccina
Full member

doamne fereste, nici nu vreau sa prind 10 ani alaturi de el, eu tot ce sper este sa gasesc acel baiat care sa ma fure din aceasta relatie si sa ma duca departe tongue
pana la urma cred ca tot eu sunt de vina ca am permis sa se ajunga atat de departe, trebuia sa tai raul din radacina mai de demult, nicodata nu am inteles cum unele fete se autoflageleaza in relatii esuate, si uite ca am ajuns exemplul viu.
acum na, ce o fi o fi...

Ba chiar trebuie sa recunosc ca asta e ceea ce m-a trezit la realitate, faptul ca vad ca nu se bucura pentru mine,  ba chiar ca jigneste.
daca tot barbatii gandesc cu cealalta capatana, macar de dragul sexului ar fi putut profita nu? eh uite ca am eu pe unu mai cu mot care se vrea tantos..

#273 2009-01-28 23:10:51

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

eu zic sa nu astepti sa vina Fat-Frumos sa te salveze din aceasta relatie. Primul pas spre a pune punct acestei relatii va trebui sa-l faci tu. Barbatii care stiu ca ai un prieten nu cred ca-si vor face prea mari sperante si mai ales nu vor avea curajul sa se "bage" in treburile voastre. Un barbat care se respecta nu cred ca va merge asa de departe. Daca insa esti singura, altfel stau lucrurile. Daca nu prea iesi in discoteci, la servici nu ai colegi, etc, (deci tot ceea ce ai povestit) e cam greu de crezut ca intr-o seara bate Fat-Frumos la usa si-ti spune: am venit sa te salvez Ileano Cosanzeano.......sau?

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-01-28 23:11:51)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#274 2009-01-28 23:14:02

Puccina
Full member

baciu a scris:

eu zic sa nu astepti sa vina Fat-Frumos sa te salveze din aceasta relatie. Primul pas spre a pune punct acestei relatii va trebui sa-l faci tu. Barbatii care stiu ca ai un prieten nu cred ca-si vor face prea mari sperante si mai ales nu vor avea curajul sa se "bage" in treburile voastre. Un barbat care se respecta nu cred ca va merge asa de departe. Daca insa esti singura, altfel stau lucrurile. Daca nu prea iesi in discoteci, la servici nu ai colegi, etc, deci tot ceea ce ai povestit e cam greu de crezut ca intr-o seara bate Fat-Frumos la usa si-ti spune: am venit sa te salvez Ileano Cosanzeano.......sau?

rotfl2  ai dreptate ce sa spun! eh ies in discoteci, dar parca sa gasesc acolo pe cineva..e cam aiurea. la munca nu am colegi, momentan sunt cam singura cuc rotfl presupun ca va trece muult timp pana voi gasi pe cineva nou tongue

fetelor va multumesc mult, nici nu stiu cum sa va mai multumesc ca ati fost alaturi de mine, sunteti singurele cu care am putut sa vorbesc despre probleme mele de la inceput..  :k?ra:
maine cred ca ma duc la shopping sa mai scap de nervi  shopping sau poate sa astept salariul... ceva sa imi mai treaca gandul de la  sexinpat

si hai ca nu e dracul asa negru, macar m-am ales cu muulta lenjerie sexy si o noua silueta big_smile not bad for a bad relationship right? lol doar la un moment dat tot o sa o folosesc nu? tongue

fetelor eu ma culc nu mai pot de somn  sover multumesc din nou va pup, noapte buna si ne auzim maine tongue

Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-28 23:26:39)

#275 2009-01-28 23:27:02

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

alexya... acum sa fim serioase ..... barbatii nu gandesc cu capu lol si daca el te respinge clarrrr nu te doreste, nu te vrea, posibil sa aiba o problema sau chiar p altcineva.... sa fim seriosi aq.. cati barbati care p care sar iubita p ei resping .... ?

de mine de ex se iau multi chiar daca is de 3 ani jumi q iubi lol deci .... de unde esti? k daca esti din buc nu ai scuzaaaa lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#276 2009-01-28 23:42:22

Puccina
Full member

pai de aia am si intrat in panica, niciodata nu m-as fi gandit ca ma va refuza! probleme nu cred sa aiba, poate doar cu capu! pe altcineva, imi "surade" si mie ideea de la un timp.
aa da, sunt din buc  rodnar stiu, avem multi baieti prin oras tongue

Dar eu acum am vazut ca am zis ca am 1,47 m rotfl doamne m-am facut mai pitica decat sunt rotfl am 1,57 m, ce toanta mai sunt si eu, dupa ce ca nu e mult, mai si tai din ei tongue

#277 2009-01-29 00:22:18

skumpi
Vizitator

aiaiiaiai
eu am 1,62 big_smile cu 5 cm mai mult ca tine
sa fim seriosi
cu tocuri in picioare forgetit suntem numa bune big_smile

#278 2009-01-29 00:39:09

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

si iubi are 1,80 si yo 1,63 - 1,64 si ma face mica da ma iubeste asa mica:P
si cu tocurii ma adoraaa lol sarep mn :">

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#279 2009-01-29 10:00:00

Puccina
Full member

hjartahjarta eu ador tocurile, nu suport adidasii lol
fetelor, totusi noi astea mici suntem cele mai dragutze nu-i asa? big_smile

#280 2009-01-29 10:25:56

sparkle
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

allexya... next wink Iti cam pierzi timpul si mai tarziu o sa-ti para rau. Si la 1.57 esti numa buna, ai mai multe optiuni decat mine la 1.75  rotfl

Ultima oara a fost editat de sparkle (2009-01-29 10:26:24)

#281 2009-01-29 10:31:19

Puccina
Full member

i hate myself  bang  imi vine cateodata sa iau o scara ca sa ma urc pe ea si sa il zvant in bataie  box

Sparkle as da orice sa fiu cat tine cateodata  buga e asa frumos sa fi inalta, sa nu te trezesti cu replici genu "esti ok, dar daca erai mai inalta..." (asta am tot auzit-o nu numai de la el).

Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-29 10:31:57)

#282 2009-01-29 11:50:35

calleigh
Platinum member

astea sunt prostii...de cand intr-o relatie conteaza inaltimea?? please

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#283 2009-01-29 11:53:51

Puccina
Full member

eu cred ca tine de preferintele fiecaruia. eu de exemplu prefer barbatii inalti si bruneti, unii barbati prefera blondele, altii brunetele. Toti barbatii sunt lesinati dupa o pereche de picioare lungi. Ce sa ii faci? Fiecare cu caracterul lui.
Acum depinde si cum isi manifesta preferintele, important e sa nu jigneasca omul de langa, dar aparent nu toti gandesc asa (vezi exemplu baiatului meu).

#284 2009-01-29 12:00:26

calleigh
Platinum member

toata lumea are preferinte,dar sa fim seriosi,cand te indragostesti de cineva nu mai conteaza cat e de inalt/a,ce culoare are la par,ce ochi are,cat e de gras/a,slab/a.....si da cel mai important e sa nu il jignesti pe omul care a fost langa tine si la bine si la rau.

#285 2009-01-29 12:05:55

Puccina
Full member

pai tocmai de aceea eu cred ca nu ma mai iubeste, altfel nu incepea sa vada defecte peste defecte.
am motive multe sa cred ca sta cu mine din plictiseala, din lene ca sa nu isi caute pe altcineva, l-am auzit spunand ca daca ar ramane fara mine nu stie cu cine s-ar putea combina ca nu mai gaseste el pe cineva ca mine. (asta probabil vrea sa insemne ca o proasta care sa il suporte e mai greu de gasit)
Ba ma indeparteaza de el, ba incearca sa ma cucereasca. Parca e un pusti de 15 ani care nu stei ce vrea, chiar e asa greu sa se lamureasca o data fara sa mai ma chinuie si pe mine?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.