homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-14

#248 2009-01-28 22:06:18

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

Re: sexul fara placere

allexya daca te iubeste cu adevarat isi da seama ca a gresit. da-i vreo doua sa ii vina mintea la cap
si sa nu iti fie frica de un nou inceput.poate fi mult,mul mai bine.iti zic din proprie experienta

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#249 2009-01-28 22:06:42

skumpi
Vizitator

neutral
da mah da trb sa inteleaga ca nu esti u de vina k inainte era nashpa`, ca doar nu`ti doreai u asa` ceva si era destul de frustrant oricum ! ar fi trebuit sa fie langa tine, sa te ajute sa treci peste si acum cand se intampla sa`ti placa si sa vrei mai mult sa fie in al noulea cer nu sa faca pe macho hmm pt ca nu a fost VINA ta ...

iar legat d faptu ca nu o sa gasesti pe nimeni forgetit e o prostie smile majoritatea femeilor stau in relatii de frica, de teama ca nu o sa gaseasca pe altcineva si e total ERONAT... crede`ma... poate sa apara din senin... sat`i pice din cer lol nu trebuie gandit asa ! trb sa gandesti pozitiv , sa te pretuiesti mai mult , bine nu exagerat lol , dar sa crezi ca exista cineva si pt tine... atata tp cat tu oferi dragoste, respect si toate cele e normal sa le primesti `napoi ! nu exista big_smile
si dak el e asa incuiat incat sa nu vada ce are langa el... nici o pb... sunt altii care ar da orice sa aiba langa ei o femeie ca tine wink asa ca te rog eu, nu te mai subestima ca numa rau faci !
vb cu el, calm, si dak nu`si schimba comportamentu el pierde ! fii tare si dura wink nu`l mai lasa pe el sa faca fitze de`astea si chestii de genu pt ca dak vede ca tu inghiti orice asa o sa faca mereu wink pune picioru in prag sa nu te ia de proasta` wink

#250 2009-01-28 22:11:37

calleigh
Platinum member

skumpi esti geniala lol

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#251 2009-01-28 22:15:59

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

adevarat, cred ca s-a obisnuit sa ii accept toate magariile si sa considere ca e datoria mea sa il iau asa cum este, el face ce vrea si eu dupa el ca un catel.
Atunci o sa astept cuminte sa imi pice Fat Frumos din cerul plumburiu de iarna big_smile
acum in primavara ma voi pune pe picioare, termin cu faculatea si cu munca, imi voi castiga libertatea pe mai toate planurile, deja simt ca el nu va face parte din planurile mele daca va continua asa.

Mi se pare deja penibil sa trag de el sa ma vrea, si el sa ma respinga, am atatea idei, atatea fantezii big_smile de ce sa raman cu ele in cap? citeam pe site, sunt atatea fete care isi pun in aplicare toate placerile si fanteziile si ma fac geloasa sad

Calleigh, ai zis ca ai trecut si tu printr-o depresie, deci stii cat este de greu sa iesi din ea o data ce ai picat, nu vreau sa o iau de la capat, sa plang zilnic sperand ca va veni un meteorit sa ma omoare.

Skumpi, asa este, deja astea sunt fitze proaste, totusi sunt prietena lui de 5 ani, de ce le are cu mine, cand, vorba ta, ar trebui acum sa profite de mine in ultimul hal lol
Nimeni nu are dreptul sa ma faca sa ma simt asa. Nimeni !!!!!

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#252 2009-01-28 22:19:26

calleigh
Platinum member

allexya...tocmai de aia lasa-l cu figurile lui cu tot in plata domnului si profita de viata ta si de tineretea ta! gandeste-te serios,merita sa treci prin toate astea pt el?merita inca o depresie?

Publicitate

loading...

#253 2009-01-28 22:22:57

Puccina
Full member

aa nuuu, nu mai vreau depresii !! desi ma gandeam chiar ieri ca anul asta fac 23 de ani si atatia ani mi-am mancat cu el, stiu sigur ca nu ma voi marita cu el, mi-a si zis ca nu ma va lua de nevasta (pe motiv ca sunt prea mica de inaltine si el e foarte inalt, auzi si tu motiv) bine nu ma gandesc la maritis acum, dar macar stiu ca relatia avanseaza spre un punct mort.
imi voi omori tineretea cu un barbat care cred (de fapt sunt sigura) ca nu ma mai iubeste de mult, sunt sigura ca ma si insala doar ca nu am dovezi.
astept ziua de maine, sa vedem ce mi-o mai aduce nou, sper sa il prind maine seara sa avem mareata discutie.

#254 2009-01-28 22:25:21

calleigh
Platinum member

atunci...ce mai astepti?nu te supara pe mine,dar eu l-as fi parasit demult...

#255 2009-01-28 22:25:48

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

:f?rv?nad:  cum sa iti zica omu' cu care esti de 5 ani ca nu te ia ca esti prea mica de statura in comparatie cu el!!!???...  signof10

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#256 2009-01-28 22:29:25

skumpi
Vizitator

calleigh a scris:

skumpi esti geniala lol

rodnar

eh stie si ea toate lucrurile astea numa ca uneori e nevoie ca cineva sa ni le reaminteasca`  smile

allexya ... e si mai grav pt ca aveti o relatie de lunga lunga durata ... nici nu ar mai trebuie sa existe asemenea discutii`...
cred si eu ca nu e nik mai neplacut decat sa nu simti dragostea persoanei iubite... si nu o simti nu o simti daraminte sa te simti respins`  roll ca certuri sunt multe si diferite insa cand nici iubirea nu mai e ceva concret e dureros`

wtf hmm tu esti prea mica d inaltime ? pai eu ii ziceam nu draga ... eu nu o sa te iau k esti prea mare pt mine rotfl

offf... pacat ca trec 5 ani si in loc sa se consolideze relatia se destrama` ...  roll
da decat sa stai 10 mai bine 5 lol
si esti ffff tanara... nu merita cum spui tu... acum la varsta asta ar trebui sa fim cat mai vesele...infloritoare... pline de entuziasm si buna dispozitie... dak nu acum.. atunci cand ? lol cand o sa dam de problemele vietii ? !  roll neah

capu sus... tot rau spre bine`wink

#257 2009-01-28 22:29:34

Puccina
Full member

Dea_di pai suntem foarte diferiti... avem 45 de cm diferenta, sa recunoastem ca are dreptate tongue

calleigh, eu mereu am speram ca o data ce vom putea avea o relatie sexuala buna, o sa mearga lucrurile, la o adica ca amici suntem ok, dar cand vine vorba de relatie gagic-gagica suntem la pamant.

Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-28 23:43:11)

#258 2009-01-28 22:32:36

calleigh
Platinum member

pai atunci ramaneti amici si cauta-ti si un iubit.orice femeie are nevoie de dragoste si...sa fim realisti si de sex :">...recunosc tongue

#259 2009-01-28 22:34:16

skumpi
Vizitator

allexya da chiar nu conteaza` ce inaltime aveti neutral deci n`are nici o legatura inaltimea cu iubirea`
5 ani ai fost buna ?
si ca sa fii sotia lui nu te ridici la nivelu standardelor lui ?
pai eu atunci il lasam hmm

da`l incolo... sa`si gaseasca el o girafa ... mda numa ca nush cine i`ar suporta toate prostiile din cap ...wai d aia care o sa`i fie nevasta lol ii clarrrr

#260 2009-01-28 22:34:42

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

pai de ce mai sta cu tine daca il deranjeaza atat de tare ca esti mica si oricum stie ca nu se va insura cu tine? .... pana gaseste o tipa mai inalta sau cum? .... eu propun sa-ti gasesti tu un tip mai scund inainte sa-si gaseasca el una mai inalta! diablo wink

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#261 2009-01-28 22:35:19

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

asa si? daca ai 1,47 si el 1,95 ce conteaza? trebuia sa iti zica asta de la bun inceput nu acum....si nu sa aiba un comprotament din asta sa iti zica ca sa vezi si tu cum e si balarii din astea...si el sa iasa mereu cu prietenii si tu singura...deci nu e relatie asta....s-a gasit cine sa reproseze...m-am enervat numai cand am citit, daca eram in situatia ta clar nu-l mai bagam deloc in seama...
adica tu te strofoci sa fie bine si suferi si pe el il doare in cot? si mai si arunca cu vorbe? si plus de astea omul isi vede de viata lui distrandu-se, iar tu te agiti pt cineva care nu te merita....

#262 2009-01-28 22:38:44

calleigh
Platinum member

wai andrulina...ai spus-o mai bine decat mine. la asta ma gandeam si eu tongue

#263 2009-01-28 22:38:58

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

nu te ia de nevasta pentru ca esti prea mica de intaltime? Ce idiotenie. Priveste inainte, nu merita sa suferi, nu regreta ca ai fost impreuna cu el (face parte din experienta pe care o acumuleaza aproape fiecare in viata). Am trecut si eu in adolescenta prin asa ceva si iubirile astea adolescentine sunt frumoase insa nu sunt de viitor. Foarte putini dintre cei care se iubesc de la o varsta frageda raman si impreuna o viata. Cand il vei intalni pe Fat-Frumos vei privi inapoi zambind si gandindu-te: Da, totul are un rost pe lumea asta si nimic nu este intamplator. Vei fi fericita daca vei sti sa alegi.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#264 2009-01-28 22:39:12

Puccina
Full member

acum ca vad totul scris negru pe alb parca suna si mai urat, in minte cand mi le spun parca se mai diminueaza gravitatea..
deja cand incepe cu d-astea ma fac ca fac altceva, ma joc pe telefon, mananc, ma arat total indiferenta, ajung dupa aceea acasa si imi vars nervii, dar de fata cu el nu mai arat nici o emotie

acum serios fetelor, nu era logic sa fie fericit ca vreau sa fac sex mai mult? in loc sa ma trimita iar pe ac ca sa imi revin...

#265 2009-01-28 22:39:14

skumpi
Vizitator

allexya citeam la inceputu topicului k nu simti nik ... nu am rabdare sa citesc 9 pagini asa ca zi si mie...acum simtiiiii ?

#266 2009-01-28 22:40:52

Puccina
Full member

skumpi a scris:

allexya citeam la inceputu topicului k nu simti nik ... nu am rabdare sa citesc 9 pagini asa ca zi si mie...acum simtiiiii ?

cheful il am, in timpul penetrarii nu simt nimic, inainte cand imi stimula clitorisul in timpul penetrarii ma jena, acum imi place, chiar am orgasm (nu vaginal dar este in timpul penetrarii, cine sunt eu sa ma plang tongue )
ma excit mai usor, totul decurge mult mai bine, ma gandesc eu ca o sa vina si placerea vaginala pe parcurs, dar nu ma grabesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.