|
Nu esti logat.
Sexul fara placere-14#248 2009-01-28 22:06:18
Re: sexul fara placereallexya daca te iubeste cu adevarat isi da seama ca a gresit. da-i vreo doua sa ii vina mintea la cap Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #249 2009-01-28 22:06:42
Re: sexul fara placere
#250 2009-01-28 22:11:37
Re: sexul fara placereskumpi esti geniala Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #251 2009-01-28 22:15:59
Re: sexul fara placereadevarat, cred ca s-a obisnuit sa ii accept toate magariile si sa considere ca e datoria mea sa il iau asa cum este, el face ce vrea si eu dupa el ca un catel. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #252 2009-01-28 22:19:26
Re: sexul fara placereallexya...tocmai de aia lasa-l cu figurile lui cu tot in plata domnului si profita de viata ta si de tineretea ta! gandeste-te serios,merita sa treci prin toate astea pt el?merita inca o depresie? Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline Publicitateloading...
#253 2009-01-28 22:22:57
Re: sexul fara placereaa nuuu, nu mai vreau depresii !! desi ma gandeam chiar ieri ca anul asta fac 23 de ani si atatia ani mi-am mancat cu el, stiu sigur ca nu ma voi marita cu el, mi-a si zis ca nu ma va lua de nevasta (pe motiv ca sunt prea mica de inaltine si el e foarte inalt, auzi si tu motiv) bine nu ma gandesc la maritis acum, dar macar stiu ca relatia avanseaza spre un punct mort. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #254 2009-01-28 22:25:21
Re: sexul fara placereatunci...ce mai astepti?nu te supara pe mine,dar eu l-as fi parasit demult... Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #255 2009-01-28 22:25:48
Re: sexul fara placere:f?rv?nad: cum sa iti zica omu' cu care esti de 5 ani ca nu te ia ca esti prea mica de statura in comparatie cu el!!!???... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #256 2009-01-28 22:29:25
#257 2009-01-28 22:29:34
Re: sexul fara placereDea_di pai suntem foarte diferiti... avem 45 de cm diferenta, sa recunoastem ca are dreptate Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-28 23:43:11) Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #258 2009-01-28 22:32:36
Re: sexul fara placerepai atunci ramaneti amici si cauta-ti si un iubit.orice femeie are nevoie de dragoste si...sa fim realisti si de sex :">...recunosc Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #259 2009-01-28 22:34:16
Re: sexul fara placereallexya da chiar nu conteaza` ce inaltime aveti deci n`are nici o legatura inaltimea cu iubirea` #260 2009-01-28 22:34:42
Re: sexul fara placerepai de ce mai sta cu tine daca il deranjeaza atat de tare ca esti mica si oricum stie ca nu se va insura cu tine? .... pana gaseste o tipa mai inalta sau cum? .... eu propun sa-ti gasesti tu un tip mai scund inainte sa-si gaseasca el una mai inalta! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #261 2009-01-28 22:35:19
Re: sexul fara placereasa si? daca ai 1,47 si el 1,95 ce conteaza? trebuia sa iti zica asta de la bun inceput nu acum....si nu sa aiba un comprotament din asta sa iti zica ca sa vezi si tu cum e si balarii din astea...si el sa iasa mereu cu prietenii si tu singura...deci nu e relatie asta....s-a gasit cine sa reproseze...m-am enervat numai cand am citit, daca eram in situatia ta clar nu-l mai bagam deloc in seama... Offline #262 2009-01-28 22:38:44
Re: sexul fara placerewai andrulina...ai spus-o mai bine decat mine. la asta ma gandeam si eu Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #263 2009-01-28 22:38:58
Re: sexul fara placerenu te ia de nevasta pentru ca esti prea mica de intaltime? Ce idiotenie. Priveste inainte, nu merita sa suferi, nu regreta ca ai fost impreuna cu el (face parte din experienta pe care o acumuleaza aproape fiecare in viata). Am trecut si eu in adolescenta prin asa ceva si iubirile astea adolescentine sunt frumoase insa nu sunt de viitor. Foarte putini dintre cei care se iubesc de la o varsta frageda raman si impreuna o viata. Cand il vei intalni pe Fat-Frumos vei privi inapoi zambind si gandindu-te: Da, totul are un rost pe lumea asta si nimic nu este intamplator. Vei fi fericita daca vei sti sa alegi. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #264 2009-01-28 22:39:12
Re: sexul fara placereacum ca vad totul scris negru pe alb parca suna si mai urat, in minte cand mi le spun parca se mai diminueaza gravitatea.. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #265 2009-01-28 22:39:14
Re: sexul fara placereallexya citeam la inceputu topicului k nu simti nik ... nu am rabdare sa citesc 9 pagini asa ca zi si mie...acum simtiiiii ? #266 2009-01-28 22:40:52
cheful il am, in timpul penetrarii nu simt nimic, inainte cand imi stimula clitorisul in timpul penetrarii ma jena, acum imi place, chiar am orgasm (nu vaginal dar este in timpul penetrarii, cine sunt eu sa ma plang ) Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|