homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-13

#229 2009-01-24 19:43:40

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

Re: sexul fara placere

andrada...si eu am avut un prieten ca al tau.se gandea doar la el si eu contam mai putin.nu am simtit niciodata nimic cat am fost cu el,era mult prea egoist.acum am o relatie de 3 ani si nu se intampla nicodata sa facem dragoste si sa nu am orgasm.iubitul meu si-a dat interesul si a muncit mult ca sa invete ce sa faca sa ma simt bine big_smile (de asta il si iubesc asa mult)...
in fine...te-ai gandit vreodata ca problema e la el si nu la tine? incearca sa discuti cu el,sa ii spui ce vrei si tu,ce iti place si tie si sunt sigura ca o sa rezolvati problema! daca nu reusesti nici asa,probabil ca ar trebui sa cauti in alta parte...la mine a functionat smile
bafta! wink

allexya,am citit toate mesajele de la inceput si vreau sa zic ca am stat cu sufletul la gura pana sa ajung la sfarsit.eram sigura k o sa reusesti sa rezolvi problema...ma bucur enorm pt tine puss

Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-01-24 19:46:20)

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#230 2009-01-24 21:03:53

andrada_05
New member
Inregistrat: 2009-01-24

Am sa incerc sa vb cu el despre asta....multumesc mult de sfaturi fetelor ....va pup puss

#231 2009-01-24 22:10:39

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

calleigh a scris:

andrada...si eu am avut un prieten ca al tau.se gandea doar la el si eu contam mai putin.nu am simtit niciodata nimic cat am fost cu el,era mult prea egoist.acum am o relatie de 3 ani si nu se intampla nicodata sa facem dragoste si sa nu am orgasm.iubitul meu si-a dat interesul si a muncit mult ca sa invete ce sa faca sa ma simt bine big_smile (de asta il si iubesc asa mult)...
in fine...te-ai gandit vreodata ca problema e la el si nu la tine? incearca sa discuti cu el,sa ii spui ce vrei si tu,ce iti place si tie si sunt sigura ca o sa rezolvati problema! daca nu reusesti nici asa,probabil ca ar trebui sa cauti in alta parte...la mine a functionat smile
bafta! wink

allexya,am citit toate mesajele de la inceput si vreau sa zic ca am stat cu sufletul la gura pana sa ajung la sfarsit.eram sigura k o sa reusesti sa rezolvi problema...ma bucur enorm pt tine puss

puss   mersi mult de tot, chiar daca sunt sigura ca nu s-a rezolvat complet, macar sunt pe calea cea buna.

Andrada, conteaza foarte mult sa te gandesti daca acest baiat merita.. stiu ca poti ajunge la un moment dat sa te simti tu cea "stricata", ca un fel de oaie neagra a relatiei, sa crezi ca din cauza ta nu va este bine, dar asculta-ma, nu este asa. Pana la urma este nevoie de 2 pentru a face un cuplu, daca el are atitudinea care o are este normal ca tu sa nu cauti sex, la urma urmei doar sex primesti cand de fapt vrei ceva mai mult..
vorbeste cu el , pana la urma si stima de sine scade la un moment dat, eu intrasem in depresie rau de tot cu ganduri de sinucidere foarte aproape de pus in aplicare, si pentru ce? fii sigura de ceea ce vrei si ce cauti, daca te vei respecta pe tine, te vor respecta si ceilalti.

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#232 2009-01-25 10:57:53

andrada_05
New member
Inregistrat: 2009-01-24

Mersi allexya ....puss

#233 2009-01-28 20:52:54

Puccina
Full member

eu deja cred ca m-am stresat aiurea. acum ca am renuntat la ac chiar am chef foarte des, si el nimic, zice ca merit sa vad si eu cum a stat el 4 ani, si mor aici grater nu-i e mila de mine deloc
Andrada, nu ne lasa, daca ai probleme poti oricand sa vorbesti cu noi!

Publicitate

loading...

#234 2009-01-28 20:58:29

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

lasand deoparte libidoul care vad ca ti-a revenit... imi amintesc ca spunei ca nici nu simti mare lucru in timpul penetrarii . la capitolul asta s-a imbunatatit situatia?
ciudat ce se intampla cu prietenul tau.... offf

#235 2009-01-28 21:00:01

calleigh
Platinum member

lol ma bucur sa aud asta allexya....cat despre iubitul tau..te tachineaza...stai linistita ca nu e dracul asa negru,baietii au chef intotdeauna tongue

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#236 2009-01-28 21:00:39

Puccina
Full member

neah, tot nu simt nimic, dar acum libidoul e ok, in sfarsit ma ud si eu si e mai usor sa ma excit prin stimularea clitorisului, inainte nici excitata nu prea eram si tot ce voiam era sa se termine. dar pe scurt, tot nu simt nimic daca nu stimulez clitorisul.

eh ciudat, e razbunator, si are televonela si prison break, si vrea si sa ma chinuie pe mine grater oare de ce m-am straduit atata daca nici nu ii pasa? sad

calleigh a scris:

lol ma bucur sa aud asta allexya....cat despre iubitul tau..te tachineaza...stai linistita ca nu e dracul asa negru,baietii au chef intotdeauna tongue

dar cat o sa mai ma chinuie? eu nu voiam sa il tin pe tusa atata timp, dar acum el e mereu cu prieteni pe afara sau la film, i-am zis pe fata ce vreau si mi-a zis scurt sa vad si eu cum e si ca are treaba grater

Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-28 21:02:32)

#237 2009-01-28 21:03:06

calleigh
Platinum member

allexya incercati sa gasiti unele pozitii in care sa fie stimulat si clitorisul.sigur o sa functioneze wink
poi ia tu initiativa si sigur nu o sa te refuze! cel putin incearca puss

Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-01-28 21:04:45)

#238 2009-01-28 21:07:58

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ufff...
explica-i ca tu nu refuzai pentru ca nu voiai tu ci din cauza ca nu puteai...
e urat din partea lui ca acum se razbuna, eu asta vad ca face. si pana la urma cred ca o sa te indeparteze de el
cred ca e destul de dureros tu sa faci eforturi sa schimbi situatia si cand incerci sa faci progrese, el in loc sa te fie alaturi de tine sa te incurajeze , sa te respinga...

#239 2009-01-28 21:14:53

calleigh
Platinum member

eu totusi cred k nu o face din rautate. si eu mai fac la fel daca eu am chef si el e prea obosit sau are treaba.cand are el chef ma fac ca ploua si ma dau ranita lol dar ma ia cu binisorul...si...pofta vine mancand cum se zice

#240 2009-01-28 21:18:50

Puccina
Full member

pai s-a trezit cu mine pe cap vreo 2 zile cand am sarit pe el, se uita la mine cu niste ochi mari si isi facea cruce incontinuu, nu ma vazuse asa disperata in viata lui lol

eu cred ca nici macar nu mai e interesat sa faca ceva cu mine si aucm are o scuza, aceasta patetica razbunare.. eu sunt si la munca pana la 6 si asa ca el iese cu prietenii lui si vine pe la 10-11 acasa cand eu deja sunt in pat, n-am cum sa ma duc la el sa il surprind pentru ca nu e acolo sad
m-am saturat, acum ca ma simt si eu ok, nu mai ma vrea deloc grater

#241 2009-01-28 21:35:26

calleigh
Platinum member

allexya,trebuie sa aiba vre'un motiv sa faca astea.incearca sa vb cu el deschis si sa ii explici.intreaba-l ce s-a intamplat.si daca  nu rezolvi nici asa nimic....esti tanara,sunt sigura ca exista multi baieti care nici nu ar sta pe ganduri.parerea mea...

#242 2009-01-28 21:40:38

Puccina
Full member

personal m-am cam saturat de discutii discutii discutii. da, comunicarea este importanta dar chiar si cand vrei sex trebuie sa porti o discutie filozofica de 5 ore pe baza asta? o sa vorbesc cu el , poate aflu ce are, daca nu sincer, cred ca m-am straduit atatia ani pentru cineva care nici nu ma mai dorea si se ascundea in spatele faptului ca pentru el eram o "frigida" si totul e din cauza mea.
Calleigh ai dreptate, sunt atat de multi baieti pe lume si eu ma limitez la cel care ma respinge sad

#243 2009-01-28 21:45:59

calleigh
Platinum member

that's the spirit! esti tanara,ce dumnezeu?stiu ca e greu sa renunti la o relatie de atati ani,dar daca acum scartaie,atunci peste inca vreo 5 ani cum o sa fie?profita cat esti tanara ca anii astia se duc si nu se mai intorc.si fi sigura ca acolo undeva e cineva pt tine care te asteapta cu nerabdare.daca iubitul tau nu stie sa te pretuiasca,atunci nu e cazul sa tragi tu de el.si oricum...el pierde.sa fi sigura de asta!!

#244 2009-01-28 21:52:35

Puccina
Full member

adevarul e ca m-am chinuit asa mult, mi-am recapatat libidoul, am slabit 10 kg, merg la sala ca sa arat bine, m-am coafat, mi-am luat lenjerie sexy am dat un car de bani pe ea ca sa ii placa lui, si el.... 0 nada nothing.
si totusi nici nu stiu cum am sa gasesc pe altcineva, la munca nu am baieti, in disco nu stau sa agat pe nimeni, o sa raman singura grater
maine o sa am o discutie definitiva cu el, acum ca nu are ce sa imi mai reproseze, eu care abia asteptam sa ne simtit bine impreuna, care am dat in depresii din cauza asta, acum trebuie sa o iau de la capat..din nou

mersi mult de tot Calleigh pentru sustinere, chiar am nevoie de asta  puss  puss

#245 2009-01-28 21:56:30

skumpi
Vizitator

allexya`eu ma gandesc... oare el se comporta asa din razbunare sau pt ca asa simte >
in restu timpului se comporta okey ? oricum faza cu iesitu in orash toata ziua ... f nashpa.... de ce suporti asa ceva` ? da ia fa cumva sa ajungi si u acasa la 11 noaptea sa vezi dak ii convine`
f urat ce face el acum neutral dak chiar o face din razbunare... astea`s chestii copilaresti ! cati ani aveti ?
vb cu el... pt ultima data... spune`i cum sta treaba si ori isi revine ori o terminati dak asa gandeste el ! eu l`as fi lasat de mult sa`mi fi facut asa ceva hmm

#246 2009-01-28 21:57:33

calleigh
Platinum member

nu ai de ce.ma bucur ca pot fi de folos.
si nu spune ca o sa ramai singura toata viata,nu sti de unde sare iepurele :-> ma gandesc ca in orasul in care stai sunt si baieti tongue and you are so hot,fac pariu wink
si eu am trecut printr-o depresie si nu e deloc placut.gandeste pozitiv!! intotdeauna! priveste intotdeauna partea plina a paharului.viata e frumoasa si numai una primim! nu am dreptate?? pusspusspuss

skumpi...nu pot decat sa fiu de acord cu tine!

Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-01-28 21:58:37)

#247 2009-01-28 21:59:56

Puccina
Full member

Skumpi, in restul timpului este ok, personal cred ca se razbuna, dar in acelasi timp ma gandesc ca si el are de suferit nu? adica..nici el nu primeste sex, logic nu? sau poate nu e asa de logic....am ajuns sa ma gandesc ca poate el primeste sex constant dar nu de la mine sad
si el e genu care e pe spinarea parintilor, se trezeste si se plictiseste iese cu prietenii ca na, eu muncesc.  chiar si in seara asta m-am luat de el, dar se uita la film si nu ma baga in seama (fiecare e la casa lui si vorbim pe net mai mult).  n-am chef de scandal ca l-as fi sunat.
sper maine sa pot purta o conversatie civilizata cu el si sa ma lamuresc o data, de atatea oti m-am gandit ca ar trebui sa o terminam, da suntem tineri eu am 22 el are 21 de ani, dar era asa confortabila relatia, de ce de fiecare data tre sa fie ceva in neregula?

imi irosesc toata tineretea pe un baiat care isi traieste viata fara mine ..

Calleigh, saru mana, esti o scumpa  puss  hjarta chiar suna sa frumos un nou inceput, poate chiar prea bine tongue

Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-28 22:04:26)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.