|
Nu esti logat.
Sexul fara placere-13#229 2009-01-24 19:43:40
Re: sexul fara placereandrada...si eu am avut un prieten ca al tau.se gandea doar la el si eu contam mai putin.nu am simtit niciodata nimic cat am fost cu el,era mult prea egoist.acum am o relatie de 3 ani si nu se intampla nicodata sa facem dragoste si sa nu am orgasm.iubitul meu si-a dat interesul si a muncit mult ca sa invete ce sa faca sa ma simt bine (de asta il si iubesc asa mult)... Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-01-24 19:46:20) Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #230 2009-01-24 21:03:53
Re: sexul fara placereAm sa incerc sa vb cu el despre asta....multumesc mult de sfaturi fetelor ....va pup Offline #231 2009-01-24 22:10:39
Re: sexul fara placere
mersi mult de tot, chiar daca sunt sigura ca nu s-a rezolvat complet, macar sunt pe calea cea buna. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #232 2009-01-25 10:57:53
Re: sexul fara placereMersi allexya .... Offline #233 2009-01-28 20:52:54
Re: sexul fara placereeu deja cred ca m-am stresat aiurea. acum ca am renuntat la ac chiar am chef foarte des, si el nimic, zice ca merit sa vad si eu cum a stat el 4 ani, si mor aici nu-i e mila de mine deloc Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline Publicitateloading...
#234 2009-01-28 20:58:29
Re: sexul fara placerelasand deoparte libidoul care vad ca ti-a revenit... imi amintesc ca spunei ca nici nu simti mare lucru in timpul penetrarii . la capitolul asta s-a imbunatatit situatia? Offline #235 2009-01-28 21:00:01
Re: sexul fara placerema bucur sa aud asta allexya....cat despre iubitul tau..te tachineaza...stai linistita ca nu e dracul asa negru,baietii au chef intotdeauna Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #236 2009-01-28 21:00:39
Re: sexul fara placereneah, tot nu simt nimic, dar acum libidoul e ok, in sfarsit ma ud si eu si e mai usor sa ma excit prin stimularea clitorisului, inainte nici excitata nu prea eram si tot ce voiam era sa se termine. dar pe scurt, tot nu simt nimic daca nu stimulez clitorisul.
dar cat o sa mai ma chinuie? eu nu voiam sa il tin pe tusa atata timp, dar acum el e mereu cu prieteni pe afara sau la film, i-am zis pe fata ce vreau si mi-a zis scurt sa vad si eu cum e si ca are treaba Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-28 21:02:32) Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #237 2009-01-28 21:03:06
Re: sexul fara placereallexya incercati sa gasiti unele pozitii in care sa fie stimulat si clitorisul.sigur o sa functioneze Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-01-28 21:04:45) Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #238 2009-01-28 21:07:58
Re: sexul fara placereufff... Offline #239 2009-01-28 21:14:53
Re: sexul fara placereeu totusi cred k nu o face din rautate. si eu mai fac la fel daca eu am chef si el e prea obosit sau are treaba.cand are el chef ma fac ca ploua si ma dau ranita dar ma ia cu binisorul...si...pofta vine mancand cum se zice Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #240 2009-01-28 21:18:50
Re: sexul fara placerepai s-a trezit cu mine pe cap vreo 2 zile cand am sarit pe el, se uita la mine cu niste ochi mari si isi facea cruce incontinuu, nu ma vazuse asa disperata in viata lui Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #241 2009-01-28 21:35:26
Re: sexul fara placereallexya,trebuie sa aiba vre'un motiv sa faca astea.incearca sa vb cu el deschis si sa ii explici.intreaba-l ce s-a intamplat.si daca nu rezolvi nici asa nimic....esti tanara,sunt sigura ca exista multi baieti care nici nu ar sta pe ganduri.parerea mea... Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #242 2009-01-28 21:40:38
Re: sexul fara placerepersonal m-am cam saturat de discutii discutii discutii. da, comunicarea este importanta dar chiar si cand vrei sex trebuie sa porti o discutie filozofica de 5 ore pe baza asta? o sa vorbesc cu el , poate aflu ce are, daca nu sincer, cred ca m-am straduit atatia ani pentru cineva care nici nu ma mai dorea si se ascundea in spatele faptului ca pentru el eram o "frigida" si totul e din cauza mea. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #243 2009-01-28 21:45:59
Re: sexul fara placerethat's the spirit! esti tanara,ce dumnezeu?stiu ca e greu sa renunti la o relatie de atati ani,dar daca acum scartaie,atunci peste inca vreo 5 ani cum o sa fie?profita cat esti tanara ca anii astia se duc si nu se mai intorc.si fi sigura ca acolo undeva e cineva pt tine care te asteapta cu nerabdare.daca iubitul tau nu stie sa te pretuiasca,atunci nu e cazul sa tragi tu de el.si oricum...el pierde.sa fi sigura de asta!! Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #244 2009-01-28 21:52:35
Re: sexul fara placereadevarul e ca m-am chinuit asa mult, mi-am recapatat libidoul, am slabit 10 kg, merg la sala ca sa arat bine, m-am coafat, mi-am luat lenjerie sexy am dat un car de bani pe ea ca sa ii placa lui, si el.... 0 nada nothing. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #245 2009-01-28 21:56:30
Re: sexul fara placereallexya`eu ma gandesc... oare el se comporta asa din razbunare sau pt ca asa simte > #246 2009-01-28 21:57:33
Re: sexul fara placerenu ai de ce.ma bucur ca pot fi de folos. Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-01-28 21:58:37) Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #247 2009-01-28 21:59:56
Re: sexul fara placereSkumpi, in restul timpului este ok, personal cred ca se razbuna, dar in acelasi timp ma gandesc ca si el are de suferit nu? adica..nici el nu primeste sex, logic nu? sau poate nu e asa de logic....am ajuns sa ma gandesc ca poate el primeste sex constant dar nu de la mine Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-28 22:04:26) Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|