homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-16

#286 2009-01-29 12:08:52

sparkle
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

Re: sexul fara placere

allexya, daca ai sti cati tipi faini sunt in jurul meu dar sunt mai scunzi decat mine.. si evident nu iese nika.. uneori as prefera sa am 1.65 maxim.

#287 2009-01-29 12:10:02

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

mai citeste inca de vre'o 2,3 ori ultimul tau mesaj,trage aer in piept si pune piciorul in prag.de acum o sa fie numai cum vrei tu! nu?

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#288 2009-01-29 12:11:00

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

sparkle a scris:

allexya, daca ai sti cati tipi faini sunt in jurul meu dar sunt mai scunzi decat mine.. si evident nu iese nika.. uneori as prefera sa am 1.65 maxim.

cred ca daca ai fi mica i-ai prefera pe cei inalti, eu una sunt lesinata dupa barbatii peste 1,80  tummenupp
am iesit si cu baieti mai mititei asa, dar parca nu e acelasi sentiment ca atunci cand iesi un barbat mare si puternic  drool

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#289 2009-01-29 12:18:24

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

doamne ce om neutral
parca tu ai vrut atat timp sa fi asa pe partea cu sexul.In loc sa se bucure acum.iar de celelealte chestii....neutral
lasa-l allexya repedeeeeeeee smile singura nu o sa ramai,stai linistita

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#290 2009-01-29 12:20:56

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

allexya... stii c nu imi place la noi, oamnenii?
k uneori nu avem curaju sa zicem gata. stop!!
in loc sa stai degeabA si sa te complaci in situatie mai bine ai pune capat unei relatii care nu mergeee ...

hmm... uite la ultimu post .. faci si u singura diferenta intre oamneni inalti si cei scunzi.... incearca sa lasi mai mult loc sufletului decat aparentei...

si du'te fata mea la agatat... sunt n'spe mii de cluburi in buc cu baieti singuri .... si frmosi ... oofff c ravagii as face daca nu eram q iubi si daca nu'l iubeam lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Publicitate

loading...

#291 2009-01-29 12:23:19

sparkle
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

allexya, imi plac si cei inalti evident, dar mai apare din cand in cand unul cat mine sau mai scund, dar cute... Si eu imi doresc sa port si tocuri din cand in cand smile Dar sa revenim la discutia din topic.

#292 2009-01-29 12:23:21

fallen_angel
Insomniac member

acum mi-am amintit....tu la inceput parca spuneai ca in afara de partea cu sexul relatia e perfecta si stati toata ziua impreuna,nu?si acum ai zis fix pe dos.Poate nu tin eu minte bine....dar parca asa era.

Oricum,mie daca mi-ar fi zis al meu ca sunt prea mica,urata sau eu stiu cum in momentul ala ii spuneam adio si ii mai dadeam si un pumn in nas lol.Al meu spune fix invers,ca sunt mai frumoasa ca si el smile

#293 2009-01-29 12:23:56

Puccina
Full member

rotfl2))  tot ies in club vinerea si sambata asta, ce am de pierdut nu? rotfl
doar sa nu dau peste cine stie ce ciudati ca imi pierd clar avantul tineresc rotfl2

Andra123 a scris:

acum mi-am amintit....tu la inceput parca spuneai ca in afara de partea cu sexul relatia e perfecta si stati toata ziua impreuna,nu?si acum ai zis fix pe dos.Poate nu tin eu minte bine....dar parca asa era.

Oricum,mie daca mi-ar fi zis al meu ca sunt prea mica,urata sau eu stiu cum in momentul ala ii spuneam adio si ii mai dadeam si un pumn in nas lol.Al meu spune fix invers,ca sunt mai frumoasa ca si el smile

pai tocmai, era totul perfect pana cand am inceput sa cer eu sex rotfl culmea nu?

inainte multumeam lui D-zeu daca ma lasa in pace 1-2 zile si nu ne mai vedeam, ca imi era mereu frica ca imi va cere sex si eu nu voiam. Eram amici, tovarasi, prieteni rotfl2)
acum na, s-a trezit hormonul in mine si imi dau seama ca situatia nu e chiar asa de roz, plus ca in ultima vreme s-a si schimbat, nu stiu ce are, de vreo luna asa sa zic, doar ca nu am acordat eu atata atentie..

Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-29 12:26:58)

#294 2009-01-29 12:33:53

fallen_angel
Insomniac member

nah...aiurea.Eu zic ca ai pierdut destui ani cu el si fiecare zi conteaza.Mai bine vezi-ti de viata ta.

#295 2009-01-29 12:43:35

Puccina
Full member

sincer, abia astept sa il confrunt asta seara, dupa ora 6 sa imi tineti pumnii ca tare sunt curioasa ce va spune in apararea lui. chiar vreau sa se termine o data, macar sa imi zica in fata ce are cu mine, ca in ultima saptamana numai in certuri am stat, din nimic incepea cu scandalul. Macar de data asta sa il incep eu, eventual sa il si termin.

#296 2009-01-29 12:58:58

calleigh
Platinum member

wai...iti tin pumnii big_smile sa ne spui si noua ce ati rezolvat ca altfel nu pot dormi la noapte tongue glumesc puss

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#297 2009-01-29 13:02:31

Puccina
Full member

big_smile sigur, dupa ce ajung acasa intru pe net si direct pe forum. urati-mi succes, oricum mai sunt 5 ore si ceva pana atunci, imi fac discursul in cap tongue

#298 2009-01-29 14:12:48

calleigh
Platinum member

haha...si eu imi fac discursul in cap de cate ori vrea sa port o discutie importanta cu cineva lol
bafta si sper sa va rezolvati problemele odata pt totdeauna wink

#299 2009-01-29 14:23:17

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

sa nu cedezi orice ti-ar promite...nu mai merita sa iti pierzi timpul cu un ratat ca el wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#300 2009-01-29 14:38:34

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Doamnee ferestee...auzi e prea mica de inaltime rotfl hai frateee am auzit-o si p-astaa...era ultima treaba la care ma asteptam...o replica din asta...deci crek ii rupeam gura

baby Dragos hjarta rugaciune

#301 2009-01-29 15:03:58

andrada_05
New member
Inregistrat: 2009-01-24

allexya a scris:

eu deja cred ca m-am stresat aiurea. acum ca am renuntat la ac chiar am chef foarte des, si el nimic, zice ca merit sa vad si eu cum a stat el 4 ani, si mor aici grater nu-i e mila de mine deloc
Andrada, nu ne lasa, daca ai probleme poti oricand sa vorbesti cu noi!

O sa va contactez sa mai pove .....ms mult ....te pup

#302 2009-01-29 15:14:05

Puccina
Full member

pink_butterfly a scris:

sa nu cedezi orice ti-ar promite...nu mai merita sa iti pierzi timpul cu un ratat ca el wink

lol daca ar sti el cati sustinatori am eu cred ca ar lasa-o mai moale, chiar vreau sa ii ascult "scuzele" in seara asta, dar sincer nu mai am chef sa il iert nici daca imi aduce luna de pe cer, saptamana asta m-a jignit mult prea tare.

deliav a scris:

Doamnee ferestee...auzi e prea mica de inaltime rotfl hai frateee am auzit-o si p-astaa...era ultima treaba la care ma asteptam...o replica din asta...deci crek ii rupeam gura

vai de cate ori nu l-am atacat la propriu, am aruncat cu scaunul dupa el, i-am spart o lampa in cap, sunt mai violenta din fire si nu suport sa se ia de mine din nimic, doar ca in ultima vreme nici nu ii mai dadeam importanta, il lasam sa tipe.
Sa ramana cu cine m-o insela, daca aia o fi atat de proasta sa il mai suporte.

#303 2009-01-29 15:49:20

skumpi
Vizitator

allexya a scris:

pink_butterfly a scris:

lol daca ar sti el cati sustinatori am eu cred ca ar lasa-o mai moale, chiar vreau sa ii ascult "scuzele" in seara asta, dar sincer nu mai am chef sa il iert nici daca imi aduce luna de pe cer, saptamana asta m-a jignit mult prea tare.

deliav a scris:

vai de cate ori nu l-am atacat la propriu, am aruncat cu scaunul dupa el, i-am spart o lampa in cap, sunt mai violenta din fire si nu suport sa se ia de mine din nimic, doar ca in ultima vreme nici nu ii mai dadeam importanta, il lasam sa tipe.
Sa ramana cu cine m-o insela, daca aia o fi atat de proasta sa il mai suporte.

aici nu imi mai place de tine neutral
inceteaza sa te mai comporti ca o salbatica` .. in primu rand ca esti o lady` si femeile nu se comporta asa si in al doliea rand ca probabil ii dai stasfactie cand te vede asa nervoasa si pe el il bufneste rasu wink
cand nu`ti convine ceva te iei si te duci da nu faci prostii de`astea.. nu ca n`ar merita`o dar indiferenta doare mai tare smile si dak va certati si te vede calma` o ia el razna mai rau... crede`ma... asa ca fara aruncaturi, tzipete si chestii de genu, da ?
pt ca o s afii si cu altu si poate ala o sa aiba ceva mai multa minte in cap...ori dak tu ii faci o faza de`astea ( ca daca asa te inveti asa o sa te comporti mereu ) o sa zica ca ai iesit din codru si face stanga`nprejur si pleaca` wink

si eu aveam prostu obicei de a tzipa cand ma certam cu a meu... obicei mostenit din fosta relatia ca ma adusese la disperare insa mi`am impus eu sa nu mai urlu ba din contra sa vb frumos si sa zambesc wink

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-01-29 15:54:22)

#304 2009-01-29 15:57:02

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

desi e greu sa reactionezi ca o lady ...in conditiile frustrarilor ca sexul nu e ok... si tot felu' de alte nemultumiri pe care le-ai tot avut tu...sunt de acord cu skumpi...genu' asta de atitudine matura da roade de cele mai multe ori... desi eu nu stiu daca merita sa mai faci eforturi in privinta lui...dar ma rog, asta tu hotarasti

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.