homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-21

#381 2009-02-18 21:43:19

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

Re: sexul fara placere

saru mana calleigh... sper sa imi treaca repede ca sa ma pot concentra, presimt ca va urma o perioada urata rau. nu stiu cat sunt de puternica, daca eram faceam asta mai de demult..
sad sunt certata si cu mama, acum si asta.. SPM-ul asta nenorocit grater

Ultima oara a fost editat de Puccina (2009-02-18 21:45:57)

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#382 2009-02-18 21:52:51

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

doua vorbe sa-ti mai spun: tot raul spre bine! intotdeauna kram

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#383 2009-02-18 21:55:52

Puccina
Full member

sper din tot sufletul smile desi stiu ca este cea mai corecta si buna decizie pe care am luat-o in viata mea, o sa fie greu sa ma obisnuiesc cat de curand cu ideea.
mersi mult de sprijin calleigh puss

#384 2009-02-18 21:58:24

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

n-ai dc,macar atat pot sa fac si eu puss

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#385 2009-02-19 00:39:10

skumpi
Vizitator

suntem aici puss
eu zic ca ai luat cea mai buna decizie`
nu merita sa`ti arunci timpu si nervii la gunoi pt nik...ca tot la despartire ajungeati...mai devreme sau mai tarziu` !
fii tare` si sa inceapa vanatoarea d barbati lol diablo tongue

Publicitate

loading...

#386 2009-02-22 15:58:13

Puccina
Full member

ma simt atat de rau grater nu pot sa cred cat de rau ma pot simti acum ca s-a terminat, a fost asa de usor sa termini 5 ani de zile, nici 5 minute nu cred ca a durat. nu ma pot opri din plans, nu ar fi trebuit niciodata sa dureze atat relatia asta.

Ultima oara a fost editat de Puccina (2009-02-22 16:04:44)

#387 2009-02-22 16:45:00

skumpi
Vizitator

normal k te simti rau...nu o sa fie ushor... acorda`ti timp sa treci peste... inceputu e mai greu...pana te obisnuiesti cu ideea... apoi va fi mai ushor`
gandeste`te ca dak mai stateai ink un an doi... era mult mai rau... durea mai tare` !
capu sus... o sa treaca si asta`
nu sta si te gandi k mai tare te afunzi in durere....
iesi la plimbare.... uita`te la comedii...fa d mancare...orice ... numa sa nu stai smile
noi suntem aici puss

#388 2009-02-22 18:16:00

Puccina
Full member

off mai bine asteptam sa cunosc pe cineva in timp ce eram cu el.. ce i-o fi trebuit mie singuratatea asta? incerc si eu sa nu stau, dar zilele astea mi-a fost asa de rau, dupa 5 ani de pastile in sfarsit le-am lasat si mi-a venit ciclul cu 2 saptamani intarziere, mi-e un rau de nu iti inchipui, toata noaptea am zacut, am vomat, ma doare burta, de 2 zile stau in pat si zac, si numai la asta ma gandesc, ca nu am pe nimeni pe net sa mai ma salute, nu mai aud buzz-ul ala de trezire, telefonul cu "ce faci?hai pe afara".. tampenii minuscule ca conteaza pana la urma.

#389 2009-02-22 18:23:44

skumpi
Vizitator

nu`i adevarat
nu te gandi asa`
nu ai fi cunoscut pe nimeni asa pt ca mereu te`ai fi simtit vinovata...
acum esti libera ... ai tot timpu din lume si pozibilitatile sa cunosti pe cineva`
oricum nu cred ca e tocmai bine sa intri intr`o relatie acum...
trebuie sa treaca un timp... sa te detasezi d tot... si apoi`
hai nu mai fi asa pesimista` puss

#390 2009-02-22 19:02:57

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

mai bine te bucuri de ce o sa poti face de acum inainte! faptul ca nu mai esti intr-o relatie iti da o mie de posibilitati sa te distrezi mai tare decat atunci cand erai legata de iubit. mamaaa de fiecare data cand terminam eu o relatie ma distram cel mai tare cu prietenele, ne faceam de cap rau de tot, nu trebuia sa dau nimanui nici o explicatie despre ce fac sau unde sunt cu cine! aaaaah chiar mi-e dor de perioada aia big_smile

#391 2009-02-22 19:07:01

Puccina
Full member

eu oricum puteam sa fac ce vreau oricand cu oricine, nu ma verifica, nu ma chestiona... eram libera in doi sa zic asa tongue doar ca aveam prostul obicei sa ne certam din orice si de ceva timp incoace tot ce facea ma scotea din minti. n-am fost niciodata legata de el, chiar de fiecare data cand prietenele mele nu aveam chef de nimic (si credeti-ma se intampla cam in 90% din cazuri gen in seara asta cand trebuia s amergem la deko si logic ca nu mai vine nimeni) era reconfortant sa gasesc un om liber si dispus sa ma plimbe tongue

#392 2009-02-22 19:18:51

skumpi
Vizitator

puss
o sa fie bine...
tocmai pt ca zici k nu ati fost atat d apropiati nu prea are ce sa`ti lipseasca`
gandeste`te dak erati toata ziua bot in bot ...si mereu faceati toate lucrurile impreuna... atunci sa vezi jale lol

#393 2009-02-22 19:23:06

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

a, eu am avut parte numai de prieteni posesivi big_smile iar dupa ce ma desparteam de vreunu deveam un fel de carnival zilnic hahaha lol oricum ..girls rule! o sa treci peste asta sunt sigura! hihi  drink

#394 2009-02-28 16:00:49

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

hi
sunt noua pe acest forum si am dat peste acest subiect interesant...si eu fac parte din grupa persoanele care nu au avut inca orgasm vaginal si in acelasi timp am si candida asta stupida....oare sa fie adevarat ca din cauza candidei sa nu ai orgasm vaginal?stiu ca de la ea pot sa ai cosuri dar nu am asteptam sa iti influenteze atat si viata sexuala.probleme e ca am candida de cand eram virgina si ma tot chinui cu ea sa o tratez.daca influenteaza si viata sexuala sper sa scap cat mai repede de ea....k sa ma pot bucura in liniste de o viata sexuala normala.faza e ca am incercat cu prietenul cam toate chestiile...vin....muzica...lumanati...un preludiu mai lung... pozitii diferite......si la unele se simte f bine...dar parca cateodata ar trebui sa dureze mult mai mult actul sexual ca sa zic ca poate as ajunge la orgasm.cum as putea face sa dureze actul sexual mai mult...deoarece in pozitia in care la mine se simte bine la partener e si mai bine..si ii vine mai repede.astept sfaturile voastre

#395 2009-03-02 15:48:23

evans
Full member
Inregistrat: 2009-02-12
Site

Buna . Va intreb si eu ceva..
Mi-am inceput viata sexuala de vreo 3 luni (contacte avem cam 1/sapt) si la inceput sa zicem ca a fost ok.. adica dupa cateva saptamani m-am obijnuit. Am inceput ac luna trecuta apoi la pr contact neprotejat am sangera (himenul, prima daca nu am avut sangerari) dupa asta tot a devenit destul de chinuitor. Chiar daca inainte nu simtiam mare lucru, nu era nimic deranjant. Insa de curand, simt o incomoditate, usoara durere.. Nu stiu ce sa mai cred. La mine e si lubrifierea proasta..
Dar intreb si eu... sa fie din cauza timpului destul de scurt, e normal ca dupa 3 luni sa nu simti mare lucru sau chiar nimic? am inteles ca iti i-a ceva timp pana sa ajungi sa simti o placere acolo. roll
(Mentionez ca nu e o durere mare, e mai mult o incomoditate.  )

ღ Baby, you can take my breath away! ღ

Click

#396 2009-03-02 16:11:44

butterfly3
Full member

parerea mea e sa incerci cu un lubrifiant...mai ales ca ai zis ca la tine lubrifierea e mai proasta...poate atunci nu mai simti acel disconfort....si e posibil sa nu fi relaxata destul ...

#397 2009-03-02 16:29:03

evans
Full member
Site

da asta urma, o sa incercam cu lubrifiant ... sper sa fie ok, mie imi era frica sa nu fie vreo ciuperca, candidoza sau ceva asemanator. Oraselul in care locuiesc nu este un ginecolog de incredere si asta ar fi insemnat sa merg in alt oras plus ca eu sunt mai speriata de orice fel de probleme sau boli.. mai ales cele de "jos".

Si cu placerea cum e? e adevarat ca iti trebuie timp pana sa ajungi sa simti ceva? Relaxata sunt, il doresc si toate cele.. ideea era ca nu simit mare lucru, uneori e putin si scurt feelingu` ala de bine sau alteori nici nu e.

Click

#398 2009-03-02 16:43:16

butterfly3
Full member

pai la inceput nici eu nu simteam mare lucru ...pur si simplu imi facea placere sa o fac cu prietenul meu ...si la inceput totul dura mult mai mult ca acuma...dar de placere nu pot sa zic...pe parcurs a venit si placerea...dar in prima luna la mine nu a fost alta placere.....dar apoi peste cateva luni a venit si placerea...si e chestia ca cu cat ajungeti sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt cu atat o sa ajungeti sa stiti ce vrea fiecare, cum sa te atinga ca sa simti placere...
daca totusi ai un feeling scurt d eplacere vezi de la ce il ai ....poate daca iti face chestia care iti provoaca acel feeling mai mult timp ..o sa dureze si feeleingul de bine mai mult...e si foarte important sa vorbesti cu partenerul ....desi e jenant cateodata sa ii spui un lucru ...te ajuta...

#399 2009-03-02 17:03:59

evans
Full member
Site

ms de opinie si sfaturi smile 
pozitia misionarului e mai ok pt mine..  atunci apare feelingul ala.. fie el si mai scurt sau doar pe durata pozitiei.

btw, ar mai fi ceva: multe sustineti ca in timpul actului stimularea clitorisului e aducatoare de placere.. ei bine, pe mine prietenul meu daca ma atinge imi vine sa ma urc pe pereti : ))) si asta imi da impulsul acela de ai indeparta mana.. nu stiu cum sa va explic . sunt ciudata

Click

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.