homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-32

#590 2009-11-09 13:45:40

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: sexul fara placere

ai dorinta sexuala,dar daca nu exista compatibilitate intre voi(ca poate fi si asta),degeaba ai....
imi pare rau sa-ti zic,dar cu timpul vei deveni probabil frustrata si nu poti zice mereu ca esti tu ,,frigida,,.odata ce nu stii...poate nu va potriviti ....

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#591 2009-11-09 14:18:25

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu stiu daca voi v-ati gandit cum v-ar pica sa vi se spuna ca nu va potriviti cu sotul vostru, ca era bine sa-l fi incercat inainte (ca pe pepeni) and so on...

tannya, eu nu cred ca greseala e ca ai asteptat pana dupa casatorie, ci ca nu ai vorbit vu el pana acum, ba chiar mai grav, te-ai prefacut ca e totul bine. niciodata nu e prea tarziu sa schimbi ceva. gandeste-te ca au trecut 2 ani, nu 20. nu e timpul pierdut sa ii spui ce simti. nu mai amana insa, ca daca acum nu-i spui, peste 10 ani n-o sa-i zici nici atat. si da, daca nu vb cu el, cel mai probabil vei ajunge la ce a spus wild_wind si poate iti vei cauta satisfactia in alta parte. ar fi pacat.
intr-o casnicie nu e bine sa lupti de una singura, indiferent despre ce e vb. vb cu el si impreuna puteti schimba ceva. puteti lucra amandoi la partea asta, nu doar tu.

incepe prin a nu te mai preface, lasa-l sa ghiceasca pe fata ta ca nu e extraordinar de bine. comunica mult cu el! daca nu vrei sa-i spui ca n-a fost niciodata bine, poti de la urmatoarea partida sa-i spui exact ce simti, ce ti-ai dori sa faca. nu va fi nicio pb daca vei parea mai greu de multumit, fiind sotul tau va incerca sa te satisfaca. si incet, incet, veti ajunge sa realizati amandoi problema si sa incercati sa o reparati.

eu nu cred in incompatibilitate sexuala. sunteti un cuplu normal, imposibil sa nu gasiti o cale comuna de a va intelege si pe planul asta.

spuneai ca ai avut oragsm cand te stimula cu mana. ca o paranteza, nu vreau sa te dezamagesc, insa faptul ca inainte de casatorie ati facut sex, dar fara penetrare, nu se cheama ca ai fost cuminte pana la casatorie smile. revenind: de ce nu incercati si acum sa combinati stimularea manuala cu penetrarile?

spui ca e posibil sa fie pe baza psihica. chiar daca pare greu, incearca data viioare sa te lasi purtata de val, sa nu te gandesti: daca o sa fie la fel, daca n-o sa simt nimic, etc. asta e cel mai bun leac atunci cand pb pleaca de la psihic: nu te mai gandi la pb, ignora-le! gandeste-te doar la tu si el, la cat de mult te atrage si il doresti. iar daca pe parcurs face ceva care iti taie cheful, spune-i pe loc: "hai sa facem asta". fa dragoste cu el doar atunci cand iti doresti tu ft mult si cand mediul e unul in care sa te simti confortabil si sigura pe tine.

e ft important sa intelegi ca lui ii poti spune orice, lui tb sa ii impartasesti orice pb ai avea. sinceritatea e de mare pret, pt ca o casnicie se consolideaza pe incredere si respect. na, ca am vb ca popa in biserca smile

#592 2009-11-09 20:20:33

skumpi
Vizitator

fa`ti curaj si spune`i tot ce ne`ai spus noua ! el trebuie sa stie prin ce treci pt ca altfel nu o sa depasesti problema asta ! E sotul tau, trebuie sa poti vorbi ORICE cu el ; `nai omorat pe nimeni, nu l`ai inselat, e ceva normal , care se intampla multor femei !
problema ta pana la urma e lipsa orgasmului normal ??? sau faptul ca nu simti nici o placere cand faceti sex ???
ca multe femei n`au orgasm dar totusi se simt bine in timpul actului !
el stie ca tu ai orgasm sau stie ca te simti bine in timpul sexului ? ca sunt 2 chestiuni diferite !

#593 2009-11-09 20:29:58

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Tannya,
atata timp cat el face cutare lucruri si tu te prefaci ca-ti plac si te simti bine, el n-o sa le schimbe niciodata de buna-voie. El, in naivitatea lui, e convins ca face bine ceea ce face, si asta pt ca asa i-ai dat tu sa se inteleaga.
Te inteleg ca ar fi cam socant sa-i spui acum ca de fapt nu e ok.

Ceea ce ai putea sa faci, ar fi sa il iei la o discutie si sa-i spui ca de la o vreme tu nu te mai simti asa de bine si ca ai vrea sa incercati ceva nou, ca poate a intervenit si rutina, ca ai citit despre nu stiu ce pozitie sau tehnica, sau ca ai vazut in nu stiu ce film, etc, etc. Si cu ocazia asta, poti sa-l inveti ce anume iti place.
Doar nu vrei sa traiesti urmatorii 30-40 de ani cu insatisfactia cu care traiesti acum, nu?

La psiholog m-as duce si maine, ca sa incerc sa-mi rezolv neimplinirile sexuale (numai ca deocamdata am alte prioritati financiare). 

In alta ordine de idei, nu-i mai cocolositi atata pe barbati si orgoliul lor ca nu-s de portelan chinezesc. Nu patesc nimic daca-i mai scuturam uneori. Garantat!  rock

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2009-11-09 20:33:01)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#594 2009-11-11 17:02:04

tannya
New member
Inregistrat: 2007-08-08

daca ar fi asa de simplu....
si aveti dreptate, in mod normal asa ar trebui sa fe intre doi soti care se iubesc
hmmmm
crde ca va lictisesc cu problemele mele, dar sa zicem ca, din ceea ce stiu eu, din felul cum a reactionat la situatii similare ar iesi ceva de genu: "cum m-am pricopsit tocmai eu cu tine!", si nu ar fi pe un ton tocmai glumet
eeeehhh, multumesc pentru sfaturi, sa vad ce pot sa fac

Publicitate

loading...

#595 2009-11-11 17:08:41

flo2009
Full member
De la: brasov
Inregistrat: 2009-11-06

Eu Ma Gandesc Ca Daca Ati Face Mai Rar Poate Ar Fi Mai Bine Si Atunci Poate Ai Si Tu Placere

#596 2009-11-11 17:46:49

anca90
Platinum member

e trist daca el asa reactioneaza sad
nu vreau sa fiu indiscreta, dar cum e relatia voastra? va merge bine pe alte planuri? despre alte pb discutati, e dornic sa te ajute? citatul ala n-ar tb sa vina de la un sot care se presupune ca isi iubeste sotia (decat daca ar fi fost o data, in gluma).

#597 2009-11-11 17:49:13

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

sincer voi sunteti consiente de problema fetei???
eu as spune-o pe fata : nu este satisfacuta si nici cu mama presludiului sau vinului sau a abstinentei nu va fi satisfacuta
oare chiar merita sa iti irosesti viata asa pentru un b??
avem doar o viata ...si alta nu-i ,daca nici pe asta nu ne-o facem fericita ce sa mai spun
eu cred in incompatibilitate sexuala si de aia de multe ori se intampla sa avem atatea divorturi
asa ca nu-s de acord cu anca.De ce sa o condamni la o viata nefericita si sa se autoeduce ca il iubeste faca nu exista practic relatie sexuala
respectul nu e totul intr-i relatie,ala e bun da mai ales mai incolo cand intra in antropauza tongue
si comunicarea nu face totul poti sa te dai peste cap sa faci hocus pocus si tt sa nu mearga pe planul asta
eu as vorbi cu el si daca nu se rezolva ceva in urmatoarele luni as lua o decizie egoista
nu-s de acord cu sacrificiul ff mare in dragoste

#598 2009-11-11 18:05:52

skumpi
Vizitator

mie mi se pare ca tu esti genu de persoana care se gandeste in primul rand la binele altora si in cele din urma la binele tau si ar fi cazu sa`ti schimbi putin atitudinea ! Altruismul e o calitate care s eregaseste la putine persoane insa in momentul in care tu suferi pt ca sotul tau sa se simta barbat e o problema !
fa`ti curaj, pune`l la masa si discutati ! Daca nu vrea s ate asculte, daca nu face un compromis si se isterizeaza sau te jigneste pt o chestie de genu asta apoi...

#599 2009-11-11 18:09:57

Melany1
Banat

asta cred si eu skumpi...de parca daca te-ai casatorit trebuie sa accepti sa devii un om cu frustari ca ai verigheta pe deget..

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-11-11 18:10:09)

#600 2009-11-11 18:14:11

skumpi
Vizitator

cat timp nu sunt copii, o hartie inseamna 0 forgetit
cand sunt copii atunci se complica treaba si chiar si atunci o poti scoate la capat cumva ! nu mai suntem pe vremea lu` buni sa ne complacem in casnicii de gura lumii sau mai stiu eu din ce alte cauze !
Ideal ar fi sa incercati sa va rezolvati pb, dar daca el nu e omul cu care sa discuti...
si asta ma duce la intrebarea : cum ai putut sa te casatoresti cu un om cu care nu poti comunica si care nu e dispus sa`si asculte partenera ?

#601 2009-11-12 10:33:00

anca90
Platinum member

Melany, mie asa mi s-a parut firesc si matur: sa incerce intai sa isi salveze casnicia. bineinteles ca daca nu merge, n-o condamna nimeni la o viata plina de frustrari. eu nu i-am zis: "taci si rabda", ci "incearca sa schimbi situatia!".
din pacate, citatul acela imi da de inteles ca sexul nu e singura pb dintre ei sad

#602 2009-11-12 10:57:40

Melany1
Banat

da ea spune ca a incercat ,nu vad de ce sa se chinuie incercand...sa-ti irosesti viata incercand ??ei bine nu
daca acum cand sexul e important nu te satisface....poti spune ca esti fericit???ei bine nu..
nu traiesti doar din iubire :mai ai nevoie si de aer,apa,hrana si alte placeri ale oraganismului

#603 2009-11-12 11:04:17

anca90
Platinum member

pe bune ca nu inteleg cum pot pune unii sexul pe primul loc intr-o relatie...

#604 2009-11-12 20:48:19

skumpi
Vizitator

sexu il pui pe primu loc atunci cand nu merge wink cand totu e okey sexu ocupa un procent egal cu respectul, increderea, comunicarea etc !
Nushtii vorba aia : cand sexu e bun conteaza 10 % , cand nu merge conteaza 90 % !
nu pune nimeni sexu pe primu loc decat atunci cand nu functioneaza , pt ca sexul in relatii merge mana in mana cu iubirea , iar cand nu merge inseamna ca ceva e la mijloc !

#605 2009-11-12 20:51:00

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

subscriu la ce zice skumpi, din experienta mea de pana acum

#606 2009-11-12 20:54:22

Melany1
Banat

anca nu e vorba ca pui sexul pe primul loc da intr-o relatie nu poti spune ca sexul =10%
nu e nici 80% dar nici sa nu-i acord importanta

#607 2009-11-12 23:04:21

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Tannya, am o intrebare, poate putin indiscreta, dar o sa risc ... poti sa ne spui exact de ce te-ai casatorit cu el? Ce te-a determinat sa accepti cererea lui, cum era relatia voastra inainte, etc. ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#608 2009-11-13 09:02:32

anca90
Platinum member

Melany1 a scris:

anca nu e vorba ca pui sexul pe primul loc da intr-o relatie nu poti spune ca sexul =10%
nu e nici 80% dar nici sa nu-i acord importanta

poate am interpretat eu gresit... eu ma inteles ca sfatul tau a fost "daca dpdv sexual nu va intelegeti, lasa-l si cauta pe altul". de aici am dedus eu ca pui sexul pe primul loc si in fct de el decizi daca stai sau nu cu un barbat.
iar cum se schimba procentele alea in fct de daca merge sau nu, iar n-am priceput  dumbom ... adica nu sunt de acord, dar forgetit

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.