homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-33

#609 2009-11-16 16:51:26

tannya
New member
Inregistrat: 2007-08-08

Re: sexul fara placere

"poti sa ne spui exact de ce te-ai casatorit cu el"
poate sunt rautacioasa, sau poate doar ranita, dar ma intreb si eu cateodata lucrul asta.
si inainte erau probleme dar eu, naiva(ca sa nu folosesc ceva mai dur) m-am gandit ca dupa casatorie o sa fie altfel, o sa se schimbe, nu s-a schimbat nimic, din contra, e mai rau(SA NU FACETI CA MINE)
nu gasesc nici eu o explicatie logica, dar poate am o problema psihica. eu ma gandesc ca mi-am format o impresie despre el si sunt practic indragostita de acea impresie, stiu ca suna stupid, dar nu am alta explicatie
si chiar m-am gandit la despartire, dar ma apuca groaza numai la gandul ca o sa fiu fara el, poate mi-e frica!
(sigur mi-e frica)
nu stiu cum o sa fac, dar am ajuns la concluzia ca intr-adevar sexul conteaza intr-o relatie
dar sa zicem ca ne despartim, ca fac daca si cu un alt partener patesc la fel? daca problema e la mine?atunci ce fac?

#610 2009-11-16 17:26:24

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

sad offf
dar tie cum ti se pare: el te iubeste, tine la tine si la casnicia voastra? sunt parti care merg bine? daca pui in balanta partile bune si cele rele, care cantaresc mai mult?
daca el are mereu gandirea aia cu "ce-am facut sa ma pricopsesc cu tine", e nasol rau de tot sad

Ultima oara a fost editat de anca90 (2009-11-16 17:27:00)

#611 2009-11-22 23:24:05

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

uite aici un site la problema care te macina ptr fata care a deschis topicu

http://www.eva.ro/dragoste/sex/anorgasm … 10904.html smile

#612 2009-11-23 22:36:14

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

E ok articolul dar nu spune nimic nou, mai exact, cum sa rezolvi problema.
Si cred ca la ea asta e doar o mica parte a problemei cu sotul. Daca restul aspectelor relatiei ar fi ok, s-ar rezolva si problema sexuala, pentru ca ar comunica unul cu altul si ar gasi o cale de rezolvare.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#613 2009-11-23 23:23:07

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

kathrynn a scris:

Si cred ca la ea asta e doar o mica parte a problemei cu sotul. Daca restul aspectelor relatiei ar fi ok, s-ar rezolva si problema sexuala, pentru ca ar comunica unul cu altul si ar gasi o cale de rezolvare.

stiu dar eu vroiam sa-i arat asta ptr ca zicea ea nu stia de ce nu simte placere cum ar fi normal

ai citit tot articolul? in pag a 2 a de nu ma-nsel scrie ce sa faci.

Ultima oara a fost editat de lalky (2009-11-23 23:30:39)

Publicitate

loading...

#614 2009-11-24 23:38:17

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

lalky a scris:

kathrynn a scris:

stiu dar eu vroiam sa-i arat asta ptr ca zicea ea nu stia de ce nu simte placere cum ar fi normal

ai citit tot articolul? in pag a 2 a de nu ma-nsel scrie ce sa faci.

Da, ai dreptate, nu m-am uitat pana in capat, ca mai erau doua pagini.  Oricum cred ca fara ajutorul unui psiholog e foarte greu - daca nu imposibil - sa depasesti aceasta problema. Asa cum scrie acolo, majoritatea motivelor sunt fie perceptiile gresite asupra sexului, fie asupra propriei persoane, si, sincer nu stiu cum poti rezolva asta de unul singur, fara ajutor de specialitate.

Dar vad ca ea nu mai intra sa ne spuna care mai e situatia ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#615 2012-08-28 20:01:35

neorama
Membru
Inregistrat: 2012-08-28

Am si eu o intrebare la care as vrea sa aflu raspuns....am 24 de ani si acu 2 luni mi-am inceput viata sexual cu penetrare , si nici pina acuma nu simt nici o placere.La inceput putin durere, apoi putin discomfort dar toate asta trec si nu mai ramane nimic, nu simt nici o placere, nemaivorbind de orgasm. Pina la asta am avut parte de nenumarate orgasme dar doar cu ajutorul sexului oral sau stimularii manulale. Vreau sa stiu din ce cauza mi se intimpla asta si daca o sa se schimbe situatia...

#616 2012-08-31 11:05:45

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

Si eu am patit asta la cu putin timp de la inceperea vietii sexuale. Ma durea foarte tare la penetrare, iar apoi nu mai simteam nimic.. La inceput nu am dat importanta dar am vazut ca timpul trece si nu se schimba nimic ,fostul meu prieten imi spunea ca sunt incredibila la pat ,dupa o partida nu mai era bun de nimic, curgeau apele pe noi ( nu vreau sa ma laud dar asa spunea el ) dar eu o faceam pentru el , pot sa zic ca pentru noi ca sa ne apropiem dar eu nu simteam decat durere si iritare.
Ne-am despartit din anumite motive.
Acum am un nou prieten de 7 luni ,de cand sunt cu el e altceva ,ma simt foarte bine, nu ma mai doare decat la penetrare si in rest pot sa spun ca ma bucur de placere ...hjarta

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

#617 2012-08-31 11:22:22

buleroz
New member
Inregistrat: 2012-08-30

neorama a scris:

Am si eu o intrebare la care as vrea sa aflu raspuns....am 24 de ani si acu 2 luni mi-am inceput viata sexual cu penetrare , si nici pina acuma nu simt nici o placere.La inceput putin durere, apoi putin discomfort dar toate asta trec si nu mai ramane nimic, nu simt nici o placere, nemaivorbind de orgasm. Pina la asta am avut parte de nenumarate orgasme dar doar cu ajutorul sexului oral sau stimularii manulale. Vreau sa stiu din ce cauza mi se intimpla asta si daca o sa se schimbe situatia...

sunt fete care simt durere primele dati..durere constanta.. fete pe care le doare prima data si atat si fete pe care le doare la fiecare penetrare dar doar la inceput putin..din a treia categorie fac si eu parte..si cu orgasmu si placerile ..intr-adevar..se intampla sa.ti dispara din cauza durerii.. situatia se poate skimba cred pt ca la inceput nici eu nu simteam mare lucru..si pe parcurs treaba s.a mai skimbat:|

Toate se-ntampla la timp..
Toate se-ntampla cu-n scop !!

#618 2012-10-10 22:17:49

ginger1234
New member
Inregistrat: 2012-06-27

Am si eu o problema ...

Nu mi-am inceput viata sexuala de mult timp, cam de 1 luna jumatate si n-am facut sex de foarte multe ori. Am acceptat sa facem asta pentru ca amandoi eram virgini si ne iubim - dar va zic, nu e de ajuns ca sa nu simti durere  hmm
Poate pentru ca si el e incepator si nu prea a stiut cum sa faca, dar a fost destul de dureros si n-a reusit din prima, cam a 3a oara a reusit complet.

Ma rog, revenind la problema mea ... Faza e ca sexul in sine e ok, ma simt confortabil si chiar vreau sa o facem (poate sunt eu mai ciudata, dar el nu vrea atat de des cat vreau eu). Intr-un fel sau altul, poate ca asta e o frustrare de-a mea pentru ca el are mereu orgasm si eu nu. Adica n-am avut niciodata de cand suntem impreuna. Am inceput cu oral de la mine (el nu vrea sa faca, evident) si cu stimulare manuala de la el si ma excit si asa mai departe dar nu ajung la orgasm clitoridian.
La fel si la cel vaginal, poate ca una din probleme e ca nici el nu rezista prea mult ... Ajung sa simt un pic de placere dar n-am orgasm si nu inteleg de ce... Ultima oara i-am zis sa stau cu spatele si la inceput era ok dar ceva mai tarziu incepuse sa ma usture un pic si sa fie inconfortabil ...

Incep sa ma ingrijorez, am impresia ca e ceva in neregula cu mine si el mereu ma intreaba daca am si ii spun adevarul, ca nu ... Va dati seama cum se simte si el, cumva ii scade increderea ca nu imi ofera placere asa cum ii ofer eu ... Ma simt prost, chiar il iubesc dar pentru numele lui dumnezeu, incepe sa ma frustreze chestia asta !!

#619 2012-10-10 23:11:47

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Tocmai asta este problema,te frustezi prea mult,te gandesti prea mult la orgasmul acela,e un fel de problema psihica..

nu ai reusit niciodata sa ai macar manual,sau tu singura? nu ai avut NICIODATA NICIODATA orgasm nici macar sa te stimulezi tu?

Ti-ai inceput viata sexuala abia de o luna jumatate,nu ai destula experienta,sa ajungi la orgasm trebuie sa iti cunosti foarte bine corpul,sa stii unde sa te atingi ca sa ai orgasm..incearca singura sa ai orgasm sa vezi daca reusesti,daca nici asa inseamna ca abia atunci ai o problema medicala

Two souls don't find each other by simple accident

#620 2012-10-10 23:13:52

ginger1234
New member

Singura am avut  rodnar si am mereu. Doar ca atunci cand suntem impreuna, nu reusesc sa ating punctul maxim ... sunt relaxata si nu ma gandesc la asta, dar el terminand destul de repede nah  ... nu stiu ce sa zic.

#621 2012-10-10 23:16:50

Johanne
Platinum member

nu ai nici o problema medicala pentru ca ai reusit singura sa ai!

ti-am spus,ti-ai inceput viata sexuala de putin timp,inca nu a-ti incercat multe pozitii ca sa iti dai seama bine in care poti avea orgasm..

necesita ceva timp la unele persoane pana au orgasm vaginal,asa ca nu te mai gandi de fiecare data cand te dezbraci(sau cand te dezbraca) "oare tura asta o sa am orgasm?" pentru ca daca la fiecare pastida te vei gandi la chestia asta si vei astepta acel BUM nu vei avea,te vei concetra pe chestia asta si placerea si mangaierile si restul ce tine de sex le vei evita..

ca sa ai orgasm trebuie sa simti partida aia,din toate punctele de vedere,nu doar acel orgasm de la final

#622 2012-10-10 23:20:55

ginger1234
New member

Nu stiu, probabil cu timpul o sa fie mai ok ... ? Adica, vorbeam cu o prietena zilele trecute si ea zicea ca abia dupa 3 luni a inceput sa simta ceva mai calumea si sa aiba orgasm. Ma gandesc ca ceva de genul asta poate sa fie si la mine...

#623 2012-10-10 23:22:41

Johanne
Platinum member

eu stiu fete care nici dupa un an de viata sexuala inca nu reuseau partenerii sa le faca sa aiba orgasm,depinde de la organism la organism si ce stare ai...ca daca stai sa te gandesti ce ai de mancare si de spalat nu mai ai orgasm in veci si pururi forgetit

trebuie sa iti alungi absolut toate gandurile si sa te simti bine

#624 2012-10-10 23:25:17

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

n-o sa inteleg niciodata cum e sa vrea fata sa ii faca lui oral, iar el ei nu. yikes

#625 2012-10-10 23:26:25

ginger1234
New member

Jur ca nici eu nu inteleg si mereu dezbat asta cu prietenul meu si el schimba subiectul rotfl2 Eu n-am nimic impotriva, adica ma simt ok cand fac dar cand vine vorba invers .... offf doamne ! lol

#626 2012-10-10 23:28:21

Johanne
Platinum member

eee..mai sunt si de astia..eu nu as mai face,sincer iti zic..adica ma simt injosita,nu stiu de ce..iubire iubire dar ma simt aiurea doar eu sa fac

#627 2012-10-10 23:29:54

ginger1234
New member

Am recurs si eu la asta moment in care el zice: "em ... Bine ... daca nu mai vrei". Ma scoate din sarite "bine"-le asta, mereu face asa cand ii zic gata, stop si nu numai legat de subiectul asta...

Ultima oara a fost editat de ginger1234 (2012-10-10 23:30:27)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.