homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-8

#134 2009-01-12 20:27:38

narissa
Full member
Inregistrat: 2009-01-04

Re: sexul fara placere

andrulina a scris:

allexya a scris:

da, de cel de la sex shop spun, am dat pe el vreo 80 ron, mi l-au recomandat cu caldura fetele de acolo spunand ca nu se usuca si nu se duce in timpul contactului, dar nu se duce nici dupa lol e cleios asa.
se numeste Aqua Glide Kirsch si este german. am dat pe el...mult, foarte mult, dar nu am dat eu banii tongue al meu a zis ca tre sa luam ce e mai bun, si este bun, miroase a cirese si e foarte placut, moale asa  tillfreds

god...mai bine imi iau o bluza lol decat sa cumpar un lubrifiant care se termina imediat.
da oare ulei de masline nu putem sa folosim? lol

Daca folosesti ulei de masline si e ok,sa ne zici big_smile  Oare indienii  ce foloseau in antichitate ?nu se precizeaza prin Kama Sutra? ca eu n-am citit,numai am savurat pozele lol

Come play my game.

#135 2009-01-12 20:28:16

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

da stelutza, in farmacii gasesti toate tipurile. am gasit pliculete mici love plus la 1 leu bucata sau durex play.

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#136 2009-01-12 20:28:20

narissa
Full member

stelutza a scris:

Am vazut discutii despre lubrifiant asa ca ma bag si eu big_smile Eu nu am folosit lubrifiant pana acum tongue (si tare as folosi ca poate ma ajuta la diversificarea pozitiilor). Cele de la durex se gasesc in farmacii, nu? big_smile

gasesti durex la orice non-stop big_smile

Come play my game.

#137 2009-01-12 20:29:37

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

allexya a scris:

da stelutza, in farmacii gasesti toate tipurile. am gasit pliculete mici love plus la 1 leu bucata sau durex play.

Multumesc big_smile Pana acum chiar nu stiu de ce nu am folosit lol Dar tare as vrea sa incerc..poate am surprize...placute:D
@narissa: ce raspandite sunt lol pai maine imi iau big_smile

Ultima oara a fost editat de stelutza (2009-01-12 20:31:22)

#138 2009-01-12 20:30:56

Puccina
Full member

fetelor fara ulei pe prezervativ ca ne certam ! face bine la piele totusi  roll

Publicitate

loading...

#139 2009-01-12 20:32:59

narissa
Full member

Si eu si eu.Abia astept sa scap de tratament .Stelutza sa ne zici cum a fost big_smile
ei bine...asa de joaca..preludiu,chestii...nu cred ca strica uleiul de masline.Numai ca nu miroase tocmai apetisant.

Ultima oara a fost editat de narissa (2009-01-12 20:34:38)

Come play my game.

#140 2009-01-12 20:38:37

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu chiar glumeam cu uleiul lol nu ma luati in serios...
si imif aceti pofta cu discutiile astea eu sunt statuta de 5 luni si cateva zile...noroc ca mai tre sa astept 3 zile si gata am libera trecere

#141 2009-01-12 20:42:44

narissa
Full member

Eu nu ma pricep deloc ,de aia am luat-o de buna faza cu uleiul lol silly me. dar oricum,de masaj e bun.Am vazut lume la mare care se dadea pe tot corpul,deci zici tu ceva acolo tongue
Hai ca 3 zile trec repede.

Come play my game.

#142 2009-01-12 20:44:17

Puccina
Full member

uleiul de masline miroase a salata, cum sunt gurmanda clar un apetit va trezi   drool    food hjarta

andrulina, asa e 3 zile trec imediat, ai rezistat cu stoicism atata timp.. cred ca 5 zile nici nu mai iesiti din casa tongue

#143 2009-01-12 20:48:50

narissa
Full member

uff..ce-mi doresc o partida dinaia de sex salbatic in care sa am orgasme multiple si sa se termine cu urme de unghii si muscaturi peste tot hjarta dar noi nu avem unde 8-| nui de mirare ca nu simt nimic daca sunt stresata in camera aia de camin intr-un pat supraetajat mad

Come play my game.

#144 2009-01-12 20:49:59

andrulina
Addicted member

lol cam asa ceva allexys o sa fim precum iepurii lol
uleiul de masline da e bun pt piele si pt masaj....si sunt convinsa ca nu dauneaza nici pasaricii ca e natural doar...dar oricum glumeam...asa ca sa nu faceti prostii acasa smile

#145 2009-01-12 20:53:30

Puccina
Full member

woow narissa mai incet ca ma apuca si pe mine cu chefuri si eu sunt aia fara chef lol
imi pare rau sa aud asta sad pacat ca nu aveti unde sa va simtiti bine, si ai dreptate daca esti stresata nu are cum sa iasa.

vedeti fetelor? de aia ziceam ca e mai bine sa fii baiat. era o vorba frumoasa: "femeile au nevoie de un motiv pentru a face sex, barbatii au nevoie doar de un loc."

andrulina, fa de pe acum provizii cu hrana, apa si somn lol

#146 2009-01-12 20:55:12

andrulina
Addicted member

lol mai ales somn ca in ultimul timp dorm haotic
parerea mea e ca de barbati e mai nasol in ceea ce priveste sexul pt ca au toata responsabilitatea ei....de ei depinde un act sexual reusit adica de domnul de la sud lol

#147 2009-01-12 20:58:59

narissa
Full member

allexya a scris:

woow narissa mai incet ca ma apuca si pe mine cu chefuri si eu sunt aia fara chef lol
imi pare rau sa aud asta sad pacat ca nu aveti unde sa va simtiti bine, si ai dreptate daca esti stresata nu are cum sa iasa.

vedeti fetelor? de aia ziceam ca e mai bine sa fii baiat. era o vorba frumoasa: "femeile au nevoie de un motiv pentru a face sex, barbatii au nevoie doar de un loc."

Hey ,si ce e rau allexya daca te apuca? poate iti doresti acelasi lucru ca si mine.Ai putea sa ii spui iubitului tau asta,sau alta fantezie de a ta,prin care crezi ca ai putea sa simti placere.Macar voi,presupun,aveti un loc unde puteti sa faceti nebunii.Altii nu au grater Aici ai un atuu mare.mare de tot. amplifica-l si nu te cenzura fata de el.spune-i tot ce gandesti. big_smile

Come play my game.

#148 2009-01-12 20:59:06

Puccina
Full member

eh macar un dezavantaj acolo sa aiba si ei, daca se pot simti bine in orice situatie, cu oricine si pe fuga, macar responsabilitatea asta sa o aiba     box
eh vorbeste frustrarea din mine tongue

#149 2009-01-12 21:03:00

narissa
Full member

allexya a scris:

eh macar un dezavantaj acolo sa aiba si ei, daca se pot simti bine in orice situatie, cu oricine si pe fuga, macar responsabilitatea asta sa o aiba     box

Allexya...nu te mai simti si autocataloga drept fiind fara chef si frustrata,caci e  departe de atitudinea pe care trebuie sa o avem .Simte-te sexy,puternica si  eroina pe care o perioada mai dificila din viata nu o doboara. da?

Ultima oara a fost editat de narissa (2009-01-12 21:03:45)

Come play my game.

#150 2009-01-12 21:03:36

Puccina
Full member

narissa a scris:

allexya a scris:

Hey ,si ce e rau allexya daca te apuca? poate iti doresti acelasi lucru ca si mine.Ai putea sa ii spui iubitului tau asta,sau alta fantezie de a ta,prin care crezi ca ai putea sa simti placere.Macar voi,presupun,aveti un loc unde puteti sa faceti nebunii.Altii nu au grater Aici ai un atuu mare.mare de tot. amplifica-l si nu te cenzura fata de el.spune-i tot ce gandesti. big_smile

eh eu ii spun fanteziile mele dar are el mania domneee sa nu facem nimic dur ca poate te doare, daca iti face rau bla bla bla. si recunosc, am niste fantezii foarte interesante   rodnar
dar nu vrea sa ma asculte, e asa de conservator..
si degeaba avem unde sa ne facem de cap daca omu are idei fixe cu patu, o data am vrut ceva mai palpitant si s-a terminat cu spart chestii prin baie, si a renuntat:(

#151 2009-01-12 21:10:05

Puccina
Full member

narissa a scris:

allexya a scris:

Allexya...nu te mai simti si autocataloga drept fiind fara chef si frustrata,caci e  departe de atitudinea pe care trebuie sa o avem .Simte-te sexy,puternica si  eroina pe care o perioada mai dificila din viata nu o doboara. da?

Sa traiti, asa voi face! dupa ce se va termina perioada asta urata rau de la munca, ma streseaza asa rau sefu grater dar asta e alta poveste.. or sa urmeze 3 zile de iad pe care sper sa le uit apoi frumos...cum spuneai si tu, cu vanatai, zgarieturi si muscaturi tongue

#152 2009-01-12 21:14:30

narissa
Full member

asa asa :> Da drumul bestiei din tine lol

Come play my game.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.