homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-6

#96 2009-01-11 01:05:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: sexul fara placere

in 2 locuri a scris ceva din care reiesea asta.
nu mai pot sa stau acum sa caut. ma duc la somnic  sover

#97 2009-01-11 08:05:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

allexya a scris:

vai ce am gasit, am inceput sa fac cercetari in domeniu si ce am gasit..

"Din studiile anterioare, se stia ca printre efectele secundare ale pilulelor contraceptive se numara contactele sexuale dureroase, orgasmele diminuate in intensitate sau inexistente si scaderea libidoului, lubrifiere scazuta dar ca aceste efecte dispar dupa patru saptamani de la incetarea folosirii pastilelor.
Dar un nou studiu publicat in Jurnalul de Medicina Sexuala si citat de The Washington Times arata ca efectele secundare pot persista chiar si pana la un an de la intreruperea tratamentului cu pastile.
Potrivit publicatiei The Washington Times, Dr. Panzer a declarat ca acest studiu sugereaza ca pilulele contraceptive ar putea duce la pierderea temporara sau definitiva a libidoului sexual."

serios? adica voi cele care luati ac chiar ati avut aceste efecte secundare?? ca el le am cam pe toate ..

:f?rv?nad:  :f?rv?nad:
nu am auzit de asa ceva... eu ma simt la fel de bine cu ele ca si fara...
adica mai bine, ca at cand am inceput sa le iau am schimbat si partenerul lol si... na... e de 1000 de ori mai bine cu iubi meu rodnar

#98 2009-01-11 13:40:01

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ms alexia...e chiar aiurea sa aiba orgasm inainte...mai bine ii spui sa nu te mai mangaie in timpul preludiului ca sa nu ajungi la orgasm si poate sa faca asta el, sau tu cum preferi in timpul penetrarii....gasiti niste pozitii favorabile din care poate sa te si atinga la clitoris cu degetul....

#99 2009-01-11 14:54:06

Darrrn
Full member
Inregistrat: 2008-12-15

Buna allexya! Hai ca am citit aproape toate mesajele si sincer, ma regasesc si eu putin. Uite, eu nu prea simt nimic in mai multe pozitii se sex, si sunt alte pozitii in care reusesc sa ajung la orgasm (dar am muncit pt asta lol ). In primul rand, daca ai orgasm la clitorist si dupa te penetreaza este absolut normal sa nu simti nimic si dupa cateva minute sa inceapa sa te jeneze. Eu dupa un orgasm abia daca suport sa fiu atinsa, trebuie sa ma linistesc juma de ora tongue Este posibil ca tu sa fii prea stramta din fabricatie si el prea gros (cam asta e si problema mea). In cazul asta eu in anumite pozitii simt ca ma invadeaza, ca nu imi pot incorda muschii vaginali ca sa simt placere si de aici incepe disconfortul. Dar am gasit pozitii in care sa ma potrivesc cu el si sa pot obtine orgasmul. In tot timpul asta de "cautare" a placerii am fost cat se poate de relaxata. Si prietenul meu a avut niste obiectii in ultima vreme dar e important sa discuti cu el si sa il faci sa inteleaga ca intr-un cuplu sunteti doi, deci vina o impartiti. Si nu uita ca fiecare femeie este normala in felul ei. Daca el continua cu textele de genul (ca vrea o femeie normala, nu una defecta) iar tu continui sa te consideri "altfel", nu o sa ajungeti nicaieri. E atat de important psihicul! Ai avut numai probleme pe plan sexual si normal ca nu te atrage ideea sexului. Vizavi de atractia dintre el si tine, eu cred ca daca v-ati luat inseamna ca v-ati placut initial. Acel sentiment minunat de la inceput, crede-ma, nu a murit. Eu am o relatie de doar 3 ani jumate si sunt perioade in care il vad ca pe cel mai bun prieten si perioade in care imi amintesc cat de mult il doresc. Depinde si de stresul cotidian, de problemele fiecaruia, dar avem zile in care stam doar in pat si suntem cei mai fericiti, ca la inceput. Eu cred ca trebuie in primul rand sa incetati sa faceti sex din obligatie, povesteste-i o fantezie de-a ta, de exemplu. Spune-i ce si cum iti doresti, dar cel mai important, ca vrei ca el sa nu te mai judece. Daca isi schimba atitudinea tu te vei relaxa si nu te vei mai simti sub presiune. Daca resusesti asta, incercati sa va jucati. Luati un film deochiat tongue , jucarii, vedeti voi. Nu te concentra, nu iti impune sa te simti excitata. Bucura-te de tine si de iubitul tau si explorati impreuna. Sa te pui pe pat si sa o faceti pur si simplu e trist. Sexul fara fantezie si facut doar asa ca sa se simta celalalt bine, nu satisface pe nimeni! Crede-ma, nu esti frigida, nu esti anormala, doar ca amandoi ati intrat intr-un cerc vicios si trebuie sa iesiti din el. Pe bune, sexul nu este o obligatie, poate fi ceva foarte misto daca partenerii se sustin reciproc si exista fantezie. Daca eu am trecut peste probleme sunt sigura ca si tu vei reusi. Nu stiu cine spune ca, creierul este cel mai important organ sexual, dar avea mare dreptate. big_smile

#100 2009-01-11 15:12:33

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

woow stelutza cat ma bucur pentru tine ca ai depasit momentele acelea !! felicitarile mele, inseamna ca ai multa rabdare si vointa, bravo.!!!
da si povestea mea e ca a ta,, eu sunt f stramta, el f gros, daca nu ma relaxez bine de tot avem probleme..
fetelor, deja vad ca toate mi-ati zis sa incetez cu orgasmul inainte de penetrare, promit sa va ascult. data viitoare incerc si strategia asta, de pierdut nu am nimic tongue
stelutza, ai dreptate, o sa am mult de munca, cum ai zis si tu, ai muncit mult pentru placerea ta. ziceai de filme deocheate..incer, daca ma uit la un film deocheat parca imi inspira durere lol atat de obisnuita sunt cu asta. va trebui sa imi schimb total impresia despre sex pentru a ma putea bucura de el, si pentru asta ar trebui sa imi placa:P
luna asta fac si pauza de ac si o sa deschid un adevarat maraton lol

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

Publicitate

loading...

#101 2009-01-11 17:18:09

Darrrn
Full member

Conteaza doar sa te bucuri de experienta asta. Poate sa fie foarte misto chiar daca nu va potriviti la marimi. De exemplu, zi-i sa te masturbeze cat va uitati la un film (incearca unul mai mult erotic, ca unele tipe si mie imi inspira durere lol ) si cand simti ca esti aproape roaga-l sa te penetreze cu un deget. Si gandeste-te la iubitul tau si la imaginile alea misto de exemplu tongue Fa ceea ce simti ca vrei sa faci pe moment si nu ceea ce trebuie (cine zice ca dupa sexul oral trebuie sa urmeze sexul normal?). Apropo, eu in pozitia pe o parte si el la spatele meu ajung de fiecare data la orgasm. Poate merge si la tine tongue Oricum nu te grabi si spune-i iubitului tau ca doar pe el il iubesti si il doresti (ii va face placere sa auda asta), doar ca ai avut ghinion pana acum, dar incerci sa schimbi felul in care privesti sexul. Iti garantez ca si fetele mai stramte se pot simti incredibil de bine! Multa bafta, relaxare si distractie iti doresc big_smile

#102 2009-01-11 17:35:43

Puccina
Full member

vai de abia astept sa incep sa pun in aplicare sfaturile astea big_smile
stelutza pozitia aia si mie imi place, nu simt mare lucru dar e ok, o sa incerc sa o imbunatatesc cumva wink
si regula de baza: fara orgasm inainte de penetrare, wow tre sa imi iau o agenda sa scriu regulile rotfl sa nu le uit
am incercat o data mai demult, eram in vacanta si nu stiu cum se face mereu am chef in vacanta tongue, sa incercam sa facem sa dureze mai mult..si a DURAT...si durat.. si la un moment dat nu mai puteam de durere, cred ca se dusese lubrifiantul meu natural de mult, daca nu simt nimic logic ca nu ma lubrifiez decat putin, si la un moment dat doare rau!
asa ca acum mi-am luat lubrifiant cu aroma de visine, preferatele mele big_smile si abia astept sa il ..miros tongue

stelutza faza cu filmele nu suna rau, ma pun pe download diseara, k o sa am zile de foc la munca si o relaxare dupa nu ar strica deloc big_smile mersi mult de urari, asa sa fie big_smile sper doar sa nu raman dezamagita si sa renunt sa mai incerc..

Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-11 17:37:11)

#103 2009-01-11 18:07:18

Darrrn
Full member

Sa nu ramai dezamagita! Uite, esti angajata si cu toate astea te gandesti cu "pasiune" la momentele cu iubitul tau, chiar daca intervine si oboseala. Eu sunt la facultate si imi caut un job si mi-e teama de cum o sa fie cand o sa lucrez si o sa ne vedem mai rar si o sa fim mai obositi. E normal ca in vacante cheful e mai mare lol Dar tu ai o atitudine pozitiva si esti increzatoare smile Ramai asa. Sa ne spui si noua cum a mers si daca mai imi vine vreo idee ti-o scriu tongue

#104 2009-01-11 18:27:21

Puccina
Full member

aa stai linistita, o sa fie bine, chiar daca vei lucra veti pretui si mai mult clipele petrecute impreuna. eu acum imi dau licenta si mai si lucrez de 4 ani, timpul liber crede-ma ti-l faci daca vrei wink pauze de masa, plecat mai devreme ca a plesnit teava la calorifer..visslar daca mai vrei mai am, d-zeu stie cate am inventat pentru a fugi la el lol

normal ca va zic cum a mers, stiu ca nu are cum sa fie bine din prima mai ales dupa atata timp, dar cred ca merita efortul incercarii hjarta

Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-11 18:34:38)

#105 2009-01-11 19:31:20

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

si eu am orgasm in timpul preludiului si tot ma simt super bine in timp ce facem dragoste tongue

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-01-11 19:37:08)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#106 2009-01-11 19:59:27

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Si eu am orgasm inca din preludiu.Si mai am si dupa.Nu mi se pare ca unul depinde de altul.

#107 2009-01-11 21:21:46

gargarita
Moderator

cred ca depinde la persoana la persoana
dupa orgasm  ori nu mai simt nimic ori incep sa ma deranjeze diverse
foarte rar, cand am orgasm doar clitoridian, nu foarte intens, continui sa simt placere la nivelul vaginului, dar nu mai sunt capabila sa am un alt orgasm

#108 2009-01-11 21:27:55

Puccina
Full member

da, gargarita, sunt de acord cu tine, si eu in general dupa orgasm simt ca pulseaza toata zona si nu mai suport atingeri. daca urmeaza penetrarea simt ca pulseaza efectiv vaginul, se contracta toti muschii si de acolo si rezistenta. si ori ma deranjeaza, ori nu simt nimic.
deci intr-adevar fiecare om reactioneaza in felul lui.

#109 2009-01-11 21:34:00

gargarita
Moderator

eu zic sa incercati un preludiu concentrat pe ceea ce iti provoaca tie placere ( inclusiv stimulare clitoridiana) si cand simti ca nu mai rezisti si ca se apropie orgasmul, sa incercati penetrarea, acela este momentul cand n-ar trebui ca vaginul sa se impotriveasca penetrarii ( dimpotriva) si orice jena/ durere locala ar trebui sa fie mult diminuata sau nici sa nu mai conteze  tongue

#110 2009-01-12 08:52:40

diana_80
New member
Inregistrat: 2008-06-21

Allexya, te inteleg mai bine decat crezi, am citit topicul de la inceput. In 3 ani nu am avut orgasm nici macar o data, nici macar clitoridian... Singura am de fiecare data insa impreuna ... nu functionam. Uneori se numeste nepotrivire.

La un moment dat o sa renunt, probabil, insa cred ca deja stii cat de greu e sa renunti la un prieten atat de drag si apropiat smile

#111 2009-01-12 10:00:54

Puccina
Full member

gargarita mersi mult, ma gandeam si eu la chestia asta, deja chiar sunt nerabdatoare sa ma  vad cu el big_smile

diana imi pare atat de rau pentru tine sad stiu cat poate fi de dureros sa pierzi un prieten pentru o cauza aproape pierduta. incearca si tu sfaturile date aici pe forum, poate te vor ajuta, stiu ca poate fi greu, chiar foarte greu, dar daca tii la el nu trebuie sa te dai batuta.

dar macar tie iti place, simti ceva cand esti cu el, in timpul raportului? sau esti ca mine, pe 0? daca iti place, nu renunta ! trebuie sa gasiti o metoda comuna, eu de 5 ani incerc sa gasesc una si poate intr-o zi o sa am noroc. si la mine este sigur tot motiv de nepotrivire, dar cred ca nu exista nimeni si nimic care sa te oblige sa accepti asemenea corvoada.
Mult succes iti urez, daca ai nevoie de sfaturi noi suntem aici cu tine, te inteleg si stiu cat poate fi de dureros, dar capul sus, dracul nu poate fi atat de negru , si daca este il bagam la spalat wink

Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-12 10:03:34)

#112 2009-01-12 10:07:28

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Allexya,sunt sigura ca totul vine de la autosugestie.Ai spus ca ai fost la doctori,daca erai frigida,ti-ar fii spus macar un doctor asta.
Cu fostul meu iubit,dupa ce imi facuse el o porcarie,faceam sex asa,doar ptr el,fara placere deosebita.Mi se tragea doar de la cap:)Dar sincer acum,nu s-a schimbat nimic pana cand nu mi-am schimbat eu partenerul.Poate asa a fost la mine,poate ca tu o sa reusesti sa te mobilizezi.
Iti urez succes si multa rabdare si ingaduinta,stiu cat de adanci sunt frustrarile legate de sex si cam cat de greu sunt de depasit.Sincer,o relatie depinde mult de calitatea sexului,daca prietenul tau nu te satisface,gandestete si la faptul ca peste 5-10 ani alaturi de el nu o sa-ti fie mai bine.Nu vreau sa te descurajez.Incearca sfaturile date de fete,te-am vazut foarte etuziasmata in leg cu ele.Succes mult si spor la iubit.

#113 2009-01-12 10:12:54

Puccina
Full member

Chick, de multe ori m-am gandit si eu ca ar trebui sa schimb partenerul, dar si asa trebuie sa treaca ceva timp pana cunosti pe un altul, trebuie sa te atasezi de el..daca as avea o deziluzie cu inca unu cred ca m-as lasa de tot de sex.
Incerc sa fiu entuziasmata in legatura cu aceste sfaturi primite pentru ca trebuie sa fiu optimista, daca plecam deja de la ideea ca nu am ce face, mai bine nu mai postam acest topic nu? tongue sper la mai bine, ca orice om de altfel.
despartirea vreau sa fie ultima solutie, pe care o voi si adopta intr-un final daca vad ca totul va decurge ca si pana acum, nu vreau sa regret mai tarziu ca mi-am pierdut timpul cu o cauza pierduta, mai ales daca el se va decide sa se desparta de mine mai incolo..
ma gandesc sa ajung la un sexolog sau un psiholog, daca voi gasi un sexolog in bucuresti, vad ca sunt foarte putini, si bebe mihaescu e cel mai cunoscut, dar si are tarife de mai bine imi angajez gigolo de banii aia lol

Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-12 10:13:21)

#114 2009-01-12 10:57:36

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

allexya ...am citit si eu..pana acum ...am luat topicul de la inceput...
parerea mea este ca...in prima faza ar trebui sa schimabti ordinea lucrurilor cand faceti sex...adica: preludiu..cat se poate de lung (dar fara orgasm) ...urmat de penetrare si apoi orgasm... stiu ca sunt multe femei care au mai multe orgasme in timpul sexului...dar sunt femei care dupa orgasm au o jena locala si cred ca si tu te incadrezi in categoria asta...asa ca ideea ar fi sa schimbi ordinea lucrurilor...pe de alta parte ar trebui sa stai serios sa te gandesti ce este de fapt intre voi: dragoste, obisnuinta, dependenta .... este foarte important...si daca este dragoste inca intre voi, dar vrei mai mult spatiu...asta se poate rezolva...discutand si punand la punct cu el treaba asta...daca insa nu-l mai iubesti...cred ca eforturile tale vor fi in zadar...si vei acumula din ce in ce mai multe frustrari...si eu am 5 ani jumate de relatie...stiu despre ce vorbesti...dar noi ne iubim si acum...si sexul e asa cum trebuie sa fie...deci nu "timpul" este problema...
gandeste-te foarte bine....ce simti !!!

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.