homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-5

#77 2009-01-10 21:15:28

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: sexul fara placere

andrulina a scris:

ee se duce tot farmecul...nu se duce deloc daca stii ce tb sa faci si nu durezeaza decat 3 sec sa-l pui...nu diminueaza placerea...daca esti super excitata lubrifiata tot nu se simte nimic, acum depinde si ce prez folosesti

asa este,nu stiu de ce toate fetele sunt contra smile.La inceput si eu am fost de fapt,dar dupa ce m-am obisnuit nu mai am probleme,ba chiar dintr-un punct de vedere imi place mai mult cu.este totul psihic,pt ca ele nu influenteaza cu nimic.Atat ca daca nu esti suficient de lubrifiata se simte aiurea frecarea aia.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#78 2009-01-10 21:19:12

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

andra, sunt de acord cu tine, este chiar mai bine cu. fetele cred ca sunt contra faptului ca trebuie sa ai mereu grija sa il iei cu tine, sa il pui cum trebuie, sa nu alunece etc. Pana la urma cred ca tot ceea ce tine de sex, de la contraceptie la "procesul tehnologic" are la baza psihicul lol pana la urma nu are cum sa fie mecanic nu?

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#79 2009-01-10 21:24:34

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

se poate f bine deschide prezervativul inainte de a incepe preludiul...si inainte de a incepe actul iti ramane doar sa-l scoti si sa i-l pui sau sa si-l puna, depinde cum prefera fiecare....nu e mare pierdere de timp si nu-ti pierzi din excitatie...cel putin la mine nu se intampla nimic nasol...eu n-am pb cu lubrifierea sunt fleascha jos lol

#80 2009-01-10 21:57:50

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

allexya....scuze pt parerea asta dar....nu te-ai gandit ca poate o are prea mica si chiar nu te poate satisface(sper sa nu fie prea "tampi"parerea mea),dar....probleme de sanatate nu ai...pilulele in nici un caz nu iti pot diminua in halul asta toate poftele....frigida nu esti.... totusi de 5ani de zile sa nu simti nimic ii chiar aiurea.....nu stiu,cand il vezi cateodata mai dezbracat sau in alta postura,nu iti vine sa sari pe el?(la mine de ex.asa se intamplasi iau si AC)poate totusi nu este atractia fizica cum spuneau si fetele mai sus....nu ca te sfatuiesc sa ai alta relatie sau aventura,dar cauta adanc in sufletul tau si vezi care-i problema adevarata
PS:incearaca sa fii mai relaxata,nu te mai gandi la nimic si  sexinpat da-i bice

Ultima oara a fost editat de andutu (2009-01-10 21:58:55)

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#81 2009-01-10 22:00:27

andrulina
Addicted member

lol tu nu ai inteles ca pe ea o doare? o jeneaza? de aici si lipsa orgasmului...mai lasati-o incolo cu ca e prea mica....daca nu stiai nu tb sa fie nu stiu cat ca sa te satisfaca....pt ca cea mai sensibila zona din vagin e de 4 5 cm de la intrare...asa ca n-ai nevoie de un monstru in tine ca sa ai orgasm

Publicitate

loading...

#82 2009-01-10 22:12:51

andutu
Full member

si ce sari asa pe mine diablo am pus in paranteza ca sper sa nu fie prea tampi parerea mea....si cand esti cu capu in luna si nu te atrage persoana de langa tine te poate durea pt ca nu te exciti in primul rand si apoi ca nu te lubrifiezi asa ca nu mai baga faze din astea si nu am zis niumic de un monstru.am spus doar o parere.

#83 2009-01-10 22:16:39

Puccina
Full member

nu,e buna ca lungime, dar e si foarte groasa, asta ma gandesc ca ar fi un bun motiv al disconfortului. chiar cred ca e prea mare pentru mine, chiar si ginecologul mi-a zis ca sunt ff stramta.
atractia fizica cateodata lasa de dorit, recunosc ca monotonia isi spune cuvantul, noi suntem obisnuiti sa facem mereu lucrurile impreuna, de la a cumpara lapte si paine, de la platit facturi la mers la restaurant sau la sala de fitness. deja mi se pare ca nu mai pot!! cum sa mai vreau sa sar pe el, cand este mereu mereu langa mine? nu locuim impreuna dar e ca si cum am fi.
recunosc, daca ma atinge  greu ma excit, daca nu am orgasm nici nu ma prea lubrifiez. nu e asa ca e dragutz? smile barbatul la care tin nu ma atrage ! numai pentru ca zic asta ma simt o persoana ingrozitoare! si pentru asta, leac nu exista

Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-10 22:36:16)

#84 2009-01-10 22:22:52

andutu
Full member

hai mai ca nu eram curioasa :f?rv?nad: signof10 ce ai patit ?ti-am dat un sfat sad  nu stiam ca o sa iasa asa

#85 2009-01-10 22:26:50

Puccina
Full member

ai maaa ca nu s-a suparat nimeni !! ai avut dreptate, partea fizica nu a fost exploatata indeajuns, doar cea psihica, si ti-am dat dreptate, doar ca nu e mica, e mare tongue dar are si asta o implicare.
stai linistita, e totul ok tummenupp doar trebuie sa ne ajutam reciproc nu?

#86 2009-01-10 22:29:16

fallen_angel
Insomniac member

nu era curioasa andutu,vroia sa te ajute smile
allexya sa stii ca si eu cu al meu suntem non-stop impreuna,doar cand sunt eu la faculta si el la lucru suntem despartiti si atunci vb din ora in ora la tel.Din prima zi a relatiei stateam si cate 10-12 ore impreuna si nici pana in ziua de astazi nu ne-am plictisit,dimpotriva.Pt mine cel putin este f placut sa mergem inclusiv dupa paine impreuna.Dar nu trebuie sa te simti aiurea,am mai auzit si alte pers care au spus acelasi lucru ca si tine

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-01-10 22:30:21)

#87 2009-01-10 22:33:35

andutu
Full member

bine....ma simt mai bine acum tummenupp sper sa iti fie bine in final si tu esti singura care poate lua o decizie in privinta asta si hotari ce este mai bine de facut

#88 2009-01-10 22:34:36

Puccina
Full member

gata promit ca schimb mesajul, nu am vrut sa te jignesc andutu, a fost doar o forma de exprimare, iarta-ma sad
Andra, ma bucur pentru tine, chiar imi place cand vad oameni care se iubesc asa mult in ciuda cotidianului.
eu cu al meu incep sa ma simt ca si cum as fi cu prietena cea mai buna, cu care vorbesti si faci totul, relatia platonica perfecta big_smile

#89 2009-01-10 22:35:51

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

allexya a scris:

atractia fizica cateodata lasa de dorit, recunosc ca monotonia isi spune cuvantul, noi suntem obisnuiti sa facem mereu lucrurile impreuna, de la a cumpara lapte si paine, de la platit facturi la mers la restaurant sau la sala de fitness. deja mi se pare ca nu mai pot!! cum sa mai vreau sa sar pe el, cand este mereu mereu langa mine? nu locuim impreuna dar e ca si cum am fi.

eu zic ca aici e problema..
iar sex fara atractie fizica e zero

#90 2009-01-10 22:40:09

fallen_angel
Insomniac member

dar ea de la inceput nu simtea nimic si atunci era atrasa de el cu siguranta.
allexya imi pare rau sa aud asta,ar trebui sa te gandesti serios atunci daca are rost sa continuati,daca asta iti doresti de la viata...un bun prieten si atat neutral

#91 2009-01-10 22:45:30

Puccina
Full member

da stiu trebuie sa ma gandesc. offf viata ar fi mult mai simpla daca as fi baiat grater
cateodata ma gandesc ca un bun prieten e mai greu de gasit decat un amant bun, asa ca, cum oricum nu duc lipsa sexului, ce am de pierdut?big_smile  daca va fi sa gasesc pe cineva care efectiv sa ma atraga voi pune totul in balanta.
pana atunci, ma voi stradui in continuare sa ma simt bine, pentru ca merit si merita si el big_smile

#92 2009-01-10 22:55:42

fallen_angel
Insomniac member

eu cred ca ar fi mai grea viata daca as fi baiat tongue ei trebuie sa faca mereu totul lol nu mi-ar place tongue
asa,este...un prieten bun este mai greu de gasit.Ai grija,vb cu el poate are aceiasi parere ca si tine,dar se complace in situatia asta ca si tine de altfel.

#93 2009-01-10 22:56:15

andutu
Full member

asta asa-i,poate rupi o relatie care are viitor....o sa fie bine...multumesc ca ai schimbat msg

#94 2009-01-11 00:13:44

andrulina
Addicted member

andutu nu ti-am sarit in cap a fost doar o parere

#95 2009-01-11 00:42:23

andrulina
Addicted member

da unde a zis ca are orgasm inainte de a incepe actul?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.