|
Nu esti logat.
Sexul fara placere-5#77 2009-01-10 21:15:28
Re: sexul fara placere
asa este,nu stiu de ce toate fetele sunt contra .La inceput si eu am fost de fapt,dar dupa ce m-am obisnuit nu mai am probleme,ba chiar dintr-un punct de vedere imi place mai mult cu.este totul psihic,pt ca ele nu influenteaza cu nimic.Atat ca daca nu esti suficient de lubrifiata se simte aiurea frecarea aia. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #78 2009-01-10 21:19:12
Re: sexul fara placereandra, sunt de acord cu tine, este chiar mai bine cu. fetele cred ca sunt contra faptului ca trebuie sa ai mereu grija sa il iei cu tine, sa il pui cum trebuie, sa nu alunece etc. Pana la urma cred ca tot ceea ce tine de sex, de la contraceptie la "procesul tehnologic" are la baza psihicul pana la urma nu are cum sa fie mecanic nu? Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #79 2009-01-10 21:24:34
Re: sexul fara placerese poate f bine deschide prezervativul inainte de a incepe preludiul...si inainte de a incepe actul iti ramane doar sa-l scoti si sa i-l pui sau sa si-l puna, depinde cum prefera fiecare....nu e mare pierdere de timp si nu-ti pierzi din excitatie...cel putin la mine nu se intampla nimic nasol...eu n-am pb cu lubrifierea sunt fleascha jos Offline #80 2009-01-10 21:57:50
Re: sexul fara placereallexya....scuze pt parerea asta dar....nu te-ai gandit ca poate o are prea mica si chiar nu te poate satisface(sper sa nu fie prea "tampi"parerea mea),dar....probleme de sanatate nu ai...pilulele in nici un caz nu iti pot diminua in halul asta toate poftele....frigida nu esti.... totusi de 5ani de zile sa nu simti nimic ii chiar aiurea.....nu stiu,cand il vezi cateodata mai dezbracat sau in alta postura,nu iti vine sa sari pe el?(la mine de ex.asa se intamplasi iau si AC)poate totusi nu este atractia fizica cum spuneau si fetele mai sus....nu ca te sfatuiesc sa ai alta relatie sau aventura,dar cauta adanc in sufletul tau si vezi care-i problema adevarata Ultima oara a fost editat de andutu (2009-01-10 21:58:55) Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #81 2009-01-10 22:00:27
Re: sexul fara placeretu nu ai inteles ca pe ea o doare? o jeneaza? de aici si lipsa orgasmului...mai lasati-o incolo cu ca e prea mica....daca nu stiai nu tb sa fie nu stiu cat ca sa te satisfaca....pt ca cea mai sensibila zona din vagin e de 4 5 cm de la intrare...asa ca n-ai nevoie de un monstru in tine ca sa ai orgasm Offline Publicitateloading...
#82 2009-01-10 22:12:51
Re: sexul fara placeresi ce sari asa pe mine am pus in paranteza ca sper sa nu fie prea tampi parerea mea....si cand esti cu capu in luna si nu te atrage persoana de langa tine te poate durea pt ca nu te exciti in primul rand si apoi ca nu te lubrifiezi asa ca nu mai baga faze din astea si nu am zis niumic de un monstru.am spus doar o parere. Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #83 2009-01-10 22:16:39
Re: sexul fara placerenu,e buna ca lungime, dar e si foarte groasa, asta ma gandesc ca ar fi un bun motiv al disconfortului. chiar cred ca e prea mare pentru mine, chiar si ginecologul mi-a zis ca sunt ff stramta. Ultima oara a fost editat de allexya (2009-01-10 22:36:16) Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #84 2009-01-10 22:22:52
Re: sexul fara placerehai mai ca nu eram curioasa :f?rv?nad: ce ai patit ?ti-am dat un sfat nu stiam ca o sa iasa asa Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #85 2009-01-10 22:26:50
Re: sexul fara placereai maaa ca nu s-a suparat nimeni !! ai avut dreptate, partea fizica nu a fost exploatata indeajuns, doar cea psihica, si ti-am dat dreptate, doar ca nu e mica, e mare dar are si asta o implicare. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #86 2009-01-10 22:29:16
Re: sexul fara placerenu era curioasa andutu,vroia sa te ajute Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-01-10 22:30:21) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #87 2009-01-10 22:33:35
Re: sexul fara placerebine....ma simt mai bine acum sper sa iti fie bine in final si tu esti singura care poate lua o decizie in privinta asta si hotari ce este mai bine de facut Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #88 2009-01-10 22:34:36
Re: sexul fara placeregata promit ca schimb mesajul, nu am vrut sa te jignesc andutu, a fost doar o forma de exprimare, iarta-ma Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #89 2009-01-10 22:35:51
Re: sexul fara placere
eu zic ca aici e problema.. Offline #90 2009-01-10 22:40:09
Re: sexul fara placeredar ea de la inceput nu simtea nimic si atunci era atrasa de el cu siguranta. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #91 2009-01-10 22:45:30
Re: sexul fara placereda stiu trebuie sa ma gandesc. offf viata ar fi mult mai simpla daca as fi baiat Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #92 2009-01-10 22:55:42
Re: sexul fara placereeu cred ca ar fi mai grea viata daca as fi baiat ei trebuie sa faca mereu totul nu mi-ar place ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #93 2009-01-10 22:56:15
Re: sexul fara placereasta asa-i,poate rupi o relatie care are viitor....o sa fie bine...multumesc ca ai schimbat msg Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #94 2009-01-11 00:13:44
Re: sexul fara placereandutu nu ti-am sarit in cap a fost doar o parere Offline #95 2009-01-11 00:42:23
Re: sexul fara placereda unde a zis ca are orgasm inainte de a incepe actul? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|