homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul fara placere-4

#58 2009-01-09 20:57:38

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

Re: sexul fara placere

erau bune la inceput, si mi-au reglat si ciclul foarte mult, inainte mi-era foarte rau, cu greata, voma, dureri puternice, acum mi-e bine. sexual nu am nevoie, dar mi-au reglat asa bine ciclul ca le ador hjartahjarta

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#59 2009-01-09 21:02:53

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu raman la parerea mea...pe tine te-a durut firesc la inceput, daca erai si virgina e normal te doare ceva timp si nici nu poti simti placere imensa imediat, candida, probleme de lubrifiere toate adunate au produs in subconstientul tau "repulsia" asta fata de sex....pt ca e clar ca tu asociezi sexul cu durerea...si pana n-o sa-ti rezolvi problemele din capusor si n-o sa incerci in continuare n-o sa faci nimic...prin exercitiu, cu rabdare, tandrete se rezolva.
si plus ca iei pilule si astea contribuie.

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-01-09 21:03:26)

#60 2009-01-09 21:15:38

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

ti-au reglat ciclul,dar fac rau organismului.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#61 2009-01-09 21:19:04

Puccina
Full member

deci sa ma las nu?sad
pai si cum imi scot eu din cap durerea aia? si usturimea si jena si plansetele pe care le trageam dupa?
daca las pastilele mai ma apuca si frica de bebe.
asta va fi chiar cel mai dificil lucru pe care l-am facut vreodata. nici nu stiu de unde sa incep.
acum eu plec, ma asteapta jos sa mergem la nu stiu ce petrecere, poate cine stie, iese ceva diseara wink sa imi tineti pumnii
va tin la curent, poate s-o termina si cosmarul asta o data!
va pup pe toate si multumesc mult

#62 2009-01-09 21:22:50

andrulina
Addicted member

eu zic sa lasi pilulele pt ca nu fac bine, tu oricum o faci rar...pt dureri de burta iei si tu antiinflamatoare.
mergi la un ginecolog fa-ti iar o lama vezi daca mai ai vreo infectie, daca nu totul e in MINTEA ta.
si propune-i sa te ia usor, aproape ca la inceput...creati o atmosfera placuta, sa-ti faca un masaj ceva, folositi lubrifiant, folositi prezervativ si nu sta cu stress ca ramai....daca folosesti prezervativ bun nu ramai stai calma
si fi deschisa, incearca sa te relaxezi si exerseaza...in timp trebuie sa apara placerea si nu te descuraja daca te vei simti jenata sau daca nu vei simti mare lucru din prima...nu renunta tu persevereaza acolo smile
in timpul preludiului poate incerca sa te mangaie jos si sa-ti introduca si un degetel in vagin...vezi ce simti asa...dar usor...eu zic ca o sa iasa bine, mai ales ca-ti doresti.

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-01-09 21:24:28)

Publicitate

loading...

#63 2009-01-09 21:28:41

narissa
Full member
Inregistrat: 2009-01-04

Have fun !
Si inca ceva.Daca totusi te decizi sa nu renunti la anticonceptionale,si daca le iei de mai mult de un an,ele incep sa faca rau organismului ,dupa cum a zis si andra,in special afectand ficatul.Iti recomand sa iei in paralel si un mic supliment .Eu iau Liv53 http://www.produsedinplante.ro/28-liv52.html  de 2 ori pe zi.E pe baza de plante,deci rau nu-ti poate face.
Numai bine !

Come play my game.

#64 2009-01-09 23:01:10

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

allexya, cum zice si andru, zice f bine, zi`i sa o luati ca la inceput, lumanarele, tandrete, ca si cum ar fi prima oara.
si are dreptate cu prezervativele, si eu eram la fel, cand vezi prima luna ca e ok si nu se sparg nu nimic sa vezi ca scapi de fobie.
o sa fie bine!

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#65 2009-01-09 23:26:17

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

un sexolog mai degraba
la noi sunt multe prejudecati in ceea ce priveste psihologii, dar daca ai gasi unul bun eu cred ca ar ajuta. nu e vb de a credea in ei, dar au alt mod de a pune pb si asta e meseria lor in fond
eu sunt de parere ca si in cazul sexului foarte mult tine de psihic asa ca eu zic ca merita incercat
mai ales ca aveti o relatie reusita si cu vechime si care ar fi pacat sa se strice din cauza asta.

#66 2009-01-10 15:25:48

Puccina
Full member

buna, m-am intors, adormita si inghetata de frig.
am citit ce ati spus voi in legatura cu contraceptivele si da, ma gandesc ca poate nu ar fi rau macar o luna sa vad cum este si fara. o sa imi fie dor de ciclul meu regulat si fara dureri care dura doar 3 zile.. grater dar daca imi revine libidoul, renunt definitiv la ele tongue sau poate ar trebui sa le schimb?big_smile ok, problema rezolvata, ma duc la cabinet de planning.

asa, problema nr 2: dupa 1,2,3 .... pahare aseara luate din pur plictis caci nu aveam eu chef de nici o petrecere si incercam sa fac sa treaca timpul, am prins curaj si chef tongue am descoperit astfel ca, oricat de lubrifiata as fi, tot la inceputul penetrarii simt o jena chiar la intrare, parca e ceva ce ingreuneaza penetrarea. jena aceasta ori ajunge la durere ori dispare ulterior.
oricum ma voi duce sa imi mai fac o lama, o colpo, ce mai un set intreg de analize macar sa fiu sigura, oricum trebuie sa ma monitorizez sa nu revina candida aia nesuferita.

#67 2009-01-10 15:54:37

andrulina
Addicted member

alexia a scris:

Andru, parca am citit un articol de pe vreun site cand am citit postul tau! Imi place foarte mult ce si cum ai scris, si ai foarte multa dreptate smile
tummenupp

rodnar ms alexia

#68 2009-01-10 18:36:00

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

problema mea e legata doar de lubrifiere,nu k la alexia,,si sunt sigura ca e da la AC (le iau de peste un an)nu am timp sa scriu tot akm ca trebuie sa p[lec,dar ideea e cea mentionata mai sus.ei bine,in cazul in care renunt la AC,ce alternativa la fel de sigura am?in afara de prezervativ smile

#69 2009-01-10 19:08:49

Puccina
Full member

cam nici una tongue acestea doua sunt cele mai bune si mai sigure.... diafragma are eficienta medie, spermicidele au sansa mica de reusita si steriletul este folosit doar daca ai avut cel putin o nastere.
deci, din pacate, nu ramai cu multe optiuni

#70 2009-01-10 19:10:31

andrulina
Addicted member

da ce ai cu prezervativul? ca e f bine si cu el

#71 2009-01-10 19:21:21

Puccina
Full member

de acord, pana la urma e bine si cu el, atata timp cat sunt bune si nu strang tongue
singura "problema" e ca trebuie sa le duci mereu cu tine, ca nu cumva sa te prinda "nevoile" fara el, cand esti obisnuit cu AC e mai greu..

#72 2009-01-10 19:42:45

Puccina
Full member

vai ce am gasit, am inceput sa fac cercetari in domeniu si ce am gasit..

"Din studiile anterioare, se stia ca printre efectele secundare ale pilulelor contraceptive se numara contactele sexuale dureroase, orgasmele diminuate in intensitate sau inexistente si scaderea libidoului, lubrifiere scazuta dar ca aceste efecte dispar dupa patru saptamani de la incetarea folosirii pastilelor.
Dar un nou studiu publicat in Jurnalul de Medicina Sexuala si citat de The Washington Times arata ca efectele secundare pot persista chiar si pana la un an de la intreruperea tratamentului cu pastile.
Potrivit publicatiei The Washington Times, Dr. Panzer a declarat ca acest studiu sugereaza ca pilulele contraceptive ar putea duce la pierderea temporara sau definitiva a libidoului sexual."

serios? adica voi cele care luati ac chiar ati avut aceste efecte secundare?? ca el le am cam pe toate ..

#73 2009-01-10 19:55:25

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

am patit'o odata cu prezervativul...s'a rupt(era d fb calitate)plus k nu's acelesi senzatii cum ar fi fara prez,pana il pune se duce tot farmecul,etc...deci exclus asta.
eu vorbeam de contraceptivele injectabile,se fac o data la 3 ,4 luni si au o eficienta de 99%km asa.a folosit cnv?

#74 2009-01-10 20:14:52

andrulina
Addicted member

ee se duce tot farmecul...nu se duce deloc daca stii ce tb sa faci si nu durezeaza decat 3 sec sa-l pui...nu diminueaza placerea...daca esti super excitata lubrifiata tot nu se simte nimic, acum depinde si ce prez folosesti

#75 2009-01-10 20:18:48

Puccina
Full member

chiar mi se pare ok daca ai probleme cu lubrifierea pentru ca prez este lubrifiat si penetrarea se produce mai usor. sincer eu ma simt chiar bine cand il folosesc, singura problema fiind portabilitatea. si da, conteaza foarte mult ce tip folosesti

#76 2009-01-10 20:37:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

allexya a scris:

vai ce am gasit, am inceput sa fac cercetari in domeniu si ce am gasit..

"Din studiile anterioare, se stia ca printre efectele secundare ale pilulelor contraceptive se numara contactele sexuale dureroase, orgasmele diminuate in intensitate sau inexistente si scaderea libidoului, lubrifiere scazuta dar ca aceste efecte dispar dupa patru saptamani de la incetarea folosirii pastilelor.
Dar un nou studiu publicat in Jurnalul de Medicina Sexuala si citat de The Washington Times arata ca efectele secundare pot persista chiar si pana la un an de la intreruperea tratamentului cu pastile.
Potrivit publicatiei The Washington Times, Dr. Panzer a declarat ca acest studiu sugereaza ca pilulele contraceptive ar putea duce la pierderea temporara sau definitiva a libidoului sexual."

serios? adica voi cele care luati ac chiar ati avut aceste efecte secundare?? ca el le am cam pe toate ..

roll
e... de asta n am mai auzit
eu mi am inceput viata sexuala de aproape 2 ani... 1 an am facut'o cu prezervativ, nu simteam mare lucru, avand in vedere ca eram si la inceput, eram stersata sa nu raman.
in vara asta am inceput sa iau antibebe... asta asa, pt k am avut probleme cu  2 prezervative si o a treia pastila de a doua  zi ar fi fost prea mult pt organismu meu.
asa... si de atunci sexul mi se pare altfel... e mult mai bine si chiar daca nu am orgasm, am mereu chef big_smile si imi place
sunt constienta de faptul k nu sunt sanatoase, dar nici otravitoare nu sunt...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.