homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Again..and again..and again-3

#39 2009-01-09 21:07:37

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: again..and again..and again

maryu a scris:

el asa e baiat bun in rest.e chiar ok nu e genul care sa umble cu mai multe odata:|

rotfl hai ca ai fost tare.Este destul ca te lasa pt alta

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#40 2009-01-09 21:09:42

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Andra123 a scris:

maryu a scris:

el asa e baiat bun in rest.e chiar ok nu e genul care sa umble cu mai multe odata:|

nu umbla pe la spatele meu de a binelea.incepe usor dupa care imi va spune ca vrea sa fie cu alta etc.spune, iti spun sigur ca mi va spune.
am spus asa in general e ft ok.insa cu mine...mai putin  punish

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#41 2009-01-09 21:13:37

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

Andra123 a scris:

maryu a scris:

si mai ales daca nu ti'a mai spus ca te iubeste de un an si ceva....te ameninta ca daca nu o faceti isi cauta alta....da ce's astea ?eu l'as expedia cat de repede  neutral

#42 2009-01-09 21:13:53

skumpi
Vizitator

maryu a scris:

skumpi a scris:

eu la altceva ma refeream tongue

pai la ce anume te referi big_smile
zi poate nici eu nu mi dau seama big_smile
hai ca esti un viitor psiholog si stii sa citesti asa oamenii, dupa cateva relatari  applause

ma refeream k stie el dc spune asta...pt ca asa e
sincer eu nu te vad sa te rupi de situatia asta...
te vei complace in continuare mult si bine... cum ai stat pana acum... si el stie f bine asta...

#43 2009-01-09 21:15:37

maryu
Hero member

sad cam asa ceva.cam asa ma vad si eu.o mai lungesc pana ma voi plictisi sad
oricum daca n o rup eu o rupe el ca nu mai vreau sa o fac cu el neutral

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

Publicitate

loading...

#44 2009-01-09 21:17:18

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

maryu a scris:

skumpi a scris:

pai stie el dc spune asta nu maryu` ? wink

sa i stea pe cap mult si bine chestia ca a fost primul si ca nu ma pot uita la altul.
el crede ca fara el nu ma pot descurca.ca el "m a invatat tot ce stiu" rotfl ce anume nu stiu, ca din cate stiu nu el gandeste in locul meu.

Din moment ce adopti atitudinea asta  si cel putin in aparenta afisezi o capacitate de a trece peste, nu vad de ce nu faci asta. Stim ca e greu, dar desi nu pare de luat in discutie  exista efectiv posibilitatea de a rupe tu relatia; in ce ma priveste, pur si simplu nu voiam sa cred ca da, as putea sa fac asta, ca ar putea sa se intample asa ceva. Dar ei bine, vezi cum se poarta cu tine. Si vezi ca fetele ti-au dat exemplu ca poti sa renunti la o relatie - in conditiile in care vezi ca nu mai ai de unde , de la cine, si ce sa tragi - chiar si dupa 4-5 ani. Succes !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#45 2009-01-09 21:18:00

skumpi
Vizitator

ei vezi smile

#46 2009-01-09 21:19:38

fallen_angel
Insomniac member

maryu a scris:

sad cam asa ceva.cam asa ma vad si eu.o mai lungesc pana ma voi plictisi sad
oricum daca n o rup eu o rupe el ca nu mai vreau sa o fac cu el neutral

pacat de tine ca lasi un nenorocit sa isi bata joc cum vrea el de tine

#47 2009-01-09 21:23:59

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

poate se duce si o face cu alta si pe urma se intoarce la tine, ca e mai comod asa....ce faci atunci? ramai cu el ca nu te-ai plictisit inca sau ca ti-e frica sa fi singura sau ca n-ai curaj s-o iei de la capat cu altcineva???

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#48 2009-01-09 21:32:16

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

maryu daca ar fi asa baiat bun nu ar face de astea...sincer...
si fa bine si rupe-o tu.

expect the worst , hope for the best!

#49 2009-01-09 21:38:48

skumpi
Vizitator

mai in primul rand noi trb sa ne respectam pe noi insine ca persoana si sa nu ne subestimam...pt ca dak noi nu o facem nu putem avea pretentia sa o faca altii !!!! asta trb sa inteleaga toata lumea
si decat sa stai la cheremu cuiva si sa suporti toate jignirile si tampeniile din frica de despartire, de nou , de singuratate....de 1000 de ori mai bine singura !!!!!!!

stii cum e... ca el isi bate joc da nu`i "vina" lui... omu incearca...se simte bine isi face de cap etc... e numai vina ta ca ii permiti toate astea`...

#50 2009-01-09 21:49:02

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

mie imi place de tine skumpi ca sfaturile pe care ni le dai noua le aplici si la tine smile

expect the worst , hope for the best!

#51 2009-01-09 21:50:52

skumpi
Vizitator

mda...mai mult sau mai putin lol incerc macar esentialu...   roll

#52 2009-01-09 21:51:17

maryu
Hero member

hm,nu mai pot scrie acum, ca se plimba prin camera
si asa ca ma intreaba toata ziua ce scriu eu pe forum.ca invat numai prostii de pe forum punish animalu`

#53 2009-01-09 21:54:59

fallen_angel
Insomniac member

mda,inveti sa nu mai fi proasta lui

#54 2009-01-09 22:01:16

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

maryu...eu de mult plecam de acolo...cum sa accepti asa ceva/ am vazut poze cu tine arati f bine esti desteapta nu are rost sa tragi de asta...pt ce? in loc sa pierzi timpul cu un natarau, iesi, cunoaste alti baieti. uite cand ai nevoie de o vorba sau de o iesire da-mi un mail . e cu 7 in coada la userul de pe forum id-ul meu. ies eu cu tine dac nu ai cu cine numa nu sta asa si-ti bate joc de timpul tau si de viata ta. puss

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#55 2009-01-09 22:02:56

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

maryu ia da-i una dupa cap. da tu tre sa faci doar ce vrea el? nu poti sa stai pe forum? al meu nu zice nimic, chiar ii mai zic si lui unele cazuri si vorbim pe tema asta. e foarte interesant puss pls ai grija de tine si nu-ti strica tineretea cu un prost care o sa te lase cand i se scoala lui

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#56 2009-01-09 22:03:39

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

maryu,dar nu am inteles exact pt ce anume mai stai inca impreuna cu individul
adica..nici sex nu faceti,nici vorba de alint,sau mai stiu eu ce din partea lui neutral

eu am trecut exact prin acelasi lucru prin care treci tu acum (acum 10 luni  :f?rv?nad: ..mama cat de repede a trecut lol )
diferentele erau ca el inca se purta ca intotdeauna,imi zicea zilnic cat ma iubeste si bla bla,(si nici pe celelalte planuri nu aveam nici o pb  rodnar  sexinpat ) si ca ea nu era colega ci vecina neutral
eu zic sa casti bine ochii,de fapt..trecand prin asta deja,acum as proceda altfel,nu as mai sa sa casc ochii,as casca ochii sa vad pe unde imi sunt lucrurile sa imi fac bagajul mai repede  bang
dar din partea ta..ce sa zic..ai mare grija ce decizie ei..si mai ales: cand o iei,pt ca din pct meu de vedere finalul e acelasi..
si nu te gandi ca sunt 3 ani,la mine erau 5..si stii cat de repede pot "disparea" 5 ani?
ffff repede,iti garantez

#57 2009-01-10 11:39:14

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

maryu...la faza cu "nu ai tupeu sa te rupi de mine si sa o iei de la capat cu altu"...nu face decat sa iti arate k esti dependenta de el....s nu ai tupeu sa o rupi cu el si sa o iei de la capat..mai ramanea sa zica doar k esti catelusul lui....si era de ajuns....iar mai apoi....daca tu te hotarai sa ii dai liber....si respectai cuvintele lui...practic...ii naruiai gandurile...si putea face usor pe'a victima....k tu mi'ai dat liber...ca nu te interesez si multe alte lucruri...incerca poate sa te faca la psihic....depinde de persoana....eu am patit asta...si kn am indraznit sa ii aplic cuvintele si sa il dezamagesc k am pus punct relatiei asa mi'a facut....dar totusi....el era cu alta...si facea pe'a victima cu mine....si bla bla bla....amenintarea aia k daca nu te culci cu mine merg la altele...e una de 2 lei in care doar incearca sa te tina langa el alaturi de fraza cu care am inceput postu....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.