|
Nu esti logat.
Again..and again..and again-5#77 2009-01-16 00:42:48
Re: again..and again..and againmaryu...lasa-l ca nu te merita.Pleaca de langa el si nu-l mai suna tu...incearca sa pari tu aia indiferenta.Da-i pace sa faca ce vrea ca sa-si dea singur cu capu de zid.Clar ca nu te merita...Numai dupa ce te va pierde isi va da seama cat a pierdut.Tu esti foarte dragutza si nu meriti sa imi manci nervii si tineretea cu el. Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #78 2009-01-16 00:52:19
Re: again..and again..and againda cand o sa ma piarda deja stiu ce o sa spuna.. ca n am stiut eu sa l apreciez pe el, la adevarata lui valoare.ca n am facut niciodata nimic pt el, sunt sigura ca o sa apara in postura de victima si eu de calau.eu sunt cea rea si el e un inger În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #79 2009-01-16 00:55:57
Re: again..and again..and againdoamne ce nesimtit sa-ti zica sa-ti fac bagajele si sa pleci...eu il bagam in p...a masii demult...aoleo maryu fugi de astfel de specimene k nu vei avea viata usoara cu asa natie de om iar tu esti prea finuta sa stai sa-i suporti lui toate tampeniile...trebuie sa gasesti undeva sa stai, dar langa omul asta cu siguranta, nu! Offline #80 2009-01-16 01:01:25
Re: again..and again..and againmaryu...fugi unde vezi cu ochii.. serios acum.. Offline #81 2009-01-16 01:02:31
Re: again..and again..and againsi mai rau e ca de fiecare data chiar ma face sa ma simt vinovata În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#82 2009-01-16 01:04:52
Re: again..and again..and againpai asta-i si scopul lui, sa te faca pe tine sa te simti vinovata...trebuie sa te gandesti bine ce vrei mai departe de la viata ta...omul asta o sa-ti " manance" nervii... Offline #83 2009-01-16 01:08:10
Re: again..and again..and againdupa fiecare cearta imi tot spune sa l las in "durerea lui" În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #84 2009-01-16 01:10:00
Re: again..and again..and againo noapte linistita maryu, inceark sa te calmezi, sa te linistesti...somn usor:* Offline #85 2009-01-16 09:15:05
Re: again..and again..and againNu cred ca ai fi vazuta ca o "proasta" care pleaca cu coada intre picioare daca ii zici intr-o zi pa, si ai iesit pe usa si il lasi cu ochii'n soare! Asa daca stai cu el doar pt. ca platiti la comun utilitatile unui apartament, si accepti toate jignirile lui, pari o lasa. Ultima oara a fost editat de Gugulik (2009-01-16 09:52:37) Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #86 2009-01-16 09:50:13
Re: again..and again..and againmey fata noi tot ti-am zis pana acu ce sa faci da tu te incapatzanezi sa stai acolo..mna..pan la urma e viata ta. dar eu as face asa: 1. as cauta ceva chirie, gazda sau la niste colege sau 2. i-as zice la revedere si ca nu mai am nici o treaba cu el si stai acolo in continuare. iesi cu amicii iti vezi de viata ta..incepi sa iesi cu baieti ca si cum ar fi doar o cunostinta. asta pana iti gasesti ceva. daca stii ca exista riscul sa nu te tina acolo...incepe sa cauti ceva de locuit chiar de azi. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #87 2009-01-16 11:11:17
Re: again..and again..and againnu-mi vine sa cred ce specimene exista pe lumea asta! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #88 2009-01-16 13:48:47
Re: again..and again..and againesti incredibila` zici ca esti o fatuca de aia de 14 ani... #89 2009-01-16 14:07:31
Re: again..and again..and againDraga mea... lasa-l si sa nu iti para rau nici o clipa. Offline #90 2009-01-16 15:22:26
Re: again..and again..and againDa-i papucii!Da-i papucii!Da-i papucii! ...vrei sa facem un miting ca sa te convingem? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #91 2009-01-16 17:38:54
Re: again..and again..and againmaryu trebuie sa ai o prietena, o cunostinta ceva sa te primeasca cateva zile pana reusesti sa gasesti ceva......zau ca mai bine pe drumuri decat langa un asa nenorocit!!! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #92 2009-04-15 13:46:17
Re: again..and again..and againabsolut deloc! lasa-l sa-si planga de mila singur...iar tu vezi-ti de viata ta,daca esti mai linistita si fericita asa VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #93 2009-04-15 13:53:20
Re: again..and again..and againmaryu, mergi mai departe si nu te uita in spate Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #94 2009-04-15 13:57:08
Re: again..and again..and againe problema lor,daca te judeca...nu stiu adevarul... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #95 2009-04-15 13:59:04
Re: again..and again..and againnu i vb ca gasesc scz, dar imi da de gandit poate totusi m am grabit..adik nu intentionam sa ies cu altcineva..dar..asa s a intamplat sa fie În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|