homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Again..and again..and again

#1 2009-01-09 20:24:17

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

again..and again..and again

chiar ajung intr un punct in care neutral

adik..sa explic...vorbeste cu "ea"(colega de facultate) despre relatia noastra(nu mi se pare atat de nasol, ca na trebuie sa vb si el cu cineva).
de fiecare data cand vorbeste cu ea, ar da sa i spuna ceva, care evita sa i spuna pe mess din cate am vazut(mi am bagat nasul in arhiva.de data asta a uitat de stearga ca el de obicei sterge ce nu i convine)
de fiecare data,"ai grija de tine..etc..da m ai cam uitat si branzeturi de genu"
are poze cu ea"dar sunt hidden"

ce pot sa cred de aici tillfreds
punish

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#2 2009-01-09 20:25:57

skumpi
Vizitator

Re: again..and again..and again

sa ai mare grija wink

mai cunosc specimene forgetit

#3 2009-01-09 20:29:00

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

poti crede multe smile e clar ca e ceva mai mult intre ei....adica are si poze hidden si vb si intr-un mod protector, hai sa fim serioase....

#4 2009-01-09 20:30:20

maryu
Hero member

tocmai...e genu de persoana , care tace si face neutral

hmm.... si cu siguranta daca indraznesc sa i reprosez ceva, face ce face, se invarte in vorbe si zice ca s paranoica neutral
adik sincer mie nu mi a mai spus de foarte mult timp"ai grija de tine" sau alte chestii care i le spune ei.
oare ce sa i spun?
sa i ridice un altar si sa i se inchine? ca pare foarte prins de ea punish

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#5 2009-01-09 20:33:08

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

vb cu o "ea" despre relatia voastra? neutral
pffff,doar in cazul in care ar fi prieteni vechi ar fi asa ceva ok.
parerea mea...
da,deci ai grija

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#6 2009-01-09 20:34:41

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

sad
maryu, ai grija
s ar putea sa fie ceva intre ei, nu zic ca nu, dar s-ar putea la fel de bine sa fie doar io prietenie
de cat timp sunteti impreuna?
si eu ma inteleg f bine cu un coleg de-al meu si ii mai ascund lu iubi anumite chestii pt k e gelos, dar nu simt absolut nimic pt el, in afara faptului k mi e prieten f bun
e ciudat faptul k si-a ales o prietena de-a ta...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#7 2009-01-09 20:35:16

maryu
Hero member

pai da este o "ea" adik ea a intrebat cum merge relatia, el a spus asa si asa, si dupa care i a spus ca nu poate sa i spuna pe mess, ca o sa i povesteasca cand se intalnesc
nu sunt prieteni vechi.adik ea nu prea se pune in seama cu el, insa el..cam da:|

#8 2009-01-09 20:37:08

andrulina
Addicted member

mdaaa...tipa incearca sa i se bage pe sub piele si sa testeze terenul, daca el ii spune ca aveti pb clar asta se va da pe langa el...deci ai mare grija.
nu stiu ce sa faci, eu i-as spune direct care e faza ca ai citit si sa-l intrebi ce are de impartit cu domnisoara aia si ce vrea pana la urma?

#9 2009-01-09 20:39:20

maryu
Hero member

andrulina a scris:

mdaaa...tipa incearca sa i se bage pe sub piele si sa testeze terenul, daca el ii spune ca aveti pb clar asta se va da pe langa el...deci ai mare grija.
nu stiu ce sa faci, eu i-as spune direct care e faza ca ai citit si sa-l intrebi ce are de impartit cu domnisoara aia si ce vrea pana la urma?

din cate stiu, ea are prieten dar este din alt oras
ea il considera un prieten insa el insista sa o vada altfel
pana si mie imi spune de ea, ca e nush cum, ca arata bine etc.  punish

#10 2009-01-09 20:41:59

andrulina
Addicted member

omg....pai si tu stai in situatia asta? cum adica poate sa-ti povesteasca de alta cand e cu tine...pai unul care face asa inseamna ca nu iubeste....
si daca are prieten ce? sunt atatea panarame care au prieten si incearca sa se dea si pe langa altii care sunt in relatii....

#11 2009-01-09 20:44:07

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

e posibil ca dupa 3 ani sa intervina monotonia...
totul se schimba dupa un timp... poate ca nu poate sa vorbeasca cu tine ceea ce vorbeste cu ea, poate ca nu i mai place ceva la tine...
daca il iubesti mult si te vezi langa el peste  cativa ani eu zic sa nu lasi relatia sa se termine din cauza unor banuieli...
eu zic sa nu i spui, sa l faci pe el sa se dea de gol
si sa o cunosti pe ea. neaparat.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#12 2009-01-09 20:44:28

maryu
Hero member

andrulina a scris:

pai unul care face asa inseamna ca nu iubeste....

ai ghicit.inseamna ca nu s paranoica.

#13 2009-01-09 20:44:56

skumpi
Vizitator

grater

#14 2009-01-09 20:46:31

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

doamne....i-as trage numai pumni in locul tau.Cum sa iti spuna de ALTA ca arata bine,ca e nu stiu cum??? yikes eu i-as fi spus in locul tau sa se duca la ea atunci si sa ma lase in pace

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#15 2009-01-09 20:48:11

maryu
Hero member

carmen_21 a scris:

e posibil ca dupa 3 ani sa intervina monotonia...
totul se schimba dupa un timp... poate ca nu poate sa vorbeasca cu tine ceea ce vorbeste cu ea, poate ca nu i mai place ceva la tine...
daca il iubesti mult si te vezi langa el peste  cativa ani eu zic sa nu lasi relatia sa se termine din cauza unor banuieli...
eu zic sa nu i spui, sa l faci pe el sa se dea de gol
si sa o cunosti pe ea. neaparat.

si mai stam si impreuna sa mentionez. s a racit urat relatia noastra dupa cata indiferenta mi a acordat...insa am acceptat sa stau impreuna poate o sa revina la normal.dar devine din ce in ce mai rau.i am spus si lui ca ma simt folosita, ca in el nu exista decat sentimente de genul"tin la tine"
nu mi a mai spus de un an si ceva"te iubesc"
am inceput si eu sa dau semne de retragere ca pana la urma nu pot sta asa.si am inceput prin a evita sa o facem, prin care el m a amenintat ca si cauta alta.s a enervat numai pe treaba asta.ca daca i as fi spus ca nu l mai iubesc nu cred ca s ar fi agitat neutral

#16 2009-01-09 20:48:11

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

in locul tau i-as zice sa ramana cu aia daca tot arata mai bine si daca tot se intelege asa bine cu ea neutral

expect the worst , hope for the best!

#17 2009-01-09 20:48:21

andrulina
Addicted member

ai 2 variante
ori faci pe proasta si in timpul asta il veghezi din umbra ca pana la urma isi va da arama pe fata
ori discuti frumos cu el, calm, diplomat si incerci sa afli ce parere are el despre relatia voastra ce nu merge daca vrea sa schimbe ceva etc.
eu as merge pe prima varianta in cazul tau....daca stii ca el iti povesteste despre respectiva, daca stii ca vb fa in asa fel incat sa culegi cat mai multe informatii si sa-l prinzi la colt.
daca nu poti sa afli daca se intalneste cu ea sau are altfel de relatie incearca sa-ti dai seama de comportamentul lui fata de tine...ca tre sa se schimbe cumva daca nu te mai iubeste sau s-a plictisit si doreste alte pasarici...

#18 2009-01-09 20:49:49

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

cred k mai bine sa il suprvegheze din umbra pt ca daca ar sta de vorba cu el,foarte usor poate nega.si incepe cu alte vrajeli sau mai stiu eu ce....

expect the worst , hope for the best!

#19 2009-01-09 20:50:49

maryu
Hero member

cu ea nu se intalneste ca aia e cam umblatoare.
el tot o bate la cap, cand merge la un suc cu el.am vazut in  arhiva.

acu ce sa ma apuc de urmarit ca nu stiu neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.