homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Plang d nervi da nu pot sa il las:(((((-2

#20 2009-01-12 18:16:37

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((

o mica parte de vina ai si u pt k l-ai obisnuit asa ...il ierti de fiecare data , si probabil k el deja e ferm convins k u n-o sa-l lasi niciodata ....acum trebuie sa fi si u ferma , pe pozitii si sa iei atitudine ....dak vrei k relatia ta sa se schimbe in bine si u sa fi mai linistita sufleteste ...si nu mai dispera k nu rezolvi nimik ..... :k?ra:

..be the best ...fuck the rest smile))

#21 2009-01-12 23:11:45

elle18
New member
Inregistrat: 2008-12-29

am iesit sambata si am inceput sa ii spun toate mogaldetele si toate kestiile si toate parerile s cu ce a gresit! rezultatul a fost urmatoru: nervi nervi nervi.mi se parea ceva imposibil s ii expic un lucru smplu uite ma dc ai gresit aia aia aia .si pur si simplu intelegea pe dos sau zicea: eh pt u totu e greseala.ex: ma mintit  k a fost la un curs si nu a fost si a plecat cu niste prieteni.am aflat nu a recunoscut prea usor cand a recunoscut am inceput sa ii zic k tre s aflu d la altii etc etc.. la kre pana la urma s-a enervat si mi-a spus: hai odata mai inceteaza gata, la tine orice ghighineatsa e gresesala mai icneteaza esti imposibila etc etc:|

#22 2009-01-12 23:25:05

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

nu i mai spune nimik...lasal o perioada in pace ..he will come back,...asa am aptit eu...nu l-am mai bagat ins eama asa des pe zi si efectul a fsot ca a revenit singur.....e greu dar cu multa autostapanire vei reusi ..ca acum chiar nu mai are rsot sa torni sare pe rana ..lasa-l sa fie asa cum vrea..o sa -ti simta lipsa ..i'm sure ..daca te merita bineinteles

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#23 2009-01-12 23:26:58

elle18
New member

sau dk a ieasit cu prietenii el intelege k : aaaaaaaaaaa nu ma lasi s ies cu ei vrei s ma izolez, iar eu ii explic pana maine : bai problema e k nu mi-ai spus si mie nu am eu treaba k iesi u. si desi ii zic asta ma tine dupaia numai asa nu asculta nimic k ce k a ajuns cel mai prost s nu ii dau voie sa iasa cu ei desi i-am explicat motivul..

#24 2009-01-12 23:57:39

skumpi
Vizitator

ori e cu capu rodnar sa nu`l etichetezi altfel lol ori isi bate joc de tine
din doua... una

Publicitate

loading...

#25 2009-01-13 11:11:02

mary-mary
Full member
Inregistrat: 2008-01-23

elle 18 eu zic k ar trebui sa ii zici in fata ce simti si k dak nu isi remediaza comportamentul va despartiti.dak ii va pasa de tn se va schimba,daca nu....dar tu trebuie sa fi ferma pe pozitie altfel risti sa iti pierzi timpul degeaba cu el,apoi el sa isi gaseasca o fufa si sa iti zik papa
eu ma certam cu al meu baiat knd eram la distanta unul de altul(eu la hva,el la buc)si ne vedeam la 2-3 sapt...atunci imi inchidea telefonul in nas ptr k meritam,dar intram pe net si rezolvam problema

#26 2009-01-13 13:22:24

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

skumpi a scris:

ori e cu capu rodnar sa nu`l etichetezi altfel lol ori isi bate joc de tine
din doua... una

nu skumpi...e doar barbat lol

#27 2009-01-13 14:51:23

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

elle18 a scris:

am iesit sambata si am inceput sa ii spun toate mogaldetele si toate kestiile si toate parerile s cu ce a gresit! rezultatul a fost urmatoru: nervi nervi nervi.mi se parea ceva imposibil s ii expic un lucru smplu uite ma dc ai gresit aia aia aia .si pur si simplu intelegea pe dos sau zicea: eh pt u totu e greseala.ex: ma mintit  k a fost la un curs si nu a fost si a plecat cu niste prieteni.am aflat nu a recunoscut prea usor cand a recunoscut am inceput sa ii zic k tre s aflu d la altii etc etc.. la kre pana la urma s-a enervat si mi-a spus: hai odata mai inceteaza gata, la tine orice ghighineatsa e gresesala mai icneteaza esti imposibila etc etc:|

Da spune-i ca tie nu-ti convine situatia si nu tolerezi comportamentul lui. Si sincer amandoi sunteti pe dos .... el crede intr-un fel ... tu crezi in alt fel. Sunteti opusi

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#28 2009-01-13 17:36:40

elle18
New member

probabil.....suntem imp[reuna de 2 ani e k un drog pentru mine parca mi-a pus stapanire pe judecata pe tot!acum iar ne-am certat cik nu vrea s mai auda d mine.....

#29 2009-01-13 17:44:53

You_and_Me
Diamond member

amandoi aveti ceva .....si trebuie sa va revizuiti comportamentul ..

#30 2009-01-13 17:53:36

pink_martini
Hero member
Site

valy_creata2000 a scris:

amandoi aveti ceva .....si trebuie sa va revizuiti comportamentul ..

hai mai ... ce sa aiba ea ? Ea nu are nimik din punctul asta de vedere, mi se pare ca reactioneaza mai mult decat ok, vaand in vedere cum se poarta cu ea. Are o rabdare pana la cer. El este cel care trebuie sa se schimbe. Ideea pp e k sunt diferiti, si ca el nu este pt ea.
E  mai mult decat clar k nu vrea o relatie serioasa si vrea doar o rel platonica. Din mom ce nu vrea sa dea explicatii nimanui, sa se duca intr-o relatie "de florile marului" caci intr-o relatie serioasa in care respecti partenerul si il iubesti sau tii la el, nu se face asa  kapitulation

probabil.....suntem imp[reuna de 2 ani e k un drog pentru mine parca mi-a pus stapanire pe judecata pe tot!acum iar ne-am certat cik nu vrea s mai auda d mine.....

A deci e prea mult  :f?rbannad: Scuza-ma k ma implic asa dar nu pot sta asa deoparte cand vad k se intampla asa ceva. Eu inteleg faptul ca esti dependenta de el ( ca nici eu nu sunt mai breaza k tine) Dar ia-ti inima in dinti ii spui k nici tu nu mai vrei sa auzi de le si gata! sa vezi ce bine o sa-ti fie dup-aia smile

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-01-13 17:56:53)

#31 2009-01-13 18:13:56

You_and_Me
Diamond member

pai ..da  ,si ea trebuie sa se schimbe ....si ea e de vina pt ceea ce traieste acum ....ea i-a permis ....el stie cum e ea pt el si ...daia face asa ...

#32 2009-01-13 21:09:48

pink_martini
Hero member
Site

valy_creata2000 a scris:

pai ..da  ,si ea trebuie sa se schimbe ....si ea e de vina pt ceea ce traieste acum ....ea i-a permis ....el stie cum e ea pt el si ...daia face asa ...

asa da , eu crezusem k te referi k amandoi au partea lor de vina, k amandoi au gresit cu ceva

#33 2009-01-15 00:50:55

Meow_cat
Membru
Inregistrat: 2009-01-12

eu sunt de parere ca atunci cand iubesti pe cineva trebuie sa faci si compromisuri........multe compromisuri si nu trebuie sa arati cu degetul spre toate greselile, mereu sa faci observatii. Asa eram si eu odata si cand mi-am dat seama era prea tarziu.....ajunsesem sa fac observatii preventiv.......stia ca o sa zica o porcarie si reprosul venea inainte ca el sa zica ceva.......asa se ajunge la un cerc vicios el se nevrozeaza ca tu ii faci ereu observatii si esti nemultumita de tot se simte nedorit vorbeste din ce in ce mai urat iar tu devii si mai maniaca....
Poate ca trebuie sa te relaxezi un pic si sa te gandesti de ce il iubesti , de ce te-ai indragostit de el
Cand iubesti pe cineva cu adevarat chiar si cele mai urate defecte s-ar putea sa nu conteze

Invatata sa intelegi mai intai si apoi sa fii inteles

#34 2009-01-15 07:28:52

skumpi
Vizitator

hmm

#35 2009-01-15 09:08:10

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Meow_cat a scris:

Cand iubesti pe cineva cu adevarat chiar si cele mai urate defecte s-ar putea sa nu conteze

Tu vorbesti serios?  :f?rv?nad:
Cum draq sa nu conteze???

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#36 2009-01-15 13:05:04

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

asa se zice ca atunci cand e iubire nu mai vezi defectele celuilalt si il iubesti asa cum e el, cu bune si cu rele.....dar nu prea se poate...ca daca ala o avea ca defecte: iesirea si cu altele, bautura la greu, indiferenta fata de tine, etc etc....nu prea mai poti sa stai cu un astfel de om...ca ajungi la concluzia ca nu te iubeste si respecta...si iubirea tre sa fie reciproca intr-un cuplu ca sa fie ok, ca asa daca exista doar de la unul iubire si de la altul cu totul altceva, numai iubire nu si in cazul asta iti cam vine sa fugi, nu sa stai smile
deci depinde de defecte, fiecare avem defecte, dar tb sa ne ounem intrebarea mai omul asta ma iubeste asa cum merit? ma respecta? ca una e sa ai ca defect nerabdarea, incapatanarea si alta e sa ai ca defect bautura, jocurile de noroc, distractia, femeile si sa le pui mai presus de iubita....

#37 2009-01-15 13:07:59

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

De acord cu tine smile
Insa "cele mai urate defecte", asa cum scria ea, cred ca intra in categoria celor ce afecteaza relatia.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#38 2009-01-15 13:41:48

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

Meow_cat a scris:

eu sunt de parere ca atunci cand iubesti pe cineva trebuie sa faci si compromisuri........multe compromisuri si nu trebuie sa arati cu degetul spre toate greselile, mereu sa faci observatii. Asa eram si eu odata si cand mi-am dat seama era prea tarziu.....ajunsesem sa fac observatii preventiv.......stia ca o sa zica o porcarie si reprosul venea inainte ca el sa zica ceva.......asa se ajunge la un cerc vicios el se nevrozeaza ca tu ii faci ereu observatii si esti nemultumita de tot se simte nedorit vorbeste din ce in ce mai urat iar tu devii si mai maniaca....
Poate ca trebuie sa te relaxezi un pic si sa te gandesti de ce il iubesti , de ce te-ai indragostit de el

da dar compromisurile trebuie facute de ambele parti....nu poti sa faci numai tu compromisuri ca si cum el ar fi perfect si tu imperfecta......nu trebuie sa arati mereu cu degetul si sa faci observatii, dar mi se pare normal sa spui atunci cand te deranjeza ceva, sa discuti despre asta cu partenerul si sa gasiti impreuna o solutie care sa va avantajeze pe amandoi.....la un cerc vicios precum cel pe care il descrii tu eu zic ca se ajunge tocmai din lipsa de comunicare din partea unuia sau ambilor parteneri, tocmai pentru ca ajungi sa faci prea multe compromisuri si nu spui ce te deranjeaza ca sa eviti o discutie.....din pacate dragostea nu e suficienta intr-o relatie, e nevoie si de incredere, sinceritate si intelegere.......iar cele mai urate defecte conteaza chiar foarte mult atunci cand ele ajung sa te afecteze pe tine personal sau relatia in ansamblu.....this is my point!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.