|
Nu esti logat.
Plang d nervi da nu pot sa il las:(((((-3#39 2009-04-03 13:09:28
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((El stie k tu esti prea lipita d el..si d aceea face asa,pt k stie k orice ti.ar face tu nu ai sa il lasi,demonstreazai k nu e asa cum crede el...si ce dak is 2 ani viata mere inainte,esti tanara?...gandeste k meriti mult mai mult decat iti ofera el,adik fazele pe care le face el..toate au o limita,sincera sa fiu si pr meu facea cateo faza naspha,dar acum sa schimbat pt k asa e cel mai bn,dak vrea sa fie cu mine tre sa se schimbe,asa iam spus si asa a facut...dragostea te schimba!! Zambeste celor care te urasc,sa simta ura ta!! Zambeste celor pe care ii iubesti sa simta dragostea ta!! Iar dak vreodata cei pe care ii iubesti te vor trada,zambeste sa simta indiferenta ta!! Offline #40 2009-04-03 20:36:36
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((solutia lui neverbe e cea mai buna din punctul meu de vedere. cred ca a-ti inchide si tu telefoanele nu e o solutie pentru ca nu ar intelege nimic din asta. nu te supara dar un om cu atat de putin intelect incat sa recurga la asa ceva pentru a indeparta o problema, nu ar putea sa inteleaga subtilitatea apropo-ului. fa si tu o greseala iar apoi trateste-i-o in fata. ceva atat de evident e greu de crezut ca nu ar putea sa inteleaga. Offline #41 2009-04-03 21:26:16
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((Se poarta asa pentru ca tu ii permiti. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #42 2009-04-03 22:53:49
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((Of, mai fetelor, e atat de usor pt voi sa spuneti: comporta-te asa cu el, fii indiferenta, nu-l mai cauta u... E usor pt k nu sunteti voi in situatia respectiva... Nu ma credeti rea, dar nah.... stiu ce zic, din pacate Elle, eu te inteleg mai mult decat crezi... Si mie mi se dau sfaturi de genul, lasa-l in pace, fii mai distanta... Dar nu pot... Si nu e faza ca nu vreau, pt ca as vrea enorm sa pot fi asa cum e el cu mine, dar nu pot... Ce sa facem, fetelor? Nah, poate ca depindem prea mult de ei, sentimental... Nah, eu de exemplu, nu ma vad fara el si mi-e teama sa nu-l pierd. Ce e de facut??? Sa lasam tp sa decida...in timp ce ei ne calca in picioare? Sau sa punem punct... desi, eu cel putin,nu stiu ce crede elle, eu nu pot fara el... Am impresia ca am intrat intr-un joc vivios fara iesire... Ultima oara a fost editat de oxxy (2009-04-03 22:55:35) Offline #43 2009-04-03 23:11:37
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((Eternal Sunshine Of A Spotless Mind... Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline Publicitateloading...
#44 2009-04-03 23:24:52
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((ce ai facut pana la urma? te`ai desp sau impreuna? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #45 2009-04-03 23:40:44
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((nu e vb ca e usor de zis.. pt ca toate, aproape, am trecut prin situatii de genul si stim ca nu e usor.. Offline #46 2009-04-04 00:35:25
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((ai dreptate loveable...e f greu si sincer, nu exista sfat sau teorie care merita urmata in final pentru ca fiecare face asa cum simte si adevarul e ca nu stii ce reactie poate avea el daca ii raspunzi cu aceeasi moneda. poate foarte bine sa zica "ah, da? bine, hai pa!" si gata...si nu cred ca isi doreste fata sa se desp de el...barbatii sunt o enigma:| Offline #47 2009-04-04 01:09:32
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((nu-s o enigma.. dar ca sa ne intelegem cu ei ar trebui sa nu existe sentimente .. Offline #48 2009-04-04 02:52:35
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((
Ar trebui sa va ganditi amandoi, vorbeste sincer cu el, banuiesc ca va lipsesc unele lucruri care la inceput le pretuiati la celalalt...spune-i frumos care sunt, fara critica, fara exagerari si dramatisme si lasa-l si pe el sa faca la fel fara sa-l intrerupi, fara sa incepi sa te justifici. Poate asa recuperati o parte din ce v-a adus impreuna si dk se intampla asta o sa dispara si majoritatea nemultumirilor.. Offline #49 2009-04-04 12:51:15
hai sa nu exageram. si ei au sentimente, si ei sunt, tristi, fericiti, sufera, se bucura... numai ca intr-un mod diferit fata de noi, uneori si din motive diferite. Offline #50 2009-04-04 13:35:42
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((ei isi cam exprima sentimele mai diferit decat noi...noi suntem mai profunde. ti-am citit povestioara si nu pot sa spun decat ca trebuie sa vorbiti foarte serios.te afecteaza foarte mult...nu-s straina de acest gen de situatie. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #51 2009-04-05 23:39:18
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((in primul rand vreau sa-mi cer scuze ellei pt ca am postat aici, dar e primul otpic pe care l-am gasit de genul. Offline #52 2009-04-05 23:39:43
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((si imi cer scuze de postul kilometric Offline #53 2009-04-05 23:42:09
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((aa.. mi-am adus aminte. mai demult l-am intrebat de ce nu inchiriaza cabana si a zis "de ce ?? sa o faca varza ?? lasa ca stiu eu ce fac astia cand inchiriaza cabana!!!" si mi s0a oarut ciudat ca a lasat-o pe mana la prietenii aia!!!! Offline #54 2009-04-05 23:49:19
un sfat in legatura cu ce ? #55 2009-04-05 23:58:31
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((nu stiu, poate sunt eu mai exagerata, insa mie mi se pare ca a greist mult. Offline #56 2009-04-06 00:07:47
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((Mi se pare foarte urat din partea lui ce a facut - amandoua chestiile ..si ca nu te-a chemat, si ca apoi te-a si mintit. Si cum adica dansa cu o tipa pe masa ?? Offline #57 2009-04-06 00:20:54
Re: plang d nervi da nu pot sa il las:(((((asa am sa fac. ii cer explicatii maine la scoala. daca nu recunoaste.. nu stiu c esa fac Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|