homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-11

#191 2009-01-13 10:49:04

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

deja am incep sa intru pe site-uri si sa-mi fac calcul daca raman  gravida  in ce data nasc.... rotfl ....am luat-o razna,nu?  visslar

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#192 2009-01-13 10:50:20

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

aaaa, da. si eu.
:k?ra:  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#193 2009-01-13 10:50:24

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Nu ai luat-o razna......am facut si eu calcule din astea big_smile Sau poate am luat-o razna amandoua rotfl

#194 2009-01-13 10:56:11

erzseanamaria
Full member
Inregistrat: 2008-11-19

Haideti fetele ce faceti?nu mai zice-ti nimic?   carra si ruxxy va tin pumnii si sa speram ca amandoua ve-ti da marea lovitura (2 dintr-o lovitura) cool

#195 2009-01-13 11:04:44

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata fetele
am recitit msg pe care vi l-am scris ieri si pare ciudat..............l-am scris dupa ce luasem utrogestan care imi da o stare de....ameteli si somnolenta iar vreo 15 min aproape ca nu stiu de mine.....noroc ca sotiorul meu e cu ochii pe mine
citeam dimineata reteta si am vazut ca de fapt doctorul a scris 5-6 saptamani la bebe......iar eu in afara ca stiu ca e bebe bine nu am nimic....greturi, ameteli.....
daca nu ar fi scurgerea asta si ceva impunsaturi la ovare ar fi o perioada normala......
a luat careva dintre voi utrogestan vreodata? tot starile astea le-ati avut?
stiti care problema o mai am......eu fumam un pachet pe zi si acum ..........1-2 tigari .....o avea ceva?

va doresc o zi buna si.......cine stie........urmati-mi exemplul curand
---------------------------------

bine ai venit bebe

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#196 2009-01-13 11:10:22

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

fleurette a scris:

deja am incep sa intru pe site-uri si sa-mi fac calcul daca raman  gravida  in ce data nasc.... rotfl ....am luat-o razna,nu?  visslar

eu am facut asta 2 luni la rand... rotfl

gravida 31+

#197 2009-01-13 11:12:24

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Camy si eu trebuie sa incept tratamentul cu arefam si din cate am inteles da aceleasi stari de ameteala si somnolenta......nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie.......cel mai rau o sa fie la serviciu daca ma apuca starile astea.
In legatura cu tigarile, e bine ca ai ajuns la 1, 2 sper cat de curand sa la lasi de tot ptr ca nu-i faca deloc bine lui bebe.

#198 2009-01-13 11:14:59

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

camyelenbebe a scris:

neata fetele
am recitit msg pe care vi l-am scris ieri si pare ciudat..............l-am scris dupa ce luasem utrogestan care imi da o stare de....ameteli si somnolenta iar vreo 15 min aproape ca nu stiu de mine.....noroc ca sotiorul meu e cu ochii pe mine
citeam dimineata reteta si am vazut ca de fapt doctorul a scris 5-6 saptamani la bebe......iar eu in afara ca stiu ca e bebe bine nu am nimic....greturi, ameteli.....
daca nu ar fi scurgerea asta si ceva impunsaturi la ovare ar fi o perioada normala......
stiti care problema o mai am......eu fumam un pachet pe zi si acum ..........1-2 tigari .....o avea ceva?

bine ai venit bebe

eu iau utorgestan dar pe cale vaginala...cica sunt mai bine tolerate si nu dau reactii adverse...oricum scrie si in prospect ca daca  sunt pentru sustinere sa se ia ca ovulele. mie nu imi dau nici o stare...nici ameteala nici nimic. de fumat si eu fumam cam 4 tigari pe zi si acum le-am lasat de tot si imi e f ok...nici macar nu simt nevoia sa fumez...mai ales ca am greturi si numai gandul ca as putea fuma imi intoarce stomacul pe dos.
ca sa nu mai ai starile alea intreaba-l pe doctor daca le poti lua vaginal...iar de tigari...lasa-le de tot... puss

Ultima oara a fost editat de maryland (2009-01-13 11:15:59)

#199 2009-01-13 11:31:34

lauraura
Full member
Inregistrat: 2008-11-10

camyelenbebe a scris:

neata fetele

bine ai venit bebe

si eu am avutv ameteli de la utrogestan dar luam 4/zi 2 dim , 2 seara si imi era rau, la recomandarea dr am luat doar 2 1 dim 1 seara, si a fost ok , ar fi bine inainte sa le iei sa mananci ceva, Le poti lua si vaginal au acelasi efect.

Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-01-13 11:33:04)

#200 2009-01-13 12:22:38

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

camyelenbebe felicitari pentru bebe....sa ai o sarcina usoara smile
fetelor care va doriti bebe anu asta va urez mult succes...deocamdata nu aspir la titlu dar va urmaresc cu interes...si-atunci cand voi avea nevoie de sfaturi o sa mi le dati voi din postura de mamici smile experimentate deja...

baby Dragos hjarta rugaciune

#201 2009-01-13 12:27:59

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

"'Neatza" dragelor. puss

Cristaup bine ai venit kram si sa ne dai cat mai repede vestea gravida

Accumaria te rog sa-mi spui si mie de unde va luati elicopterele? si daca ai vreun link cu ele.. I-am povestit sotziorului meu si m-a terminat.. lol Thx

Camy eu am luat Utrogestan ovule 6/zi (nu se gasesc de 200 mg cum imi recomandase dra) si m-am simtit ok. Intreaba medicul daca poti lua ovule si cate/zi. Ai grijuta de tine si de bebe Ar fi mai bine daca ai reusi sa reduci la 0 tigarile.. puss

Sa aveti o zi excelenta. smile kram

Mamica de Ingerash blondutz angel

#202 2009-01-13 12:30:51

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

maryland,laura  doctorul mi-a zis sa le iau asa pentru ca sangerarile ieri s-au intetit
am luat 2 urgent dupa consultatie si 2 ,  6 ore mai tarziu iar de azi iau 2 la 8 ore pentru ca eu am stat duminica cu sangerarea fara sa o opresc deloc.

ideea e ca la fel ca ieri sau poate mi se pare ceva mai mult......astept sa se faca 2 sa-l sun pe doctor sa-l intreb daca e normal ca dupa doza soc de ieri sa nu fie nicio ameliorare

poate sunt asa intoarsa unde nu am nicio stare de rau ca sa-mi distraga atentia de la problema asta........

a  zis ca pot fi n cauze .........dar dupa parerea lui va fi bine daca iau tratamentul.................dupa cum mi-a zis ca saptamana viitoare trebuie sa fac ceva analize si posibil ecografie ma gandesc , ca se asteapta ca pana atunci sa treaca......el nu mi-a zis cat mai pot dura scurgerile astea...........decat sa iau cateva zile pana se opreste si inca 3 zile pe urma............om vedea......

floricica de ce zici sa stau in pat? crezi ca ajuta asta? nu fac mare lucru doar ma invart pe aici......

bebe  abia astept sa fac si bebele meu asa

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-01-13 13:15:11)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#203 2009-01-13 12:48:39

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

camy cat poti tu de mult sa stai in pat, sa nu faci efort de niciun fel si sa-ti suni doctorul neaparat sa-l intrebi ce sa faci...nu mi se pare in regula deloc sangerarea asta sad
multa sanatate si numai bine iti doresc, ai grija de tine! kram

gravida 31+

#204 2009-01-13 12:54:54

maryland
Sr. member

off...camy imi pare rau ca nu vezi nici o ameliorare...si ce ma mira si mai tare e ca nu ti-a spus doctorul de unde ai sangerarea asta...
la mine s-a vazut la eco sursa scurgerii...a fost un hematom in spatele sacului care s-a retras de acolo si acum e in col...si o sa se tot scurga...dar la mine nu e nimic grav...sper din suflet ca nici la tine nu e nici o problema...
cel mai bine fa ce zice floricica....stai in pat si nu mai face efort de loc pana nu se opreste...si lasa tigarile  puss

#205 2009-01-13 13:01:51

LadyRaven
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-04-18

pot sa ma alatur si eu la gravidute? eu inca nu am burtica da o sa fie si aia tongue

free spirit... puss bebe

#206 2009-01-13 13:09:09

carra_verona
Insomniac member

alatura-te, alatura-te ladyraven
se pare ca topicul asta o sa creeeeasca si tooot creasca anul asta smile
:k?ra:  kram  bis

fertility

#207 2009-01-13 13:09:13

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Camy sanatate multa si ai mare grijuta de voi... kram rugaciune

LadyRaven bun venit si goodluck. smile

Carra...sper sa trecem cat mai repede, de la statutul de "aspirante" la "posesoare" gravida de bebe majoreta

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-13 13:11:19)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#208 2009-01-13 13:12:46

carra_verona
Insomniac member

fetele, pe mine inca ma doare burta si ma simt balonata.
din cand in cand parca am si greturi.
sa-mi fac oare un test? ar avea sanse sa indice corect daca ultimul cm a fost in 23 dec?
uuuuoooooof

AnkSan a scris:

Carra...sper sa trecem cat mai repede, de la statutul de "aspirante" la "posesoare" gravida de bebe majoreta

da da da .... posesoare wink bine ziiiiiiis !!!!!

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-01-13 13:14:53)

fertility

#209 2009-01-13 13:14:30

maryland
Sr. member

pai ar putea...eu zic sa iti faci  smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.