homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-9

#153 2009-01-12 21:05:03

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

Gargarita nu stiam ca de 4 ani incerci sa ai un bebe sad Imi dau seama ca ai mai spus pe aici, scuze ca nu am retinut, dar care poate fi cauza, de ce nu ramai?
Inca o data scuze ca nu am retinut   neutral
Buna Dymomo, ma bucur ca ni te-ai alaturat si tu. Nu-mi fac griji ptr ca intr-adevar nu incerc de mult, voiam doar sa stiu ce implica tratamentele ptr barbati, nu ca ar fi cazul...erm curioasa. Chiar nu imi fac griji....sunt optimista si sper si eu la un bebe cat de curand vrea Dumnezeu. Poate optimismul de acum se datoreaza si faptului ca stiu ca nu am nimic grav, ci doar o lipsa de progeseron care se poate rezolva cu un tratament. Inca o data bine ai venit, despre ce tratament e vorba?

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-12 21:10:02)

#154 2009-01-12 21:12:48

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

rruxxy a scris:

Vorbeau fetele pe aici ca ar fi bun polidinul si ca se poate sa ramai mult mai repede insarcinata. Daca mergi curand la medic si vrei sa intrebi, sa ne spui si noua ce a zis......ne vezi pe toate ca incepem sa facem injectii lol
In legatura cu tratamentele astea ptr barbati...ce stiti despre ele. Stiu ca se face acea spermograma si daca nu iese bine ce se poate face?

daca spermograma nu iese buna, in principiu se cauta cauza( dereglari hormonale, boli infectioase, fumat, alcoolism, etc) si se incearca rezolvarea ei. este plin internetul de tratamente naturiste pentru asa ceva dar nu stiu ce sa-ti spun despre ele

LE : cauza am aflat-o de putin timp: sindromul ovarelor polichistice (SOPC)

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-01-12 21:13:54)

#155 2009-01-12 21:19:51

rruxxy
Platinum member

Gargarita din cate stiu eu daca ai ovare polichistice poti ramane insarcinata....e drept ca mai greu decat in mod normal. Medicul ce a zis? Faci vreun tratament?

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-12 21:20:29)

#156 2009-01-12 21:21:37

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

La mine e vb de o suspiciune de tumora hipofizara pt care din iulie fac tratament cu dostinex care e contraindicat in sarcina. Peste trei saptamani repet RMN-ul(un fel de computer tomograf cranio cerebral) si dc totul iese bine intrerup tratamentul si reincep proiectul bb.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#157 2009-01-12 21:23:41

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

imi inchipui prin ce treci gargarita...chiar daca incerc numai de 10 luni, te inteleg...desi am mom cand ma apuca nervii ma linistesc si imi spun ca intr-o zi Dumnezeu se va indura de mine si-mi va darui bb mult asteptat...sunt convinca ca si bb-ul tau e pus bine si asteapta mom sa-si faca aparitia  puss

dymmo imi pare rau ca treb sa treci prin asa ceva...speram ca vei veni si tu cu vesti bune =  gravida

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-01-12 21:25:16)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Publicitate

loading...

#158 2009-01-12 21:28:12

dymomo77
Full member

Si eu inca mai sper desi si eu ma chinui de multisor. Dar asta e mergem inainte.

#159 2009-01-12 21:43:53

gargarita
Moderator

rruxxy a scris:

Gargarita din cate stiu eu daca ai ovare polichistice poti ramane insarcinata....e drept ca mai greu decat in mod normal. Medicul ce a zis? Faci vreun tratament?

nu sunt doar ovare polichistice, e sindromul ovarelor polichistice
natural, probabil am o sansa mica-mica-mica  ( indraznesc sa spun asta pentru ca am ramas o data, acum 1 an, fara tratament dar am pierdut sarcina in 5-6 saptamani), . doar cu tratament de stimulare a ovulatiei lucru de care imi este frica si daca nici asa nu merge cu drilling ovarian si bineinteles ca nimeni nu-mi garanteaza reusita.
deocamdata sunt in stand by si incerc sa sper in minuni

multumesc pentru incurajare fleurette

dymomo77, primul RMN nu a fost suficient pt un diagnostic ferm? de ce ai ramas cu suspiciunea?

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-01-12 21:46:57)

#160 2009-01-12 21:44:26

rruxxy
Platinum member

Imi pare rau ptr problema ta Dymomo...sper ca peste 3 saptamani cand vei face RMN-ul sa fie totul in regula...e foarte important sa scapi intai de problema asta si apoi sa te gandesti la bebe. Sper din tot sufletul sa fii bine kram Ramai alaturi de noi sa mai povestim, poate te mai incurajam macar putin smile
Gargarita daca ai mai ramas o data...spera ca se va intampla din nou si vei avea si tu bebelul mult dorit. Se spune sa nu credem in minuni ca nu sunt reale, dar totusi ele au loc smile

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-12 21:46:35)

#161 2009-01-12 21:52:49

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

fetelor va pup pe toate puss ...eu ma duc sa fac dus si apoi inspre pat  sover ... ne "vedem" maine

sa incercam ,cu fruntea sus, sa privim spre viit...sunt convinsa ca este unul bun..doar anul 2009 are multi bb de intampinat, asa ca nu treb sa-l dezamagim  majoreta

noapte buna

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#162 2009-01-12 21:56:15

rruxxy
Platinum member

Noapte buna Fleurette si vise placute...stii tu ce sa visezi bebic    wink

V-am pupat si eu fetelor, vorbim maine kram  Noapte buna !

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-12 22:02:35)

#163 2009-01-12 22:25:08

dymomo77
Full member

gargarita am facut un prim RMN(si sincer nu cred deloc in rezultat) unde scria adenom hipofizar. L-am repetat dupa 2 sapt si pe rezultat scria tija pituitara cu aspect micronodular. Endocrinologa mea  a optat pt tratament cu dostinex si dupa 5 sapt prolactina a scazut de la 46 la 0.66 iar dupa 3 luni era 0.5. Endocrinologa mea e de parere ca dupa cum a scazut si s-a mentinut prolactina nu e adenom dar dc primul imagist a zis ca e iar al II-lea a vazut si el ceva in neregula singura sansa e tratamentul. Acum refac RMN-ul si se va vedea dc sunt modificari sau nu.

#164 2009-01-12 22:27:43

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

fetelor, eu inca sunt pe baricade, maine ma trezesc mai tarziu, ca la 10.30 merg la doctor, sa vedem ce zice , dupa ,, marea cauterizare,, mai fac un ,, zuma,, si o sa ma bag si eu la  sover
bafta multa fetelor, eu sunt sigura ca o sa reusim incet , incet, fiecare sa obtin ce dorim, totul e sa avem rabdare si sa ne rugam , popa  asta e, pana la urma va veni... o sa vedeti,
haideti care e prima care mai anunta inca un test cu 2 liniute...??? gravida

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-01-12 22:28:26)

9 ani de copilarie ....

#165 2009-01-12 22:55:16

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

passenger doctorul la care am mers este la spitalul universitar si il cheama Peteu..............prima oara am vorbit la tel cu el la 9:30 azi-dimineata si deja cred ca l-am stresat dar din cate mi-am dat seama nu-l deranjeaza...e super
o prietena mi l-a recomandat ...ea a incercat cu anii sa faca un copil si toata lumea ii spunea ca are col infantil si alte d-astea si nu va ramane in veci iar doctorul asta a dus sarcina la termen si acum are o fetita de 5 ani perfecta....si nici nu e batran si e f calm, omenos si rabdator....daca vrea nr careva dintre voi sa-mi spuna....lucreaza si la palisano si eu nu am fost niciodata asa entuziasmata de un medic
imediat mi-a dat tratament pebtru sangerare si vitamine si planul pentru saptamanile viitoare
singurul dezavantaj este ca dupa ce iau pastilele de sangerare sunt ametita rau , noroc ca e vorba de zile

bafta multa tuturor, sa ne spuneti cand o luati pe urmele mele si ma rog si eu pentru voi

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#166 2009-01-12 22:56:34

gargarita
Moderator

dymomo77 a scris:

gargarita am facut un prim RMN(si sincer nu cred deloc in rezultat) unde scria adenom hipofizar. L-am repetat dupa 2 sapt si pe rezultat scria tija pituitara cu aspect micronodular. Endocrinologa mea  a optat pt tratament cu dostinex si dupa 5 sapt prolactina a scazut de la 46 la 0.66 iar dupa 3 luni era 0.5. Endocrinologa mea e de parere ca dupa cum a scazut si s-a mentinut prolactina nu e adenom dar dc primul imagist a zis ca e iar al II-lea a vazut si el ceva in neregula singura sansa e tratamentul. Acum refac RMN-ul si se va vedea dc sunt modificari sau nu.

bafta la RMN si sa ne tii  la curent cu rezultatul smile

#167 2009-01-12 23:17:25

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

FELICITARI Camy...majoreta Ma bucur din suflet ca e cu ochishori, sa fiti sanatosi amandoi si sa ai o sarcina usoara.. smile puss kram

Dymomo, sanatate multa si cu Dumnezeu inainte. rugaciune gravidabebe puss kram

va pup dulce puss

Mamica de Ingerash blondutz angel

#168 2009-01-12 23:59:09

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

Inainte de toate felicitati Camy majoreta  si mai apoi va spun La Multi Ani...asa cu intarziere. Ma altur si eu listutei voastre, pentru data de 22 ianuarie  bis  Dupa tratamentul cu clostilbegyt, sper ca de data asta barza sa fie mai blanda cu noi si sa ne viziteze popa
Am avut ceva probleme in depistarea ovulatiei, testele ce le-am facut au fost degeaba, erau de doua feluri, si nici unu din ele nu sia facut treaba, asa ca nu mai cred in astfel de teste. Noroc ca am mers la medic ptr eco si am depistat-o. Era sa fuga si luna asta punish Suntem deja la a treia incercare si sotul meu ma intreaba zilnic..nah, ce zici, esti?..iar eu nu pot decat sa sper si sa ma rog  rugaciune
dragele mele, va tin pumnii si sa speram ca anul asta sa fie cu multe  gravida

rugaciune bebic

#169 2009-01-13 00:40:19

gargarita
Moderator

cristaup a scris:

Inainte de toate felicitati Camy majoreta  si mai apoi va spun La Multi Ani...asa cu intarziere. Ma altur si eu listutei voastre, pentru data de 22 ianuarie  bis  Dupa tratamentul cu clostilbegyt, sper ca de data asta barza sa fie mai blanda cu noi si sa ne viziteze popa
Am avut ceva probleme in depistarea ovulatiei, testele ce le-am facut au fost degeaba, erau de doua feluri, si nici unu din ele nu sia facut treaba, asa ca nu mai cred in astfel de teste. Noroc ca am mers la medic ptr eco si am depistat-o. Era sa fuga si luna asta punish Suntem deja la a treia incercare si sotul meu ma intreaba zilnic..nah, ce zici, esti?..iar eu nu pot decat sa sper si sa ma rog  rugaciune
dragele mele, va tin pumnii si sa speram ca anul asta sa fie cu multe  gravida

de ce faci stimulare? nu ai ovulatie spontana sau vrei sa-ti maresti sansele?
bafta! sa vii cu test cu 2 liniute pe 22 !

#170 2009-01-13 01:19:08

cristaup
Full member
De la: timisoara
Inregistrat: 2008-10-29

Luna decembrie, datorita stresului, ovulatia nu a vrut sa apara, iar doctorita mea a hotarat sa iau 5 zile de tratament. Luna aceasta in testele de ovulatie facute, nu sa aratat, numai la eco schita ceva, si sa adeverit la o proba de microscop. Greu cu ovulatia asta, e greu de prins punish

rugaciune bebic

#171 2009-01-13 08:03:35

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

camy, nu am cuvinte cat ma bucur...  majoreta mi-ai dat ceva emotii, trebuie sa recunosc... bine ca acum iei tratament si sunt sanse mari sa fie totul in regula. Sa ai totusi grija, sa nu faci efort zilele acestea si in rest eu oricum  rugaciune ca sa ai o sarcina sanatoasa si usoara  puss

ruxi, cu testul barza pozitivat usor dupa 30 de minute am patit-o si eu, si nu a fost sarcina din pacate, si treaba e sigura, in sensul ca am facut test beta hcg din sange si a iesit negativ sad cand vei face urmatorul test zilele acestea sa ai grija fie sa iei alta firma, fie daca e tot barza sa nu te uiti la el decat in intervalul specificat in prospect  goodluck

cristaup si dymomo, bine ati venit. Sa fiti sanatoase si sa veniti cu  bebic cat mai rapid  puss

gargarita, iti admir perseverenta si optimismul...cred ca dupa 4 ani e tare greu sa ramai optimista, dar sunt sigura ca numai gandind pozitiv avem sanse reale... sper sa ai parte de bucuria mult asteptata cat mai repede si sa fie un copil minunat care sa te faca sa uiti rapid de lunga asteptare  :k?ra:

pass, imi pare rau ca te-ai certat cu al tau... ma intristeaza foarte tare cand vad ca doi oameni care se iubesc parca uita total de treaba asta atunci cand se cearta... eu sper sa va apropiati cat mai curand si sa va impacati, ca doar n-are nici un sens supararea intre doi iubiti, nu-i asa?  nocry 

mary si juli, va fi greu cu greturile probabil, pana la 12 saptamani tot asa va fi... dar nu uitati de bucuria bebelului... daca sunt greturi, inseamna si ca bebe se dezvolta si creste fara probleme smile

Eu ma apropii de ovulatie, sper sa nu o ratez si luna asta visslar Trebuia sa cumparam elicoptele alea mai peste cateva zile, ca azi noapte la 1 ghici cine n-avea somn si se juca cu ele? Amandoi cu o pofta nebuna  rotfl
Diseara dupa o lupta cu elicopterele, cat timp se incarca, sper sa bagam si una mica, dar suficienta wink sexinpat

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.