homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-112

#2110 2009-01-29 11:10:55

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

La mine cu tot cu spotting, este a 8-a zi... dar numai spottingul m-a tinut aproape 5 zile sad Eu pe 10 feb merg la doctor sa vad ce e cu acest spotting de 5 zile mereu... ca nu e normal... Cat despre ovar nu stiu ce sa-ti zic, nu am simtit asta niciodata...

Lili, eu le-am facut la CMU (cele de sange) ca am asig medicala de la firma acolo, iar pe cele din secretie mi le-am facut la Polisano, ca mi le-a recoltat direct doctorita cand am fost la control... am preferat sa le platesc acolo decat sa ma mai programez cine stie unde si cand sa-mi recolteze din secretie...

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2111 2009-01-29 11:14:18

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

ok,o sa vad ce gasesc...k sunt din arges,si nu pot ajunge decat in week-end. sad

maria,tu ai facut din cele enumerate de mine mai sus?nu stiu deloc cu cat sa ma pregatesc;parca pt fiecare existau doua tipuri:igg si igm?

Ultima oara a fost editat de liliana83 (2009-01-29 11:16:24)

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2112 2009-01-29 11:16:07

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Si la mine azi este a 3 a zi de spotting sad

#2113 2009-01-29 11:24:19

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

love-t felicitari.......sa-l saluti pe bebe si din partea mea cand il mai simti
spune-i sa ne aleaga si noua cate un prieten de-al lui si sa ni-l trimita repede
eu cand am aflat de bebe imediat m-am gandit ce de lucrusoare vazusem lunile trecute......

haideti fetelor da-ti-mi bucurii cu 2 liniute ca sa treaca timpul repede si la mine

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2114 2009-01-29 11:50:16

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Am vrea toate sa dam astfel; de vesti dar tre sa lucram. o sa fie bine. Eu asa imi spun mereu. O sa iasa si la noi 2 liniute. goodluck

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-01-29 11:50:38)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Publicitate

loading...

#2115 2009-01-29 11:55:10

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

M-a pus necuratul sa caut pe net despre senzatia asta de usturime la un ovar.. si am vazut pe acolo vorbindu-se despre anexite, infectii  grater  Acum mi-e frica, bineinteles!

#2116 2009-01-29 12:03:41

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Offf dragelor, cata chinu' sa va citesc la scarbici.. sad
Am monitorul spre usa si nu ma pot benocla klumea.. sad
Dar cu chiu cu vai am reuseat.. lol

Alex eu momentan astept ca punctuletul meu sa prinda contur. lol Pt ca eram ff stresata am mers aseara la eco...insa fiind mult prea micutz nu se vede...Dra imi spunea ca ar zari iun punctuletz dar ca nu e ff sigura, asa ca va trebui sa ma duc pe 9...asa cum imi spusese initial.. lol Dar eu m-am grabit ca fata mare la maritat.. smile Noroc ca este o dulce si m-a inteles ca sunt dispe.. lol

Pana acum ce sa zic, burtica este intarita si ma balonez...ca un balonoi.. sad Eu oricum din orice ma balonez.. asa ca va inchipuiti cu e acum..lol Stau sa pleznesc.
Simpt nu prea am.. dar le astept cu drag. lol
Incerc din rasputeri sa ma abtin sa nu fiu negativista...uneori imi iese...insa alteori o iau pe aratura rau de tot. hopsieu

Ruxy esti o dulcica. kram

Gargarita draga...nu stii de unde sare iepuresul. smile goodluck

Fleurette draga... leaga-l rotfl box

Liliana insanatosire grabnica. puss

Delia, Alina, Elebele puss goodluck

Adina nu fii supi ca vine bebe kram

Maria, Cristaup...imi place de voi. La distractie. party

Pass patfierbinte sexinpat spor.. lol

Raluk bafta la interviuri. Eu sunt fun eco transvag. Si daca drul are "mana: usoara nu simti. goodluck

Va stampilez cu foc si sa aveti o zi minunata puss

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2117 2009-01-29 12:03:44

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

passenger, s-ar putea sa fie, ia suna-ti tu doctorita sau da o fuga pana la ea....

deci la mine cu ovulele, tot nu stiu ce sa fac , deci : doctorita cand ma fost la control in 13.ian mi-a zis asa ,, sa le pui luna viitoare,, nu mi-a zis cand anume , adica inainte sau dupa menstruatie, si care menstruatie, aia din ianuarie sau februarie.....
faza e , ca daca ma apuc sa le pun de azi, sunt cam limita cu perioada ovulatiei, adica se termina exact inainte... asta dupa un calcultor de pe net....

deci chiar sunt in dilema , si nu stiu cum sa fac .... banuiesc ca nu merge sa le pun si sa si intretin relatii ....

offff, ce de probleme ....si chiar vreau sa le folosesc....

anca, draguta ca de obicei, nu uiti niciodata sa nu menetionez pe cineva ....de abia astept sa mergi la eco, sa fii sigura 100%...dar nu ti-ai mai facut nici un test(eu la cat de disperata sunt , cred ca mi-as face din 2 in 2 zile)...
te pup  puss

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-01-29 12:07:33)

9 ani de copilarie ....

#2118 2009-01-29 12:05:12

AnkSan
Full member

Pass nu te panica...vbeste cu dra.
Te ustura ff tare?

sanatate multa puss

Adina esti o scumpa..  :k?ra: puss

Pai teste am afacut si sunt pozitive. Dra mi-a spus ca endometrul este ingrosat si ca sunt insarcinata. Doar ca puntuletul este mult prea mic...pt ca el are practic aprox 2 saptamani (ca teoretic ar fi 4 sapt si cateva zile).. lol si nu s-a vazut.
In mintea mea creata ma gandeam ca poate este extrauterina.. hopsieu. Insa voi gandi pozitiv si pe 9 mi-a spus dra ca ar trebui sa vad macar saculetul. lol

pup mult Adina puss

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-29 12:13:25)

#2119 2009-01-29 12:12:18

passenger
Addicted member

nu foarte tare, dar din cand in cand, pret de 2-3 secunde, simt o usturime, un fel de arsura, nu stiu cum sa explic..  sad 
de azi dimineata de la 5.. ca m-a trezit senzatia asta .. si nu e permanenta..
o anexita se vede la ecografie?
daca sun la dr. , oricum nu ma programeaza prea repede, dureaza ceva - o saptamana jumate, doua- si oricum la sfarsitul lunii vroiam sa merg la ea..  hmm sa vad mai tarziu daca imi trece.. daca nu, la cat sunt de panicoasa, ma postez in fata cabinetului ..

#2120 2009-01-29 12:22:30

AnkSan
Full member

Pass sa nu fie de la patfierbinte.
acum cativa ani....eu asa pateam...cand prestam de prea multe ori intr-o zi.. lol Asa ca eu zic sa nu te panichezi. Acum 2 zile si pe mine ma ustura in stanga "dansei" lol dar mi-a trecut acum. smile
Anexita se vede la eco transvaginala.

Adina am editat raspunsul de mai sus...lol asta in cazul in care nu ai vazut. puss

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-29 12:23:14)

#2121 2009-01-29 12:26:44

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

passenger a scris:

carra_verona a scris:

hey, fetele, cum e?
prestat aseara?
neatza buna.
puss  :k?ra:

de 2 ori  lol 
neata!   :k?ra:

tare, tareee.
parca vad ca se dubleaza numarul testelor cu doua liniute luna viitoare.
:k?ra:  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2122 2009-01-29 12:26:49

passenger
Addicted member

da, cum sa fac anexita din decembrie si pana acum, cand am stat numai infofolita ca nu cumva sa racesc.. daca se vede la echo, as fi avut si in decembrie, ma gandesc..
ma ustura in dreptul ovarului, nu mai jos.. nu cred sa fie de la  sexinpat 
sa vad pana diseara daca mai simt, daca da, sun la cabinet si ma programez. daca nu, sun la cabinet si ma programez  rotfl  oricum trebuie sa merg la dr. sa vad ce mai e pe acolo, foliculi, chisturi, ovulatii  big_smile

#2123 2009-01-29 12:26:49

adinagrig
Insomniac member

am vazut , anca , stai linistita, vad tot, mai fac ceva acte, mai intru...am noroc ca in perioada asta e mai lejer la serv....
acum il astept pe sotul meu , s-a dus sa-mi aduca ceva de mancare....
uite tocmai a dat beep....
ma duc la masa ...fetele....pa
va zic cand vin ce am mancat....

9 ani de copilarie ....

#2124 2009-01-29 12:32:35

passenger
Addicted member

anca draguta, cum te simti?  smile  e mic bebele si de asta nu l-ai vazut la echo., nu te mai gandi la balarii!

#2125 2009-01-29 12:44:57

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

AnkSan a scris:

Pana acum ce sa zic, burtica este intarita si ma balonez...ca un balonoi.. sad Eu oricum din orice ma balonez.. asa ca va inchipuiti cu e acum..lol Stau sa pleznesc.
Simpt nu prea am.. dar le astept cu drag. lol
Incerc din rasputeri sa ma abtin sa nu fiu negativista...uneori imi iese...insa alteori o iau pe aratura rau de tot. hopsieu

Ank, este normal sa te balonezi. Eu zici ca sunt in luna 5-6 cand mananc
Simptomele de greata, raul de dimineata si sanii vor aparea peste putin timp, cam dupa saptamana 6. Pana atunci profita.
Sau poate chiar nu vei avea simptome gen greata sau rau. Ar fi mult mai bine pt tine.
Stai linistita pana atunci  smile

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2126 2009-01-29 12:48:12

adinagrig
Insomniac member

fetelor, gata am papat , a fost sotul meu la cantina (e aproape si a sorei lui ) , si mi-a adus  piure cu piept de pui in sos de rosii,

a fost delicios....

el a mancat aripioare crocante cu cartofii la cuptor....

asta asa, ca sa va fac pofta smile  smile  smile

9 ani de copilarie ....

#2127 2009-01-29 12:48:15

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

pass anexita se vede la ecograf si poti face foarte repede. eu in decembrie am facut tratament pt anexita la ovarul stang. Iar acu fac pt ovarul drept. Cand am fost luni la dr. mia facut eco si sa vazut perfect ovarul inflamat. si mi-a dat tratamentul. Deci se vede anexita. doar ca eu nu aveam usturimi. Eu aveam doar o mica scurgere maronie, care a trecut. si ma durea zona burtii rau de tot ca nici nu puteam sta pe scaun sau merge. dar gata acu ma simt mai bine. si nici eu nu am simtit frig si eu zic ca m-am ferit de frig dar iaca cam facut.
Anksan nu te speria o sa se vada si bebu tau. Acu e prea mic.  Si nu iti mai fa griji gandeste pozitiv.

eu sunt la servici. Am avut niste terapii. acu am liber oleak. Apropo nu v-am zis eu sunt logoped. Cred ca stiti ce inseamna. pup.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-01-29 12:48:37)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2128 2009-01-29 13:00:40

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

Buna fetele!  :k?ra:
Ieri am fost la doctor sa-i spun of-ul meu in legatura cu sangerarea intermenstruala, durerea de ovar si cu testele de ovulatie negative. la control a fost ok iar la ecografie ghiciti ce?!!? S-a vazut citez "un folicul mare, gras si frumos de 20 mm"  smile  deci eu eram ieri in ziua 24 de la UM si inca nu ovulasem. m-a trimis acasa la sotul meu  patfierbinte spunandu-mi ca este totul in regula, sa continui sa iau vit e si acid folic, ca avem contact sexual in fiecare zi (foliculul se putea sparge aseara, azi sau maine cel tarziu). si daca cumva nu raman luna asta, sa nu ma stresez, practic sa nu ma mai gandesc ca vreau un bebe + contacte sexuale la doua zile pe toata perioada dintre menstre, deoarece eu ovulez ciudat si se pare ca foarte tarziu.

mi-am mai ridicat moralul un pic nu mai sunt asa suparata pe viata  lol

mie trebuie sa-mi vina menstruatia pe 4 februarie...se pare ca sunt prima pe lista

4.02 - floricica
           6.02 - liliana83
          11.02 - fleurette, cristina_i
          12.02 - crissy85
          16.02 - carra
          18.02 - pass, tina
          21.02 - maria
          24.02 - adina

gravida 31+

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.