homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-114

#2148 2009-01-29 14:30:22

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

Juli eu sper sa nu ma doara sau sa am usturimi...ca ma supar rau de tot pe el.. hmmm sad lol De fapt daca e de la bebe suport orice.. rotfl Apropos Juli...ce restrictii alimentare tii? Eu de ex ma feresc de mezeluri, conserve....

Alina fosta mea cumnata este logoped in Roman.. lol
rugaciune pt bebe puss

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-29 14:34:06)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2149 2009-01-29 14:33:09

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Simptomele sunt de la el  bebic
Trebuie sa le suportam

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2150 2009-01-29 14:34:00

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

AnkSan a scris:

Juli eu sper sa nu ma doara sau sa am usturimi...ca ma supar rau de tot pe el.. hmmm sad lol De fapt daca e de la bebe suport orice.. rotfl

Alina fosta mea cumnata este logoped in Roman.. lol
rugaciune pt bebe puss

in Roman?aici locuiesc si eu lol
stiu o scoala unde are mare nevoie de logoped...dak vrea ii pot da mai multe detalii.vroiam eu sa ma duc dar ink nu mi`am luat licenta
tongue

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2151 2009-01-29 14:46:37

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

AnkSan  -- Cum o cheama pe fosta ta cumnata? Poate o cunosc . Ea  sta in roman sau in piatra si lucreaza in roman? ca noi facem comisiile impreuna. Sigur ma cunoaste. Sa o intrebi de mine. Lucreaza la o scoala de masa? sau cabinet particular?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-01-29 14:47:03)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2152 2009-01-29 15:29:39

AnkSan
Full member

Raluk..pai sa-ti iei licenta.. smile goodluck ca sa mergi tu acolo smile

A lucrat la scoala speciala, daca de asta spui.. Merci mult anyway.. smile puss

Alina, ex-cumnatica are un cabinet particular... smile Manuela Serban se numeste...poate o stii.

Juli nu mi-ai raspuns daca tii restrictii alimentare?

pup

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-29 15:31:02)

Publicitate

loading...

#2153 2009-01-29 15:39:57

Juli
Hero member

Ank, nu am nici o restrictie alimentara si nici nu ma abtin de la ceva. Nici doctorul nu mi-a interzis nimic.
Eu as manca de toate, daca mi-ar permite greata. Vad ca de doua zile, am inceput sa mananc si carne, dar putina, ca pana acum mi-era greata si mancam verzituri si margarina, supa goala, paine putina.
Cafeaua nu o mai suport de cand am inceput cu greturile, dar am baut cam pana in saptamana a 5-a. Nici cu dulciurile nu ma mai impac  acklad
Singurul care-mi prieste este shek-ul pt ca e rece.

#2154 2009-01-29 15:45:02

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Love_t, eu odata cand am avut cea mai nasoala diaree din viata mea (m-a tinut o saptamana)... nu mi-a trecut nici cu mancare dietetica, nici cu ceai de menta, nici cu nici un fel de medicament... pana la urma doctorita mi-a zis asa: nu mai manca decat grisine si bea numai apa plata. Si dupa ce am facut asta mi-a trecut... Numai grisine si apa plata, in rest nimic... Sper sa-ti revii smile

Anca, abia astept sa-ti vezi si tu samburelul... nu stiu daca ai apucat sa vezi documentarele acelea de pe national geografic... dar sunt f interesante... arata exact ce se petrece in burtica ta, chiar de acum... pe mine m-a impresionat tare smile

Raluka, felicitari pentru job!  goodluck

Floricica, si eu stiu ca ciclul vine la 14 zile de la ovulatie...

Mary, ce faci, cum te simti? Parca esti libera azi, nu?

Pupici la toate fetele!  puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2155 2009-01-29 15:45:18

AnkSan
Full member

Offf Juli sper sa nu te mai tina mult greturile si sa poti manca...mai ales ca tu esti si slabuta rau. smile
Pe mine bebe m-a gasit in plina cura de slabit....asa ca..acum incerc sa mananc dar nu cu painica. Iar mai nou de cateva seri mananc salata gen "bulgareasca". Am tanti la servici care-si face in fiec zi salata de cruditati cu ceapa rosie...miroase de ma termina...asa ca seara am program de salatica .. smile

Data trecuta m-am ingrasat fff mult...si rapid. Pt ca de fel sunt pofticioasa...asa ca ce miroseam pe la servici, pe strada (mancare of course.. lol ) gateam acasa.
Asa ca de data asta vreau sa fiu mai calculata. smile

pup

offtopic si al meu e cu jocurile psp.. lol Cred ca e o "viroza" rotfl

Maria merci mult.. puss kram esti o bombonica.. M-ati facut curioasa, asa ca voi intra de acasa. Sper sa mai gasesc link-ul. smile

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-29 15:48:49)

#2156 2009-01-29 15:50:19

Juli
Hero member

Ank si eu sunt pofticioasa si niciodata nu m-am abtinut de la nimic. Dar nici nu puneam pe mine, variam mereu 46-max 48 (imbracata). Acum am ajuns la 45. Sper ca saptamana asta sa fi pus si eu ceva pe mine  big_smile
Ai grija cu ceapa daca ai probleme cu stomacul. Acum cu sarcina s-ar putea sa nu-ti priasca la stomac.

#2157 2009-01-29 15:53:18

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

AnkSan a scris:

Offf Juli sper sa nu te mai tina mult greturile si sa poti manca...mai ales ca tu esti si slabuta rau. smile
Pe mine bebe m-a gasit in plina cura de slabit....asa ca..acum incerc sa mananc dar nu cu painica. Iar mai nou de cateva seri mananc salata gen "bulgareasca". Am tanti la servici care-si face in fiec zi salata de cruditati cu ceapa rosie...miroase de ma termina...asa ca seara am program de salatica .. smile

Data trecuta m-am ingrasat fff mult...si rapid. Pt ca de fel sunt pofticioasa...asa ca ce miroseam pe la servici, pe strada (mancare of course.. lol ) gateam acasa.
Asa ca de data asta vreau sa fiu mai calculata. smile

pup

offtopic si al meu e cu jocurile psp.. lol Cred ca e o "viroza" rotfl

Maria merci mult.. puss kram esti o bombonica.. M-ati facut curioasa, asa ca voi intra de acasa. Sper sa mai gasesc link-ul. smile

toti sunt cu jocurile... rotfl

baby Dragos hjarta rugaciune

#2158 2009-01-29 15:56:30

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

accumaria a scris:

Floricica, si eu stiu ca ciclul vine la 14 zile de la ovulatie...

Fetelor si eu stiam asta, dar se pare ca este teorie pura, organismul fiecarei femei reactioneaza diferit, cateodata putem ovula mai devreme de cele 14 zile de la UM, sau mult mai tarziu decat scrie in carti. Dovada sunt eu  bang

P.S.: Am ramas masca aseara la ecografie...dar se poate intampla si sincer nu ma mai mira nimic. citisem mai demult despre cazuri din astea dar nu le-am dat importanta. sunt foarte multi factori care pot influenta aparitia ovulatiei (suparari, oboseala, stres, raceala etc), iar stres am avut din plin inca de la sfarsitul lui 2008 cu multe probleme personale.

gravida 31+

#2159 2009-01-29 15:57:18

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Love, imi pare rau ca te simti atat de nasol. Sper ca daca nu mai iei pastilele alea cu fier sa-ti treaca daca este din cauza lor kram

Pass mai astepata putin sa vezi daca te mai ustura, daca nu trece mergi la medic sa nu cumva sa fii facut vreo anexita sad

Ce faceti gravdidutelor, ce va fac bebeii? smile

Raluk felicitari ptr job, apuca-te de bebe ca vezi bine ca nu vine cand vrei tu.

Eu am zis de mult ca e incurcata treaba asta cu ovulatia, cred ca la foarte putine femei este  "a la carte". Floricica e bine ca stii ca esti in perioada aceea, asa ca baga mare sexinpat

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-29 15:59:19)

#2160 2009-01-29 15:57:51

AnkSan
Full member

Juli eu tolerez ffff bine ceapa rosie...si mor dupa usturoi.. lol

Delia rotfl asa se pare...pe al meu l-am "obisnuit" sa se joace dupa ce fac eu nani, sau cand sunt si eu ocupata cu altceva.. lol Chiar ma enerva cand ajungeam acasa si-l gaseam jucandu-se si trebuia sa-l astept nu stiu cat ca sa salvezeeee. rotfl

Ruxy cum te mai simti? puss Eu sunt in asteptari astept ca punctuletzul meu sa creasca lol

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-29 16:01:54)

#2161 2009-01-29 15:58:51

Juli
Hero member

Si se mai poate ca ovulatia sa fie in prima saptamana dupa ciclu, cum a fost la mine, caci altfel nu-mi explic cum de sunt in saptamana 10 + lol

#2162 2009-01-29 15:59:28

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Love dragutso... sa te simti bine cat mai curand!! puss puss

baby Dragos hjarta rugaciune

#2163 2009-01-29 16:00:21

Juli
Hero member

AnkSan a scris:

Juli eu tolerez ffff bine ceapa rosie...si mor dupa usturoi.. lol

Ank incepusem sa am si eu pofte cu usturoi, dar cand a inceput greata mi-au cam disparut toate poftele  sad

#2164 2009-01-29 16:04:48

AnkSan
Full member

Juli eu sunt fan usturoi de cand ma stiu... il pun aproape in orice fel de mancare... lol mai putin in praji. rotfl

#2165 2009-01-29 16:06:01

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Mersi de intrebare Ank puss ma doare burta de mor de cand am venit de la serv, abia stau in picioare. Ma gandesc ca e de bine, poate in seara asta imi vine si mie cum trebuie, sau cel putin asa sper smile

#2166 2009-01-29 16:11:13

AnkSan
Full member

Imi pare rau ca te doare burtica...ia un nospa. puss Dar poate e de la CM, asa cum spui. Sper sa-ti vina ca sa te linistesti.

Dupa ce iti vine incearca sa bei ceai de cretisoara si ceai de coada soricelului, amandoua ajuta la reglarea cm-ului, ala cicatrizari...iar cretisoara si napraznicul...pt bebe

poooop smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.