homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-130

#2452 2009-02-02 21:52:24

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

Mie mi-a zis sotul meu ca de luna asta o facem ca la carte, adica o zi da si o zi.....da lol

#2453 2009-02-02 22:28:50

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

stiu ca am facut devreme testul, dar curiozitatea...iar love_t a facut testul cu 10 zile inainte de CM, asa ca era posibil  big_smile ...fac si eu haz de necaz ca sa treaca mai repede per asta de asteptare... rugaciune
asa se spune ca sa nu ai zi de zi rel sex ca sa aiba timp aia mici  spermatozoid sa se refaca, dar stiu multe cupluri care au facut dragoste zi de zi si uite ca a ramas gravida...asa ca... nu mai stiu ce sa cred...cred ca tine de noroc si sa traiesti mom, ca daca ai chef azi si iti vine cheful si maine ce faci? spui: stai ca azi e zi de pauza?....cel mai bine te lasi dus se val... rodnar

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2454 2009-02-02 22:33:32

rruxxy
Platinum member

De acord cu tine Gargarita, cate cupluri au facut sex o zi da si una nu?? Cred ca cele mai putine...mai bine lasi sa vina totul de la sine.

Tu te-ai jucat cu testul facut asa devreme, mai ai putina rabdare si repeta-l, poate da Dumnezeu si e vreo surpriza cu ochisori. Love a facut test digital, de aceea s-a pozitivat atat de devreme smile

#2455 2009-02-02 22:38:17

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

o sa vedem ce vrea Dumnezeu sa-mi ofere  al9leacer
eu am facut un test clear blue...am auzit ca e bun...poate mai repet peste 1 sapt, depinde cum ma simt  visslar

va imbratisez fetelor, ma indrept inspre pat, ne intalnim maine in acelasi loc  lol ...o zi placuta maine  puss

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-02-02 22:38:49)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2456 2009-02-02 22:42:53

rruxxy
Platinum member

Noapte buna fetelor puss
Si eu o iau usurel spre pat sover

Publicitate

loading...

#2457 2009-02-02 22:50:33

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Fleurette, chiar daca testul meu era digital, l-am facut cu prima urina, altfel nici mie nu cred ca imi iesea.

Ai rabdare si repeta-l de dimineata.

Noapte buna fetelor!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2458 2009-02-03 07:13:54

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Buna dimineataaa  mornincoffee
Eu sunt deja treaza, ca la 7.30 ma duc sa imi fac niste analize de sange (pe cele normale, nu de sarcina)... in sept cand le-am facut mi-a iesit o usoara anemie si vreau sa vad daca s-a imbunatatit cu ceva situatia sau nu... macar pe 10 cand merg la doctorita sa am si niste rezultate de analize... Asa ca acum sunt nemancata, nebauta cafea... ca pentru analize... dar vad bine tastele sa va scriu, ceea ce e bine smile

Fleurette, hormonul acela HCG nu incepe sa se secrete decat din momentul implantarii... asa ca momentan testul nu are ce sa masoare la tine... dureaza 8-10 zile de la "conceptie" pana se secreta acest hormon, cat de mic ar fi el in cantitate...deci mai repeta testul mai tarziu  puss

Love_t, mi s-a parut demential testul tau... deja ma gandesc cum sa fac sa-mi cumpar... cred ca o sa imi iau cand ma duc in Anglia, pe la fratele meu, ca am vazut ca acolo se gaseste... Bine, in Anglia ma duc abia pe 1 mai, sper pana atunci sa nu mai fie nevoie  rodnar

Cu schiatul intr-adevar este tare frumos... problema este ca nu prea mai e zapada pe la noi prin tara... anul asta a fost jale... Dar la sfarsitul lui februarie mergem din nou in Austria o saptamana si recuperam smile E tare frumos sa faci miscare si iarna, te simti extraordinar... eu daca stau prea mult in casa simt ca o iau razna.

Pass, insanatosire grabnica cu gatul  puss Iar cu fumatul e ok si daca te lasi treptat, eu treptat m-am lasat si pana la urma am reusit, deci se poate wink

Liliana, baby, veniti odata cu testele pozitive  majoreta

Va pupa fata, sa aveti o zi frumoasa!

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2459 2009-02-03 07:46:29

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

neata fetelor.
Eu am incercat aseara sa intru si nu puteam accesa site-ul. nu stiu de ce. cred ca a mers rau netul. In fine, ma bucur sa ne auzim iar.

o zi buna.
asa am intels si eu ca testul nu trebuie facut chiar asa devreme ca nu iese rezultatul.  trebuie sa mai astepti. data la tine vad ca 11 asa ca mi se pare cam devreme. mai incearca peste cateva zile cu un test.

va pup fetelor ne mai auzim pe aici.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-03 07:49:54)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2460 2009-02-03 08:08:57

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele, si eu sunt deja la serv sad  , si daca ieri am plecat la 15, astazi nu mai am nici un motiv, asa ca pana la 17 sunt aici si putem sta de vorba...

accumaria, si mie imi place sa schiez, dar iarna asta am schiat doar in vacanta de revelion si doar la predeal...ca acolo am rude...

fleurete, repede te-ai grabit , ca ,, fata mare la maritat,, lol , sper sa nu te superi...

alina , si mie mi-a mers rau netul aseara , de fapt cred ca site-ul mai are probleme, poate se mai lucreaza la el...

daca fleurtete s-a grabit cu testul si intr-adevar e prea devreme, putem in schimb sa afla ceva de la liliana , ea e mult mai aproape, iar de baby ce sa mai zic, ca nu a mai dat nici un semn , poate e cu 2 liniute...

orium multa bafta fetelor...va tin pumnii

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-03 08:09:59)

9 ani de copilarie ....

#2461 2009-02-03 08:40:07

Alina Elena
Insomniac member

Chiar fetelor nu avem nici un semn de la baby. ce-o fi facand?
si liliana e foarte aproape de termen. fetelor va tinem pumnii.  goodluck  majoreta dati-ne si noua un semn.

Eu sunt acasa. Mananc pomelo. Am inteles ca e foarte bun pentru fertilitate, oricum are si multe vitamine. asa ca daca va place puteti consuma din plin. drool
pupici.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-03 08:41:13)

#2462 2009-02-03 08:44:37

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Gata, am revenit de la analize, scurt acasa, ca sa beau totusi o cafea  mornincoffee , ca altfel eram terminata pe ziua de azi big_smile In curand plec la ser si ne mai auzim de acolo...sa fiti cuminti pana atunci  puss

Eu mi-am facut cont pe fertility friend, ca gargarita... ni se pare f bun site-ul... si-mi tin acolo socotelile luna asta, de temperatura, de fluid cervical... cica azi as intra in perioada fertila conform graficului...si culmea, si testul acela de ovulatie pe baza de saliva pe care l-am cumparat (noua jucarie de care va ziceam), incepe sa arate cateva ferigi, deci chiar functioneaza... mai trebuie doar sa  sexinpat ca luna asta am fost cam neinspirati... nu ne-am potrivit deloc... eu adorm ca fraiera instant seara cand ne punem in pat... Azi cred ca ma pun in pat cum ajung de la ser... ca doar n-o sa adorm la 7  rotfl

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-02-03 08:53:49)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2463 2009-02-03 09:12:43

Alina Elena
Insomniac member

Te-ai intepat accumaria? eu am oroare de luat sange dar cand trebuie trebuie. Ce sa faci.
pai daca ai intrat in perioada fertila bagati tare. Nu stati si pierdeti timpul. bafta.
Eu am fost sapt asta care s-a terminat. intre 28 si 2 febr. Si am bagat  sexinpat  pe 29, 31, 1. sper sa iasa ceva. mai bag si azi ca cine stie spermatozoid . am terminat si tratamenytul cu augmentin pe 28. ma simt mult mai bine. sper sa fie cu noroc luna asta. bebic
merg si eu sa beau o cafea. mornincoffee  un 3 in 1.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-03 09:14:25)

#2464 2009-02-03 09:15:02

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

buna fetelor,

gravidutelor , voua nu va face zgomot ciudat burtica? si nu cred ca e vorba de intestine...dar tot simt si aud fel de fel de zgomote

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#2465 2009-02-03 09:29:51

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

neata fetelor

Cristina eu nu pot spune ca aud zgomote ciudate...in afara de cele de la intestine si asociate cu balonarea...

#2466 2009-02-03 09:48:58

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

fetele, cu baby am vorbit eu, nu ii mergea mai deloc net-ul..
ea zicea ca asteapta sa ii intarzie macar 2 zile pt. a face un test. O sa intre ea sa anunte ce si cum..  smile

gatul meu si-a mai revenit, pot sa intorc capul dreapta/stanga fara sa ma doara atat de rau. ieri am fumat 3 tigari toata ziua big_smile dar azinoapte nu am putut sa dorm, deh, sevrajul asta lol sper sa fumez o perioada pana in 5 zilnic, sa ma obisnuiesc asa, apoi sa ma las, altfel nu pot, mi se pare extrem de greu sa le las deodata, imi e rau fizic din cauza dependentei de nicotina.. sad

Eu sunt in perioada fertila conform calculatoarelor de pe net, dar daca ma iau dupa obisnuitele semne, nu sunt nici pe aproape. Astept sa ma intepe ovarul...  neutral si sa ma simt bine cu gatul , sa ma pot bucura de  sexinpat 

Pupici si servici usor!  :k?ra:

#2467 2009-02-03 09:58:16

rruxxy
Platinum member

Buna dimineata puss

Ma bucur ca te simti putin mai bine Pass, tine-o tot asa si sa-ti revi complet smile E bine ca incerci sa te lasi de tigari, ia-o treptat, iti tin pumnii sa nu mai simti curand nevoia sa fumezi goodluck

Ia zii Liliana, cum sta treaba? Ceva semne?

Eu mi-am facut grafic ptr temperatura, vad ca de cand mi-a venit si pana azi este constanta, astept sa creasca....dupa cum imi spun calculatoarele dupa net ar trebuie sa fi in perioada fertila incepand dupa 11, dar eu astept si semnele organismului.

Va pup, sa aveti o zi frumusica kram

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-02-03 10:00:08)

#2468 2009-02-03 10:00:26

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

neatsa fetilii... smile ma bucr ca te simti mai bine pass

baby Dragos hjarta rugaciune

#2469 2009-02-03 10:01:27

Alina Elena
Insomniac member

passenger ma bucur ca ti-a mai trecut gatul.ca sa poti lucra si tu in voie. sexinpat

abia astept sa dea baby vreun semn. Sper sa fie cu noroc. goodluck

vai fetelor eu asa nu mai am rabdare pana pe 15. parca simt ca am anumite simptome. Stiu ca nu e posibil atat de repede . abia ies din perioada fertila azi maine. ar trebui sa imi vina pe 15, dar parca simt niste chestii ciudate. nu e normal. cred ca e mai mult autosugestie. o sa vad atunci mai aproape de data CM.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-03 10:02:39)

#2470 2009-02-03 10:01:45

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
:k?ra:  kram
si eu sunt in perioada fertila.
daca nu luna asta  bebe atunci luna viitoare.
tot in jur de 1 martie o sa fie intervalul.
pupici la toate.
bis

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.