Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-130
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2
Mie mi-a zis sotul meu ca de luna asta o facem ca la carte, adica o zi da si o zi.....da
- fleurette
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-09-29
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
- rruxxy
- Platinum member
De acord cu tine Gargarita, cate cupluri au facut sex o zi da si una nu?? Cred ca cele mai putine...mai bine lasi sa vina totul de la sine.
Tu te-ai jucat cu testul facut asa devreme, mai ai putina rabdare si repeta-l, poate da Dumnezeu si e vreo surpriza cu ochisori. Love a facut test digital, de aceea s-a pozitivat atat de devreme
- fleurette
- Hero member
- Inregistrat: 2008-09-29
o sa vedem ce vrea Dumnezeu sa-mi ofere eu am facut un test clear blue...am auzit ca e bun...poate mai repet peste 1 sapt, depinde cum ma simt
va imbratisez fetelor, ma indrept inspre pat, ne intalnim maine in acelasi loc ...o zi placuta maine
Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-02-02 22:38:49)
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Fleurette, chiar daca testul meu era digital, l-am facut cu prima urina, altfel nici mie nu cred ca imi iesea.
Ai rabdare si repeta-l de dimineata.
Noapte buna fetelor!
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Buna dimineataaa Eu sunt deja treaza, ca la 7.30 ma duc sa imi fac niste analize de sange (pe cele normale, nu de sarcina)... in sept cand le-am facut mi-a iesit o usoara anemie si vreau sa vad daca s-a imbunatatit cu ceva situatia sau nu... macar pe 10 cand merg la doctorita sa am si niste rezultate de analize... Asa ca acum sunt nemancata, nebauta cafea... ca pentru analize... dar vad bine tastele sa va scriu, ceea ce e bine
Fleurette, hormonul acela HCG nu incepe sa se secrete decat din momentul implantarii... asa ca momentan testul nu are ce sa masoare la tine... dureaza 8-10 zile de la "conceptie" pana se secreta acest hormon, cat de mic ar fi el in cantitate...deci mai repeta testul mai tarziu
Love_t, mi s-a parut demential testul tau... deja ma gandesc cum sa fac sa-mi cumpar... cred ca o sa imi iau cand ma duc in Anglia, pe la fratele meu, ca am vazut ca acolo se gaseste... Bine, in Anglia ma duc abia pe 1 mai, sper pana atunci sa nu mai fie nevoie
Cu schiatul intr-adevar este tare frumos... problema este ca nu prea mai e zapada pe la noi prin tara... anul asta a fost jale... Dar la sfarsitul lui februarie mergem din nou in Austria o saptamana si recuperam E tare frumos sa faci miscare si iarna, te simti extraordinar... eu daca stau prea mult in casa simt ca o iau razna.
Pass, insanatosire grabnica cu gatul Iar cu fumatul e ok si daca te lasi treptat, eu treptat m-am lasat si pana la urma am reusit, deci se poate
Liliana, baby, veniti odata cu testele pozitive
Va pupa fata, sa aveti o zi frumoasa!
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
neata fetelor. Eu am incercat aseara sa intru si nu puteam accesa site-ul. nu stiu de ce. cred ca a mers rau netul. In fine, ma bucur sa ne auzim iar.
o zi buna. asa am intels si eu ca testul nu trebuie facut chiar asa devreme ca nu iese rezultatul. trebuie sa mai astepti. data la tine vad ca 11 asa ca mi se pare cam devreme. mai incearca peste cateva zile cu un test.
va pup fetelor ne mai auzim pe aici.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-03 07:49:54)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata fetele, si eu sunt deja la serv , si daca ieri am plecat la 15, astazi nu mai am nici un motiv, asa ca pana la 17 sunt aici si putem sta de vorba...
accumaria, si mie imi place sa schiez, dar iarna asta am schiat doar in vacanta de revelion si doar la predeal...ca acolo am rude...
fleurete, repede te-ai grabit , ca ,, fata mare la maritat,, , sper sa nu te superi...
alina , si mie mi-a mers rau netul aseara , de fapt cred ca site-ul mai are probleme, poate se mai lucreaza la el...
daca fleurtete s-a grabit cu testul si intr-adevar e prea devreme, putem in schimb sa afla ceva de la liliana , ea e mult mai aproape, iar de baby ce sa mai zic, ca nu a mai dat nici un semn , poate e cu 2 liniute...
orium multa bafta fetelor...va tin pumnii
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-03 08:09:59)
9 ani de copilarie ....
- Alina Elena
- Insomniac member
Chiar fetelor nu avem nici un semn de la baby. ce-o fi facand? si liliana e foarte aproape de termen. fetelor va tinem pumnii. dati-ne si noua un semn.
Eu sunt acasa. Mananc pomelo. Am inteles ca e foarte bun pentru fertilitate, oricum are si multe vitamine. asa ca daca va place puteti consuma din plin. pupici.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-03 08:41:13)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Gata, am revenit de la analize, scurt acasa, ca sa beau totusi o cafea , ca altfel eram terminata pe ziua de azi In curand plec la ser si ne mai auzim de acolo...sa fiti cuminti pana atunci
Eu mi-am facut cont pe fertility friend, ca gargarita... ni se pare f bun site-ul... si-mi tin acolo socotelile luna asta, de temperatura, de fluid cervical... cica azi as intra in perioada fertila conform graficului...si culmea, si testul acela de ovulatie pe baza de saliva pe care l-am cumparat (noua jucarie de care va ziceam), incepe sa arate cateva ferigi, deci chiar functioneaza... mai trebuie doar sa ca luna asta am fost cam neinspirati... nu ne-am potrivit deloc... eu adorm ca fraiera instant seara cand ne punem in pat... Azi cred ca ma pun in pat cum ajung de la ser... ca doar n-o sa adorm la 7
Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-02-03 08:53:49)
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- Alina Elena
- Insomniac member
- cristina_i
- Full member
- Inregistrat: 2005-12-26
buna fetelor,
gravidutelor , voua nu va face zgomot ciudat burtica? si nu cred ca e vorba de intestine...dar tot simt si aud fel de fel de zgomote
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
neata fetelor
Cristina eu nu pot spune ca aud zgomote ciudate...in afara de cele de la intestine si asociate cu balonarea...
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
fetele, cu baby am vorbit eu, nu ii mergea mai deloc net-ul.. ea zicea ca asteapta sa ii intarzie macar 2 zile pt. a face un test. O sa intre ea sa anunte ce si cum..
gatul meu si-a mai revenit, pot sa intorc capul dreapta/stanga fara sa ma doara atat de rau. ieri am fumat 3 tigari toata ziua dar azinoapte nu am putut sa dorm, deh, sevrajul asta sper sa fumez o perioada pana in 5 zilnic, sa ma obisnuiesc asa, apoi sa ma las, altfel nu pot, mi se pare extrem de greu sa le las deodata, imi e rau fizic din cauza dependentei de nicotina..
Eu sunt in perioada fertila conform calculatoarelor de pe net, dar daca ma iau dupa obisnuitele semne, nu sunt nici pe aproape. Astept sa ma intepe ovarul... si sa ma simt bine cu gatul , sa ma pot bucura de
Pupici si servici usor! :k?ra:
- rruxxy
- Platinum member
- Alina Elena
- Insomniac member
passenger ma bucur ca ti-a mai trecut gatul.ca sa poti lucra si tu in voie.
abia astept sa dea baby vreun semn. Sper sa fie cu noroc.
vai fetelor eu asa nu mai am rabdare pana pe 15. parca simt ca am anumite simptome. Stiu ca nu e posibil atat de repede . abia ies din perioada fertila azi maine. ar trebui sa imi vina pe 15, dar parca simt niste chestii ciudate. nu e normal. cred ca e mai mult autosugestie. o sa vad atunci mai aproape de data CM.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-03 10:02:39)
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|