Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-36
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2
Fetele, eu am ramas cand nici nu ma asteptam, ca trecuse o saptamana de la ultimul ciclu, dupa care am inceput sa iau antibiotice si nu am mai avut relatii atunci, ca sa nu raman cat le iau si eram 100% sigura ca luna Decembrie o ratez. Ii spuneam sotului "las' draga ca de la anul o luam de la capat".
Si apoi surpriza....cand am vazut testul am facut ochii cat cepele
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- floricica82
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-12-17
offff....ce frumos Juli. si eu zic in fiecare luna ca nu trebuie sa ma mai agit, dar uite ca nu reusesc. o sa mai fac un test duminica. ovarele au inceput sa ma cam intepe, deci e posibil sa ovulez cat de curand, eu tot sper. daca nu, asta este, luna viitoare voi incepe injectiile cu polidin dupa care din nou control sa vedem ce mai este de facut. si eu am visat de atatea ori ca am ramas insarcinata...imi puneam sperante in vise. dar degeaba....
31+
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
Hello, fetele Asa, hai sa raspund: in vara sau in toamna ne casatorim, locatia nu trebuie sa o platim cu nu stiu cat timp inainte, e rezolvat deja si ne asteapta sa hotaram noi. De cateva luni am inceput sa renuntam la protectie si am zis ca daca apare bebe pana la vara, amanam nunta, daca nu, " ne luam". El isi doreste f mult un bebe, parca mai mult decat imi doresc eu... Dar incerc sa inteleg de ce reactioneaza asa si ma gandeam ca poate vazand ca tot nu apare, profita si iese acum "la baute", fiind constient ca dupa ce raman gravida, nu va mai pleca de langa mine cand au chef partenerii lui de pahar. El este f grijuliu de fel, de fiecare data cand ma simt rau ma ajuta. Cand racesc si fac febra, de ex., gateste, face curat, imi aduce ceai si mancare "la pat". De cele mai multe ori ne intelegem atat de bine, incat stim amandoi ca suntem facuti unul pt. celalalt. Dar de la o vreme e asa cum e. Are 25 de ani, ca si mine... E tinerel, am incercat sa ma pun si in locul lui, cateodata il inteleg, altadata imi vine sa il strang de gat, pt. ca si eu am aceeasi varsta dar parca sunt mult mai matura decat el. L-am si obisnuit eu prost, sa las de la mine de fiecare data: ex. e nunta unui amic de-al lui si in aceeasi seara nunta unei rude de-a mamei mele --- unde am mers pana la urma, desi familia s-a suparat pe mine? La nunta amicului. Am dat un exemplu, evenimentul asta mi-a venit in minte, dar sunt multe situatii asemanatoare.
Asa, aseara a venit pe la 11 si ceva, 12... m-am trezit sa ii deschid, de fapt nu adormisem si am vrut sa mai vorbim. Ne-am certat, si a plecat din nou zicand "ne vedem maine". A venit pe la 3 si ceva. Astazi nu am mai vorbit deloc. Pentru weekened aveam alte planuri fiind invitati undeva si stabilind anterior ca vom merge, dar s-a trezit alt amic sa il invite la ziua lui... si va merge, bineinteles. Nu conteaza ce spun eu, e foarte important sa ajunga la petrecerea amicului, alte planuri nu exista.. Si da, e intr-un mediu prost d.p. meu de vedere, fiind inconjurat de burlaci si discutii specifice lor " ce hot e colega x" "colega de birou e cea mai frumoasa tipa pe care-am vazut-o" sau discutii vizavi de fusta scurta a unei colege " ai vazut ce fusta avea? odata a venit cu una si mai scurta" etc.( am asistat si eu intr-o seara la discutii de-astea cretine, m-am simtit groaznic iar el radea ca un prost ).. Mergand in oras cu ei nu fac decat sa ma intristez degeaba, sunt burlaci si discuta si actioneaza ca atare. De aceea ii evit.
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Juli si eu am luat antibiotice luna asta din ziua 7 pana in ziua 12... poate da Doamne Doamne si se intampla si la mine minunea...
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- Juli
- Hero member
o sa vina Floricica, doar nu te stresa, dupa cate am citit pe aici se pare ca vine atunci cand crezi tu ca nu e
Cand i-am povestit doctorei a inceput sa rada. si mi-a zis ca se intampla cand nu te astepti, asa e fost sa fie
- passenger
- Addicted member
Eu nu m-am mai gandit la bebelus cu problemele astea elebele, imi pare rau ca nu a fost bebe, dar e ciudat ca dr. a zis ca vede ceva in spatele sacului. La ce sac s-a referit?? Noi automat ne-am gandit la sacul gestational.
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
pass lasa ca o sa se rezolve toate ai sa vezi...o sa intre in normal... poate e stresat si din cauza nuntii...se gandeste ca o data insurat nu mai are cale de intors si tre sa fie si el mai "casnic"...s-or fi strans prea multe. la mine eu sunt aia care vrea sa iasa si al meu nu...si am iesit de cateva ori in 5 ani singura cu fetele si initial s-a suparat dar i-a trecut
- passenger
- Addicted member
Mereu mi-a spus ca abia asteapta sa fie insurat cu mine si sa avem bebelusi, ca asta isi doreste cel mai mult. El a discutat pt. local, impreuna ne-am uitat peste cateva modele de rochii de mireasa, mi-a facut inelul de logodna la comanda, un model pe care l-a gandit singur-singurel ...
- maryland
- Sr. member
la mine tu semeni su sotul meu si au cu al tau...cand a fost vorba sa ma casatoresc eram f incantata si ma agitam f mult...dar cand am fost practic pusa in fata faptului implinit...am amanat nunta de 3 ori...am avut "cold feet"...bine la noi poate era si faptul ca el locuia in america si eu aici si ne vedeam f rar...dar chiar daca isi doreste f tare se poate speria...starea asta trece destul de repede...tu tot ce poti sa faci e sa ii dai timp sa reflecteze....sa isi dea seama ca si insurat nu o sa fie neaparat incatusat...
- floricica82
- Full member
inseamna ca are planuri serioase de viitor cu tine pass, numai ca acum pe masura ce se apropie momentul poate mai vrea sa "copilareasca" un pic, sa mai profite pe ultima suta de metri de burlacie ca sa zic asa.
31+
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Pass...eu zic ca o sa reveniti la normal, mai lasa-l un timp poate iti dai seama de ce reactioneaza asa. Poate ca va veni bebele cand nu va asteptati si astfel se va remedia situatia
Floricica nu te mai stresa, gandeste pozitiv.
- maryland
- Sr. member
da..crissy trage chiulul azi...si noi asteptam aici vesti
- floricica82
- Full member
31+
- Juli
- Hero member
Offf, mai Pass, nu-i bun anturajul asta de burlaci care stau cu ochii dupa fufe...scuzati-mi expresia..... Normal ca daca prietenii vorbesc si rad, rade si el ca dupa aceea "se face de ras" nu? Eu sunt mai geloasa de felul meu . Hai o data, de doua ori razi, faci glume, dar daca ar face mereu asa eu l-as termina
- cristina_i
- Full member
- Inregistrat: 2005-12-26
fetelor intrebare....
mi-am facut ieri primul test de ovulatie..stiti ca tb sa-mi fac 5 din ziua x...eu am norocul sa-mi dau seama cand sunt la ovulatia si mi-am facut test cu prima banda sa zic asa..si mi-a iesit o linie dar cam neclara...conform graficelor din prospectul (oview) figureaza ca si cum aceasta banda trebuia sa fie facuta in penultima zi..adica sa fi fost a 4 banda...nu stiu daca ma intelegeti....si intrebarea mea era daca era posibil sa fi prins ceva...si in a 4 azi..chiar daca de fapt a 5-a zi ar fi cea mai fertila...
Presupun ca sunt mai multe zile cand esti fertila..nu o zi....
- passenger
- Addicted member
Sa ne mai uitam un pic pe lista
12 = darlene 16 = crssy 20 = carra, ruxy, erzseanamaria 21 = cristaup 22 = tina, pass 27 = gargarita 29 = maria 31 = adina
mamici
- love_t - juli - maryland - camy
Nici Darlene nu a mai aparut sa ne zica daca a ramas sau nu..
Mai e putin pana pe 20, fete cucuiete.. prea stati voi toate 3 acolo
Juli, eu stiu ca nu-i bun dar ce sa fac?
Cristina, eu nu am facut teste de ovulatie, nu stiu ce sa zic, poate te ajuta una dintre fete Dar sunt cam 4-5 zile fertile pe luna, important e sa nimeresti momentul potrivit, eu nu stiu cum, ca am tot facut sex in perioada fertila si n-am ramas Nu asa se fac copiii..?
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-01-16 13:46:12)
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
ce fac fetele?
eu am vb cu doctorul si merg luni sa fac eco......mi-a spus ca daca la eco sarcina se dezvolta normal sa-l lasam sa-s faca de cap cu sangerarea ca pana la urma se opreste
pass imi pare rau ce aud de iubitul tau.......sper ca in timp o sa fie bine...........tine minte ca in nicio relatie nu este totul roz mereu......eu cred ca sunteti amandoi stresati si incapatanati si in loc de discutii normale voi va certati
fetelor a fost cineva anii trecuti la targul de nunti? eu as vrea sa merg in week-end-ul asta ca sa-mi fac o idee .....eventual sa probez cate ceva desi prin vara cand vrem sa facem noi eu voi fi balonas ( cu voia lui DD binenteles)
Crssy ne da o veste buna de nu a intrat pana acum? Doamne ajuta sa fie asa
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- maryland
- Sr. member
cam 3 zile inainte de ovulatie si max doua dupa...cam asta e intervalul de fertilitate
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|