homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-37

#685 2009-01-16 13:49:02

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

Camy, ai mai avut sangerari? ziceai ca s-au oprit

la targul de nunti nu am fost, eu am mai multe modele de rochie in pc, luate din cataloage smile

#686 2009-01-16 13:50:00

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

eu stiam de 2 zile inainte si 1-2 dupa, acum banuiesc ca si asta depinde de la femeie la femeie...nu?

gravida 31+

#687 2009-01-16 13:50:09

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ba asa se fac copiii sau cel putin asa cred big_smile ptr ca si eu am observat acel mucus cervical doua luni la rand si am prestat atunci si tot dejeaba.

Fetelor am gasit o poveste frumoasa....ce sa fac si eu tongue

Eu am fost la targul de nunti inainte de nunta....sunt multe lucruri dragute acolo....iar ca si Pass, aveam muuulte rochii de mireasa in calculator smile

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-01-16 13:53:00)

#688 2009-01-16 13:51:15

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Maryland, tu la cat timp dupa contactul "cu pricina" din perioada fertila ai avut primele indicii sau semne ca ai ramas? Si care au fost acelea...daca poti sa detaliez mai in profunzime Parca imi aduc aminte ca ziceai ca te-au durut sanii, dar mai mult de atat nu mai tin minte... big_smile

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#689 2009-01-16 14:09:31

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Draga mea Pass eu sper sa-si revina...ca altfel..il box eu.. hmmm  :f?rbannad:

O glumitza pt barbatii fara.....stiti voi ce...:

"Aceasta este o instiintare pentru toate femeile din lume.
O cercetare recenta a descoperit ca barbatul este animalul cel mai nefericit din lume pentru ca el are : tate fara lapte, oua fara coja, cocosel fara aripi si sacul fara bani. Se mai pare ca in 80% din cazuri femeile nu se mai casatoresc pentru ca si-au dat seama ca, pentru 70 de grame de carnat nu are nici un sens sa tina tot porcul in casa. " rotfl rotfl rotfl
dumbom  punish

Dar data nu ati stabilit-o? Nu este prea din scurt?

Mamica de Ingerash blondutz angel

Publicitate

loading...

#690 2009-01-16 14:13:35

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

pai am inceput sa am simptome cam cu vreo doua zile inainte de data la care trebuia sa vina cm...am avut mici dureri ca la cm. sanii au inceput sa ma doara tot cam in aceesi perioada si am inceput sa am stari de somnolenta...cam astea au fost  puss

Ultima oara a fost editat de maryland (2009-01-16 14:17:31)

#691 2009-01-16 14:14:26

rruxxy
Platinum member

rotfl rotfl rotfl

#692 2009-01-16 14:16:14

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

mary dar nu n-aveai durerile de sani parte din spm nu? adik pentru tine a fost ceva neobisnuit...
eu in schimb am si dureri de burta si de sani si balonare si pofta de mancare si cateodata si somnolenta....deci pentru mine cred ca va fi o surpriza testul cu 2 liniute

AnkSan  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

Ultima oara a fost editat de floricica82 (2009-01-16 14:17:11)

gravida 31+

#693 2009-01-16 14:17:18

passenger
Addicted member

Nu am stabilit nicio data pt. ca localul este al tatalui lui

F. tare  rotfl   rotfl    rotfl   applause

Apropo de durerile de sani... eu nu aveam dureri inainte de cm. Luna trecuta m-au durut dupa ovulatie si durerea a tinut pana dupa cm. Era durere ca si cand as avea vanatai pe ei, nu puteam sa ii ating. Si cu toate astea, a venit nelipsitul cm. Luna asta vad ca ma dor iar si fara sa fiu gravida. Eu nu ma pot lua dupa simptomul asta pe viitor.. Nici nu stiu cum am putea afla daca suntem sau nu, decat cu un test de sarcina.. Ce e pana in cm, poate fi spm

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-01-16 14:25:56)

#694 2009-01-16 14:27:39

AnkSan
Full member

Si eu l-am savurat si m-am gandit sa il impartasesc cu voi.. rotfl
puss

Pass..pai si cand va gandeati..ca data m arefer, luna zi? Nu va fi prea din scurt totusi? Invitatii, biserica, primarie, rochita etc?

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-16 14:29:43)

#695 2009-01-16 14:31:44

passenger
Addicted member

Prin septembrie ne gandeam .. 19. Noi ne sarbatorim in fiecare luna pe data de 19, atunci ne-am indragostit.
Nu e din scurt, neamurile si prietenii ne asteapta de anul trecut, dar atunci m-am razgandit eu si am amanat smile Plus ca va fi restransa, nu-mi doresc nunta mare, vreau sa fie doar apropiatii nostri.
Daca raman gravida, se amana din nou. Daca nu raman de ex. pana prin martie - aprilie, nu mai incerc si astept cuminte nunta, dupa nunta reiau "activitatile". smile
Nu stiu cum e cu primaria si biserica, rochie imi iau intr-o zi ca nu am pretentii la cine stie ce model, nu am sa umblu in veci cate-o luna pt. o rochie.

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-01-16 14:33:23)

#696 2009-01-16 14:34:52

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

pai..la mine spm insemna doar durere ingrozitoare de burta si ceva balonare...
pass si pe mine ma dor acum sanii de ca si cum as avea vanatai...eu ma gandeam ca s-au marit si de la greutate sa fi facut o febra musculara  rotfl

#697 2009-01-16 14:36:52

rruxxy
Platinum member

Si ptr mine spm-ul inseamna dureri de burta, de sani, de spate...deci clar nu-mi vor indica o sarcina cand va fi sa fie.

#698 2009-01-16 14:37:24

passenger
Addicted member

eu asa am asociat durerea de sani de luna trecuta, cu durerea unei vanatai, cand te lovesti si se invineteste apoi daca atingi locul ala e o durere surda. Asa m-au durut si n-a fost bebe. Acum ma dor la fel, nici vorba de bebe. Culmea e ca inainte nu ma dureau sanii inainte de cm, mai nou s-au gandit ei sa-si bata joc de mine  lol

A pus Daliana o poza cu "sarmaluta" mica!!  hjarta  hjarta

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-01-16 14:41:25)

#699 2009-01-16 14:54:41

AnkSan
Full member

Poate e mai dragutz asa Pass, fara mare tam-tam. smile
Dar de ce sa nu fii o miresica cu burtica...?? Mie mi se pare fff dragutz.. smile

#700 2009-01-16 14:57:23

accumaria
Sr. member

Eu nu am deloc dureri de sani inainte de cm, asa ca daca va fi sa am, sigur ma voi gandi ca am o sansa smile

#701 2009-01-16 14:57:44

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cristina_i a scris:

fetelor intrebare....

mi-am facut ieri primul test de ovulatie..stiti ca tb sa-mi fac 5 din ziua x...eu am norocul sa-mi dau seama cand sunt la ovulatia si mi-am facut test cu prima banda sa zic asa..si mi-a iesit o linie dar cam neclara...conform graficelor din prospectul (oview) figureaza ca si cum  aceasta banda trebuia sa fie facuta in penultima zi..adica sa fi fost a 4 banda...nu stiu daca ma intelegeti....si intrebarea mea era daca era posibil sa fi prins ceva...si in a 4 azi..chiar daca de fapt a 5-a zi ar fi cea mai fertila...

Presupun ca sunt mai multe zile cand esti fertila..nu o zi....

perioada fertila incepe cu 3-4 zile inainte de ovulatie ( cam atat traiesc spermatozoizii) si se sfarseste cam in ziua ovulatiei ( ovulul traieste aprox. 12 ore!)
ideea cu testele de ovulatie este ca se pozitiveaza cand nivelul de LH creste, si asta se intampla cu 24-48 ore inainte de ovulatie.
tu te-ai complicat tare... nu am inteles ce ai vrut sa spui. incepe testele de ovulatie cu cateva zile inainte de ziua cand presupui ca ovulezi si continua-le pana cand ai testul pozitiv
eu, de exemplu, folosesc aproximativ 15 teste pentru ca ori am ovulatii tarzii ori nu am deloc.  incep prin ziua 15 ( ca sa fiu sigura ca n-o ratez si continui pana am test pozitiv, semn ca ovulatia urmeaza sa se produca sau pana termin testele lol )

in prospectul la oview nu cumva te-ai uitat la interpretarea testelor? acolo explica cum sa interpretezi testul cand liniuta de test arata intr-un anumit fel, mai intensa sau mai putin intensa, nu se refera la ordinea in care trebuie sa arate testele pe masura ce le faci.

#702 2009-01-16 15:43:44

accumaria
Sr. member

Pass, nu vreau sa te superi pe mine, dar as vrea sa iti dau un sfat, in urma experientei mele... gandeste-te foarte bine daca cu el vrei sa te mariti si daca asta vrei sa fie viata ta... eu de cand m-a cerut fostul si pana sa ne despartim a trecut un an si ceva... dar in tot acest timp nu am facut decat sa imi pun aceasta intrebare si mereu raspunsul era "nu"... dupa casatorie eram convinsa ca nu avea cum sa se schimbe in mai bine. Mi-a fost f greu sa iau hotararea de a ne desparti, mai ales ca in mare ne intelegeam bine, locuiam impreuna de 4 ani... atata ca aveam pareri diferite in principal in modul de a ne petrece timpul liber... eu as fi vrut mai mult sa stam impreuna, el voia mai mult cu prietenii... si acum a ramas fix la fel, din cate stiu... asa ca gandeste-te realist daca crezi ca se va schimba ceva la modul lui de viata...
E doar o parere oricum, poti sa o iei sau sa nu o iei in considerare...de tine depinde pana la urma cum vrei sa-ti traiesti viata... eu am ales sa nu o traiesc asa, si acum mi-e cum nu credeam ca se poate de bine...
puss

#703 2009-01-16 15:54:27

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

mai pass...da tu esti atat de frumoasa...eu nu inteleg??!?!? inseamna ca omu' chiar nu e conmstient de ce are langa el...eu tot ce sper e...sa devina constient pana n-o fi prea tarziu pentru el smile pentru ca tu meriti tot ce e mai bun...

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.