|
Nu esti logat.
Care e diferenta..?-3#39 2009-01-19 18:26:06Re: Care e diferenta..?cel vaginal e super puternic si placut si cel clitoridian e placut...parerea mea. si cel clitoridian e mult mai usor de obtinut. diferenta e ca unul este in interior si e f puternic(cel vaginal) si unul in exterior. sunt destule pozitii prin care ajungi la fiecare din ele. Offline #40 2009-01-19 18:38:39
Re: Care e diferenta..?yo asta nu inteleg orgasm in interior si orgasmi in exetrior Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #41 2009-01-19 19:11:59
Re: Care e diferenta..?nu e mai asa....e vb de stimulare nu de ce simti...orgasmul vaginal e prin stimulare interioara iar cel clitoridian prin stimulare exterioara....dar cand ai orgasm simti la fel in ambele cazuri...ca nu ai orgasm extern....e vb de stimulare Offline #42 2009-01-19 19:27:28
Re: Care e diferenta..?asa Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #43 2009-01-19 19:40:24
Re: Care e diferenta..? Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline Publicitateloading...
#44 2009-01-19 19:45:34
Re: Care e diferenta..?mie din prima mi s-a parut aberanta clasificarea Offline #45 2009-01-19 20:04:25
Re: Care e diferenta..?yo pana nu demult nici nu stiam k exista o clasificare Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #46 2009-01-19 20:09:15
Re: Care e diferenta..?De multe ori am avut parte de orgasme vaginale, si dupa parerea mea nu le`as prefera pe astea in fata celorlate..Oricum nu tine nici de clasificarea lor, sau cum reusim sa le obtinem.Important este sa ne simtim amandoi bine( eu si partenerul) !...Vb aia : fie ce o fi, numai orgasm sa fie ...My heart is always blue Lovin' you, my baby... Offline #47 2009-01-19 22:25:25
Re: Care e diferenta..?Nu exista diferente:))) eu tot o tin pe a mea!!! Offline #48 2009-01-19 23:08:23
Re: Care e diferenta..?eu cred ca le`am avut pe amandoua, stiu ca aveam unele ff intense. oricum senzatia e f tare la amandoua asa ca nu mai conteaza de care ai, bine ca ai!!! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #49 2009-01-20 00:51:02Re: Care e diferenta..?cata teorie de la bietul orgasm nu e bine ca le aveti? ce mai conteaza ca v-ati atins clitorisul sau ca nu vi l-ati atins? Offline #50 2009-01-21 22:02:54
Re: Care e diferenta..?
...Dupa cum am scris intr-o interventie anterioara, orgasmul este posibil in unele cazuri/ la unele persoane independent de clitoris (asadar, cand tinta o reprezinta o alta zona erogena/ alte zone erogene, cu particularitatea ca la persoanele respective acestea sunt foarte sensibile si, in plus, se manifesta si o profunda implicare afectiv-emotionala, plus a imaginarului/fanteziei etc.). Traieste - frumos - clipa! Cu inteligenta si imaginatie! (Mesajele furnizate in acest spatiu sunt numai orientative.) Offline #51 2009-02-08 18:08:41
Re: Care e diferenta..?eu simt diferenta intre ele... in primul rand intensitatea ...si durata cel clitoridian e asa`... soft insa cel vaginal....ahhhh dureaza mai mult...pana la 12-15 secunde ( cred ca n`am stat sa numar ) iar cel clito. mai putin...juma... si e doar asa...la nivelul clitorisului...cel vaginal eu il simt parca in tot corpuuuuuuuuuu si e starea aia de ' poa sa arda si tzara #52 2009-02-08 18:10:37
Re: Care e diferenta..?cum adica sa te tina de spate ridicata? zi zi zi si mie. Come play my game. Offline #53 2009-02-08 18:51:17
Re: Care e diferenta..?pai dak el sta deasupra se pune mai in genunchi cumva si ma tzine de spate/fund mai sus cu mainile ...intelegi ? ca si cum ai pune o pernutza sub funduletz` sau cand stau eu deasupra ma tzine apasata de spate ti`am zis k nush explica bine #54 2009-02-08 19:11:43
Re: Care e diferenta..?daca mai intru pe aici ma urc pe pereti expect the worst , hope for the best! Offline #55 2009-02-14 00:35:50
Re: Care e diferenta..?Eu nu popt sa ajung la orgasm fara stimularea clitorisului in timpul sexului. Si la sfarsit am si vaginal si clitoridian. Numai ca la mine nu sunt simultane, intai e cel vaginal (foarte intens si profund) si imediat vine si cel de la clitorist (care mi se pare mai scurt dar la fel de misto)... si bine, am avut si orgasm in timpul somnului de cateva ori...si anal...yep i'm lucky As spune ca nu conteaza ce fel de orgasm ai, dar e foarte misto sa le experimentezi macar o data in viata p fiecare Offline #56 2009-02-14 00:41:35Re: Care e diferenta..?aaah da si eu am mai avut orgasm in somn e super misto senzatia, mai ales ca eu ma trezesc un pic chiar atunci cand e marele moment si sunt constienta numai ca la mine dureaza mult mai putin asta din somn Offline #57 2009-02-14 01:13:19
Re: Care e diferenta..?
Exact asa e si la mine Mie mi se intampla sa am in somn cand stau fara orgasm mai mult de o saptamana (asa ma eliberez eu). Si de fiecare data il simt la clitorist foarte clar (desi se zice ca sunt celebrale... chiar mi se intampla fizic...). O faza ciudata a fost cand am avut un vis in care faceam sex anal..si pot sa jur ca a fost localizat acolo in timpul somnului... a fost foarte ciudat ca m-am trezit in timp ce...si aveam "senzatia de dupa" localizata chiar acolo Acu v-am zis cea mai bizara experienta sexuala de-a mea Oricum noi femeile suntem norocoase ca ne putem delecta cu atatea sortimente. Conteaza mult sa ne bucuram de ceea ce avem si sa fim relaxate, ca asa vor veni ele toate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|