|
Nu esti logat.
Crema de galbenele#1 2009-01-15 14:38:27
crema de galbenelesaptamana trecuta am primit in grijia o pisicuta foarte neastamparata. si cum era normal, m-a umplut de zgarieturi, unele mai mici, altele chiar prea adanci. o persoana mi-a recomandat crema de galbenele. a zis k e buna pentru orice: arsuri, rani, piele f uscata etc Offline #4 2009-01-15 16:22:51
Re: crema de galbenelemai bine iti pui o manusa cand te joci cu ea ca altfel ai sa fii mai tot timpul asa si mai ales daca e mica,ii foarte jucausa si o sa-ti dea batai de cap Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #5 2009-01-15 16:27:25
Re: crema de galbeneleeu ma dau cu crema de galbenele pe fata one day we're gonna get somehow... Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-15 16:38:30
Re: crema de galbenelepfff. deja a inceput sa si ascute unghiile pe marginea patului. din pacate nu va ramane la mine. duminica tre s o dau stapanilor inapoi(ei au plecat in vacanta) dar m-am atasat de e am fost acum si am luat una, se numeste crema de galbenele ana de la coral cosmetics. prima impresie: miroase bine, intra f repede in piele, crema non grasa. as spune perfecta, mai ales k am dat doar 2 lei pe ea. si doamna de acolo, chiar si mama mi-a spus k e foarte buna si pentru fata. insa am oarece retineri sa ma dau cu ea pe fata, mai ales k am un ten sensibil. raportul calitate-pret isi spune cuvantul Offline #7 2009-01-15 17:04:07
Re: crema de galbeneleCrema de galbenele e singura care nu m-a dezamagit niciodata ;eu o folosesc si pentru buze,si pentru rani si cand sunt iritata Pe fata nu ca e comedogena... Offline #8 2009-01-16 11:18:47
Re: crema de galbenelem am dat cu ea de vreo 4 ori pana acum. si zgarieturile alea s au mai microsat,incep sa se vindece. acum nu stiu daca e de la crema, sau daca era timpul lor sa se vindece oricum o sa ma dau cu ea in continuare Offline #9 2009-01-16 11:27:48
Re: crema de galbeneleeu sunt de parere ca o crema mai buna decat cea de galbenele nu exista. Chiar pentru fata nu o folosesc insa pentru corp sau la mici zgarieturi sau rani, intotdeauna. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #11 2009-01-16 18:42:38
Re: crema de galbenelesi noi suntem cu crema de galbenele Offline #13 2009-01-16 20:00:04
Re: crema de galbeneleeu ca pe post de strugurel chiar e buna:) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #14 2009-01-16 20:37:15
Re: crema de galbeneleam in casa dar n-am folosit-o deloc ..... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #15 2009-01-17 14:02:04
Re: crema de galbeneleeu am crema de galbenele cu propolis, e f buna, ma mai dau cand imi iau mustata cu ceara cand ma lovesc. este un anticicatrizant foarte bun. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #16 2009-01-18 11:46:34
Re: crema de galbenele
a mea miroase chiar bine, dar eu zic sa nu va dati cu ea pe fatza. mai bine folositi o crema fara parfum fara parabeni. gasiti la farmacie. de ce mi-as da cu parfum pe fata? parfumul se da pe gat. mai zicea cineva k isi da cu crema asta pe cosuri. o mare prostie. nici crema asta , nici alta crema de fatza n-o sa vindece un cos.toate cremele astea is pline de tot felul de substante nocive tenului. exista alte remedii pentru asa ceva. mai bine folositi ceva care sa usuce acel cos., crema aia mai mult o sa l intretina, pe el si bacteriile de acolo. Offline #17 2009-01-18 13:15:33
Re: crema de galbeneleroxi, crema de galbenele are efect cicatrizant => vindeca cosul si crede-ma, e mai naturala crema de galbenele decat multe din cremele din comert. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #18 2009-01-18 13:17:42
Re: crema de galbenele
de unde stii? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #19 2009-01-18 17:48:41
Re: crema de galbenelePai eu am ten mixt si am incercat de mau multe ori;contine parafina si din cauza asta probabil.Ma mai dau in jurul ochilor cand e pielea ff.uscata(un strop) si e f.ok.Daca tu ai tenul uscat cred ca merge... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|